• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mevzuyu bana bağlama kaynana...

Iyi bari susmuş halin de bir değişik.
Demek o kahve olayiyla birlikte çıtayı yükseltmissiniz:KK48:

Kiziyla kiyaslanmak ne demek?
Alışverişte onu görümcene almadılar bunu görümcene yapmadılar bohça yapmadılar(kendi yaptığı resmen çöktü)benim şunu alın dediğimde hiç olmadı yani yok gelinlik bakmaya gittik görümceminkinin aynıymış perde bakıyorum oda görümceminkindenmiş vs. gerçkten nişanlılığım boyunca hep bunları dinledim görümceme herşeyini eşinin ailesi yapmış kaynanama göre sadece üç bilezik yapmışlar inanın bunları duymak insanı çok üzüyor ve uzaklaştırıyor.

Iyi bari susmuş halin de bir değişik.
Demek o kahve olayiyla birlikte çıtayı yükseltmissiniz:KK48:

Kiziyla kiyaslanmak ne demek?
En başında herşeyin en güzeli denildi tanıştıktan bir ay sonra nişanımız vardı adetimizdir güzel çerez onu bile yapmadılar başta yarı yarı ya tamam dediler birde baktım arabanın içinde kaynanam kurupasta meyvesuyu pazarlığı yapıyor benimle tek istediğim dile getirdiğim şey buydu onu bile yapmadılar abim yaptı 700 lira birşey tuttu.Toplamda üç buçuk ay nişanlı kaldık eşim nasıl üzülüyor annemler harcayacak onlara çok masraf olacak gidip en ucuzundan eşya beğendik perde baktık halı baktık beğendiğim perdeyi kaynanam istemedi sonra neden istemediği ortaya çıktı ucunda püsküller varmış ki öyle birşey yoktu millet üstüme gülermiş.Ramazanda eşime getiren kız kardeşine getirdi kimse sana birşey takmaz beklemeyin demiş düğünde video kaydı var eşime gitmesi gereken kurdale görümcemin elinde alıp çantasına koymuş gerçekten o kadar şey var ki o kadar salak yerine konulduk ki birşey demediğimiz için anlamsız buluyorlar benim davranışını herkes ne yaptığını gayet iyi biliyor ama salak benin haberi yok sanıyor.

Kimseden hiçbir şey bekleme kendin yap kendine ye hatta başkası bile senden nasiplensin hayat felsefem
Ne kin ne nefret ne beklenti

Kimseden hiçbir şey bekleme kendin yap kendine ye hatta başkası bile senden nasiplensin hayat felsefem
Ne kin ne nefret ne beklenti
Düğünde akrabalar yolda kayboldu ben mi gidip bulsaydım?konu sadece maddiyat değil ki onlardan ne maddi ne manevi birşey beklediğim yok

Merhabalar herkese...Eşim haftada bir gidip görür ailesini keşke daha fazla gitse ama gitmiyor benimle alakası yok yani önceden defalarca ısrar etmiştim git diye gitmedi bende artık birşey demiyorum.Eşimin annesinin mevzuyu bana bağlamamasını beni sormamasını hatta direk beni unutmasını istiyorum.Eşim bugün seni sordu deyince beynimde şimşekler çakıyor sinirlerim bozuluyor sevmiyorum onları.zBen hep eşimin dedesini sorarım diğerleri için oralı bile olmam.Hiç aramadığım kaynanamı arayıp beni sormayıp unutmasını söylesem bunu yapar mı acaba?

Güncelleme:Kimse bu tepkinin neye olduğuna anlam veremedi ne yaşanmış ki böyle kincisin dedi.Bu insanlar nikahınımız olmuşken düğüne beş gün varken kapımıza dayanıp ayrılmamızı istedi yetmedi kınada eşim diğer elimede bir çeyrek yaptı diye evlatlıktan reddettiler yabancı gibi gelip gittiler kınaya ve son bomba düğün günü arkabalarımız onların yüzünden kayboldu şehirde konvoyu bırakıp gittikleri için şehir dışında tuttuklar bir yerdi kuş uçmaz kervan geçmez biryer.Abim gidip bulup tek tek getirdi her arabayı o zamana düğün bitti.Kusura bakmayın demek şöyle dursun bir hoşgeldini bile çok gördüler herkese hangi birini anlatayım yapılan şey keşke sadece bana yapılsaydı emin olun eşimin hatrına tutardım herşey bana yapılmadı yani aileme akrabalarıma yapıldı herseferinde dinliyorum herkes ağzına geleni söylüyor eşime insan gibi insan derken ailesi beş para etmez yorumu gerçekten beni çok yordu.Ne hakları vardı bana bunu yaşatmaya benim kınam düğünüm birkez oluyordu
İnsan gibi davranamak bu kadar zor muydu?Biz niye güler yüz gösterdik herkese enayi miydik o günleri hatırlamak bile istemiyorum.Ne benim ne ailemin ne akrabalarımın tek kusuru yoktur çünkü onlar en güzel günler kimse sorun çıkarmamayadikkat eder o kadar düğün gördük geçirdik tabiki sorunları olanlar oluyordu ama gelen misafire güler yüzü bile çok görüp bir hoşgeldini esirgeyen onlardı umarım artıkbana hak verirsiniz...
Ay çok da takma seni anlıyorum bende sevmiyorum. Kendilerini görmek bile istemiyorum
Senin gibi bir çok geçerli sebeplerim var.

Düğünde akrabalar yolda kayboldu ben mi gidip bulsaydım?konu sadece maddiyat değil ki onlardan ne maddi ne manevi birşey beklediğim yok
Ya düğün bu olur. Neden bu kadar boş işlerle uzüyorsunuz kendinizi
Relax geniş olun biraz xs tarzı hayat değil xxxl tarzı hayatı benimseyin
O bunu dedi şunu yaptı yapmadi bunlar hepsi boş inanın

Ya düğün bu olur. Neden bu kadar boş işlerle uzüyorsunuz kendinizi
Relax geniş olun biraz xs tarzı hayat değil xxxl tarzı hayatı benimseyin
O bunu dedi şunu yaptı yapmadi bunlar hepsi boş inanın
Nasıl olur ya akrabalarım kaynatama demiş biz şehiri bilmiyoruz bekleyin konvoyu navigasyonda çıkmıyor yer düğüm zaten iki saat sürdü sohbetliydi 10a yakın aracı abim gidip tek tek bulmuş yazık günah değil mi onlar misafir bunu düşünmeyen mahcupluğu yaşamayıp hoşgeldini bile çok gören insanlar bunlar bilerek isteyerek yaptılar.

Sizin misafirlerin kaybolmasini bile kv den biliyorsun. Bu bukadar buyuk bi sorunsa ev sahibi olarak onceden düşünmelisiniz.
Birisini ayarlayıp yol gostermeliydiniz misafirinize.
Dunurumun misafiri dugun2 solonunu bulamadı diye ben niye mahçup olayim.Banane yani

Tamam anliyorum herseyi.
Kv senin ev esyalarinin seçimine karismasi sacma
Kizima bisey yapmadilar diye kiyaslamasi sacma
Kinada dugunde yaptiklari sacma..

Varlikli olduklari halde cimrilik yapmislar anladigim kadariyla.

Sonuc olarak bu bir sekilde bu dügün olmus bitmis evlenmissiniz degil mi?

Evlendikten sonra bir ariza cikarmamis zaten.
Ustune özür bile dilerim demis yaptiklarindan pisman olmuslar demek ki.

Sen de zaten evlendikten sonra ayda yilda bir gitmissin evlerine onlar da size gelmis otutmaya.

Buraya kadar sorun yok hersey unutulmus gibi peki ne oldu da ayagini kestin?
Neden simdi bu öfke bu yapilanlari unutamama halin.

Bu davranisin seni herkesin gözünde eşin de dahil kindar biri konumuna sokar.
Olan olmus biten bitmis ilk zamanlar gidip gelmeler olmus sonra bicak gibi kesmissin.
O zaman daha tazeyken bu tavri alsaydin daha tutarli olurdun.

Bu tavrinla tutarsiz ve kindar görünüyorsun haberin olsun.

Tamam anliyorum herseyi.
Kv senin ev esyalarinin seçimine karismasi sacma
Kizima bisey yapmadilar diye kiyaslamasi sacma
Kinada dugunde yaptiklari sacma..

Varlikli olduklari halde cimrilik yapmislar anladigim kadariyla.

Sonuc olarak bu bir sekilde bu dügün olmus bitmis evlenmissiniz degil mi?

Evlendikten sonra bir ariza cikarmamis zaten.
Ustune özür bile dilerim demis yaptiklarindan pisman olmuslar demek ki.

Sen de zaten evlendikten sonra ayda yilda bir gitmissin evlerine onlar da size gelmis otutmaya.

Buraya kadar sorun yok hersey unutulmus gibi peki ne oldu da ayagini kestin?
Neden simdi bu öfke bu yapilanlari unutamama halin.

Bu davranisin seni herkesin gözünde eşin de dahil kindar biri konumuna sokar.
Olan olmus biten bitmis ilk zamanlar gidip gelmeler olmus sonra bicak gibi kesmissin.
O zaman daha tazeyken bu tavri alsaydin daha tutarli olurdun.

Bu tavrinla tutarsiz ve kindar görünüyorsun haberin olsun.
Evlendikten sonra ne ailem nede akrabalarım yapılan hiçbirşeyi unutmadı ama onlarla görüştükçe resmen utanıyorum onlar yaptı ama ben utanıyorum kaynanamlara gitmeme sebebim görümcem onların üstüne onuda görmeye katlanamazdın zaten birkaç ayda bir giderdim lüzumsuz konuştukça gitme seyreldi eşim beni götürmek istemedi şuansa bana bırakmış durumda biliyor ki ben gitmem o sebepten sen bilirsin diyor dediğim gibi bana dokunan hareketler aileme ve akrabalarıma yapılandırdı bunları düzeltmeye yönelik hiçbirşey yapılmadı o insanları belki ömürleri boyunca birkez göreceklerdi bunu düşünemediler onlar işi iyice pişkinliğe vurunca bende gitmeyi bıraktım.

Size ne tavsiye edelim Allah aşkına görüşmenin desek zaten gorusmuyorsunuz.unutup kendi hayatiniza bakın desek yok onu yaptilar bunu yapmadilar diyorsun.
Bisey beklemiyorum deyip kendin de birşey yapmiyorsun.

Bukadar hakli ve dogruysan neden sayfalarca kendini savunursun ki

Nasıl olur ya akrabalarım kaynatama demiş biz şehiri bilmiyoruz bekleyin konvoyu navigasyonda çıkmıyor yer düğüm zaten iki saat sürdü sohbetliydi 10a yakın aracı abim gidip tek tek bulmuş yazık günah değil mi onlar misafir bunu düşünmeyen mahcupluğu yaşamayıp hoşgeldini bile çok gören insanlar bunlar bilerek isteyerek yaptılar.
İki saat süren zaten sohbetli olan bir toplantı için bunca zaman sürdürülen iç savaş fazla değil mi?

En başında herşeyin en güzeli denildi tanıştıktan bir ay sonra nişanımız vardı adetimizdir güzel çerez onu bile yapmadılar başta yarı yarı ya tamam dediler birde baktım arabanın içinde kaynanam kurupasta meyvesuyu pazarlığı yapıyor benimle tek istediğim dile getirdiğim şey buydu onu bile yapmadılar abim yaptı 700 lira birşey tuttu.Toplamda üç buçuk ay nişanlı kaldık eşim nasıl üzülüyor annemler harcayacak onlara çok masraf olacak gidip en ucuzundan eşya beğendik perde baktık halı baktık beğendiğim perdeyi kaynanam istemedi sonra neden istemediği ortaya çıktı ucunda püsküller varmış ki öyle birşey yoktu millet üstüme gülermiş.Ramazanda eşime getiren kız kardeşine getirdi kimse sana birşey takmaz beklemeyin demiş düğünde video kaydı var eşime gitmesi gereken kurdale görümcemin elinde alıp çantasına koymuş gerçekten o kadar şey var ki o kadar salak yerine konulduk ki birşey demediğimiz için anlamsız buluyorlar benim davranışını herkes ne yaptığını gayet iyi biliyor ama salak benin haberi yok sanıyor.

Ayyyy morsever artık bi kenara at bu isleri ya her şey karşılıklıdır biz de gelin aldık bazı şeyleri eksik yaptık eksik yapmak zorunda kaldık kızcağız istediği gelinliği bile (modelde abimle anlasamadiklari icin) alamadı bazı şeyleri eksik oldu cunku çeyizi hiç yok gibi bir seydi onlarda adetmis güya ne yatak odası aldılar ne mutfak eşyası, robotuna kadar biz de kızın alması gerekenleri de aldık ettik ama eksik ama fazla. Bulasik makinesi almadik mesela bizde kiz alir onlarda erkek alırmış zaten ekstradan şeyler yaptik o da olmayiversin sonra alırlar dedik ne biz ona sen bize yemek takımını bile aldırdın dedik ne o bize başka bir mevzuyu konu etti geldi geçti gül gibi geçirniyoruz uzatsak uzatsa geçim olur mu, ne kadann da büyütüyorsun. Kuruyemisti leblebiydi şuydu buydu birak bu kafayı ya, Az rahatla yahu git aynaya bak de ki ben niye kendimi bu kadar onemsiyorum hayatta her sey olabilir hep istediklerimiz olmayabilir de kendine, sonucta ben de milyarlarca insandan biriyim bir gün bahar yasarim bir gun kiş hayat boyle kafama takmamaliyim de, yaslanacagim yuzum kirisacak ve bir gun toprak olacagim hic birsey icin kin tutmaya degmez de, kendini gıdıkla ne bilim biseyler yap az rahatla.

Back
X