• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mevzuyu bana bağlama kaynana...

İki saat süren zaten sohbetli olan bir toplantı için bunca zaman sürdürülen iç savaş fazla değil mi?
Ne demek iki saat süren bir toplantı ya o bizim düğünümüz sizin için bir önemi olmayabilir ama eşim ve benim bizi sevenler için önemliydi keşke hiç gelmeselerdi daha memnun olurduk.

Evlendikten sonra ne ailem nede akrabalarım yapılan hiçbirşeyi unutmadı ama onlarla görüştükçe resmen utanıyorum onlar yaptı ama ben utanıyorum kaynanamlara gitmeme sebebim görümcem onların üstüne onuda görmeye katlanamazdın zaten birkaç ayda bir giderdim lüzumsuz konuştukça gitme seyreldi eşim beni götürmek istemedi şuansa bana bırakmış durumda biliyor ki ben gitmem o sebepten sen bilirsin diyor dediğim gibi bana dokunan hareketler aileme ve akrabalarıma yapılandırdı bunları düzeltmeye yönelik hiçbirşey yapılmadı o insanları belki ömürleri boyunca birkez göreceklerdi bunu düşünemediler onlar işi iyice pişkinliğe vurunca bende gitmeyi bıraktım.
Tamam anladim. Sen onlarin yaptiklarini unutamamissin zamanla sogumuşsun.
Ama simdi şöyle bir durum var:

Kayinvalidegil gorusup kaynasma sinyalleri veriyor
Sana karsi bir nefret kin kiskanclik beslemiyorlar gibi
Ogullarini da seviyorlardir zaten.

Esin her hafta ziyaret ediyormus ailesini. Cok iyi davranip el ustunde tutuyorlardir.
Senin de halini hatirini esine sorup selam da yolluyorlar.
Belki pismanliklarindan belki yapmaciktir bilemeyiz.

Eşin aradaki farki anlar diye dusunuyorum zira ailesini en iyi o tanir. Samimiler mi yapmaciklar mi hemen anlayabilir.
Eger pismanliklarina ve samimiyetlerine inaniyorsa o zaman senin bu tavrin gözüne batacak.
Ailem adim atmaya calisirken hala kin güdüyor fikrine ulasabilir.
Ve zaman icinde senden uzaklasip ailesine yakinlasir.:KK57:

Tamam anladim. Sen onlarin yaptiklarini unutamamissin zamanla sogumuşsun.
Ama simdi şöyle bir durum var:

Kayinvalidegil gorusup kaynasma sinyalleri veriyor
Sana karsi bir nefret kin kiskanclik beslemiyorlar gibi
Ogullarini da seviyorlardir zaten.

Esin her hafta ziyaret ediyormus ailesini. Cok iyi davranip el ustunde tutuyorlardir.
Senin de halini hatirini esine sorup selam da yolluyorlar.
Belki pismanliklarindan belki yapmaciktir bilemeyiz.

Eşin aradaki farki anlar diye dusunuyorum zira ailesini en iyi o tanir. Samimiler mi yapmaciklar mi hemen anlayabilir.
Eger pismanliklarina ve samimiyetlerine inaniyorsa o zaman senin bu tavrin gözüne batacak.
Ailem adim atmaya calisirken hala kin güdüyor fikrine ulasabilir.
Ve zaman icinde senden uzaklasip ailesine yakinlasir.:KK57:
Valla umrumda bile değil açıkçası çok önceden benim ailesine karşı böyle olmamın ileride sorun olup olmayacağını defalarca sordum eğer birgün artık bu iş bitsin diyeceksen şimdi bitsin herkes yoluna baksın dedim o hayır sen keyfine bak dedi sadece ailesi hakkında kötü konuşmamamı istiyor onlar hakkında yorum yapma sus bana yeter diyor aylardırda yaptığım şey bu hiç sormuyorum bile benim için yoklar gibi davranıyorum.

Valla umrumda bile değil açıkçası çok önceden benim ailesine karşı böyle olmamın ileride sorun olup olmayacağını defalarca sordum eğer birgün artık bu iş bitsin diyeceksen şimdi bitsin herkes yoluna baksın dedim o hayır sen keyfine bak dedi sadece ailesi hakkında kötü konuşmamamı istiyor onlar hakkında yorum yapma sus bana yeter diyor aylardırda yaptığım şey bu hiç sormuyorum bile benim için yoklar gibi davranıyorum.
Ama o zamanlar olaylar yeniymis sicakligini koruyormus.
Ama simdi aradan bilmem kac yil gecmis artik insan durulur olaylar küllenir vs..
Karsi taraf da iyi niyetle adim atiyorsa elini uzatiyorsa o eli tutmak gerekir.

Yoksa dedigim gibi onlar yuzunden degil senin inadin yuzunden sogukluk surup gidecek.
Sen bilirsin boyle mutluysan bilemem ama bundan daha mutlu olmak mumkun.

Ama o zamanlar olaylar yeniymis sicakligini koruyormus.
Ama simdi aradan bilmem kac yil gecmis artik insan durulur olaylar küllenir vs..
Karsi taraf da iyi niyetle adim atiyorsa elini uzatiyorsa o eli tutmak gerekir.

Yoksa dedigim gibi onlar yuzunden degil senin inadin yuzunden sogukluk surup gidecek.
Sen bilirsin boyle mutluysan bilemem ama bundan daha mutlu olmak mumkun.
İçimden gelmiyor gerçekten soğudum gördüklerim şahit olduklarım beni onlardan uzaklaştırdı.Benim akrabalarımın düğüne gelmesine kadar karışan insanlar bunlar düğünde yemek masrafı olur diye mi ne düşündüler bilemiyorum gerçekten beni ailemi sülalemi istemeyen insanları ben niye isteyeyim oğlunun düğününde yemek vermek yerine kızının aylar sonra doğacak çocuğuna beşik alanlarda onlar ciddi anlamda evlat ayrımı yapıp eşimi kenara itiyorlar oda bana bana değer vermiyorlar ki sana versinler diye defalarca söylemiştir.

İçimden gelmiyor gerçekten soğudum gördüklerim şahit olduklarım beni onlardan uzaklaştırdı.Benim akrabalarımın düğüne gelmesine kadar karışan insanlar bunlar düğünde yemek masrafı olur diye mi ne düşündüler bilemiyorum gerçekten beni ailemi sülalemi istemeyen insanları ben niye isteyeyim oğlunun düğününde yemek vermek yerine kızının aylar sonra doğacak çocuğuna beşik alanlarda onlar ciddi anlamda evlat ayrımı yapıp eşimi kenara itiyorlar oda bana bana değer vermiyorlar ki sana versinler diye defalarca söylemiştir.
Ya iste onceden olan olmus size yanlis yapilmis olabilir.
Ama artik o gunler gecti.
Belki pismanlar belki taktik degistirdiler.
Simdi artik gercekten iyi davranip deger verecekler belki ogullarina.
Burada cok var oyle konular ailelelerinden kazik yiyip sonra yine o ailelerine dönüp canciger olanlar.
Sebepsiz degildir herhalde bu dönüsler.

Neyse belki birgun siz de onlarla guzel bir aile olursunuz.
Simdi buna hazir degilsiniz ruhsal olarak anladigim kadariyla.

Ya iste onceden olan olmus size yanlis yapilmis olabilir.
Ama artik o gunler gecti.
Belki pismanlar belki taktik degistirdiler.
Simdi artik gercekten iyi davranip deger verecekler belki ogullarina.
Burada cok var oyle konular ailelelerinden kazik yiyip sonra yine o ailelerine dönüp canciger olanlar.
Sebepsiz degildir herhalde bu dönüsler.

Neyse belki birgun siz de onlarla guzel bir aile olursunuz.
Simdi buna hazir degilsiniz ruhsal olarak anladigim kadariyla.
Evet kesinlikle hazır değilim şimdilik hayırlısı olsun evlenirken hiç bunu hesap etmedim hatta şaşırırdım neden insanlar sorun yaşar diye neden gelin kaynanayı yada eşinin ailesini sevmez diye şuan anlıyorum.

Back
X