Mevsimlerden Roma' nın Diyet Grubu

11.04.2013 Menüm:

Sabah:
1 çb. süt

Kahvaltı (9.30):
2 ad. sigara böreği
1 küçük gözleme (1 yufkadan 6 ad. yapıyorlar)
1 küp dil peyniri
2 zeytin
çay

Öğle:
1/2 lahmacun
1/2 dürüm
1 ayran

Ara:
1 maden suyu

Akşam:
1 kupa sütlü filtre kahve
6 badem
2 kuru kayısı

Yeterince su içemedim... Akşamı su içerek geçiririm. Bol kaçamaklı bu menü. Yarın sebze yemeği ve yoğurtla dengelenir mi dersiniz??Hepinize iyi akşamlar

Son düzenleme:
Merhaba,öncelikle geçmiş olsun,iyi ki dişinde çürüğün yokkaçamak yapsan bile ölçulü oluyor:44:hep yarımşar porsiyon yemişsin:44:zayıflıyorum ve başarımda senin payın büyük,teşekkür ederimTeşekkür ederim,sende çok güzel kalpli bir insansın,Rabbim dualarını kabul etsin(nerden çıktı diyebilirsin,ama içimden geldi işte.....)
Teşekkür ederim Sevgi ablaSerap hakkında bende aynı şeyleri düşünüyorum:13:Yeni listeniz de geldi,kolay gelsin
Rica ederim. Sen de çok güzelsin Sevgicim, hepiniz çok güzelsiniz... Cisminizi tanımasam da seviyorum sizi

size saçma gelebilir ama ben yüzünüzü,karakterinizi hayal etmeye çalışıyorum:44::44

Akşam:z.yağlı salata,1 yumurta...(listede tavuk vardı,ama canım istemedi...)
Gece:1 çb kefir,1 kuru kayısı...

Dün gece yoğurt mayaladım,Allah'a şükür kıvamı tuttuson mayaladığımda sulu olmuştur...
Yarın ev hapisim bitiyor inşAllahoğlan hasta diye bende evden çıkamadım

Hayırlı cumalar arkadaşlarAllah'ın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun

Kahvaltı:2 dilim etimek,1 tk labne,domates,salata,yeşilik....

Bugün tartıltım:) 76,5 kg :)

Serap,teşekkür ederim,yürüyüş dışında kaslarımı çalıştıran başka egzersizler de yap dedin ya:)iki gündür yapıyorum ve daha önce hisetmediğim kasları hisetmeye başladım:)acıyor

Bugün hava çok güzel,oğluşumla biraz gezeceğim:)

Sonra görüşürüz güzel kalpli bayanlar

günaydın...
ben de sabah tartıldım yine vermişim kilo oley.
çok dikkat edemiyorum ama düzenimin dışına da çıkmamaya çalışıyorum inşallah gerçektir tartı bana oyun yapmamıştır.
mutlu oldum sabah sabah 66.8

maşallah maşallah hep eksiler görelim inşallah

Merhaba Sevgili Serap-Sevgi-Dalida-Selin-Gurbetcicegi hepiniz iyisinizdir umarim ben geceleri azicik zorluk ceksemde bugün daha iyi hissediyorum.

Dün Dr. kontrolüm vardi kendimi hic yormamam gerekirken ben kocamin ve kizimin tüm itirazlarina ragmen Zumbaya gitmistim tabii bunu dr a söyleyemedim yani spor yok öylemi dedim sakin dedi vücudun enerjisini oraya harcarsaniz zaten zayif olan bagisiklik sistemi cöker ve hastalik daha kötü geri gelir dedi..Neyseki sadece 1 kere gittim hatta calismam icin pzt. bekle dedi Eh be kadin sen kendini genc kiz mi sanirsin otur bir kenarda dinlen degil mi? Laf aramizda kendimi hala 44 yasinda hissetmeyen yari cocuk bir tipim ben:)))

Buarada Dalida ne yapsak resimlerimizi mi eklesek buraya yani benim facebook hesabim var sizlerin yok mu oradanda bakabilirdik resimlere daha iyi tanirdik birbirimizi degil mi?

Yeni listemizin gelmesiyle nasil mutlu oldum anlatamam cokda motive oldum liste yine cok güzel ve uygulanabilir kolaylikta 12 gün sonra tartilmak üzere son kez bir tartildim veee yine incelmisim yani ben kilo almaktan korkmustum bu son listede ama hep diyorum Isin sirri Dengede Mehtapda bu isi cok iyi biliyor..

Sevgiler Hepinize

Tebrik ederim,senin adına çok mutlu oldum:)
maşallah maşallah hep eksiler görelim inşallah
Sana da maşAllah!Amin!

Merhaba Sevil abla,tekrar geçmiş olsun:)bol bol istirahat edin:)benim face im yok ...dünya küçük,belki bir gün bir yerlerde karşilaşırız:)benden de sevgiler

Merhaba arkadaşlar
Bugün oğluşumla dışardaydık,3 saat ana oğul gezdik...
Dengeli yemek yemedim,canım istemedi:)
Öğlen:3 diyet bisküvi,1 yumurta,1 çorba kaşığı bulgur pilavı
Dışarda 1 bardak fanta içtim
Az önce de 1 simit,1 kk peynir yedim:)
Açıkırsam kefir ve 1 elma yiyeceğim:)
Herkese iyi hafta sonları dilerim:):)

Günaydııııııııııııııııın:)
Kahvaltı:2 dilim etimek,1 tk labne,,salata,yeşilik...sonra 1 dilim peynirli etimek daha
Ara:6 fındık,1 elma
Öğlen:z.yağlı patlıcan,z.yağlı yeşil salata,yoğurt,biraz et...
Bugün çocuğu antrenmana götüreceğim,ancak akşam üstü tekrar girebilirim...

Sevgiler

Merhaba kızlar, nasılsınız??
Ben iyiyim çok şükür. Dün yemek bakımından hoş olmayan bir gün geçirdim. O yüzden menü bildirimi yapmayacağım. Bugün akşam da bir davete katılacağız. Bu da geç saate kadar yenilip içilmesi demek ne yazık ki... Yarın da arkadaşlarımızla yaptığımız program aktivite+ yemek içermekte. O yüzden bugün akşama kadar sadece su içip küçük atıştırmalarla günü geçirmek istiyorum. Su + kuru kayısı , su+elma+ badem gibi. Biliyorum doğru değil ama bu hafta sonundan kilo almış çıkmak istemiyorum...

Hepinize kucak dolusu sevgiler

Sağ ol canım. Amin... Tüm iyi kalpli, güzel düşünen insanlarla birlikte hepimizin duaları kabul olur inşaallah
Beni mahçub ediyorsunuz Kapatalım bu bahsi reca ederim
Hiç de saçma değil şekerim :) Yüzünüzü değil ama karakterleriniz ve yaşam stiliniz hakkında ben de düşünüyorum zaman zaman.

Ellerine sağlık, afiyet- şifa olsun.

Amin, senin de canım

Tebrik ederim şeker Bence çok iyi gidiyorsun
Harikasın, şimdi sıkılaşmaya başladığını da hissedeceksin. 3 haftada fak edeceksin sıkılaşmayı.

Tebrikler Selin

Merhaba Sevil, ben iyiyim. Sen de daha iyisindir umarım.

44 Yaş çok değil zaten de, öyle hissetmemen daha güzel. Karşı komşum var 62 yaşında.. Ama biz her yıl doğum günü pastasına hoş geldin 39,5 yazarız Yine alt komşum 52 yaşında o da aynen senin gibi haftada 3 gün zumbada, diğer günler yüzüyor. Laf aramızda ben de 38 le alakalı değilim, daha ziyade 22-23 gibi takıldım

Ben de facebook' u çok sağlıklı bulmadığımdan hesabımı kapattım. Dallida' nı dediği gibi bir gün karşılaşırız, belli mi olur

Oh ne güzel yapmışsınız, sefanız olsun
Bir öğün kaçamak olmuş, sorun yok. Bu sabah yarım günlük bildirimin de harika.. Afiyet olsun canım

MAŞALLAH,MAŞALLAH,devam,oğluşunla dagüzel bir gün geçirmişsin.

MAŞALLAH senin adına çok sevindim.
Tekrar geçmiş olsun,dikkatli ol.İncelmeye devam...

Kolay gelsin canım...
merhaba Serap nasılsın,sağlığın nasıl oldu?
DÜNKÜ MENÜM:
SABAH:
2 İNCE DİLİM EKMEK
PEYNİR
5 ZEYTİN
ARA:
1 ELMA
2 CEVİZ
ÖĞLEN:
1 KASE TARHANA
2 KAŞIK FASULYE KAVURMA
SALATA
2 KAŞIK BEZELYE SALATASI
YOĞURT
YARIM DİLİM EKMEK
AKŞAM:
1 KASE ÇORBA
MANTAR,1 KÜÇÜK PARÇA PATATES
TAVUK
SEMİZOTU SALATASI(YOĞURTLU)
1 TULUMBA(OĞLUMUN DOĞUM GÜNÜYDÜ,YEDİM)

Merhaba Serap,iyiyim ben:)çocuğu götürdüm,getirdim:)sen çok dikkat ediyorsun,kilo alacağına sanmıyorum:)hem bazen böyle kaçamaklar yapmalıyız,yoksa hayat çekilmez oluyor:)bu arada Jillian ile 30 dayis çalışmaya başladım:)önce daha uzun bir video dan yaptım:)sana iyi eğlenceler canım:)

Merhaba Sevgi abla,öncelikle oğlunun doğum gününü kutlarım,nice mutlu seneler dilerim!!kaç yaşına girdi?menün çok güzel,afiyet olsun:)bir tulumbadan birşey olmaz:)

Günaydıııııın:)İstanbul gene yağmurludur....
Dün öğleden sonra yine saçmaladım bugün yola devam :)
Kahvaltım:2 dilim etimek ekmek,1 tk labne,domates,salata,yeşilik
Ara:1 elma,5 fındık
Öğlen:z.yağlı pırasa,yoğurt-salata,biraz et...
Sevgiler...Eki Görüntüle 685216

Merhaba arkadaşlar:)galiba motivasyonum bozuldu....daha doğrusu duygusal açlıkla başım dertetoparlamaya çalışıyorum,inşAllah yarına birşey kalmaz:)

gunaydin
burada yazilan herseyi tum herkes okuyabiliyor o kotu facebook bu acidan daha guvenli ama kimsenin hessbi yokmus napalim. sevgi abla oglunun dogum gunu kutlu olsun

Harika bir ilkbahar gününden hepinize merhaba arkadaslar evet nihayet bahar geldi umarim gitmez kolay kolay burasi Isvicre yazin bile donabiliyor insan o yüzden emin olamiyorum..

Balkonumda minik bir bahcem var Sonbaharda cicek soganlari ekmistim cikmamisti megerse zamani simdiymis birkac haftadir o soguga inat cikmaya basladilar topraktan 2 gündürde tomurcuklar acmaya basladi nasil güzeller oda beni nasil mutlu etti anlatamam cok seviyorum ciceklerle ugrasmayi gercek bir bahcem olsa muhtesem olurdu sanirim kendi sebzemi bile yetistirirdim

Evde oldugum günler hava kötü olur simdi ise gidecegim ya mis gibi hayir eskiden calistigimiz yerlerde büyük camlar vardi en azindan günesi ucaklari seyredebiliyorduk simdi ise 1 senedir bizi beton bir binaya hapsettiler insan patliyor resmen..

Neyse neler yedigimi ve yiyecegimi yazayim

Sabah iki ince dilim ekmek (siyah) -az yagli beyaz peynir- 6 zeytin- domates- roka

Ara bir portakal az yagli yogurt -kahve

Öglen sehriye corbasi-kabak yemegi 1 dilim ekmek

Aksam haslanmis tavuk ve yesil salata

Kendinize iyi bakin canlarim sevgiyle kalin

haftasonu insanin duzeni sasiyor gecer umsrim
Gerkten öyle:)neyse,bugün toparladım gibi:)yola devam:)

Günaydın Sevil abla:)İstanbul yağmurludur...hava soğudu...bende çiçekleri çok severim,ama çiçekden yana şansım yok:44:aldığım bütün çiçekleri kurudu...şimdi sadece bir çiçeğim var,o da fırtına yüzünden bahçeye düştü,kırıldı,ona rağmen şimdi tomurcuklar verdiİnşAllah bir an önce eskiden çalıştığın binaya dönersin:)menün güzel,afiyet olsun:)sağlığın nasıl,nasıl oldun?sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…