Canım holterin sonucunu dr okuyormuş o da4-5 gün sürüyormuş.Oğlumun tedavisi geçici olacak,günümüz tıbbında tedavinin olmadığını söylediler,sadece losyon,krem,şampuan ve kaşıntı için hap verdi.Beni tedavi eden dr götürüp bitkisel ted. başlamak istiyoruz.İnternetten de baktım alternatif tıpla tedavi edilebiliyormuş.Bağışıklık sistemindeki bir bozukluk sonucu vucut atamadığı zararlı maddeleri vucudu korumak için deri yoluyla dışarıya atıyormuş.Stres,gripal enfeksiyonlar,acığa çıkmasına sebep oluyormuş.
Merhaba Sevgi abla,hem sana hem oğluna çok geçmiş olsunRabbim şifa versin.Holteriniçıkardıktan sonra,doktorla görüştün mü?ne dedi?peki,oğlun tedaviye başladı mı?Amin...amin...görüşürüz
Günaydınnnnnngünaydınnnnnn ...
Kahveyi azaltım Serapcığımartık günde sadece 2 fıncan içiyorum,ama fıncanım biraz büyük ...kahve yerine beşi ve yedi bir arada çayı içiyorum,günde iki defa.Kahve tiriyakilere Gül Kaynak keçi boynuzu tozu öneriyordu,bende aldım,kahve gibi pişirdim ama hiiiiiç beğenmedim ...dün biraz kaçamaklı geçti,bugün daha iyi geçer inşAllah...uykusuzluk iştahımı acayıp açıyor ....
Sevgi abla,kabızlık için sen bana birşey önermiştin,neydi acaba?unutum:44::44:
Canım holterin sonucunu dr okuyormuş o da4-5 gün sürüyormuş.Oğlumun tedavisi geçici olacak,günümüz tıbbında tedavinin olmadığını söylediler,sadece losyon,krem,şampuan ve kaşıntı için hap verdi.Beni tedavi eden dr götürüp bitkisel ted. başlamak istiyoruz.İnternetten de baktım alternatif tıpla tedavi edilebiliyormuş.Bağışıklık sistemindeki bir bozukluk sonucu vucut atamadığı zararlı maddeleri vucudu korumak için deri yoluyla dışarıya atıyormuş.Stres,gripal enfeksiyonlar,acığa çıkmasına sebep oluyormuş.
Hayırlısı olsun bakalım....
KETEN TOHUMU CANIM,ERİKTE YARDIM EDER,ASLINDA PERİBİYOTIK YOĞURT VE KEFİR TÜKETİYORSUN,OLMAMASI LAZIM....
kHVALTIMI YAPTIM EVİTOPARLADIM,BUĞÜN GECEDEN BERİ MÜTHİŞ BAŞIM AĞRIYOR
arkadaslar cok yogun bir hafta gecirdim, dedigim gibi kaynanamlar bende kaliyorlar, bütün aile burda toplanior, birde hosgeldine gelenler oldu . suan biraz yürüyüse gittiler, hemen bende firsttan istifade bir gireyim ve selam vereyim istedim. umarim hepiniz iyisinizdir, ben iyiyim , hastaliklarimi felan unuttum kendimi dinlemeye firsatim yok. zaten ekg cektirdim , kan aldirdim hersey iyi cikti. doktor stres den olabilir dedi. onun haricinde iyiyim. kayynanamlarin haftaya doktor randevulri var , onlari doktora götürecegim, gelmisken heryerlerine baktirmak istiyorlar. diyete gelince haliyle düzenli yemek yiyemiyorum. gec saatlere kadar oturuluyor, gece bile sofra hzirlamak zorunda kaliyorum, birde bütün gün ayak üstündeyim acikiyorum, yemeim diyorum ama olmuyor, insallh kilo almm, iste böyle arkadaslar, hepinizi öpüyorum, kendinize iyi bakin , gene ilk firstta girmeye calisirim.
Canlarim benim birtürlü girip yazamadim öncelikle Allah caresiz dert vermesin diyorum Sedef hastaligi bendede var cok yogun degil cok sükür krem ve losyonlarla bayagi kontrol altinda pek bir sorunum yok bitkisel tedavilere dikkat diyorum cünkü cok olumsuz seylerde okudum o konu hakkinda
Evet ben bir sabahin köründe bir gec calismaktan dengemi sapittim ve kimseden geri kalmayarak hasta olsum sabah dr a gittim genel kontroller yapildi kan alindi bakalim tiroid bezlerine bakacaklar bir iltahapmi var yoksa islevinde bir sorun mu cünkü vücudumda uyusmalar his kaybi kuvvetsizlik oluyor daha öncede olmustu ve bunun boyun sertlesmesiyle alakali oldugu ortaya cikmisti fizyoterapi yapmistim bol bol masaj gerekiyor yine yazdi dr um fizyoterapi bogazimda kirmizi sesim kisik vede hafif öksürük var bu viral enfeksiyonmus vede sinir uclarinida etkileyebiliyor yüz felci bile yapabiliyormus (Allah korusun cünkü benim yüzümdede uyusma vardi)
Neyse cok sikayet etmis gibi gözüksemde hic citkirildim biri degilimdir gittim calistim mesela bugün eve geldim herkes hücum etti üstüme sen hasta hasta nasil calisirsin diye..Yani idare ettim iste cünkü haber vermekte gec kaldim isyerine
Mehtapcigim yine yeni liste vermedi halbuki bugün baslamamiz gerekiyordu ama ona haksizlik etmek istemiyorum iyi kötü sistemini benimsedigimden mesela eve gelip hemen taze bakla koydum ocaga suan mis gibi dereotu kokusuyla yayildi eve yarinda corba yaparim..Kahvaltim normal olur siyah ekmek roka- maydanoz-domates- beyaz peynir
Öglen corba ve sebze yerim Aksamada et sebze salata Ara ögündede meyve ve ceviz yemeyi düsünüyorum
Hepinizi kucakliyorum Coooook saglikli günler diliyorum
Elde olmayan sebeplerden ötürü nete giremedim.Dalida geçmiş olsun,Serap üzülme her şey gelir geçer,üzüntülerimiz yanımıza kar kalır. Umarım bugün daha iyisindir.Ben3 gün uzak kaldım.Hastane işleri,holter takıldı ve çıkana kadar elektronik eşyalar yasak olduğu için 1 gün süreyle giremedim.Ertesi gün holterin alınması için tekrar hastane,kurs derken;akşamlarıda oğlum musade etmedi.Oğlumda da malesef sedef çıktı,çok moralim bozuktu,biraz toparlanıyorum.Verene hamd olsun hastalık sağlığın zekatı,tüm hastalara şifa versin.Sonra görüşürüz....
Hayırlısı olsun bakalım....
Günaydınnnnnngünaydınnnnnn ...
Kahveyi azaltım Serapcığımartık günde sadece 2 fıncan içiyorum,ama fıncanım biraz büyük ...kahve yerine beşi ve yedi bir arada çayı içiyorum,günde iki defa.Kahve tiriyakilere Gül Kaynak keçi boynuzu tozu öneriyordu,bende aldım,kahve gibi pişirdim ama hiiiiiç beğenmedim ...dün biraz kaçamaklı geçti,bugün daha iyi geçer inşAllah...uykusuzluk iştahımı acayıp açıyor ....
Sevgi abla,kabızlık için sen bana birşey önermiştin,neydi acaba?unutum:44::44:
merhaba
serap abla oğluna çok üzüldüm. inşallah şifa bulur.
benimde büyük kızın doğumgünü kutlamaları var malum bir kere yetmiyor okulda evde ayrı ayrı hem koşturmaca hem de çok yenmiş oluyor.
Merhaba Serap,bende sana güzel bir gün dilerimGünaydın değerli arkadaşlarım. Hepimize güzel, sağlıklı bir gün diliyorum
Biraz daha duruma alıştım. Nispeten olumlu bazı haberler aldım. Biraz daha normale yaklaştım. Doğru düzgün yemek yiyemedim. Moralim bozulunca iştahım kapanıyor.. Yemek yemeyip sadece su içtiğim 2 günüm var, olsun detoks oldu
Her işte bir hayır var deriz ya, Allah' ım hiç birimizin canını yakarak ıslah etmesin. Benim de yapmam gereken ama tembellikten bir türlü yapamadığım işlerime başlamama sebep olacakmış demek ki... İnşaallah devamı gelir de hiç bırakmam..
Kahveyi azaltmana çok sevindim DallidacımKeçi boynuzu değil de ben menengiç kahvesini sevdim. Su ile çok sert geldi, süt ile pişirince oldukça lezzetli oluyor. Hem de öksürük, soğuk algınlığı gibi rahatsızlıklara da iyi geldiğini söylemişlerdi. Hatta mideni rahatlatır dediklerini de hatırlıyorum. Tabii menegiçi de abartmadan içmek lazım. Ne de olsa yağlı tohumdan yapılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?