Mevsimlerden Roma' nın Diyet Grubu

bugün daha iyiyim, bizimkiler kizlarinin evine gectiler. galiba haftaya dönecekler. bende bu sabah tartildim cok sükür kilo almamisim. 90 kilodayyim. buna sevindim . aslinda yeme düzenimiz bozulmustu gec saatlerde bile yedik ama galiba ayakta kaldim hep kosturmaktan yedigimi yaktim sanirim. bunada sükür. cok cabuk kilo allip cabuk verebilen bir ypim var.

Serapcim internet olmayinca olmuyor degilmi, alisinca insana zor geliyor. canim kilo vermene sevindim.aynen dedigin gibi firsat buldukca burda soluk alabiliyorum, canimi zor atiyorum buraya. insallah haftaya burdan ayrilmam, bizimkiler gidince yani daha sik girerim.

Sevgi ablacim sen nasilsin galiba kurstasin, dünde girmemissin bol bol yürü havalar cok güzel artik. ama kendini fazla yormadan tabiki

dallidacim isvec diyetini biraktigini sanmistim , hala yapiyormusun evet evet galiba inatcisin kafaya koydugunu ypiyorsunumarim biraktiktan sonra geri almazsin , cünkü bu tür diyetleri birakir birakmaz fazlasiyla geri aliyor insan, birden tatliya ve karbonhidrata saldiriliyor , tabi kiloda kacinilmaz oluyor. serap bir kulagini ceksin senin canim öpüyorum seni

hayırlı cumalar...
kilo derdim kimine göre var kimine göre yok :)
168 boyum 67 kilom 2 çocuğum var 29 yaşındayım siz karar verin :)
hayatım boyunca bu kilolardaydım hamilelik ve sonrası hariç. bu sefer bi 63 görmek istiyorum ama hayırlısı.
birde yaş ilerledikçe toparlamak sanırım zor oluyor sağlık ve güzellik açısından biraz ince olmak niyetindeyim.

neyseki bu hafta biraz rahatsın. Az kaldı kayınvalidenlerde dönecekler hayırlısıyla. sen de güzel bir şekilde katılırsın aramıza

bana görede boyuna göre kilon normal, iki cocuk annesisin, sonucta mankende olmayacagiz, bu kilonu korusan bile yeter sana. ama haklisin yas ilerledikce metabolizmamizda yavasliyor, sekil ( A) da görüldügü gibi kilo vermekde zorlasiyor. aman simdiden dikkat et ve kilo alma canim bende haftaya insallah baslayacagim, günes acinca icimde ciliyor, herseyi daha bir istekli yapiyorum. soguk ve bulanik havalarda hic birsey yapmak istemiyorum bendede durum böyle iste canim öpüyorum senide

Hoş geldin canım,en kısa zamanda aramıza katılırsın İNŞALLAH.Tespitlerin çok doğru ve beni gülümsetti.Kilo vermene çok sevindim.

Hayırlı cumalar arkadaşlar
Nasılsınız?ben iyiyim:)
Hala diyetimle boğuşuyorum:)az kaldı,çarşamba günü son:)ve bir daha yapmayacağım:)sevgiler
Artık hayırlısıyla birkaç gün daha dayan bakalım.İNŞALLAH sonuç istediğin gibi olur....
Aslında tartıya bağlı yaşamakla en büyük hatayı yapıyoruz ve takılıyoruz.
Evet canım kurstaydım,sergiye az zaman kaldığı için çok yoğunuz.Kilo almamana çok sevindim,biliyorsun bende baştan başladım,bekliyorum....Yürüyüşler bir iki hafta sonra daha düzenli olacak İNŞALLAH....
Bence kilo almazsan ,kilon gayet güzel.Ama kendini hangi kiloda rahat hissedeceksen,o kiloya ulaşmaya çalış.
Ben menümü yazmadım ama kaçamak yapmadım kızlar,problem yok.

Merhaba Dallidacım Tartının pili azalmıştır. Değiştir tekrar dene istersen. Aynı tartması lazımdı Yaramazlık peşindesin yine. Bu kez diyetin bitince listelere başla bari. Yoksa yine karbonhidrata saldırırsın. Hiç olmazsa kek, poğaça yiyebilirsin bu listelerle :)

Ben mutfağa girmeye bayılıyorum. Başka ev işi demesinler bana, sabahtan akşama yemek yapayım, çeşit çeşit salata yapayım

Teşekkür ederim Sevilcim

Evet maalesef, hayatımıza giren her şey gibi bu da alışkanlık yapıyor. Aslında internet olmayınca evde daha düzenli olduğumu fark ettim
Bu arada kilo almamana çok sevindim. Demek ki baya bir enerji harcıyorsun. İyi mi kötü mü bilemedim

Teşekkür ederim Sevgicim
Hadi bakalım kolay gelsin... Bugün kaçıncı gündesin Sevgi??

26.04.2013

64 kg.

Sabah:
300 ml. limonlu su

Kahvaltı:
Nesfit+süt+1 ceviz

Ara:
1 Sade Türk kahvesi

Öğle:
60 gr. tam buğday ekmeği
80 gr. haşlanmış tavuk
(bol kimyon ve pul biberle sandviç yaptım)
1 Bardak ayran

Ara:
1 Orman meyveli kefirix

Akşam:
1 Tabak bakla
1 kase yoğurt

az önce 25 dakika evde bisiklet sürdüm, tam 200 kalori yakmisim. kisa günün kari degilmi ..... giderek zamani arttiracgim, ilk gün icin birden yüklenmek istemedim. yürüyüslere baslayana kadr evde bisiklet sürsem iyidir dedim ve oturma odasinaa cektim bisikleti. dila hanimaa bakarken zamanin nasil gectigini anlamadim bile. bakarsiniz yarin alisverislerimi tamamlarsam baslarim bile ilk listeyle. evet evet baslayim ben söz arkadaslar. sevil ablanin basarisi beni cok imrendirdi ve gaza getirdi.
Serapcim menün gene dengeli olmus. süpersin. sevgi ablacim kolay gelsin,bilirim sergi zamanlarini cok telasli ve eglenceli olur. bende nisanliyken makina nakisi kursuna gitmistim. bir sürüde kismetim cikmisti, sergide beni soran sorana , arkadaslarim demistiki herkes seni soruyo bizi soran yok . aman sevgi abla demedi deme:123:

Günaydın Sevil abla,az kaldı:)
Merhaba canım,evet hala yapıyorum,az kaldı:)
Merhaba Selincim,bence de kilon iyi ama sen hangi kiloda rahatsan,o kiloda ol:)
Merhaba,evet galiba değiştirmek lazım:)Mehtap hanımın listeleri okudum,ama içinde bana uymayan birşeyler var...acaba hamur işi fazla mı?bulamıyorum...senin yaptığın diyeti daha hafif gibi...

Allah iyiyiliğini versinspor için tebrikler

Günaydıııın!iyi hafta sonları dilerim:)
Bugün de elektriğimiz kesilecekmiş,ama hiç olmazsa haber verdiler
Arkadaşlar,fibrokistler hakkında bilginiz var mı?
Sevgiler

arkadaslar dün size verdigim sözü tutup bugün ilk listeyle basladim. kahvaltimi yaptiktan sonra türk marketine gidip diyete uygun seyler aldim .
Sabah : 1,5 dilim tam bugday ekmegi, iki dilim mozzarella peyniri, 4 zeytin ve domates, salatalik
Ara : alisveriste oldugum icin yapamadim.
Öglen : bir kase mercimek corbasi, bir tabak tavuklu mantar yemegi, salata , cok az yogurt, 1,5 dilim ekmek
Ara : yesil cay, 4 kepekli bisküvi
Aksam : Tavada cok az yagda kabak sote, yogurt

birazdanda bisiklete binecegim , bu defa yarim saat sürecegim yaklasik 300 kalori yakarim.

dallidacim kist duydum ama o dedigini hic duymadim, hayirdir sendeki kist o dedigindenmiki.... internetten bir arastir istersen benim hic bir bilgim yok. sevgi abla, sevil abla ve serap sizlerede selam olsun , öpüldünüz

Merhaba canım,diyete başlaman iyi oldu...zaman geçiyor ve geri gelmiyor...galiba perşembe günü bende 1.listeye başlayacağım:)bugün diyetim biraz kaçamaklı bitti,ama yarın toparlarım:)evet,bendeki kist fibrokist:)internete baktım,ama belki sizler birşey biliyorsunuz bu kistlerle ilgili diye merak etmiştim:)teşekkür ederim canım,sende öpüldün:)afiyet olsun,menün çok güzel:)

Kizlaaarrrrr ben geldim dün mutluydum bugün eh iste hava yine bozdu cok etkiliyor beni acaip basagrisi sirf bende degil herkesde düsünsenize bugün 25 yarin 5 derece vücutta sasiriyor ne yapacagini

Mehtap ne demisti bu 5 günde kendinizi yenilenmis hissedeceksiniz karniniz düzlesecek evet hersey biryana bu en inandirici olmayaniydi ama kizlar yeminle karnim düzlesti aynaya yan dönüp bakiyorum inanmiyorum düz bakiyorum inanmiyorum cok göbekli biri olmasamda aldigim kilolar sonucu oda ortaya cikmisti fena sekilde tamam tahta gibi degil zaten öyle olsun istemem ama gercekten ideale yakin oldu hemde tamamen birebir uymadigim halde mesela kahve canim cekti 2 tane ictim

(bu arada su hoplama ziplama sevinme ikonlarini nasil ekliyorsunuz ben bir bulamadim) :))

Dalida yaramazlik yapma ne uymuyor sana Mehtapin diyetinde anlamadim yoksa sen biktinmi diyet olaylarindan anlat bakalimda care bulmaya calisalim sana ayrica kist nerede gögsündemi bendede var yillardir o kistlerden fibroadenom deniyor galiba zararsiz kistler cogu kadindada bulunuyor zaten kontrollerini aksatma yeter ama yumurtalik gibi bir yerdeyse bilgim yok dogrusu..

Gurbet affferim sana ama acele etmedinmi biraz ya gitmezde kalirlarsa seninkiler yine yarim kalacak hersey insallah öyle olmaz kolay gelsin gör bak nasil güzel gidecek kilolar yeterki kararliligini bozma

Serap sen ayni ben sok beni mutfaga bütün gün cikmam bayiliyorum yeni seyler denemeye sofralar donatmaya iste tek kötü yani kilolar istedigimiz hale gelelimde sonra arada sirada tabiiki yapip yiyecegiz yine yeterki siniri asmayalim

Sevgi umarim sendede hersey yolundadir devam kizlar bu kadar kisi basardigina göre bizlerde basaracagiz

Sevgiler hepinize

Günaydın Sevil abla,seni çok tebrik ederimdüz bir karın sahip olmak çok güzel birduygu!Mehtap hanımın diyetinde fazla yemek varkek var,poğaça var,reçel varverilen son liste tam benlik,ötekiler bana pek uymuyor...ben normalde de az yiyen bir insanım,ekmekle,reçelle aram yok...yani beynim şartlanmış diyete az yenilir,spor yapılır...diyebilirim ki tek suçlu beynimve benim için kilo vermekten koruma daha önemli...kilo verilir bir şekilde,ama korumaya beceremiyorumbir çok bilgi sahibim,ama uygulayamıyorumçünkü biraz rahatıma düşkünüm10 senedir sağlıklı beslenmek adına birşeyler yapıyorum ve bir türlü istediğim sonuçları elde etmiyorum....eskiden kendimi o kadsar sıkmazdım ve kilo derdim yoktu.....ve kistim göğüsümde...her ikisinde varmış:)ailemde kanser olduğu için mamografi çektirdim,haftaya sonucu alacağım:)benden de sevgilersize de geçmiş olsun

dünü kacamaksiz atlattim cok sükür, insallah bugünüde atlatirim. sevil ablacim evet biraz acele ettim ama havalar isiniyor, yazlik kiyafetlerim dar gelmesin diye bir an önce baslamak istedim. bizimkiler kizlarina gectiler, kaynatam hastaneden cikti, verem icin tükürük testi aptirmisti, onun sonucunu bekliyorlar, sonuc cikar cikmazda gideceklermis. türkiyedede isleri var. suan bende eski düzenimdeyim, biraz rahatim anlayacagin. hemen baslamk istedim , senin icin cok sevindim, darisi bizlere olsun insallah. düz bir karin hayal gibi.... masallah sana. zaten mehtap hanima dahada inandim senin sayende , gercekten her yaptigi seyin bir nedeni var . ve sende canli örneksin, ispatisin, senden ilham alarak basladik bismillah. dallidacigim kontrollerini ihmal etme, ailendede varmis, Allah korusun canim.serap ve sevgi abla , selin nerelerdesiniz, selamlar

Sağol canım hepimize kolay gelsin.23 nisanda başladım.
ALLAH hayrını versin,beni çok güldürdün.MAŞALLAH başlamana senin adına sevindim.
Günaydıııın!iyi hafta sonları dilerim:)
Bugün de elektriğimiz kesilecekmiş,ama hiç olmazsa haber verdiler
Arkadaşlar,fibrokistler hakkında bilginiz var mı?
Sevgiler
Canım sadece İBRAHİM SARAÇOĞLUNUN anlatımlarından biliyorum,galiba bir kür uyguluyordu.Geçmişolsun,dikkatli ol ve kontrollerini ihmal etme.

Dışarıya çıkarkende çantana kepekli bisküvi,ceviz koy ve ara öğünlerini ihmal etme canım.,
Canım kafana takmadan gerekeni yap,kafaya takınca hastalık artıyor,dikkatli ol.
Merak etme dün bulunduğum ortamdan dolayı tam diyetlik olmasa dabugün her şey yolunda..
Canım bahsettiğin durum sadece ilk bir kaç hafta için geçerli diyete alıştırmak için Ben ilk haftalarda da kekveya pohaça normal olarak evde yapmadım ve yemedim,çok seçenek var onlardan birisini seçebilirsin.Bunun başka bir sebebide kıtlık yaratmamak ve kalori harcamasını vucudun kesmemek.Sen içinden uygun seçeneği seç,eğer fazla geliyorsa 2,listeden başla. .Başlayacağına sevindim

Hayırlı pazarlar ......

Sevgi ablaaaaaaaaaaaaaaa!!gel artık
Canım benimmmmmmmmmmmm
Başlamana sevindim, devam canım bu sefer bari başaralim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…