Döndüm canım İNŞALLAH yakın zamanda Gurbet ve Serap da aramıza döner.O sözlerim gerçek düşüncelerim ve yazmadığım pek çok güzel söze layıksın inan.Güzel sözlerin için teşekkür ederim Sevgi ablabende seni çok seviyorum inşAllah eskisi gibi devam ederiz ne güzel birbirimizi motive ediyorduk :13::13:ben şimdilik menümü yazmıyorum,burda ziyaret eden kişileri yanlış yönlendirmek istemem
Degerli arkadaslarim ciddi olmaya karar verdim hatta kulaklarinizi cekmek uzatmak istiyorum:)) Ama gercekten ne oluyor sizlere bakin bu gurup hangi isimle acilmis MEVSIMLERDEN ROMANIN DIYET GRUBU....Ama suanda ben haric kimse bu beslenme seklini uygulamiyor halbuki devam etseydiniz sizlerde cok basarili sonuclar alacaktiniz adim gibi eminim..
Bilmiyorum neden biraktiniz sebebi nedir mutlaka vardir kendinize göre nedenleriniz Ama Sevgili Dalida sürekli yeni diyetler denemek metabolizmani altüst eder güzelim bak benim is arkadasim var simdiye kadar bilinen ne varsa yapmis bir insan ama dr.larla ama institutlarla ama kendisi ve suanda yine yeni bir beslenme merkezine basladi ondan önce oraya baslayan arkadaslar var 30 kilo vereni var 15 kilo vereni var hatta ondan sonra baslayip 18 kilo veren bir arkadasimiz var ama kendisi zor bela 7 kilo verdi sonra 2 kilo geri simdide egitmenini degistirmis ve ona denen artik metabolizma iflas etmis tepki vermiyor..tabiiki kendi hatalarida var benim disaridan gördügüm mesela yaninda hic yemek getirmiyor kantinde yiyor bunlari yiyebilirim diyor ama orada pisenler ne kadar yagla pismis saglikli mi? degil tabii bu konuda tembel mesela..Diger arkadaslar hep yanlarina aliyor (TABII KI BENDE)..
Isvec diyeti korkunc birsey ben olsam yapmam cok kisa sürede su ve kas kaybin olacaktir ama yaglarindan birsey kaybetmeyeceksindir yapma bunu kendine..
Sevgili Sevgi sen neden geri kilo aldin bilmiyorum ama benim tavsiyem ikinizede MPG diyetine bastan baslamaniz inanin birsey kaybetmez cok sey kazanirsiniz ama gercekten uygulayin degerli arkadaslarim arada 1 gün bir kacamak olabilir ama buna 2. 3. gün devam etmeyin ...
Bakin benim dün misafirlerim vardi mükellef bir sofra kurdum ickide vardi herseyden yedim inanin azar azar aldigim halde midem nasil sisti anlatamam ama tadini cikararak yedim hic cekinmeden gocunmadan ickide aldim cünkü biliyordum bugün yine dengeleyecegimi..Ve bugün öglen portakal ve yogurt yedim aksamda yesil corbami ictim bir gr aclik duygusu yok ve icimdeki evet denge budur iste duygusu muhtesem..
Bana kizmadiniz umarim DOST ACI SÖYLER ki gercektende ben dobrayimdir direk yüze konusanlardan düsündügümü saklamayan .Sizlere yeniden baslama gücü diliyorum Allah kolaylik versin..Gurbetcigim kayinbabana gecmis olsun senin isinde zor Allah yardimcin olsun canim..
Sevgiler Hepinize
hepinize tesekkür ederim, Allah sizden razi olsun, kayinbabam kronik bronsit hastasi, suan hastanede, esimle kaynanam oraya gittiler, bende hemen size misafir geleyim dedim. sevil ablacim gercekten cek kulaklarimizi, hakediyoruz. her zaman yeni bir diyet arayisi huyumuzdan bir türlü kendimizi alikoyamiyoruz. halbuki saglikli oldugu gibi kiloda verdiriyordu bu diyet. yalniz 65 kilo bir bayanla 95 kilo bir bayanin listesi ayni olmalimi acaba? ben 90 kilo olarak , 90 kilo bir bayanin günlük kac kalori almasi gerektigini ve kac kalorilik bir diyet yapmasi gerektigini arastirdigimda , ben kendimi dogru beslemedigim icin yarim biraktigimi anladim. mesela her ögünde iki dilim ekmek var, ama bense sadece sabahlari iki dilim ekmek yedim, baska yemedim, aksamlari hafif tutayim dedim, ac kaldim ertesi gün karbonhidratlara saldirdim. mehtap hanimin listeleri genel. ama deminde dedigim gibi 60 kilo ile 90- 100 kilo arasi olan iki bayan ayni listeyle basarili olabilirmi ? BURASI SORU ISARETI:. ben zaten bu aralar diyet, miyet yapamiyorum. eski düzenimden eser yok. yeme saatlerimiz tamamen degisti, havalarr güzel ama yürüyüse felan cikamiyorum, evden cikamiyorumki, aksama kadar mutfaktayim, gelen , giden oluyor. büyükler bizde diye bütün aile burda toplaniyor felan filan.
Gurbetim bahsettiğin konulara Mehtap hanım zaten değiniyor ve sistemini zayıflama değil,sağlıklı beslenme olarak nitelendiriyor.Zayıflama rejiminin farklı olduğunu söylüyor.Fakat uygulayan herkes kilo verdi,buradan bir komşum tam 12 kilo verdi hemde 6 lı kilolardaydı.Biz daha fazla kiloya sahip olduğumuz için daha çok verirdik. Ben yağ ölçmeyi hiç yapmadım,galiba ölçüdede aşma yaptım.harekette olmayınca,başarılı olmadım.Aslında aç kalmıyordum,sadece gözüm aç.Bu defa daha ölçerek yapacağım İNŞALLAH.İlerleyen zamanlarda senide bekliyorum.
Dallidacim isvec diyetini bende bosa zaman kaybi olarak görüyorum. televizyondanda dinledim, doktorlarda hic önermiyorlar, ama genede sen bilirsin canim kendine ve sagligina cok dikkat et.
Canım sonuç randevusu gelecek haftaya,bakalım ne diyecekler...Kursumun bitmesine az kaldı,şu ara hardanger ajuruyla kendi tasarımım ve başka bir siteden yararlanarak İstanbulu nakışa uyarlıyorum.Mayısta sergimiz olacak.Bana çok iyi geliyor,zamanı unutuyorum,terapi oluyor.Sana kolay gelsin...serapcim internette sorun var demistin galiba, insallah kisa zamanda hallolur ve sende tekrar devam edersin, sagligin nasil oldu canim umarim daha iyisindir, unutma sana cok ihtiyacimiz var
sevgi ablacim hastaneleri yol ettin kendine , insallah sonuclarin iyi cikar, tamam ozaman bugün kendini ve beynini diyete hazirla , iyice konsantre ol ve eskisi gibi devam et. belli yaslardan sonra kilo vermekte zorlasirmis, bu sekilde veremesen bile , en azindan almazsin. kursun devam ediyormu neler yapiyorsun elisini bende cok severim eskiden cok yapardim , nisanliyken bende makina nkisi kursuna gitmistim. cok zevkliydi, insanda stresden eser kalmiyor. öpüyorum hepinizi ben kacayim kaynanamlar gelmeden yemek yapayim, birazda tatli, tuzlu kurabiye yapacagim,elimin altinda bulunsun gelen giden malumunuz......
İnşAllah Sevgi ablaDöndüm canım İNŞALLAH yakın zamanda Gurbet ve Serap da aramıza döner.O sözlerim gerçek düşüncelerim ve yazmadığım pek çok güzel söze layıksın inan.
Sevgili SEVİL sözlerinin her satırına hak veriyorum,kaldığım yerden mi baştan mı diye düşünüyordum.Sen doğru cevabı verdin.Yarından itibaren ilk haftayla başlayacağım ve menülerimi paylaşacağım.Yazdığım zaman kaçamak yapmıyorum.Bu kez ölçülere özellikle dikkat edeceğim ve günlük 20 dak. olsun yürüyeceğim İNŞALLAH.yARIN KİLO BİLDİRİMİMİ YAPACAĞIM VE ONDAN SONRA DAYANABİLDİĞİM KADAR TARTILMAYACAĞIM.Kilomu Mehtap hanımın dediği gibi kıyafetlerimin söylemesini istiyorum..böylece 84 girdabından kurtulurum belki.En son defada 84 ü gördükten sonra hızla kilo almaya başladım.Canım desteğini bekliyorum,artık herkes devamlı aynı şeylerin olmasından dolayı inanamıyor ve bana gülüyor.Sıkıntıya girdiğimde nete gireceğim ve sizlerden yardım isteyeceğim.Buğün başlayacaktım ama hazırlığım yok ve sabah çok az kahvaltı yapmıştım.Hastanede Mr çektirip geldikten sonra ikinci kahvaltıyı yaptım.Buğgün canımın istediklerini yemek istiyorum bu arada beynimi yarına hazırlayacağım.
hepinize tesekkür ederim, Allah sizden razi olsun, kayinbabam kronik bronsit hastasi, suan hastanede, esimle kaynanam oraya gittiler, bende hemen size misafir geleyim dedim. sevil ablacim gercekten cek kulaklarimizi, hakediyoruz. her zaman yeni bir diyet arayisi huyumuzdan bir türlü kendimizi alikoyamiyoruz. halbuki saglikli oldugu gibi kiloda verdiriyordu bu diyet. yalniz 65 kilo bir bayanla 95 kilo bir bayanin listesi ayni olmalimi acaba? ben 90 kilo olarak , 90 kilo bir bayanin günlük kac kalori almasi gerektigini ve kac kalorilik bir diyet yapmasi gerektigini arastirdigimda , ben kendimi dogru beslemedigim icin yarim biraktigimi anladim. mesela her ögünde iki dilim ekmek var, ama bense sadece sabahlari iki dilim ekmek yedim, baska yemedim, aksamlari hafif tutayim dedim, ac kaldim ertesi gün karbonhidratlara saldirdim. mehtap hanimin listeleri genel. ama deminde dedigim gibi 60 kilo ile 90- 100 kilo arasi olan iki bayan ayni listeyle basarili olabilirmi ? BURASI SORU ISARETI:. ben zaten bu aralar diyet, miyet yapamiyorum. eski düzenimden eser yok. yeme saatlerimiz tamamen degisti, havalarr güzel ama yürüyüse felan cikamiyorum, evden cikamiyorumki, aksama kadar mutfaktayim, gelen , giden oluyor. büyükler bizde diye bütün aile burda toplaniyor felan filan.
Dallidacim isvec diyetini bende bosa zaman kaybi olarak görüyorum. televizyondanda dinledim, doktorlarda hic önermiyorlar, ama genede sen bilirsin canim kendine ve sagligina cok dikkat et.
Arkadaşlar,zanediyorum ki çoğumuzun elektronik tartı kulanıyoruz...tartınızın yerini değiştirdiğinizde farklı tartıyor mu acaba veya ikinci defa tartıya çıktığınızda daha fazla gösteriyor mu?benimki yapıyor da,merak ettim:44::44:mesela 79 kilo oldum dedim ya...inanamayınca bir defa daha çıktım,80 kilo gösterdi..şimdi bir kere çıkıyorum
Canım benimki 10 ayrı yerde 10 ayrı tartı veriyor,yarın diğer tartıyla da tartılacağım bundan dolayı.zemin düz olmayınca malesef farklı tartılar veriyor.Aslında tartıyı yerinden hiç oynatmamak lazımmış.yemeğimi yaptım,yarın başlıyorum İNŞALLAH.
GünaydınCanım benimki 10 ayrı yerde 10 ayrı tartı veriyor,yarın diğer tartıyla da tartılacağım bundan dolayı.zemin düz olmayınca malesef farklı tartılar veriyor.Aslında tartıyı yerinden hiç oynatmamak lazımmış.yemeğimi yaptım,yarın başlıyorum İNŞALLAH.
Çok geçmiş olsun Sevil abla,kadın olmak zor...Canlarim hepinize iyigeceler isten yeni geldim cok zor birgündü agrilar sancilar icinde gecirdim evet malüm günlerim basladi kac yasima geldim hala bitmedi su sancilar agri kesiciler bile fayda etmiyor zaten sirf karnim degil belim bacaklarim da cok agriyor ve sürekli ayakta durmak hic iyi gelmiyor iskence gibiydi valla ama bitti 2 gün evdeyim simdi
Sevgi sen destek iste yeterki elimden ne gelirse yaparim canim yeterki motivasyonunu bozma kulaklarini herkese kapa ve neolur tartilma bak ben o hatayi yapip yazmistim inan cok yaniltiyor insani hani mehtap hanim diyor ya ben söyleyince ancak ozaman tartil oldumu tartinida sabit biryere koy hic oynatma mümkünse düz oldugundan emin oldugun biryere basaracaksin biliyorum canli örnegi benim burda zaten:)) Ayrica senin troid bezi sorununda var onuda unutma yavasa veriyor olman ondanda kaynaklaniyor acele etme yavas ver ama saglikli ve güzel
Gurbetim canim Mehtapi aslinda iyi anlamissin o kisiye özel diyetin cok farkli oldugunu bize dogru beslenmeyi ögrettigini yaziyor her defasinda yan sen 90 kilosun öbürü 70 kilo olayi degil bizim yaptigimiz kalori hesabi yapmak hic degil zaten öyle olsaydi 100 kilo olanlar ve 60 kilo olanlar ayni sekilde basariyla kilo vermezlerdi..Aslinda kilosu 90 ve üzeri olanlar baslangicta daha fazla kilo veriyorlar arada duruyor elbette ama sonra yine hizla inmeye basliyor Mehtapin en güzel yaptigi sürekli metabolizmayi sasirtmasi ona firsat tanimamasi suan icin unut diyet olayini zaten mümkün degil yapman nezaman kendi basina kalirsin ancak ozaman..Benim sana nacizane önerebilecegim tek sey var eger Mehtapin diyetini yapamiyorsan Almanyada yasiyorsun mutlaka yasadigin yerde bir Weight Watchers programi vardir ona katil oda cok güzel bir program tek yaptigin puan hesaplamak gün icinde sana gerekli olan puan kadar yemen lazim ben denedim okadar cok yiyorsunki puanina erisemiyorsun bile ama illede puanin kadar yemen lazim
bir arastir istersen...
Dalida hala israrliyim yapma su Isvec diyetini onu yapacagina Mehtapin verdigi Slow week haftasini yap yinede sen bilirsin...
Ve sizlere baska bir motivasyon örnegi verecegim Sevgili Asli G. nin blogu Diyetorfoz kendisi Mehtapin önceki listeleriyle baslamis sonra bizlerin sinifina kaydoldu suana kadar 17 kilo verdi 94 kilodan 70 li kilolara indi orda günlük tutuyor menülerini yaptigi yaramazliklari yaziyor kendinden anlatiyor yemek tarifleri veriyor cok eglenceli mutlaka girin hergün okuyun ve yalniz olmadiginizi görün bizler arkadas olduk bile bazi kisilerle...Sonra yine mevsimlerden romada bir elin nesi var yazisina girin ordada yemek tarifleri var herkesin kendi buldugu belki sizlerde yemekler yaratir yazarsiniz oraya benimde var 1-2 tane ben cigdem adiyla yaziyorum orda..
Bugünlük nasil biraz motive edebildimmi sizleri umarim yardimci olabilmisimdir biraz bende birgün basari öykümü yazacagim Mehtap a bakalim nasil bulacaksiniz beni:))
Sevgili Serap kisa zamanda aramizda olman dilegiyle hepinizi öpüyorum kizlar kendinize cok iyi bakin
Geçmiş olsun canım,düzenli her gün 1 fincan papatya çayı iç bakalım bir daha ki periyodda nasıl olacaksın.Canlarim hepinize iyigeceler isten yeni geldim cok zor birgündü agrilar sancilar icinde gecirdim evet malüm günlerim basladi kac yasima geldim hala bitmedi su sancilar agri kesiciler bile fayda etmiyor zaten sirf karnim degil belim bacaklarim da cok agriyor ve sürekli ayakta durmak hic iyi gelmiyor iskence gibiydi valla ama bitti 2 gün evdeyim simdi
Sevgi sen destek iste yeterki elimden ne gelirse yaparim canim yeterki motivasyonunu bozma kulaklarini herkese kapa ve neolur tartilma bak ben o hatayi yapip yazmistim inan cok yaniltiyor insani hani mehtap hanim diyor ya ben söyleyince ancak ozaman tartil oldumu tartinida sabit biryere koy hic oynatma mümkünse düz oldugundan emin oldugun biryere basaracaksin biliyorum canli örnegi benim burda zaten:)) Ayrica senin troid bezi sorununda var onuda unutma yavasa veriyor olman ondanda kaynaklaniyor acele etme yavas ver ama saglikli ve güzel
Gurbetim canim Mehtapi aslinda iyi anlamissin o kisiye özel diyetin cok farkli oldugunu bize dogru beslenmeyi ögrettigini yaziyor her defasinda yan sen 90 kilosun öbürü 70 kilo olayi degil bizim yaptigimiz kalori hesabi yapmak hic degil zaten öyle olsaydi 100 kilo olanlar ve 60 kilo olanlar ayni sekilde basariyla kilo vermezlerdi..Aslinda kilosu 90 ve üzeri olanlar baslangicta daha fazla kilo veriyorlar arada duruyor elbette ama sonra yine hizla inmeye basliyor Mehtapin en güzel yaptigi sürekli metabolizmayi sasirtmasi ona firsat tanimamasi suan icin unut diyet olayini zaten mümkün degil yapman nezaman kendi basina kalirsin ancak ozaman..Benim sana nacizane önerebilecegim tek sey var eger Mehtapin diyetini yapamiyorsan Almanyada yasiyorsun mutlaka yasadigin yerde bir Weight Watchers programi vardir ona katil oda cok güzel bir program tek yaptigin puan hesaplamak gün icinde sana gerekli olan puan kadar yemen lazim ben denedim okadar cok yiyorsunki puanina erisemiyorsun bile ama illede puanin kadar yemen lazim
bir arastir istersen...
Dalida hala israrliyim yapma su Isvec diyetini onu yapacagina Mehtapin verdigi Slow week haftasini yap yinede sen bilirsin...
Ve sizlere baska bir motivasyon örnegi verecegim Sevgili Asli G. nin blogu Diyetorfoz kendisi Mehtapin önceki listeleriyle baslamis sonra bizlerin sinifina kaydoldu suana kadar 17 kilo verdi 94 kilodan 70 li kilolara indi orda günlük tutuyor menülerini yaptigi yaramazliklari yaziyor kendinden anlatiyor yemek tarifleri veriyor cok eglenceli mutlaka girin hergün okuyun ve yalniz olmadiginizi görün bizler arkadas olduk bile bazi kisilerle...Sonra yine mevsimlerden romada bir elin nesi var yazisina girin ordada yemek tarifleri var herkesin kendi buldugu belki sizlerde yemekler yaratir yazarsiniz oraya benimde var 1-2 tane ben cigdem adiyla yaziyorum orda..
Bugünlük nasil biraz motive edebildimmi sizleri umarim yardimci olabilmisimdir biraz bende birgün basari öykümü yazacagim Mehtap a bakalim nasil bulacaksiniz beni:))
Sevgili Serap kisa zamanda aramizda olman dilegiyle hepinizi öpüyorum kizlar kendinize cok iyi bakin
Canım sonuç randevusu gelecek haftaya,bakalım ne diyecekler...Kursumun bitmesine az kaldı,şu ara hardanger ajuruyla kendi tasarımım ve başka bir siteden yararlanarak İstanbulu nakışa uyarlıyorum.Mayısta sergimiz olacak.Bana çok iyi geliyor,zamanı unutuyorum,terapi oluyor.Sana kolay gelsin...
Serap gurbete katılıyorum,sana ihtiyacımız var,gel artık.
Geçmiş olsun canım,düzenli her gün 1 fincan papatya çayı iç bakalım bir daha ki periyodda nasıl olacaksın.
Ben bu sabah tartıldım ve Allah'ın izniyle başlıyorum.Dayanabileceğim kadar tartılmayacağım. ve günlük 30 dak . olsun yürüyeceğim.
Elektronik tartı:88,1kg
diğer tartı:87 kg
Diyetorfozu zaman zaman bende takip ediyorum,ve kaçamaklara rağmen verdiği kilolara şaşıyorum,genç olmasından dolayı galiba.
Kahvaltımı yaptım bütün olarakmıher öğün mü yazayım ne dersiniz?Toplu yazınca insan buradan uzaklaşıyor gibi geliyor bana.Bazende yazmıyor geç oluyor felan.
Serap neredesin hala internet halledilmedi mi.?
Dalida kolay gelsin....
gurbetim Allah yardımcın olsun.
Teşekkür ederim Sevgi ablacığım,sana da kolay gelsinDalida kolay gelsin....
Sorma ya...gerçekten 79 kiloya gene çıktım:44:bende inanamadım,ikinci kere tartıldım,bu defa tartı 80 gösterdibende bütün cocuklarin ve kendi cocuklarimin 23 nisan bayramini kutluyorum. dallidacim sen tekrardan 79 mu oldun , benmi yyanlis anladim. diyetinde basarilar diliyorum, inatci oldugunu anlamistim ben zaten. hani demistinya bir keresinde, karakterlerinizden sizleri gözümde canlandiriyorum diye, aynen bende sizleri hayalimde canlandiriyorum zaten. canim benim kolay gelsin insallah 79 kilo olmamissindir, ben yanlis anlamisimdir.
Merhabalar hepinize öncelile 23 Nisan ULUSAL EGEMENLIK VE COCUK BAYRAMIMIZ kutlu olsun Allah güzel ülkemizi korusun...
Dalida canim bak bu 5 günlük listeyi deneyebilirsin cildimizin parlak olacagini gözalti sislerimizin inip karnimizin düzlesecegini yazmis Mehtap hem metabolizmanida sarsmis olursun onun dedigi gibi:)))
Güzel kizimida alip disari gidiyorum simdi hava fena degil kizim tatilde ve mutlaka cikip alisveris yapmak istiyor zaten bayilir benle gezmeye eee Anne Bankayim ben nede olsa:)) Aksama Zumba var görüsmek üzere hoscakalin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?