Mevsimlerden Roma' nın Diyet Grubu

Teşekkür ederim canım ,eline sağlık.
Rica ederim Sevgi ablakolay gelsingaliba menülerini yazmamayı karar verdin:44:
Ben diyetorfoza da bi göz attım,kafam iyice karıştı,iyi mi?yarın sakin kafa ile bir daha Mehtap hanımım listeleri inceleyeceğim...bu aralar kafam karışık:44ekki kilomuzu nasıl koruyacağız?Mehtap hanım öğretir inşAllah

Bugün bi'yerlerde bir yazı okudum,yazar diyordu ki hep mutsuzluktan kilo alınır....mesela ben mutsuz olduğumda yemek yerimve tabiki kilo alımı kaçınılmaz oluyorgeçen hafta yedim ve 2 kilo aldım

Aslında başta kilo vermeye başlamıştın.Mehtap Hanımın listeleri günlük hayatımızda yediğimiz gibi, sabretseydin gidecekti.Ben son zamanlarda kaçamağı çoğalttım,oysa zor gittiğini biliyordum.Bunda daha dikkatli olacağım.Ben de mutsuz ve moralim bozuk olduğunda daha çok yiyorum,bazı insanlarda bu tersine işliyor.
Dün yediklerimi yazmaya vaktim olmadı,şimdi yazıyorum.
sabah:
2 ince dilim ekmek(toplam50-60 gr kadar tarttım)
2-3 parça peynir
5 zeytin
1 tatlı kaş. reçel
yeşillik
ara:10 çilek
3 ceviz
öğlen:
1kase çorba
6 kaşık ıspanak(içinde bulgur,pirinç yok)
1 ince dilim ekmek
ara:
5 tane sunta bisküvi
2 kaşaık yoğurt
akşam:
1kase çorba
tavuk,mantar
yeşil salata
yatmadan süt içmeyi unuttum.

merhaba arkadaşlar bir kaç gün izin alıp tatile kaçtık.
kapadokyadaydık çocuklarla bu kadar olabilirdi güzel de geçti sayılır tatil her zaman güzeldir sonuçta
ammaa
şu yemek meşhurmuş şunu deneyelim derken ipin ucu bayağı kaçtı acil toparlanmak lazım

Haklısın Sevgi abla.ama arada ev taşınması girdi,amelyatım ve büyü bozuldu....Taylan hanımın listeleri da bıraktım,iki saat de bir beslenmek beni sıkıntıya sokmaya başladı...şimdi düşünme ve karar alma aşamasındayım...senin adına sevindim:)inşAllah bu defa iyi ve kalıcı sonuçlar alırsın

Hoş geldin canım:) çalışıyorsun,yoğunsun düşündüm,bu yüzden girmiyorsun:)toparlarsın,sıkma canını:)

Merhaba canlarim umarim hepiniz iyisinizdir Sevgi aldigin kararlar icin tebrik ediyorum evet tartilmak yok kesinlikle cok yaniltiyor insani cünkü ben en cok isyeri pantolumdan anliyorum patliyacak gibiydim icinde nefes alamiyordum simdi nasil bol nasil rahat kemerimde 2 delik geri gitti cok mutluyum cok:))

Bugün 5 günümüzün ilk günüydü bir güzel kahvaltimi yaptim arada cilek ve badem yedim öglen pirasa yemegi aksamda menemen patates hakkimi kullanmadim bugün deminde mutfaga girdim ve havuclu biberli kereviz sapli ve yaprakli nohut yaptim birde patates kattim icine ki hakkimi öyle kullandim yarin öglen yine pirasa nohutta ise alinacak ve aksam yemegi olarak yenecek..

Durmadan yeni yemek yapmiyorum ben bitince yeni birsey hazirliyorum hem pratik oluyor böyle...

Dalida sende lütfen moralini bozma tatlim sende basla listelere bastan inan pisman olmazsin buarada okudunuzmu Sevgili Asli 20 kiloya ulasmis siteye yeni cicileriyle resimlerini koymus cok hos olmus onun adina cok sevindim daha 10 kilo vermek istiyor belki daha yavas gidecek artik diyor ama kendine plan yapmis ne diyeyim helal olsun ona..

Gurbetim senin yazdiklarini okuyunca koca bir ohaaa dedim tamam biliyorum yurtdisindaki Türkler geldikleri yillarda kalmislar zaten cogu kisiyle ben anlasamiyorum burda cok az görüstügüm insan ama yeterli ve kaliteli yalniz acik konusayim Almanya dahada berbat buraya göre o ne öyle ya tamam eli ayagi tutmaz yaslidir bakarsin tirnaginida kesersin ama nedir bu canim böyle bak yabancilar 80 yasinda kadinlar bisiklet tepesinde kendi islerini kendileri yapiyorlar nedir bu böyle eziyet hangi yüzyilda kalmislar acaba..

Gercekten zor isin hic bana göre degil Allah kolaylik versin tez zamanda giderler insallah sende kendinle basbasa kalirsin....

Öpüyorum sizleri kizlar kendinize cok iyi bakin:)

Yeni başlangıç yap ve devam et canım,toparlarsın.sonuçta her gün kapodakyaya gitmiyorsun.

Dalidam ne karar verirsen ver en doğrusunu vereceğine inanıyorum,Allah en doğru kararı aldırsın...
Bugün yediklerim:
sabah
2 ince dilim ekmek
5 zeytin
bir parça peynir
kuzukulagı ,hardal otu
1 çay kaşığı bal
ara:
1 küçük ev yapımı pohaça
çay
öğlen:
tavuk etli sandviç,bol yeşillikli
2 kaşık yeşil fasulye
ara 1/3 çay bardağı leblebi(su içmek için yedim)
2 kaşık yoğurt
1 lokum
akşam
1 kase çorba
tavuk ciğer kavurması
1 çok küçük baget
yeşillik
soğan salatası
yatmadan :
1 bardak süt

Bugün kursa gideceğim,birazdan kahvaltımı yapacağım ,hazırlıklarımı yapacağım.
Serap hala ortada yok.Gel artık bekliyoruz senin vereceğin motivasyon dolu yazılarını.....
Ayça'dan hiç haber yok ve son girdiği günden bu güne kadar hiç girmemiş,İNŞALLAH önemli bir şey yoktur.
Dalida kararını verdin mi?
Gurbet ALLH yardımcın olsun ve Allah insanların kalbine merhamet versin. Sevil sana mesain kolay gelsin.
Selin toparlanmaya bak canım.
Ben korktuğumdn daha hızlı diyete konsantre olmaya başladım...

Günaydın Sevil abla:)yakında yeni bir iş kıyafeti diktirmen gerekecek galiba:)Aslı hanım diyet yapmadan önce ne şekilde beslendiğini bilmediğim için bir yorum yapamayacağım,ama azmin den dolayı onu kutlarım:)başarı,başarıdır,o kadar:)ben eskiden de yağlı,şekerli yiyecekler tüketmezdim,bu yüzden zor kilo veriyorumama Aslı hanımın blogunu okumaya başladım,şimdilik Mehtap hanımın diyeti daha ağır basıyor:)
Dalidam ne karar verirsen ver en doğrusunu vereceğine inanıyorum,Allah en doğru kararı aldırsın...
Merhaba Sevgi abla...hennüz kararımı vermedim...bu aralar kafam ve hayatım çok karışık:44:

Günaydııııınkolay gelsin Sevgi ablabu defa olacak

nihayet havalar isindi, bahar geldi, bahce isleri basldi, biz almanyda genelde bulanik ve yagisli havaya alistigimiz icin (hic sevmem)günesli günlerde icimiz aciliyor. bugün persembe ve ben camiye gittim geldim. bugün ay tutulmasi olacakmis, peygamber efendimiz bu gece iki veya dört rekat nafile namaz kilip, bol bol dua etmemizi tavsiye etmis. yani sadece bu gece degil günes tutulmasi vs... kaynanamlar galiba haftaya cumaya gitmeyi planliyorlar, kayinpederimin sonuclari gelirse tabiki. yürüyüslere baslamak icin can atiyorum. sevil ablacim kisa bir örnekle ne anlatmak istedigimi galiba iyi anladin, bu en basitiydi, o an aklima gelendi.

senin icin cok sevindim sevil ablacim pantolonlarim eteklerim tek bol gelsinde benyenilerini alirim. tebrik ederim.

sevgi ablacim yeni baslangicin hayirli olsun hepimiz basladigimiz noktay geri döndük galiba. insallah bu defa böyle olmaz.basarilar sanada.

dallidacim cok düsünme bencede hemen mehtap hanimin ilk listesinden basla bende yalniz kalayim hemen baslayacagim, ayrica arkadaslarla konustuk, yürüyüslerede baslayacagiz. sen zaten yürüyüslerini hic aksatmiyorsun aferin sana

nihayet havalar isindi, bahar geldi, bahce isleri basldi, biz almanyda genelde bulanik ve yagisli havaya alistigimiz icin (hic sevmem)günesli günlerde icimiz aciliyor. bugün persembe ve ben camiye gittim geldim. bugün ay tutulmasi olacakmis, peygamber efendimiz bu gece iki veya dört rekat nafile namaz kilip, bol bol dua etmemizi tavsiye etmis. yani sadece bu gece degil günes tutulmasi vs... kaynanamlar galiba haftaya cumaya gitmeyi planliyorlar, kayinpederimin sonuclari gelirse tabiki. yürüyüslere baslamak icin can atiyorum. sevil ablacim kisa bir örnekle ne anlatmak istedigimi galiba iyi anladin, bu en basitiydi, o an aklima gelendi.

senin icin cok sevindim sevil ablacim pantolonlarim eteklerim tek bol gelsinde benyenilerini alirim. tebrik ederim.

sevgi ablacim yeni baslangicin hayirli olsun hepimiz basladigimiz noktay geri döndük galiba. insallah bu defa böyle olmaz.basarilar sanada.

dallidacim cok düsünme bencede hemen mehtap hanimin ilk listesinden basla bende yalniz kalayim hemen baslayacagim, ayrica arkadaslarla konustuk, yürüyüslerede baslayacagiz. sen zaten yürüyüslerini hic aksatmiyorsun aferin sana

serapcim internet sorunun hallolmadimi daha, sendende haberler bekliyoruz. öpüyorum sizleri arkadaslar, mutlu kalin

tarik suresinin ilk dört ayeti, günümüz hastaligi olan depresyon hastaliklarina sikinti ve bunalimda olanlara cok iyi geliyormus. bunuda bugün ögrendim. galiba bunu okumaya en cok benim ihtiyacim var:44::44::44: sizlerlede paylasmak istedim. hoscakalin

selam bugun biraz duzeltmeye basladim kendimi aksamlari civitmazsam yeter
bu arada herkes kendini toplamaya basliyor ne guzel

Merhaba Kızlar, nasılsınız? Herkes iyi okuyabildiğim kadarıyla. Diyetler bırakılmış, farklı diyet arayışlarına girilmiş, Dallida meydanı boş bulunca yine işi inada bindirmiş Sevgi yeterince kaçamak yaptığına ikna olup 1. listeden başlayalım demiş, Selin telafiye geçmiş, Sevil harika sonuçlar almaya devam etmiş. Gurbet de fırsat buldukça buralara kaçıp soluklanmaya çalışmış

Bu arada ben ne yaptım, can sıkıntısından patladım. Bağlanmaya çalışıp sürekli kopan internet karşısında sinirden küplere bindim. Genellikle evdeydim. Evimle ilgilendim, yemek pişirdim. Arada depresyonum devam etti, bütün gün yattım. Spor yapmadım, pişmanım. Ama sonuç olarak çok çok çok iyiyim

Yediğime, içtiğime "eh işte" dikkat ettim. Pilav, makarna da yedim. Sabahları limonlu olmak üzere gün içinde bol su içtim. Her gün ot kavurmaları, yeşil sebze yemekleri, yoğurt ve salata yedim. Tüm bunlarla 1 arpa boyu yolu ancak aldım Bugün malum tartı günüm 64 oldum nihayet. Hastalığımın 5. günü sanırım ödemi de atmışımdır. 2 haftada 700 gr, bir arpa boyu yol eder mi acep Gerçi itiraf etmem gerekirse bu 700 gr.' ı son 3 günde verdim diyebilirim. Hem ödem de bu arada gitmiştir diye düşünüyorum...

Bu arada internet sorunum hala olması gerektiği gibi çözülemedi. Geldiler, baktılar... Bina girişinden eve çıkan kabloların değişmesi gerekiyormuş. Şimdi onların değişmesini bekliyorum. Sevgili eşim işlerinden başını kaldırırsa bana yardımcı olacak

Şimdilik bu kadar hepinizi öpüyorum, kucak dolusu sevgiler

Merhaba Gurbetim,inşAllah en yakın zamanda sende eski düzenine dönersin:)düşünüyorum canım,benim için asıl problem verilen kiloyu korumak
selam bugun biraz duzeltmeye basladim kendimi aksamlari civitmazsam yeter
bu arada herkes kendini toplamaya basliyor ne guzel
Merhaba Selin,olacak:)evet toparlanıyoruz:)

Merhaba Serapcığım,bu ne güzel sürprizyokluğun çok belli oluyor evet ya,ben aynı ben...1 hafta boyunca hep şeker yedimnasıl yedim sorma,bilinçsiz bir şekilde yedim:44::44:sonra tartıya çıktım ve tartı tam 79 kilo gösteriyorduinanamadım,bir daha çıktım bu defa 80.1 kg gösterdi:86:bu yüzden bu kilolar yerleşmeden bu diyete başladım....çarşamba diyetim bitiyor,cuma tartılacağım:)
Baharın gelişi galiba hepimizi depresyona soktu:44:ama maşAllah'ın var,64 kilo oldun,tebrik ederimaz olsa da kilolar gidiyor ya,en önemlisi bu:)kendine fazla yorma:)galiba mutfakta vakit geçirmeye seviyorsum:)sende kendine iyi bak canım,inşAllah bir an önce aramızda dönersin:)sende öpüldün,sevgiler

Hayırlı cumalar arkadaşlar
Nasılsınız?ben iyiyim:)
Hala diyetimle boğuşuyorum:)az kaldı,çarşamba günü son:)ve bir daha yapmayacağım:)sevgiler

Tünaydiiiinnnn evet hava güzel ve ben cok mutluyum dün daha güzeldi ama ben calismak zorunda kaldim bugünde camasir günüm onlarla bogusurum aksama Zumba var...

Evet yavas yavas tartilma gününe yaklasiyoruz bakalim ne cikacak yalniz sunuda biliyorum benim gittigim Zumba salonunda da bir program baslatmislardi 4 ay önce hatta her kilo basi 5 fr atiyor katilanlar bir kutuya ve toplanan para kadin siginma evine bagislanacak ve bu programa katilanlar sürekli soruyorlar kilomuz takildi neden olabilir diye cvp olarak tartiya takilmayin belinizi karninizi bacaklarinizi kollarinizi ölcün oradan daha iyi anlayabilirsiniz diyorlar hani bende hep diyorum ya kiyafetlerimden anliyorum diye onun icin tartiya cok takilmayacagimi simdiden söyleyeyim (bu hatayi bir kere yaptim 2 günde bir sok yasadim ) takilma olmasida normal ama bir zaman geliyor tarti yine cildiriyor önemli olan saglikli yavas vücudumun pörsümeden sarkmadan güzel bir kiloya ulasmak ve bundan sonra dogru beslenmeyi hayatimizdan cikartmamak ...

Serap canim sesini duymak ne güzel iyi olmana sevindim umarim tez zamanda hallolur sorun kolay gelsin sana..Dalida lütfen bitir su diyeti ve sende bastan basla spor zaten yapiyorsun biliyorum bak ben ilk 24 gün da 3 kilo vermistim sen belki dahada cok verirsin

Gurbetim seninde biranönce kendibasina kalmani diliyorum önce sonra sende baslarsin hayirlisiyla hadi kizlar canlanin artik (Bakin tuttum sarsiyorum sizi:))) )

Selin senin cok kilo derdin pek yok galiba sende kisa zamanda dengelersin sanirim kendini...

Evet bugünlük bu kadar kizlar hepinize cok güzel bir gün gecirmenizi diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…