Merhaba,öncelikle geçmiş olsun,iyi ki dişinde çürüğün yokMerhaba Kızlar, nasılsınız??
Bu sabah eşimle birlikte evden çıktım. Diş hekimimizle randevumuz vardı. Dişimde çürük var sanmıştım ama sadece leke ve hassasiyet oluşmuş neyse ki... Ama günün büyük bir kısmını eşimle geçirmek biraz dezavantaj oldu. Sabah fabrika, öğlen dükkan derken abartmadım ama, normalde yemeyeceğim şeyleri yedim hem de hepsini aynı gün :26::18:
Yarın tartılacağım bakalım sonuca ne kadar yansıyacak.
Çoğu zaman denemeden yanıldığımızı anlayamayabiliriz. Sen de deneme hakkını kullandınAyrıca yardım almış olman başarını gölgelemez tatlım
Teşekkür ederim
Şimdi anlaşalım, her gün 1 öğün kaçamak yapıp diğer öğünlerde dengelemek çok doğru bir yaklaşım olmayabilir. Haftada 3 öğün, mesela 1 sabah, 1 öğle, 1 akşam öğününde kaçamak yapıp kaçamağın ertesi gününü kaçamaksız geçirmek daha doğru olabilir. Şöyle ki:
[TABLE="class: Grid, width: 600"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]pazartesi
[/TD]
[TD]salı
[/TD]
[TD]çarşamba
[/TD]
[TD]perşembe
[/TD]
[TD] cuma
[/TD]
[TD]cumartesi
[/TD]
[TD]pazar
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sabah
[/TD]
[TD]diyet
[/TD]
[TD]diyet
[/TD]
[TD]diyet
[/TD]
[TD]diyet
[/TD]
[TD]diyet
[/TD]
[TD]kaçamak
[/TD]
[TD]diyet
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]öğle
[/TD]
[TD]diyet
[/TD]
[TD]diyet
[/TD]
[TD]diyet
[/TD]
[TD]kaçamak
[/TD]
[TD]diyet
[/TD]
[TD]diyet
[/TD]
[TD]diyet
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ara
[/TD]
[TD]diyet
[/TD]
[TD]diyet
[/TD]
[TD]diyet
[/TD]
[TD]diyet
[/TD]
[TD]diyet
[/TD]
[TD]diyet
[/TD]
[TD]diyet
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akşam
[/TD]
[TD]diyet
[/TD]
[TD]kaçamak
[/TD]
[TD]diyet
[/TD]
[TD]diyet
[/TD]
[TD]diyet
[/TD]
[TD]diyet
[/TD]
[TD]diyet
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Geçmiş geçti, bugünden itibaren daha planlı olursak başarmamak için sebep yok. Sen nasıl yapacağını biliyorsun artık. Ödemini atmak için bol bol su içip günde 2 porsiyon yoğurt ya da kefir tüketmeye çalışabilirsin şeker ...
Canım benim, çok teşekkür ederim. Duygulandırdın beni. Sizler de çok iyi kalpli insanlarsınız. İyi ki birbirimizi bulduk
Afiyet olsun canım
Aaaa evetHiç düşünmemiştim
Teşekkür ederim...
Teşekkür ederim Sevgi ablaCanım benim,iyi olmana sevindim ve seni bekliyoruz İNŞALLAH.
Azmine hayranım canım MAŞALLAH
Çok teşekkür ederim canım,sen çok özel ve gönlü çok güzel bir insansın.Benim için çizelge yapman beni çok duygulandırdı,sağol. Ayrıca yeni listeyi yayınladığın için teşekkür ederim.Yarından itibaren listeme tam olarak uymaya çalışacağım.Günlük listemi yazmayınca çabuk dağıtıyorum.Mehtap Hanım de,vam etme kararı verdi,normalde bu hafta bitirmesi gerekiyordu.
Rica ederim. Sen de çok güzelsin Sevgicim, hepiniz çok güzelsiniz... Cisminizi tanımasam da seviyorum sizi
Hayırlı cumalar arkadaşlarAllah'ın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun
Kahvaltı:2 dilim etimek,1 tk labne,domates,salata,yeşilik....
Bugün tartıltım:) 76,5 kg :)
Serap,teşekkür ederim,yürüyüş dışında kaslarımı çalıştıran başka egzersizler de yap dedin ya:)iki gündür yapıyorum ve daha önce hisetmediğim kasları hisetmeye başladım:)acıyor
Bugün hava çok güzel,oğluşumla biraz gezeceğim:)
Sonra görüşürüz güzel kalpli bayanlar
Tebrik ederim,senin adına çok mutlu oldum:)günaydın...
ben de sabah tartıldım yine vermişim kilo oley.
çok dikkat edemiyorum ama düzenimin dışına da çıkmamaya çalışıyorum inşallah gerçektir tartı bana oyun yapmamıştır.
mutlu oldum sabah sabah 66.8
Sana da maşAllah!Amin!maşallah maşallahhep eksiler görelim inşallah
Merhaba Sevgili Serap-Sevgi-Dalida-Selin-Gurbetcicegi hepiniz iyisinizdir umarim ben geceleri azicik zorluk ceksemde bugün daha iyi hissediyorum.
Dün Dr. kontrolüm vardi kendimi hic yormamam gerekirken ben kocamin ve kizimin tüm itirazlarina ragmen Zumbaya gitmistim tabii bunu dr a söyleyemedim yani spor yok öylemi dedim sakin dedi vücudun enerjisini oraya harcarsaniz zaten zayif olan bagisiklik sistemi cöker ve hastalik daha kötü geri gelir dedi..Neyseki sadece 1 kere gittim hatta calismam icin pzt. bekle dedi Eh be kadin sen kendini genc kiz mi sanirsin otur bir kenarda dinlen degil mi? Laf aramizda kendimi hala 44 yasinda hissetmeyen yari cocuk bir tipim ben:)))
Buarada Dalida ne yapsak resimlerimizi mi eklesek buraya yani benim facebook hesabim var sizlerin yok mu oradanda bakabilirdik resimlere daha iyi tanirdik birbirimizi degil mi?
Yeni listemizin gelmesiyle nasil mutlu oldum anlatamam cokda motive oldum liste yine cok güzel ve uygulanabilir kolaylikta 12 gün sonra tartilmak üzere son kez bir tartildim veee yine incelmisim yani ben kilo almaktan korkmustum bu son listede ama hep diyorum Isin sirri Dengede Mehtapda bu isi cok iyi biliyor..
Sevgiler Hepinize
Merhaba,öncelikle geçmiş olsun,iyi ki dişinde çürüğün yokkaçamak yapsan bile ölçulü oluyor:44:hep yarımşar porsiyon yemişsin:44:zayıflıyorum ve başarımda senin payın büyük,teşekkür ederim Teşekkür ederim,sende çok güzel kalpli bir insansın,Rabbim dualarını kabul etsin(nerden çıktı diyebilirsin,ama içimden geldi işte.....)
Teşekkür ederim Sevgi ablaSerap hakkında bende aynı şeyleri düşünüyorum:13:Yeni listeniz de geldi,kolay gelsin
size saçma gelebilir ama ben yüzünüzü,karakterinizi hayal etmeye çalışıyorum:44::44
Akşam:z.yağlı salata,1 yumurta...(listede tavuk vardı,ama canım istemedi...)
Gece:1 çb kefir,1 kuru kayısı...
Dün gece yoğurt mayaladım,Allah'a şükür kıvamı tuttuson mayaladığımda sulu olmuştur...
Yarın ev hapisim bitiyor inşAllahoğlan hasta diye bende evden çıkamadım
Hayırlı cumalar arkadaşlarAllah'ın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun
Serap,teşekkür ederim,yürüyüş dışında kaslarımı çalıştıran başka egzersizler de yap dedin ya:)iki gündür yapıyorum ve daha önce hisetmediğim kasları hisetmeye başladım:)acıyor
günaydın...
çok dikkat edemiyorum ama düzenimin dışına da çıkmamaya çalışıyorum inşallah gerçektir tartı bana oyun yapmamıştır.
Merhaba Sevgili Serap-Sevgi-Dalida-Selin-Gurbetcicegi hepiniz iyisinizdir umarim ben geceleri azicik zorluk ceksemde bugün daha iyi hissediyorum.
Dün Dr. kontrolüm vardi kendimi hic yormamam gerekirken ben kocamin ve kizimin tüm itirazlarina ragmen Zumbaya gitmistim tabii bunu dr a söyleyemedim yani spor yok öylemi dedim sakin dedi vücudun enerjisini oraya harcarsaniz zaten zayif olan bagisiklik sistemi cöker ve hastalik daha kötü geri gelir dedi..Neyseki sadece 1 kere gittim hatta calismam icin pzt. bekle dedi Eh be kadin sen kendini genc kiz mi sanirsin otur bir kenarda dinlen degil mi? Laf aramizda kendimi hala 44 yasinda hissetmeyen yari cocuk bir tipim ben:)))
Buarada Dalida ne yapsak resimlerimizi mi eklesek buraya yani benim facebook hesabim var sizlerin yok mu oradanda bakabilirdik resimlere daha iyi tanirdik birbirimizi degil mi?
Yeni listemizin gelmesiyle nasil mutlu oldum anlatamam cokda motive oldum liste yine cok güzel ve uygulanabilir kolaylikta 12 gün sonra tartilmak üzere son kez bir tartildim veee yine incelmisim yani ben kilo almaktan korkmustum bu son listede ama hep diyorum Isin sirri Dengede Mehtapda bu isi cok iyi biliyor..
Sevgiler Hepinize
Merhaba arkadaşlar
Bugün oğluşumla dışardaydık,3 saat ana oğul gezdik...
Dengeli yemek yemedim,canım istemedi:)
Öğlen:3 diyet bisküvi,1 yumurta,1 çorba kaşığı bulgur pilavı
Dışarda 1 bardak fanta içtim
Az önce de 1 simit,1 kk peynir yedim:)
Açıkırsam kefir ve 1 elma yiyeceğim:)
Herkese iyi hafta sonları dilerim:):)
MAŞALLAH,MAŞALLAH,devam,oğluşunla dagüzel bir gün geçirmişsin.Hayırlı cumalar arkadaşlarAllah'ın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun
MAŞALLAH senin adına çok sevindim.günaydın...
Tekrar geçmiş olsun,dikkatli ol.İncelmeye devam...Merhaba Sevgili Serap-Sevgi-Dalida-Selin-Gurbetcicegi hepiniz iyisinizdir umarim ben geceleri azicik zorluk ceksemde bugün daha iyi hissediyorum.
Sevgiler Hepinize
Kolay gelsin canım...Günaydııııııııııııııııın:)
Kahvaltı:2 dilim etimek,1 tk labne,,salata,yeşilik...sonra 1 dilim peynirli etimek daha
Ara:6 fındık,1 elma
Öğlen:z.yağlı patlıcan,z.yağlı yeşil salata,yoğurt,biraz et...
Bugün çocuğu antrenmana götüreceğim,ancak akşam üstü tekrar girebilirim...
Sevgiler
Merhaba Serap,iyiyim ben:)çocuğu götürdüm,getirdim:)sen çok dikkat ediyorsun,kilo alacağına sanmıyorum:)hem bazen böyle kaçamaklar yapmalıyız,yoksa hayat çekilmez oluyor:)bu arada Jillian ile 30 dayis çalışmaya başladım:)önce daha uzun bir video dan yaptım:)sana iyi eğlenceler canım:)Merhaba kızlar, nasılsınız??
Ben iyiyim çok şükür. Dün yemek bakımından hoş olmayan bir gün geçirdim. O yüzden menü bildirimi yapmayacağım. Bugün akşam da bir davete katılacağız. Bu da geç saate kadar yenilip içilmesi demek ne yazık ki... Yarın da arkadaşlarımızla yaptığımız program aktivite+ yemek içermekte. O yüzden bugün akşama kadar sadece su içip küçük atıştırmalarla günü geçirmek istiyorum. Su + kuru kayısı , su+elma+ badem gibi. Biliyorum doğru değil ama bu hafta sonundan kilo almış çıkmak istemiyorum...
Hepinize kucak dolusu sevgiler
Sağ ol canım. Amin... Tüm iyi kalpli, güzel düşünen insanlarla birlikte hepimizin duaları kabul olur inşaallah
Beni mahçub ediyorsunuzKapatalım bu bahsi reca ederim
Hiç de saçma değil şekerim :) Yüzünüzü değil ama karakterleriniz ve yaşam stiliniz hakkında ben de düşünüyorum zaman zaman.
Ellerine sağlık, afiyet- şifa olsun.
Amin, senin de canım
Tebrik ederim şekerBence çok iyi gidiyorsun
Oh ne güzel yapmışsınız, sefanız olsun
Bir öğün kaçamak olmuş, sorun yok. Bu sabah yarım günlük bildirimin de harika.. Afiyet olsun canım
MAŞALLAH,MAŞALLAH,devam,oğluşunla dagüzel bir gün geçirmişsin.
MAŞALLAH senin adına çok sevindim.
Tekrar geçmiş olsun,dikkatli ol.İncelmeye devam...
Kolay gelsin canım...
merhaba Serap nasılsın,sağlığın nasıl oldu?
DÜNKÜ MENÜM:
SABAH:
2 İNCE DİLİM EKMEK
PEYNİR
5 ZEYTİN
ARA:
1 ELMA
2 CEVİZ
ÖĞLEN:
1 KASE TARHANA
2 KAŞIK FASULYE KAVURMA
SALATA
2 KAŞIK BEZELYE SALATASI
YOĞURT
YARIM DİLİM EKMEK
AKŞAM:
1 KASE ÇORBA
MANTAR,1 KÜÇÜK PARÇA PATATES
TAVUK
SEMİZOTU SALATASI(YOĞURTLU)
1 TULUMBA(OĞLUMUN DOĞUM GÜNÜYDÜ,YEDİM)
Merhaba arkadaşlar:)galiba motivasyonum bozuldu....daha doğrusu duygusal açlıkla başım dertetoparlamaya çalışıyorum,inşAllah yarına birşey kalmaz:)
Gerkten öyle:)neyse,bugün toparladım gibi:)yola devam:)haftasonu insanin duzeni sasiyor gecer umsrim
Harika bir ilkbahar gününden hepinize merhaba arkadaslar evet nihayet bahar geldi umarim gitmez kolay kolay burasi Isvicre yazin bile donabiliyor insan o yüzden emin olamiyorum..
Balkonumda minik bir bahcem var Sonbaharda cicek soganlari ekmistim cikmamisti megerse zamani simdiymis birkac haftadir o soguga inat cikmaya basladilar topraktan 2 gündürde tomurcuklar acmaya basladi nasil güzeller oda beni nasil mutlu etti anlatamam cok seviyorum ciceklerle ugrasmayi gercek bir bahcem olsa muhtesem olurdu sanirim kendi sebzemi bile yetistirirdim
Evde oldugum günler hava kötü olur simdi ise gidecegim ya mis gibi hayir eskiden calistigimiz yerlerde büyük camlar vardi en azindan günesi ucaklari seyredebiliyorduk simdi ise 1 senedir bizi beton bir binaya hapsettiler insan patliyor resmen..
Neyse neler yedigimi ve yiyecegimi yazayim
Sabah iki ince dilim ekmek (siyah) -az yagli beyaz peynir- 6 zeytin- domates- roka
Ara bir portakal az yagli yogurt -kahve
Öglen sehriye corbasi-kabak yemegi 1 dilim ekmek
Aksam haslanmis tavuk ve yesil salata
Kendinize iyi bakin canlarim sevgiyle kalin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?