Mevsimlerden Roma' nın Diyet Grubu

Günaydın arkadaşlarben dünde saçmaladım,bugün toparladım gibi:44::44:bazen mevsim geçişleri beni etkiliyorneyse,önümüzdeki günlere bakkalım

Kahvaltı:2 prebiyotik sade yoğurt
Ara:3 mısır patlağı
Öğlen:sebze çorbası(etli)

Sonra görüşürüz

Bundan 1440 yıl önce ,571 yılında,bir 20 Nisan gününde,yeryüzüne,öyle bir Güneş doğduki;asırlar geçmesine rağmen bizler hala O GÜNEŞ'le içimizi ısıtıyoruz...Rabbim bizi karanlıkta bırakmasın.....(alıntıdır)

Merhaba arkadaşlar
Galiba yalnız kaldım:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
Sizleri merak ediyorum:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Hepinize kucak dolu sevgiler.....

Merhaba Kızlar... İnternete bağlanma sorunum var. Ya bağlanamıyorum ya da bağlandığımda uzun süre bağlı kalamıyorum. Eşim yine seyahatte olduğu için de eve birini çağırıp sorunu çözemiyorum. Umarım önümüzdeki hafta sorunumuzu halledebiliriz ..

Hafta sonu yaramazlık yaptım ama abartmadım. Bu hafta cumartesi günü uzun bir aradan sonra yeniden pazara gittim. Malum bel sorunu... Ama pazarın hali başka. Fiyatlar marketle yarı yarıya fark ederken, tazelikte aynı oranda artıyor. Bu hafta bakla, çiriş, taze fasulye ve semiz otu aldım. Çirişi bilirsiniz belki zambakgillerden hoş kokulu bir ot. Azıcık yağ ve bol soğan ile kavurdum. Akşam yemeğinde yoğurtla, sabah kahvaltısında da üzerine yumurta kırarak tükettik. Tavsiye ederim, gerçekten harika bir ot. Kısacası bu hafta sebze ağırlıklı geçecek. Menülerimi yazamazsam aşağı yukarı durum bu.

Hepinizi öpüyorum, kucak dolusu sevgiler

Hımmm,anladım Serap....çiriş otu bende çok severim,ben onu yumurtalı tüketiyorum...aldıklarını afiyetle ye canım
inşAllah internet sorunu çözülür bir an önce..Sevgi abla da girmiyor,Selin zaten çalışıyor...Sevil abla da arada giriyor...kendim yazıyorum,kendim okuyorumbelki siz gelene kadar günlüğümde devam ederim....bilemiyorum...benden de sevgiler....

Merhaba arkadaslar,ben cuma zayiflama yarismasi 4. takim kaptaniyim,4.takimdan Ausencia arkadasimiz yemek yarismasina katilmistir,diger yarismacilar,es dosttan oy topluyorlar,bizim es dostumuzda diyet kardeslerimiz oldugundan sizlerin desteğinizi ve oylarınızı bekliyoruz arkadaşlar.
umarim mesajimi dkkate alir ve bize yardimci olursunuz,1 oy1 oydur
:13:

Yemegin adi "ZEYTINYAGLI KURU DOLMA VE BUGDAY SALATASI"

desteginiz icin simdiden tesekkürler

http://www.kadinlarkulubu.com/yemekt...l#post29913445 (Zeytinyağlılar ve Salatalar) (Zeytinyağlılar ve Salatalar) (Zeytinyağlılar ve Salatalar)

of bu ay eş dost doğum günleri bitmedi bi türlü onlar olmasa 1 kilo daha eksik olurdum kesin. yemek yemeyip pasta yiyorum :)
neyse bunlarda geçecek yola devam edicez inşallah

of bu ay eş dost doğum günleri bitmedi bi türlü onlar olmasa 1 kilo daha eksik olurdum kesin. yemek yemeyip pasta yiyorum :)
neyse bunlarda geçecek yola devam edicez inşallah

Merhaba Selin,birşey olmamış gibi yola devam etsen çok güzel kilo verdin,kalan son 5 kiloyu da vereceğini inanıyorumdört gün boyunca bende x nedenlerden dolayı yemeğe saldırdım,daha doğrusu tatlılara saldırdım,şimdi toparlamaya çalışıyorum.

Merhaba arkadaslar cok bos birakiyoruz buralari baharmi carpti nedir bizi :) Umarim hepiniz iyisinizdir ben calistim yine burada okul tatili basladi tabii okul sistemi cok farkli hatta kanton olarak kimi yerler 2 haftayi bitirdigi anda diger yerde basliyor tatil bu yüzden yolcu sayisi bir hayli fazla tabii haliyle bahar ve yaz aylari tatil aylari bizimde en yogun oldugumuz dönem..

Eveeettt uzun bir aradan sonra bu cumartesi misafir agirliyorum inanin bu diyet olayi yüzünden misafir cagirmaya korkuyorum cünkü mutfagi ve yemek yapmayi cok seviyorum sofrayi donatmayida neyse 1 aksamdan birsey olmaz artik..Aslinda misafirlerimi aylardir cagiriyorum ama sürekli onlara uymuyor bulduklari her firsatta yoklar burda cünkü yada ben pazar sabahlari 4 de kalkmak zorunda kaliyorum bana uymuyor tam bu sefer uydu simdide bir kismi yok burada dedim artik gelebilecek gelsin böyle giderse hic toplanamiyacagiz

Diyetim cok güzel bir sekilde gidiyor basladigimizdan beri hic kacamak yapmadim ben ilk baslarda yine 1 aksam misafir agirlamistim börekde yedim patates salatasida kek de ama 1 günden birsey olmuyor arkadaslar yeterki bunu 2. 3. güne tasimamak iste ipin ucu kacarsa Mehtapda diyor zaten siz birakin bu isi diye.

Menülerim benim genelde ayni sabah güzel kahvaltimi yapiyorum 2 dilim ince ekmek ve bize önerilen peynir- zeytin miktarlarla beraber domates- biber -roka

Ara Ögün yagsiz yogurt ve portakal

Öglen genelde corba ve sebze yemegi

Aksam et-tavuk-balik ve bol salata ekstradan sebzede yiyebilirim ama salata yetiyor bana aclik hic hissetmiyorum Mehtap proteini yeterli alirsak acikmiyacagimizi söylüyor zaten

Hepinize Sevgiler

Merhaba Sevil abla,evet arkadaşlarımız biraz yoğun..Serap'ın da internet problemi varmış...haftaya toparlanırız inşAllah:44:diyetini kaçamaksız sürdürmen çok güzel,tebriklerişin çok yorucu,Rabbim kuvvet versinkolay gelsinbenden de sevgiler

Merhaba değerli arkadaşlarım
Sevgi abla,yoksun....inşAllah herşey yolunda:44:
Bir haftadır hep şekerli yıyecekler yediğim için2 kilo almış bulunmaktayım:44:bu yüzden bugün 13 günlük isveç diyetine başladım..bu kilolar yerleşmeden vermem lazımbu süre içinde tekrar karatay ve alkali diyetleri gözden geçireceğim,inşAllah bana en uygun olanı uygulayacağım.
Hepinize kucak dolu sevgiler

Canım benim,vefalım,seni çok seviyorum.Ben de kiloları aldım malesef.Bende de ekmek bağımlılık yaptı ve ekmek yediğim zaman hemen kilo alıyorum.Sakın bırakma çok emek verdin.Bende belki yarın kuvvetli bir başlangıç yaparım,kimbilir. Önce son verilen kiloları önce hızla vermek istiyorum.Sonra da bakalım ya mevsimlerden romayı baştan yada bakalım25 günlük 5 ayrı bölümün olduğu diyet var belki onu...İlaçlarım tekrar başladı,troidden dolayı...görüşürüz...

Hoş geldin Sevgi ablaiyi olmanı sevindim,ödüm koptu kötü birşey oldu diye...kilolar verilir Sevgi abla,yeterki keyfler yerinde olsunçok geçmiş olsunbende 2.günümdeyim,geride 11 gün kaldı.Hep birlikte eğer ya da geç zayıflayacağız,başka çare yokgörüşürüzKucak dolu sevgiler..

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar umarim hepiniz iyisinizdir. son yazdigimdan buyana pek fazla ilerlenmemis, galiba bahar geldi hepimizin motivasyonu bozuldu, aslinda bahar yazin habercisi, kendimizi toparlayip daha siki sarilmaliyiz diyetimize. üzüldüm bu güzel arkadasligimiz bitmesin lütfen. dallidacim sen cok güzel gidiyordun, sende yalniz kaldin, ama kendini sakin birakma, sevgi ablamda söylemis, bizler bir kac kilo alip birakiyoruz ve hemende geri aliyoruz. bizim gibi sakin sen yapma. sevgi ablacim senin icindenüzüldüm, umarim verdiklerinin hepsini almamissindir. kendini en iyi hissettigin diyete devam et öpüyorum sizi cok cok bana gelince kaynatamin saglik sorunlari var, hastanede yatiyor, simdilik dönüslerini ertelediler, belli degil ne kadar daha kalacaklari. bende kaliyorlar, günlerim cok dolu ve stresli geciyor , geri dönecegim , sakin buralari bos birakmayalim arkadaslar, lütfen eski günlerdeki gibi devam edelim

İnşAllah başaracağız canım,sana da kolay gelsin.

Merak etme seni ve senin heyecan ve çoşku içinde bizlere elektriğini ilettiğin yazılarını bekliyoruz.Kayınbabana geçmiş olsun, sana da ALLAH KOLAYLIK VERSİN.

Merhaba Gurbetimkayınpederine geçmiş olsun canım,Rabbim sana güç kuvvet versinbende grubumuz dağılsın istemiyorumyalnız kalınca motivasyonum bozuldu...grupla birlikte diyet yapılınca daha başarılı olur,motivasyonunun devamını daha kolay sağlanırşimdi isveç diyeti yapıyorum,çok sağlıklı değil ama denemek istedim.İnşAllah en kısa zamanda sende bize katılırsın.Bende seni çok,çok öpüyorumEki Görüntüle 691225

Güzel sözlerin için teşekkür ederim Sevgi ablabende seni çok seviyoruminşAllah eskisi gibi devam ederizne güzel birbirimizi motive ediyorduk :13::13:ben şimdilik menümü yazmıyorum,burda ziyaret eden kişileri yanlış yönlendirmek istemem

Degerli arkadaslarim ciddi olmaya karar verdim hatta kulaklarinizi cekmek uzatmak istiyorum:)) Ama gercekten ne oluyor sizlere bakin bu gurup hangi isimle acilmis MEVSIMLERDEN ROMANIN DIYET GRUBU....Ama suanda ben haric kimse bu beslenme seklini uygulamiyor halbuki devam etseydiniz sizlerde cok basarili sonuclar alacaktiniz adim gibi eminim..

Bilmiyorum neden biraktiniz sebebi nedir mutlaka vardir kendinize göre nedenleriniz Ama Sevgili Dalida sürekli yeni diyetler denemek metabolizmani altüst eder güzelim bak benim is arkadasim var simdiye kadar bilinen ne varsa yapmis bir insan ama dr.larla ama institutlarla ama kendisi ve suanda yine yeni bir beslenme merkezine basladi ondan önce oraya baslayan arkadaslar var 30 kilo vereni var 15 kilo vereni var hatta ondan sonra baslayip 18 kilo veren bir arkadasimiz var ama kendisi zor bela 7 kilo verdi sonra 2 kilo geri simdide egitmenini degistirmis ve ona denen artik metabolizma iflas etmis tepki vermiyor..tabiiki kendi hatalarida var benim disaridan gördügüm mesela yaninda hic yemek getirmiyor kantinde yiyor bunlari yiyebilirim diyor ama orada pisenler ne kadar yagla pismis saglikli mi? degil tabii bu konuda tembel mesela..Diger arkadaslar hep yanlarina aliyor (TABII KI BENDE)..

Isvec diyeti korkunc birsey ben olsam yapmam cok kisa sürede su ve kas kaybin olacaktir ama yaglarindan birsey kaybetmeyeceksindir yapma bunu kendine..

Sevgili Sevgi sen neden geri kilo aldin bilmiyorum ama benim tavsiyem ikinizede MPG diyetine bastan baslamaniz inanin birsey kaybetmez cok sey kazanirsiniz ama gercekten uygulayin degerli arkadaslarim arada 1 gün bir kacamak olabilir ama buna 2. 3. gün devam etmeyin ...

Bakin benim dün misafirlerim vardi mükellef bir sofra kurdum ickide vardi herseyden yedim inanin azar azar aldigim halde midem nasil sisti anlatamam ama tadini cikararak yedim hic cekinmeden gocunmadan ickide aldim cünkü biliyordum bugün yine dengeleyecegimi..Ve bugün öglen portakal ve yogurt yedim aksamda yesil corbami ictim bir gr aclik duygusu yok ve icimdeki evet denge budur iste duygusu muhtesem..

Bana kizmadiniz umarim DOST ACI SÖYLER ki gercektende ben dobrayimdir direk yüze konusanlardan düsündügümü saklamayan .Sizlere yeniden baslama gücü diliyorum Allah kolaylik versin..Gurbetcigim kayinbabana gecmis olsun senin isinde zor Allah yardimcin olsun canim..

Sevgiler Hepinize

Günaydın sevgili arkadaşlarımiyi haftalar olsun
Sevgili Sevil abla,sen doğru söylüyorsun ama...yaz geliyor ve daha kısa sürede sonuç almak istiyorum:44:senin adına sevindim,çalıştığın halde diyetine devam ettin ve seni mutlu eden sonuçlar elde ettintebriklersevgiler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…