Mevsimlerden Roma' nın Diyet Grubu

Çok geçmiş olsun Serapcim,sende kendini iyi bak:)fazla yorma kendini,ev işleri bitmez...daha yeni toparlıyorsun...inşAllah bugün daha iyisinbugün oğlumun ateşi düşmeye başladı,37 derece civarında,ama bugün su çiçeği benekleri çok çoğaldı,ve kaşıntı da başladı....eczaneye gidip kaşıntı önleyici bir merhem alacağım...doktor herhangi bir ilaç vermedi,hatta pazartesi okula gidebileceğini söyledi ama pek sanmıyorum....bu arada menün çok güzel,afiyet olsun
Geçmiş olsun canım oğluna,ateşine dikkat et.
Çok teşekkür ederim Sevgi ablasenin menün da çok güzel...yavaş yavaş yürüyüşlere başlasak artık

Günaydın canım arkadaşlarıminşAllah iyisinizdün akşam bende kaşınıp durdumneyse ki birşey çikmadı...dün gece yine sularımız kesildi,ve hala gelmedisinir oldum.Eskiden sular kesilmeden önce anons yapılıyordu,herkes tedbirini alırdı,şimdi ise pat diye kesiyorlar.Bu gece 12 ye kadar kesinti varmış...neyse,menümü yazayım,dışarda çıkıp su alacağım.Bu arada dün akşam yemeğimde salata yoğurt değil,tavuk salata yedim.
Kahvaltım:2 kutu sade prebiyotik yoğurt
Ara:3 mısır patlağı
Öğlen:tavuklu,sebzeli çorba
Ara:3 mısır patlağı...
Bu liste 3+1+3 şekilde uyguluyorum,ilk 3 gün her bir günü farklı menülerden oluşuyor,bu 4.günüm,yani tek günüm,sonra tekrar ilk üç günü bir daha yapacağım.Sonra görüşürüz arkadaşlar...

Yine ben...bugün oğlum tekrar rahatsızlandı,acile götürdüm,meğerse farenjit yüzünden iltihap kana karıştı...bu yüzden de ateşi düşmüyor...iğne ve şürüp verdi,pazartesi kan tahlileri tekrarlanacak... moralim çok bozuldu...Rabbim bütün şifa arayanlara şifa versin....

Bugün çorba içemedim,hastanedeydik,1 kepekli tost yedim...şimdi iki tavuk baget,2 domates yedim,akşam da 2 prebiyotik yoğurt yiyeceğim nasip olursa...belki bugün daha giremem,kendinize iyi bakın arkadaşlar....

Serap,daha iyisin inşAllah

Merhaba Kızlar, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Başka sebeplerden dolayı sıkıntılı bir gün geçirdim ve önümüzdeki bir dönem bu sıkıntı devam edecek gibi görünüyor. Moralim yerinde değil. Düzenli girebileceğimi sanmıyorum.
Şimdiden özür dilerim...

Geçmiş olsun canım, çok üzüldüm ( Amin amin....

Bu moral bozukluğu ile hiç bir şey yiyemedim... Yine de menümü yazayım bugünlük. Yarın ola hayrola...

04.04.2013

Sabah:
1 bardak limonlu su

Kahvaltı:
1 dl. ekmek
40 gr. peynir
1 domates, maydanoz, nane
4 zeytin
2 fincan yeşil çay

Ara:
500 ml. su

Ara:
3 diyet bisküvi
500 ml. su

Öğle:
30 gr. nesfit
150 gr. yoğurt

Ara:
500 ml. su
10 badem

Akşam:
1 kupa sütlü kahve

Su içmeye devam ederim. Aç hissedersem 1 elma yerim.

Öpüyorum hepinizi, sevgiler....

Merhaba Serap,sende sıkıntılı bir dönem geçiriyorsun herhalde,tez zamanda Rabbim ferahlığa çıkartsın inşAllah:)su yolunu bulur....Ama aç kalma,az da olsa düzenli yemeye çalış,stres mideye vurur,biliyorsun...Çok teşekkür ederim..bu arada saat 6 da oğlum iğne vuruldu,ateşi 38,5 ten,35,6ya düştü çok şükür...Herkese hayırlı,sağlıklı geceler dilerim

Günaydın arkadaşlarhayırlı cumalar...
Birkaç gün bende düzenli girmiyebilirim,evladım rahatsızdır,biliyorsunuz....hem yorgunum,hem uykusuzum,hem moralsızım...girip da kimsenin moralini bozmak,enerjisini düşürmek istemiyorum...dün gece yine acildeydik...3 gündür ateşi düşmüyor,dün iğne vurulduktan sonra ateşi sürekli düşmeye başladı ve 34,6 ya düştü...çok korktum:18::18:..pazar sabah son iğne vurulacak,pazartesi günü tahlileri tekrarlanacak...sizleri çok öpüyorum,ALLAH'A emanet olun...

çok çok geçmiş olsun Allah dermansız dert vermesin. GEçecek inşallah biraz sabır gerekiyor.

Amin, ihtiyacı olan herkesle birlikte inşaallah..

Günaydın canım, sana da hayırlı cumalar.
Geçmiş olsun canım. Bugün nasıl oldu acaba?? Daha iyidir umarım. Sağlık haberlerinizi bekliyorum. Çok öptüm. Sizler de Allah' a emanet olun

Evet kızlaaaar... Can sıkıntısı, moral bozukluğu, Dallida' nın oğlunun öğretmeninin acı haberi, yine güzel oğlunun ateşlenmesi, Sevgi' nin meşguliyeti, Selin'in iş temposu, Gurbet' in misafirleri derken bu hafta da bitti. Allah hepimize sağlık, huzur, mutluluk versin..

Bugün tartı günüm. Sabah tartıldım 64.8 kg. geldim. Dünkü açlıktan mı yoksa haftanın başarısı mı bilemedim... Haftaya belli olur ne olduğu.

öğle arası arkadaşlar kumpir yemeğe gidiyorlardı ben de gittim. yedim de tam bitirmesem de karnım çok şişti. pişman mıyım evet akşam hafif geçirip biraz telafi etmek istiyorum. bu arada ben de tartıldım. 67.8 geçen haftayla aynı. hakkettim ama en azından almamışım nasıl avunuyorum ama.

Amin canımtebrik ederim eminim ki kilo kaybıdırbu hafta sen spora çok yüklendin

ara öğün 1 elma

Afiyet olsunkumpir beni de çok şişiriyorkilon güzel tebrikler

çok çok geçmiş olsun Allah dermansız dert vermesin. GEçecek inşallah biraz sabır gerekiyor.
Çok teşekkür ederimAmin,amin

İnşAllah...Teşekkür ederimOğlum ikindi vaktidan sonra biraz toparladı çok şükürbugün üçuncu iğne de vuruldu,düne göre daha iyidir...şu ateş de düşse daha iyi olacakonu iyi gördükçe,bende iyi oluyorum

Günaydınoğlum bugün daha iyi,ateşi da düştü çok şükür
Bende diyetine devam edeyim

Kahvaltı:1kutu prebiyotik yoğurt,6çilek,3 çk nar,3çk yulaf,tarçın,karıştırdım yedim
Ara:1 elma,yeşil çay
Öğlen:sebze çorbası(hennüz yapmadım,alışverişe çıkmam lazım)
Sevgiler...

Elde olmayan sebeplerden ötürü nete giremedim.Dalida geçmiş olsun,Serap üzülme her şey gelir geçer,üzüntülerimiz yanımıza kar kalır. Umarım bugün daha iyisindir.Ben3 gün uzak kaldım.Hastane işleri,holter takıldı ve çıkana kadar elektronik eşyalar yasak olduğu için 1 gün süreyle giremedim.Ertesi gün holterin alınması için tekrar hastane,kurs derken;akşamlarıda oğlum musade etmedi.Oğlumda da malesef sedef çıktı,çok moralim bozuktu,biraz toparlanıyorum.Verene hamd olsun hastalık sağlığın zekatı,tüm hastalara şifa versin.Sonra görüşürüz....

Merhaba Sevgi abla,hem sana hem oğluna çok geçmiş olsunRabbim şifa versin.Holteriniçıkardıktan sonra,doktorla görüştün mü?ne dedi?peki,oğlun tedaviye başladı mı?Amin...amin...görüşürüz

Günaydınnnnnngünaydınnnnnn...
Kahveyi azaltım Serapcığımartık günde sadece 2 fıncan içiyorum,ama fıncanım biraz büyük...kahve yerine beşi ve yedi bir arada çayı içiyorum,günde iki defa.Kahve tiriyakilere Gül Kaynak keçi boynuzu tozu öneriyordu,bende aldım,kahve gibi pişirdim ama hiiiiiç beğenmedim...dün biraz kaçamaklı geçti,bugün daha iyi geçer inşAllah...uykusuzluk iştahımı acayıp açıyor....
Sevgi abla,kabızlık için sen bana birşey önermiştin,neydi acaba?unutum:44::44:

Kahvaltım:1kk peynir,1 dilim çavdar ekmeği,domates,salata,yeşilik
Ara:1 kepekli bisküvi,1 elma
Öğlen:sebze yemeği,200 gr yoğurt
Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…