Mevsimlerden Roma' nın Diyet Grubu

merhabalar...

4. yaş günüydü 5'ten gün almaya başaldık büyüdü valla :)
diğeri de 1 yaşında kıpraşık çok yoruyor beni hiç mi araştırması karıştırması bitmez yaa dönüp duruyoruz evin içinde. bide hala tek parmak tutarak yürüyor. öldürüyor beni. çok dikkat edemedim tabi pastalar meyveler derken. sizi çoook tebrik ediyorum ne güzel gidiyorsunuz kocaman maşallah...

çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.

Nihayet günesli bir isvicre gününden selamlar arkadaslar Dalida en caliskanimiz sensin iyiki varsin yoksa buralar bombos kalacak oglusun nasil oldu daha iyidir umarim...Üstüste bayagi zor bir dönem yasadiniz Ana-Ogul güzel bir tatil lazim size söyle güzel bir tatil kasabasinda dogayla icice

Sevgili Serap sorunun neyse en kisa zamanda asmani diliyorum sabir diliyorum cünkü inan sabrin sonunda rabbim mükafatini veriyor kendimden biliyorum gectigimiz 2 sene döktügüm gözyaslarini bir ben bilirim birde Allah bunlari yazarken bile gözlerim doluyor ama hic isyan etmedim bunlari yasamam gerekiyormus demekki dedim hayat bu dahada kimbilir neler neler yasayacagiz ömrümüz oldugu müddetce evet insanin herzaman elinde olmuyor biliyorum ama hayata hep pozitif bakmaya calis neolur

Sevgi sendende en kisa zamanda iyi haberler aliriz umarim daha öncede yazdim sedef bendede var dr bana sen neye bukadar üzüldün demisti ama benimki kontrol edilebilir durumda yalniz bitkisel tedaviye tekrar dikkat cok olumsuz seyler duydum ve okudum o konu hakkinda bildigim ultraviole isik tedaviside var cok faydali oldugu söylenen

Gurbetciceginede kolay gelsin zor misafir agirlamak ben Yurtdisindaki özellikle Almanyadaki Türkleri iyi taniyorum gelen misafir yetmezmis gibi gelen gidende bitmiyor her gelene birseyler hazirlamak zorunda kaliniyor bir nefes aldirmiyorlar insana en kisa zamanda döner aramiza umarim

Benim bogaz hala düzelmedi tuhaf bir acisi var nefes alirken bile aciyor sesim kargalari kiskandirir durumda iyiki bu hafta bosum calismiyorum zaten calisamazdim böyle cünkü yolcularla konusmam gerekiyor bakalim yarin dr ne diyecek belki yeni ilac verir

Sevgili Mehtaptan cit yok buarada herkes merak etmeye basladi ben kendimce besleniyorum iste ondan ne kaptiysam artik..

Aslinda tarih sirasina dizip 1 yada 2 aylik listeler verse mesela su tarihten su tarihe sunu yapacaksiniz dese hem o rahat edecek hem onu dörtgözle bekleyenler...Cok yogun bir insan kesin 9 carsambasi biraraya geldi yine

Sevgiler hepinize kendinize iyi bakin

MaşALLAHAllah bağışlasın Selinzamanın nasıl geçtiğini hiç anlamıyoruz...Teşekkür ederim

Merhaba Sevil abla,demek ki sonunda güneşi gördünüz:108:teşekkür ederim,İYİ Kİ SİZLER DE VARSINIZhepimiz evliyiz,başka işlerimiz da var,sorumluluklarımız var,her zaman girilmiyor maalesefben bu aralar boş olduğum için fazla girdim,hatta dün topiği işgal ettimama biliyorum ki arkadaşlarım gelecektiroğlum daha iyi,teşekkür ederim,pazartesi akadar evdedir,istiharat ediyorah,tatile çıkmayı çok isterdim ama şu anda şartlar uygun değilBen de merak ediyorum yarın doktorunuz ne diyecek:44:çok özel değilse bize de haber verir misiniz?siz de kendinize iyi bakın

2.ara:1 elma,5 fındık
3.ara:1 kepekli tost
Akşam:tavuk,salata
Gece:1 çay bardağı kefir,1 kuru kayısı...
Bugün tartı 76,5 kg gösteriyorducuma günü tartilacağım,bakkalım sonuç ne olacak
Tartılar herkesin yüzünü güldürsün:13::13:verilen kilolar bir daha alınmasınben en son 4 sene önce 76 kiloyu gördüm:44::44::44:

Teşekkür ederim canım.Senin problemlerinin de en kısa zamanda en hayırlı şekilde hallolmasını dilerim.Canım alternatif tıbbı merak etme aktarlar yoluyla almayacağız. Daha öncede bahsetmiştim,benim hastalığımın iyi olmasına vesile olan dr a göstereceğiz.Zaten tıp dr olduğu için hastalıklar hakkında bilgisi var ve ilaçları kullanırken sık sık karaciğer testlerinide istiyor ve ilaçlarda değişiklikler yapıyor.Normal aktarlardan alınan ilaçlara ben de güvenmiyorum.Zamanında bir aktara benim kortizolüm yükseliyor demiştimde bana tansiyon hapı vermeye çalışmıştı.o yüzden endişeni anlıyorum,zaten dr. tedavi edemeyeceği hastalıkta yönlendiriyor,mesela ameliyat gerekiyorsa gidip ameliyatınızı olun diyor,yani umut taciri değil.
Evet canım gerçekten de biraz yoğundum,biraz üzüldüm ve kendimede kızgınlığım var.Bir kaç gün normale döndüm,4 kg geri almışım.Bu kadar kısa sürede nasıl hemen geri alıyorum,bilmiyorum.Ben ömür boyu diyet mi yapacağım.YARIM VEYA 1 KG ALSAM NORMAL DİYECEĞİM,FAKAT 1 hafta da 4 kg nasıl olur.Pazartesi tekrar baştan başlayacağım,bu sefer yürüyüşle beraber...Serap bilgine danışıyorum,neden olabilir....
Canım kolay gelsin,yoğunluğun devam edecek anlaşılan.

Geç oldu biliyorum ama ALLAH yavruna hayırlı ,sağlıklı, uzun ,bereketli ve mutlu bir ömür diliyorum.
Geçmiş olsun canım.Sonuç ne oldu bende de tiroidit var.Sedef hakkında yukarıda bilgi verdim.

Canım tebrik ederim,çok mutlu oldum ama hak ediyorsun.Azminin zaferi ,bizler bir ileri,iki geri ne olacak bakalım

MAŞALLAH,MAŞALLAH,MAŞALLAH....

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim, size de geçmiş olsun.. Pozitif olabilmek için umut lazım. Umudun tükendiği yerde ne yazık ki pozitif olmak mümkün olmuyor. Ama her daim Allah' a sığınmak başka... Şükürler olsun kapısından hiç geri çevirmedi. Sizlerin de dualarınız kabul olsun...

Hastalığınız biraz uzun sürdü sanki... Ertelemek çözüme uzaklaştırıyor ne yazı ki.
Size acil şifalar diliyorum

Tebrik ederim canım, ne güzel gidiyorsun; maşallah sana Çok sevindim senin adına. Başardığını görmek beni çok mutlu ediyor
Amin canım, amin

Dikkatli olmakta fayda var canım. Güvendiğiniz biriyse peki. Diğer doktorunuzla da irtibatı koparmamanızı tavsiye ederim.

Sevgicim ne yedin, ne içtin bilemiyorum. 4 kilo alınır mı, akla yatkın değil. Ödem, şişlik, kabızlık sonucu aldığından daha fazlası tartıya yansımış olabilir. Hamur işi, tatlı, pilav, makarna, patates gibi glisemik indeksi yüksek gıdaları yoğun bir şekilde tüketmiş olabilir misin?Eğer bunları yaptıysan 4 kilo normal, çünkü özellikle mayalı hamur ve normalden fazla mayalı ekmek tüketmek sindirim sorunlarına sebep olur ve aşırı kilo almış gibi görünebilirsin. Belli ki biraz kaçırmışsın Sen diyetini biraz sıkı tutup kaçamak yapma bir kaç hafta bence. Senin insülin direncin yoktu değil mi? Ayrıca görünen şu ki, aktiviteni de attırman gerekiyor. Verilen cezalar uygulandı mı şekerim?

Ömür boyu diyet konusuna gelince: yaş aldıkça yediğimiz miktarı azaltmalı ve neyi ne zaman yediğimize dikkat etmeliyiz. Biz, bizden önceki nesiller gibi köyünde temiz havada yaşayan, bedeniyle tüm gün çalışan insanlar değiliz. Dolayısıyla onların anlattığı gibi yeme alışkanlığına sahip olamayız. Ömür boyu diyet değil ama ömür boyu sağlıklı beslenme sistemini korumak zorundayız. Sen zaten Mehtap Hanım' ın sisteminde çok rahat etti, hem kilo kaybettin hem de kendini daha iyi hissettin. Bu sistemi de öğrenip özümsediğine göre aynen devam. Kilolarını verdikten sonra haftada 3 kez herhangi bir öğününü istediğin gibi yersin, geriye kalan günlerde kaçamak yapmazsan kilonu da korumuş olursun. Öyle değil mi?

10.04.2013 Menüm:

Sabah:
1 bardak su

Kahvaltı:
1 bardak süt
1 elma
5 badem

Öğle:
3 ad. biber dolma
1 kase yoğurt

Ara:
1 çb. süt
2 yulaflı bisküvi

Akşam:
100 gr. ızgara
3 yk. bezelye
1 bardak meyve suyu (%100)

Son düzenleme:

Fazla kaçıracaksın diye korktun değil mi? Menegiçten bir şey olmaz, zaten fazlasını içmeye kalkarsan miden bulanır

Harikasın

Evet canım gerçekten de biraz yoğundum,biraz üzüldüm ve kendimede kızgınlığım var.Bir kaç gün normale döndüm,4 kg geri almışım.Bu kadar kısa sürede nasıl hemen geri alıyorum,bilmiyorum.Ben ömür boyu diyet mi yapacağım.YARIM VEYA 1 KG ALSAM NORMAL DİYECEĞİM,FAKAT 1 hafta da 4 kg nasıl olur.Pazartesi tekrar baştan başlayacağım,bu sefer yürüyüşle beraber...Serap bilgine danışıyorum,neden olabilir...

Canım tebrik ederim,çok mutlu oldum ama hak ediyorsun.Azminin zaferi ,bizler bir ileri,iki geri ne olacak bakalım

MAŞALLAH,MAŞALLAH,MAŞALLAH....[/QUOTE]
Merhaba Sevgi abla,çok teşekkür ederimbende çok zor kilo veriyorum,biliyorsun,ama zor da olsa,bu kilolar gidecek.Senin kilon bence yalancı kilodur,ödemdir.Stres ödem yapar,kullandın ilaçları da ödem yapabilir..ama yürüyüş da yapsan daha iyi olur,moralin da düzelir.Ben leslie ile yürüyüş yapmaya başladıktan sonra çokfaydasını gördüm..bir kere stresim çok azaldı...hem eğlencelidirleslie nin bir çenesi vardurmadan konuşuyo

Tebrik ederim canım, ne güzel gidiyorsun; maşallah sana Çok sevindim senin adına. Başardığını görmek beni çok mutlu ediyor
Amin canım, amin

[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim Serap,ama hep söylüyorum,sen beni frenlememiş olsaydın,ben hala yerde sayıp dururdum...protein maceramı hatırlıyor musun?ah,ah...
Fazla kaçıracaksın diye korktun değil mi? Menegiçten bir şey olmaz, zaten fazlasını içmeye kalkarsan miden bulanır

Harikasın

Evet,aynen öyle,teşekkür ederimMenün harika,afiyet olsun

Canım 1 öğün kaçamak yaptıysam kahvaltım yada diğer öğünüm kontrollü oldu. Diyet listesini devam etmedim ama akşamları bazen süt ve musliyle geçiştirdim.Hatırladığım tatlı olayım,1 kase sütlaç,yarım halka tatlısı,1 tabak kepekli makarna 1 kerede 2 kaşık pirinç pilavı.Dediğim gibi kahvaltılarım senelerdir hep diyet olarak devam ediyor,diğer öğünde de dengelemeye çalıştım.Cezaları malesef uygulayacak inan zaman olmadı.Şu aralar günümün çoğu hastanede geçti.Kaçamak olarak düşündüğümde ekmeği sayabilirim.

Merhaba Sevgi abla,çok teşekkür ederimbende çok zor kilo veriyorum,biliyorsun,ama zor da olsa,bu kilolar gidecek.Senin kilon bence yalancı kilodur,ödemdir.Stres ödem yapar,kullandın ilaçları da ödem yapabilir..ama yürüyüş da yapsan daha iyi olur,moralin da düzelir.Ben leslie ile yürüyüş yapmaya başladıktan sonra çokfaydasını gördüm..bir kere stresim çok azaldı...hem eğlencelidirleslie nin bir çenesi vardurmadan konuşuyo[/FONT

Amin canım, amin

[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim Serap,ama hep söylüyorum,sen beni frenlememiş olsaydın,ben hala yerde sayıp dururdum...protein maceramı hatırlıyor musun?ah,ah...

Evet,aynen öyle,teşekkür ederimMenün harika,afiyet olsun[/QUOTE]
İNŞALLAH dediğin gibi olur.Bugün tartı günün değil mi,bakalım sabırsızlıkla bekliyorum.Sen bari başarıya ulaş da sevinelim.
Birazdan kahvaltı yapıp, kursum var ,gideceğim.

gecen sefer gecmisi okuyamadan hemen bir selam verip cikmistim , bugün kaynanamlar uyuyorlar hala, biraz gecmisi okudumda neler olmus öyle
DALLIDACIGIM BASINIZ SAGOLSUN OGLUNUN ÖGRETMENI ÖLMÜS, ayrica oglucugun stresden , üzüntüden olsa gerek hastalanmis cok cok gecmis olsun , umarim simdi daha iyiydir, senide cok cok tebrik ederim azimle yoluna devam ettin ve karsiliginida aldin ve almaya devam ediyorsun, gercektende icimizden en azimlimiz sen ciktin tebrikler canim
sevgi ablacim seninde sürekli hastanelerde zamanin gecmis, cok üzüldüm Allah sifani versin insallah, bende aynen senin gibiyim biliyorsun, 3 kiloyu cok rahat veriyorum ama ayni hizlada geri aliyorum, seni eskisi gibi azimle devam ederken görmek istiyorum, birakma kendini, birde topige fazla ugrayamadin , acaba motivasyonunudami kaybettin. umarim en kisa zamanda mehtap hanimdan ögrenbdiklerinle devam edersin.
Serapcim seninde bir takim rahatsizliklarin olmus üzücü hallerin olmus seni en iyi ben anlarim, sevil ablaya yazmissinya, insanin umudu kalmayinca hayata pozitif bakamiyor diye inan onu okurken hersey aklima geldi ve gözlerim doldu , ne kadar dogru bir sözdü harf harf , hece hece tamda beni anlatti. ben o stresli zamanlarimda hayattan hic bir zevk alamadim, ve umutlarimda tükenmisti , gelecekle ilgili hic bir hayalim , beklentim kalmmamisti. cok cok haklisin . Rabbim dert verip derman aratmasin, insallah stresli günlerin cabucak gider hayatindan cok cok öpüyorum seni canim arkadasim,sen cok iyi kalpli ve yardimsever bir insansin, Allah iyi insanlari sever canim
sevil ablacim sanada cok gecmis olsun Allah sifa versin. evet aynen dedigin gibi almanyanin görenekleri cok cok farkli, sen biliyorsun, aynen yazdiklarin gibi misafir dolu günler geciriyorum, bu haftada davet edenler basladi. birde almanyadaki gelinlerden beklentide cok cok fazla, inanin türkiyede kalmadi böyle eski gelinlik adetleri. simdi herkes kendi özel hayatini yasiyor. en azindan bizim gelinler.
Yaselicim cocugunun dogum günü kutlu olsun, saglikla, mutlulukla büyüsün insallah öpüyorum senide canim.
Arkadaslar bana gelince iyiyim, sagligim da iyi cok sükür. ama dedigim gibi biraz yogunum malum. bu ayin sonuna gitmeyi planliyorlar. o zaman topikten hic cikmam, ama bu aralar bana biraz daha zaman verin, sonra tam bir iradeyle gelecegim araniza. zaten iki haftadir zamansiz ve gec saatlere kadar yemeler beni mahvetti, inanin tartiya bile cikmiyorum korkudan. havalarda düzeliyor artik bahanesiz sporada baslayacagim insallah. bu konuda dallidacim seni tekrar tebrik ediyorum, hepinizi öpüyorum, bizimkiler birazdan kalkarlar, ben kacayim, kahvalti hazirlamam lazim, sonrada kaynanami disciye götürecegim, ardindan cocuklar okuldan gelecek yemek felan derken aksamada bir arkadasim yemege davet etti oraya gidecegiz, anlayacaginiz durum bundan ibaret hepinizi öpüyorum cok cok . yine uzun bir yazi oldu, özlemisim eminim okurken sikilmazsiniz

Amin canım, amin

[/QUOTE]
İNŞALLAH dediğin gibi olur.Bugün tartı günün değil mi,bakalım sabırsızlıkla bekliyorum.Sen bari başarıya ulaş da sevinelim.
Birazdan kahvaltı yapıp, kursum var ,gideceğim.[/QUOTE]
Benim tartı günüm yarın:)hepimiz başarıya ulaşacağız Sevgi abla,hep birelikte başaracağız bu işi:)
Merhaba Gurbetçiçeği:)çok teşekkür ederim canım,oğlum Allah'a şükür iyidir,kendini toparladı:)teşekkür ederim canım,misafirlerin gidince sende yoluna devam edersin :)eminim ki sende çok güzel sonuçlarla karşımıza çıkacaksın:)Allah sana kolaylık versin,çok çok öpüyorum

Merhaba sevgili arkadaşlarım
Kahvaltım:2 dilim etimek,1 tk labne,domates,salata,yeşillik...Serap'ın sayesinde dereotunu da ekledim kahvaltıma
Ara:6 fındık,1 elma
Öğlen:z.yağlı patlıcan yemeği,z.yağlı salata,100 gr yoğurt,biraz tavuk eti
Birazdan da sporumu yapacağım:)önce leslie ile yürüyüş,ardından da Jillian ile devam ederim inşAllah
Sonra görüşürüz

Merhabalar
Neslie ile 5 mil yürüdüm,Jillian ile 20 dakika çalıştık...yarın dinlenme günüm...cumartesi ve pazar Jillian ile çalışacağım,pazartesi den sonra da bir gün Neslie ile,bir gün Jillian ile çalışacağım.İkisi bir arada canımı okuyorlar
1.ara:5 fındık,10 çilek
2.ara:1 kepekli tost..
Sonra görüşürüz

Selin,kolay gelsin !
Sevgi abla,sana da kolay gelsin
Sevil abla,doktora gittin mi?
Serap,sana da kolay gelsin

Hepinizin isminin baş harfı ''S''dir arkadaşlar

Merhaba Kızlar, nasılsınız??
Bu sabah eşimle birlikte evden çıktım. Diş hekimimizle randevumuz vardı. Dişimde çürük var sanmıştım ama sadece leke ve hassasiyet oluşmuş neyse ki... Ama günün büyük bir kısmını eşimle geçirmek biraz dezavantaj oldu. Sabah fabrika, öğlen dükkan derken abartmadım ama, normalde yemeyeceğim şeyleri yedim hem de hepsini aynı gün :26::18:

Yarın tartılacağım bakalım sonuca ne kadar yansıyacak.

Çoğu zaman denemeden yanıldığımızı anlayamayabiliriz. Sen de deneme hakkını kullandın Ayrıca yardım almış olman başarını gölgelemez tatlım

Teşekkür ederim

Şimdi anlaşalım, her gün 1 öğün kaçamak yapıp diğer öğünlerde dengelemek çok doğru bir yaklaşım olmayabilir. Haftada 3 öğün, mesela 1 sabah, 1 öğle, 1 akşam öğününde kaçamak yapıp kaçamağın ertesi gününü kaçamaksız geçirmek daha doğru olabilir. Şöyle ki:

[table="width: 600, class: Grid, align: Center"]
[tr]
[td][/td]
[td]pazartesi[/td]
[td]salı[/td]
[td]çarşamba[/td]
[td]perşembe[/td]
[td] cuma [/td]
[td]cumartesi[/td]
[td]pazar[/td]

[/tr]
[tr]
[td]sabah[/td]
[td]diyet[/td]
[td]diyet[/td]
[td]diyet[/td]
[td]diyet[/td]
[td]diyet[/td]
[td]kaçamak[/td]
[td]diyet[/td]
[/tr]
[tr]
[td]öğle[/td]
[td]diyet[/td]
[td]diyet[/td]
[td]diyet[/td]
[td]kaçamak[/td]
[td]diyet[/td]
[td]diyet[/td]
[td]diyet[/td]

[/tr]
[tr]
[td]ara[/td]
[td]diyet[/td]
[td]diyet[/td]
[td]diyet[/td]
[td]diyet[/td]
[td]diyet[/td]
[td]diyet[/td]
[td]diyet[/td]
[/tr]
[tr]
[td]akşam[/td]
[td]diyet[/td]
[td]kaçamak[/td]
[td]diyet[/td]
[td]diyet[/td]
[td]diyet[/td]
[td]diyet[/td]
[td]diyet[/td]

[/tr]

[/table]

Geçmiş geçti, bugünden itibaren daha planlı olursak başarmamak için sebep yok. Sen nasıl yapacağını biliyorsun artık. Ödemini atmak için bol bol su içip günde 2 porsiyon yoğurt ya da kefir tüketmeye çalışabilirsin şeker ...

Canım benim, çok teşekkür ederim. Duygulandırdın beni. Sizler de çok iyi kalpli insanlarsınız. İyi ki birbirimizi bulduk

Afiyet olsun canım

Selin,kolay gelsin !
Sevgi abla,sana da kolay gelsin
Sevil abla,doktora gittin mi?
Serap,sana da kolay gelsin

Hepinizin isminin baş harfı ''S''dir arkadaşlar

Aaaa evet Hiç düşünmemiştim
Teşekkür ederim...

Son düzenleme:
Simdi ;
metabolizmamizdaki muhtemel rehavete karsi, biraz sarstik kendimizi, beklenenden biraz fazlasini yiyerek. Simdi filmi geriye saracagiz… Yeniden kilo vermek uzere programlanacagiz.
3 gun;
Kahvalti her zamanki gibi

sekersiz cay ve kahve veya ihlamur
Yani 1 veya 2 dilim (max 50 gr) ekmek
5-6 adet zeytin
Az yagli beyaz peynir, maydanoz, roka, tere, yesil biber, domates ne varsa, neyin mevsimiyse, ne istiyorsaniz
Haftada iki sabah yumurta ama o gun ekmek 1 dilim
Veya (haftada 1 kez)
1 fincan sutlu kahve ve 1 ince dilim kek
Veya (haftada 1 kez)
1 fincan cay ve 1 normal dilim kek
Veya
1 kase sut ve 4 yemek kasigi corn fakes
Veya
1 meyve
1 kasik bal
Iki dilim etimek

Ara ogun

Herzamanki gibi; Yani
1 meyve
2 ceviz veya 10 adet badem veya findik
Veya
1 meyve
1 kucuk kase yogurt (meyveli yogurt degil)
Veya
1 meyve
2 biskuvi

Oglen yemegi (yag miktarini titizlikle kontrol edin lutfen)

(1 dilim ekmek veya 4 kasik pilav ya da makarna ya da pure ya da kucuk boy haslanmis patates)
ve
Corba
Sebze yemegi
Veya
Menemen
Veya
Dolma (olcuyu nasil vereyim? Ne kadar buyuk sardiginiza bagli, her zaman yediginizden cok daha az olmali porsiyonunuz)
Veya
2 dilim kiymali veya peynirli borek (haftada 1 gun) + ayran
Veya
1 tabak manti (haftada en fazla 1 kez)
Veya
Yesil mercimek, kuru fasulye veya nohut yemegi

2.Ara ogun yok

Aksam Yemegi

Izgara et, tavuk veya balik
Ve
Bol sebze ve /veya bol salata

3 gun sonra
Oglen yemeginden baklagiller cikiyor,
Corba; sebze sehriye, domates, mantar olabilir.
Ana yemek izgara, veya haslanmis veya firinda et, tavuk, balik

3 gun sonra
Ara ogunde sadece meyve+ yogurt secenegi kaliyor

3 gun sonra
Tek ogunde 3 gun ust uste yesil corba.

Diger ogun izgara et, balik veya tavuk, 4-6 adet kofte, bol salata ve/veya cacik, bol sebze.

Yani 3 gun aralik vererek, kahvaltmizi duzenli olarak yapmak kaydiyle karbonhidratlari cikartiyoruz. Mutlaka su iciyoruz. Mutlaka ve mutlaka yuruyus yapiyoruz, evin icinde bile olsa hareket ediyoruz.

Sonra tartiliyoruz ve “inanmiyorum, hic beklemiyordum” diyoruz…
Ben 3 ay demistim ama devam edecegim… Yani burdaysaniz, buradayim… Sorularin cevaplari da yarin burada olacak...
11 Nisan 2013’Roma

"ALINTIDIR"

Son düzenleme:
Canım benim,iyi olmana sevindim ve seni bekliyoruz İNŞALLAH.

Azmine hayranım canım MAŞALLAH

Çok teşekkür ederim canım,sen çok özel ve gönlü çok güzel bir insansın.Benim için çizelge yapman beni çok duygulandırdı,sağol. Ayrıca yeni listeyi yayınladığın için teşekkür ederim.Yarından itibaren listeme tam olarak uymaya çalışacağım.Günlük listemi yazmayınca çabuk dağıtıyorum.Mehtap Hanım devam etme kararı verdi,normalde bu hafta bitirmesi gerekiyordu.

Rica ederim. Sen de çok güzelsin Sevgicim, hepiniz çok güzelsiniz... Cisminizi tanımasam da seviyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…