of bu ay eş dost doğum günleri bitmedi bi türlü onlar olmasa 1 kilo daha eksik olurdum kesin. yemek yemeyip pasta yiyorum :)
neyse bunlarda geçecek yola devam edicez inşallah
Merhaba arkadaslar cok bos birakiyoruz buralari baharmi carpti nedir bizi :) Umarim hepiniz iyisinizdir ben calistim yine burada okul tatili basladi tabii okul sistemi cok farkli hatta kanton olarak kimi yerler 2 haftayi bitirdigi anda diger yerde basliyor tatil bu yüzden yolcu sayisi bir hayli fazla tabii haliyle bahar ve yaz aylari tatil aylari bizimde en yogun oldugumuz dönem..
Eveeettt uzun bir aradan sonra bu cumartesi misafir agirliyorum inanin bu diyet olayi yüzünden misafir cagirmaya korkuyorum cünkü mutfagi ve yemek yapmayi cok seviyorum sofrayi donatmayida neyse 1 aksamdan birsey olmaz artik..Aslinda misafirlerimi aylardir cagiriyorum ama sürekli onlara uymuyor bulduklari her firsatta yoklar burda cünkü yada ben pazar sabahlari 4 de kalkmak zorunda kaliyorum bana uymuyor tam bu sefer uydu simdide bir kismi yok burada dedim artik gelebilecek gelsin böyle giderse hic toplanamiyacagiz
Diyetim cok güzel bir sekilde gidiyor basladigimizdan beri hic kacamak yapmadim ben ilk baslarda yine 1 aksam misafir agirlamistim börekde yedim patates salatasida kek de ama 1 günden birsey olmuyor arkadaslar yeterki bunu 2. 3. güne tasimamak iste ipin ucu kacarsa Mehtapda diyor zaten siz birakin bu isi diye.
Menülerim benim genelde ayni sabah güzel kahvaltimi yapiyorum 2 dilim ince ekmek ve bize önerilen peynir- zeytin miktarlarla beraber domates- biber -roka
Ara Ögün yagsiz yogurt ve portakal
Öglen genelde corba ve sebze yemegi
Aksam et-tavuk-balik ve bol salata ekstradan sebzede yiyebilirim ama salata yetiyor bana aclik hic hissetmiyorum Mehtap proteini yeterli alirsak acikmiyacagimizi söylüyor zaten
Hepinize Sevgiler
Canım benim,vefalım,seni çok seviyorum.Ben de kiloları aldım malesef.Bende de ekmek bağımlılık yaptı ve ekmek yediğim zaman hemen kilo alıyorum.Sakın bırakma çok emek verdin.Bende belki yarın kuvvetli bir başlangıç yaparım,kimbilir. Önce son verilen kiloları önce hızla vermek istiyorum.Sonra da bakalım ya mevsimlerden romayı baştan yada bakalım25 günlük 5 ayrı bölümün olduğu diyet var belki onu...İlaçlarım tekrar başladı,troidden dolayı...görüşürüz...Merhaba değerli arkadaşlarım
Sevgi abla,yoksun....inşAllah herşey yolunda:44:
Bir haftadır hep şekerli yıyecekler yediğim için2 kilo almış bulunmaktayım:44:bu yüzden bugün 13 günlük isveç diyetine başladım..bu kilolar yerleşmeden vermem lazımbu süre içinde tekrar karatay ve alkali diyetleri gözden geçireceğim,inşAllah bana en uygun olanı uygulayacağım.
Hepinize kucak dolu sevgilerEki Görüntüle 690407
Canım benim,vefalım,seni çok seviyorum.Ben de kiloları aldım malesef.Bende de ekmek bağımlılık yaptı ve ekmek yediğim zaman hemen kilo alıyorum.Sakın bırakma çok emek verdin.Bende belki yarın kuvvetli bir başlangıç yaparım,kimbilir. Önce son verilen kiloları önce hızla vermek istiyorum.Sonra da bakalım ya mevsimlerden romayı baştan yada bakalım25 günlük 5 ayrı bölümün olduğu diyet var belki onu...İlaçlarım tekrar başladı,troidden dolayı...görüşürüz...
İnşAllah başaracağız canım,sana da kolay gelsin.Hoş geldin Sevgi ablaiyi olmanı sevindim,ödüm koptu kötü birşey oldu diye...kilolar verilir Sevgi abla,yeterki keyfler yerinde olsun çok geçmiş olsun bende 2.günümdeyim,geride 11 gün kaldı.Hep birlikte eğer ya da geç zayıflayacağız,başka çare yok görüşürüz Kucak dolu sevgiler..Eki Görüntüle 691063
merhaba arkadaslar umarim hepiniz iyisinizdir. son yazdigimdan buyana pek fazla ilerlenmemis, galiba bahar geldi hepimizin motivasyonu bozuldu, aslinda bahar yazin habercisi, kendimizi toparlayip daha siki sarilmaliyiz diyetimize. üzüldüm bu güzel arkadasligimiz bitmesin lütfen.dallidacim sen cok güzel gidiyordun, sende yalniz kaldin, ama kendini sakin birakma, sevgi ablamda söylemis, bizler bir kac kilo alip birakiyoruz ve hemende geri aliyoruz. bizim gibi sakin sen yapma. sevgi ablacim senin icindenüzüldüm, umarim verdiklerinin hepsini almamissindir. kendini en iyi hissettigin diyete devam et öpüyorum sizi cok cok bana gelince kaynatamin saglik sorunlari var, hastanede yatiyor, simdilik dönüslerini ertelediler, belli degil ne kadar daha kalacaklari. bende kaliyorlar, günlerim cok dolu ve stresli geciyor , geri dönecegim , sakin buralari bos birakmayalim arkadaslar, lütfen eski günlerdeki gibi devam edelim
merhaba arkadaslar umarim hepiniz iyisinizdir. son yazdigimdan buyana pek fazla ilerlenmemis, galiba bahar geldi hepimizin motivasyonu bozuldu, aslinda bahar yazin habercisi, kendimizi toparlayip daha siki sarilmaliyiz diyetimize. üzüldüm bu güzel arkadasligimiz bitmesin lütfen.dallidacim sen cok güzel gidiyordun, sende yalniz kaldin, ama kendini sakin birakma, sevgi ablamda söylemis, bizler bir kac kilo alip birakiyoruz ve hemende geri aliyoruz. bizim gibi sakin sen yapma. sevgi ablacim senin icindenüzüldüm, umarim verdiklerinin hepsini almamissindir. kendini en iyi hissettigin diyete devam et öpüyorum sizi cok cok bana gelince kaynatamin saglik sorunlari var, hastanede yatiyor, simdilik dönüslerini ertelediler, belli degil ne kadar daha kalacaklari. bende kaliyorlar, günlerim cok dolu ve stresli geciyor , geri dönecegim , sakin buralari bos birakmayalim arkadaslar, lütfen eski günlerdeki gibi devam edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?