Mevsimlerden Roma' nın Diyet Grubu

Canım holterin sonucunu dr okuyormuş o da4-5 gün sürüyormuş.Oğlumun tedavisi geçici olacak,günümüz tıbbında tedavinin olmadığını söylediler,sadece losyon,krem,şampuan ve kaşıntı için hap verdi.Beni tedavi eden dr götürüp bitkisel ted. başlamak istiyoruz.İnternetten de baktım alternatif tıpla tedavi edilebiliyormuş.Bağışıklık sistemindeki bir bozukluk sonucu vucut atamadığı zararlı maddeleri vucudu korumak için deri yoluyla dışarıya atıyormuş.Stres,gripal enfeksiyonlar,acığa çıkmasına sebep oluyormuş.
Hayırlısı olsun bakalım....

KETEN TOHUMU CANIM,ERİKTE YARDIM EDER,ASLINDA PERİBİYOTIK YOĞURT VE KEFİR TÜKETİYORSUN,OLMAMASI LAZIM....
kHVALTIMI YAPTIM EVİTOPARLADIM,BUĞÜN GECEDEN BERİ MÜTHİŞ BAŞIM AĞRIYOR

Anladım Sevgi abla,Rabbim şifa versintıp çok ilerlemiş olmasına rağmen hala her hastalığa çare bulamıyor:44::44:sen son iki haftadır çok yoruldun,üzüldün,belki de migrenin tutmuştur...sıkma canını,oğlun şifa bulur inşAllah..tavsiyelerin için teşekkür ederimdediğin gibi kabız olmamam lazım,ama sanırım bu hafta yaşadığım stresten dolayı oldu....bol bol dinlemeye çalış....Gurbet çok yoğun olmalı,hiç girmedi...

Menümün devamı:
1.ara:1 diyet bisküvi,1 kk peynir,domates
2.ara:yarım tost,çay(7 bir arada)...
akşam:tavuk,salata
gece:1 elma...1 fıncan çay...
su:en az 2,5 l
spor:şimdi leslie ile 5 mil yürüyeceğim..hala yorgunum ama...yapılacak birşey yok
kaçamak:şimdilik yok,inşAllah olmaz da...

arkadaslar cok yogun bir hafta gecirdim, dedigim gibi kaynanamlar bende kaliyorlar, bütün aile burda toplanior, birde hosgeldine gelenler oldu . suan biraz yürüyüse gittiler, hemen bende firsttan istifade bir gireyim ve selam vereyim istedim. umarim hepiniz iyisinizdir, ben iyiyim , hastaliklarimi felan unuttum kendimi dinlemeye firsatim yok. zaten ekg cektirdim , kan aldirdim hersey iyi cikti. doktor stres den olabilir dedi. onun haricinde iyiyim. kayynanamlarin haftaya doktor randevulri var , onlari doktora götürecegim, gelmisken heryerlerine baktirmak istiyorlar. diyete gelince haliyle düzenli yemek yiyemiyorum. gec saatlere kadar oturuluyor, gece bile sofra hzirlamak zorunda kaliyorum, birde bütün gün ayak üstündeyim acikiyorum, yemeim diyorum ama olmuyor, insallh kilo almm, iste böyle arkadaslar, hepinizi öpüyorum, kendinize iyi bakin , gene ilk firstta girmeye calisirim.

Merhaba Gurbet,tahlilerin iyi çıkmasını sevindim,çok geçmiş olsungelebildiğinde yine gelsende kendine iyi bak canım

Son düzenleme:
Me4rhaba değerli arkadaşlar...herkese iyi,hayırlı sağlıklı,mutlu haftalar dilerim
Bende ancak eve geldim...sabah tekrar oğlumu doktora götürdüm,1 hafta rapor verdi...görüştüğümüz doktor kan tahlileri tekrarlamak istemedi,önce su çiçeği ve boğazdaki iltihap geçsin,sonra tekrar tahlil isteyecekmiş...sonra oğlumla birlikte okula gittik,yeni öğretmeni ile tanıştık:44::44:....zor anlar yaşadık gene...ama hayat bu....menümü yazayım ve işlerimi yapmayı kaçarım
Sabak:200 gr yoğurt
Ara:3 mısır patlağı
Öğlen:2 büyük kase çorba
Ara:1 paket diyet bisküvi,simit....simit yiyerek maalesef kaçamak yaptım...okulda canım çok sıkıldı,birşeylere yemeye ihtiyaç hisetim...:18:
Herkese kucak dolu sevgiler....

merhaba
serap abla oğluna çok üzüldüm. inşallah şifa bulur.
benimde büyük kızın doğumgünü kutlamaları var malum bir kere yetmiyor okulda evde ayrı ayrı hem koşturmaca hem de çok yenmiş oluyor.

Sevgi abla,Serap,nasıl oldunuz arkadaşlar?
Bugün saçmaladım,diyetime uymadım....yarın 7.listeye başlarım inşAllah...
Havalar da birden soğudu gene:44::44::44:...
Selin,kızın kaç yaşına girdi?:115:
Görüşürüz

Son düzenleme:
Canlarim benim birtürlü girip yazamadim öncelikle Allah caresiz dert vermesin diyorum Sedef hastaligi bendede var cok yogun degil cok sükür krem ve losyonlarla bayagi kontrol altinda pek bir sorunum yok bitkisel tedavilere dikkat diyorum cünkü cok olumsuz seylerde okudum o konu hakkinda

Evet ben bir sabahin köründe bir gec calismaktan dengemi sapittim ve kimseden geri kalmayarak hasta olsum sabah dr a gittim genel kontroller yapildi kan alindi bakalim tiroid bezlerine bakacaklar bir iltahapmi var yoksa islevinde bir sorun mu cünkü vücudumda uyusmalar his kaybi kuvvetsizlik oluyor daha öncede olmustu ve bunun boyun sertlesmesiyle alakali oldugu ortaya cikmisti fizyoterapi yapmistim bol bol masaj gerekiyor yine yazdi dr um fizyoterapi bogazimda kirmizi sesim kisik vede hafif öksürük var bu viral enfeksiyonmus vede sinir uclarinida etkileyebiliyor yüz felci bile yapabiliyormus (Allah korusun cünkü benim yüzümdede uyusma vardi)

Neyse cok sikayet etmis gibi gözüksemde hic citkirildim biri degilimdir gittim calistim mesela bugün eve geldim herkes hücum etti üstüme sen hasta hasta nasil calisirsin diye..Yani idare ettim iste cünkü haber vermekte gec kaldim isyerine

Mehtapcigim yine yeni liste vermedi halbuki bugün baslamamiz gerekiyordu ama ona haksizlik etmek istemiyorum iyi kötü sistemini benimsedigimden mesela eve gelip hemen taze bakla koydum ocaga suan mis gibi dereotu kokusuyla yayildi eve yarinda corba yaparim..Kahvaltim normal olur siyah ekmek roka- maydanoz-domates- beyaz peynir

Öglen corba ve sebze yerim Aksamada et sebze salata Ara ögündede meyve ve ceviz yemeyi düsünüyorum

Hepinizi kucakliyorum Coooook saglikli günler diliyorum

Günaydın Sevil abla,çok çok geçmiş olsunkendinize iyi bakın,iyi haberlerinizi bekliyoruz

Günaydın arkadaşlar,bugünün bütün güzellikleri sizlerle olsun

Bu aralar galiba herkes meşgul:44::44:
Menüm:
kahvaltım:2 dilim etimek,1 tk labne peyniri,domates,salata,maydonoz
ara:1 kiwi,5 badem
öğlen:doyana kadar sebze yemeği...patlıcan yemeği yapacağım...

Sonra görüşürüz

Menüm:
kahvaltım:2 dilim etimek,1 tk labne peyniri,domates,salata,maydonoz
ara:1 kiwi,5 badem
öğlen:doyana kadar sebze yemeği,100gr yoğurt,z.yağlı yeşil salata...patlıcan yemeği yapacağım...

[/COLOR]Sonra görüşürüz[/SIZE][/FONT][/QUOTE]

Yine ben geldim:44:
1.Ara:4 fındık+1 elma
2.ara:1 kepekli tost...
Birazdan leslie ile 5 mil yürüyeceğim.

Veeee....yine ben....
Akşam:tavuk,salata:)
Ara:1 çb kefir,1 kuru kayısı
Yarın görüşmek üzere....................................................................

Gününüz aydın olsun arkadaşlar16:
Dün akşam 1 kuru kayısı yerine 2 elma yedim
Bu hafta tek tip besleneceğim, yine de yediklerimi yazacağım:)
kahvaltı2 dilim etimek ,1 tk labne,domates,salata,maydonoz
ara3 mısır patlağı
öğlenz.yağlı patlıcan yemeği,100 gr yoğurt
Şimdilik bu kadar:)

Günaydın değerli arkadaşlarım. Hepimize güzel, sağlıklı bir gün diliyorum

Biraz daha duruma alıştım. Nispeten olumlu bazı haberler aldım. Biraz daha normale yaklaştım. Doğru düzgün yemek yiyemedim. Moralim bozulunca iştahım kapanıyor.. Yemek yemeyip sadece su içtiğim 2 günüm var, olsun detoks oldu
Her işte bir hayır var deriz ya, Allah' ım hiç birimizin canını yakarak ıslah etmesin. Benim de yapmam gereken ama tembellikten bir türlü yapamadığım işlerime başlamama sebep olacakmış demek ki... İnşaallah devamı gelir de hiç bırakmam..

Teşekkür ederim Sevgicim. Daha iyiyim Allah' a şükürler olsun.
Oğluna da sana da geçmiş olsun. Bağışıklık sisteminin bu tip hastalıkları tam olarak uzmanlık alanım diyebilirim. Çok uzun seneler hem yurt içinde hem de yurt dışında bu hastalıklarla ilgili araştırmalar yaptık. Biz bu sebeple oluşan hastalıklara "otoimmün" hastalıklar diyoruz. Aynen dediğin gibi, geçirilen viral bir enfeksiyon sonrası ya da aşırı stresle tetiklenip aniden ortaya çıkabiliyor. Sedef sıkıntılıdır, ama inan kendi kendine başladığı gibi kendi kendine de bitebilir. Alternatif tıp denerken çok dikkat etmeniz gerek. Bağışıklık sistemini baskılamak çok ciddi risk taşır. Doktorunuza danışmadan bir şey yapmamanızı şiddetle tavsiye ederim.

Kahveyi azaltmana çok sevindim Dallidacım Keçi boynuzu değil de ben menengiç kahvesini sevdim. Su ile çok sert geldi, süt ile pişirince oldukça lezzetli oluyor. Hem de öksürük, soğuk algınlığı gibi rahatsızlıklara da iyi geldiğini söylemişlerdi. Hatta mideni rahatlatır dediklerini de hatırlıyorum. Tabii menegiçi de abartmadan içmek lazım. Ne de olsa yağlı tohumdan yapılıyor

Azıcık kaçamaktan bir şey olmaz

Merhaba Selincim. Benim oğlum iyi Allah' a şükür. Sevgi' nin oğlunda sedef başlamış ne yazık ki (
Kızının doğum günü kutlu olsun. Hep birlikte uzun, sağlıklı, huzurlu, mutlu bir ömür geçirmenizi diliyorum

Gurbetçim, hasta olmamana sevindim. Kendine dikkat et, Allah kolaylık versin

Merhaba Serap,bende sana güzel bir gün dilerim.Amin!her şer de bir hayır var SerapinşAllah..bir seferde bende aldım menengiç kahvesi,bende beğendim ama yağlı olduğu için bir daha almadım,malum ben kahve içmeyi çok seviyorum..gelmene sevindim,Sevgi abla galiba yine yoğun...

Son düzenleme:
Ara öğünümü yanlış yazdım:doğrusu 4 fındık,1 elma
Az önce sporumu da yaptım:leslie ile 5 mil yürüdüm+Jillian Michaels ile 35 dakika çalıştım(banish faat boost metabolism complete work out)..aslında 55 dakika sürüyor,ama yoruldum,devam edemedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…