• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mevzuyu bana bağlama kaynana...

Sana da çocuğuna da layık değil o insanlar zaten o yüzden hiç düşünme cinim.
O insanları nerden tanıyorsunuz acaba öğrenebilir miyim o kadar şey anlattım benim yerime koyabildiniz mi hiç kendinizi kötü kalbinize daha fazla şahit olmak istemiyorum iyi günler size umarım sizi üzmeyen insanlarla karşılaşıp birgün bile benim yaşadığım şeyleri yaşamazsınız.

Neden kendimi mağdur göstereyim ya hemde burada ne alaka yani şöyle sustum gittiğim zaman hal hatır ötesi olmadı telefonumla oynadım ne birşey yedim nede içtim kalktım geldim ne kaşım gözüm oynadı ne göz devirdim vb. ayrıca onların yanında ağlamadım eşimle yolda giderken kendimi tutamadım ki ağlamasamda eşim üzüldüğümü farketti kimin ne yaptığı ortada kimin kime nasıl davrandığı ne şekilde olayların olduğu ortada eşimde bunun en büyük şahidi benim birşey dememe gerek yok ne nankör bir insan nede vurdumduymaz onlar beni üzmeye çalıştı ve üzdüler bende daha fazla üzülmemek için onlardan uzak duruyorum başka oyuncak bulsunlar kendilerine.
:KK57::KK48::KK48:
Ay hic gulecegim yoktu ahahaha
Ben ne diyorum sen ne diyorsun :KK48::olamaz:
Zaten dedim bu Beden Dili listesi saymakla bitmez.
Sen de onaylamis oldun beni bu cevabinla.
Ama nasil oluyorsa oyle degil diyorsun.
Beden dili ornek devami...
Misafirlikte susup oturmak
Telefonla mesgulmus gibi yapmak
Bisey yiyip icmemek
Soru sorulursa ciddiyetle cevap vermek
Melonkolik ruh haline bürünmek...

Kv ve görümce kapaisina dayandigi halde(!?) gül yüzünü göstermemek

Sen bu magduriyet silahini doldirup doldurup duruyorsun ya kocana karsi bunun sonu hayra alamet degil haberin olsun.
Gun gelecek ters tepecek o silah.
Kimse boyle gergin buluttan nem kapilan bir hayati sonsuza kadar cekemez.

O insanları nerden tanıyorsunuz acaba öğrenebilir miyim o kadar şey anlattım benim yerime koyabildiniz mi hiç kendinizi kötü kalbinize daha fazla şahit olmak istemiyorum iyi günler size umarım sizi üzmeyen insanlarla karşılaşıp birgün bile benim yaşadığım şeyleri yaşamazsınız.
Olur mu eski konularını da okudum baya biliyorum.
Kv seni son anda düğüne az bir zaman kala sen hicbir şey yapmadığın halde istememiş. Etki tepki de yok gerçek nedenlerini sonsuza kadar öğrenemeyeceğiz bu bizi üzüyor.
Dede size kira vermeyin diye ev vermiş sonra takılarınızı almışlar bu eve masraf yapmışlar.
Ama görümcenizin takılarını almamışlar xxd.
Düğün salonunu merkezden uzak bir yerden tutmuşlar.
Evine Dış cephe yaptircaz demisler yatırmamışlar.
Bir gün de kv sizin altınızdaki komşuya gelmiş ve siz konu açmışsınız kv aşağıda ya buraya gelirse diye, korku filmi tadında biz de çok gerildik.
Bir gün evde çorba içerken kv gelmiş ama içeri girmemiş siz de cikmamissiniz, oğluyla kapıdan konuşmuş bayramda kahvaltıya gelin oğlum demiş oysa ki en az bir gun onceden geleceğini bildirmek icin noterden tebligat göndermeliydi, göndermemiş, siz çorba içerken ayip etmis.
Bir de leblebi meselesi vardı iyi leblebi almamışlar. Sizin aldiklarınız daha süpermiş.

Ayrıca neden başkasına verdiğim yoruma cevap attınız iki hesabınız mı var:))yönetimin haberi olmasın aman.Bunu birkaç konumda farkettim de şikayet etmedim bazılarını bir hesap yetmiyor sanırım banlardan:)
Ayyy tovbe est :KK57:
Her konunda neden banlandigini ben de anladim simdi.
Hem beni hem diger kisiyi zan altinda birakiyorsun bilmem farkinda misin?

Ay vallahi kizamiyorum da :KK48:
Göz ardi etme hikayesini de anliyorum simdi.
Çocuk gibisin insan kizamiyor da:KK48:

Kv seni son anda düğüne az bir zaman kala sen hicbir şey yapmadığın halde istememiş. Etki tepki de yok gerçek nedenlerini sonsuza kadar öğrenemeyeceğiz bu bizi üzüyor.
Dede size kira vermeyin diye ev vermiş sonra takılarınızı almışlar bu eve masraf yapmışlar.
Bir gün de kv sizin altınızdaki komşuya gelmiş ve siz konu açmışsınız kv aşağıda ya buraya gelirse diye, korku filmi tadında biz de çok gerildik.
Bir gün evde çorba içerken kv gelmiş ama içeri girmemiş siz de cikmamissiniz, oğluyla kapıdan konuşmuş bayramda kahvaltıya gelin oğlum demiş oysa ki en az bir gun onceden geleceğini bildirmek icin noterden tebligat göndermeliydi, göndermemiş, siz çorba içerken ayip etmis.
Bir de leblebi meselesi vardı iyi leblebi almamışlar. Sizin aldiklarınız daha süpermiş.
Aksam aksam gulme krizine giricem:KK48:
Canim ben çözdüm olayi:
Bayramda kahve yapmamis diye baslamis soguk savaş.:olamaz::KK48:

Kv özür dilemeye de hazirmis ama konu sahibi umursamamis bile.

Morsever siz dini hassasiyetleri olan bir insansınız anladığım kadarıyla ancak böyle biri nasıl olur da kayınvalide ve kayınpederine bitmeyen bir kin besler anlayamıyorum.

Sizin daha merhametli, daha iyi niyetli ve hoşgörülü olmanız gerekmez mi inancınız gereği?

Canim ben çözdüm olayi:

:D
Evet kv özür dilemiş ama gel gündüzle gece olalım, gel gök yüzünde yıldız olalım, seninle mutlu yarınlara koşalım, gel beraber mesut olalım dememiş deseymiş özrü kabul olurdu belki.

Morsever siz dini hassasiyetleri olan bir insansınız anladığım kadarıyla ancak böyle biri nasıl olur da kv ve kp bitmeyen bir kin besler anlayamıyorum.
Sizin daha merhametli, daha iyi niyetli ve hoşgörülü olmanız gerekmez mi inancınız gereği?
Lütfen din işlerini kayinvalide işlerine karıştırmayın :D

Maşallah çok yalan yanlış anlamışsınız iyi günler.

Morsever siz dini hassasiyetleri olan bir insansınız anladığım kadarıyla ancak böyle biri nasıl olur da kayınvalide ve kayınpederine bitmeyen bir kin besler anlayamıyorum.

Ben onlara düşmanlık beslemiyorum dua ediyorum bana bunları yaptılar beter olsunlar demedim hiçbir zaman elimden bu kadarı geliyor daha fazla enayi yerine konulup oyuncak olamam

Eğer kayınvalideni sevmiyorsan, onunla alakalı olan hiç bir şeyi duymamaya çalış. Kendine dair kriz yönetimini yapamadığın içinde işler biraz dallanıyor işin özüne bakarsan.
Aranızda ne olmuşsa olmuş, sen bu kadınla görüşmek mi istemiyorsun?
O zaman gelmiş, gitmiş, onu demiş, buna bakmış, şöyle söylemiş, bunların hiç birisini duyma Mor Sever.
Zira bunlara takılırsan, her konuda bahsettiğin o krizleri, beyninde çakan şimşekleri hissedeceksin.
İnsanların yapısı değişmez, o kadının yapısı öyle belli ki.
O yüzden sen kulaklarını kapatmayı bileceksin.
Bırak, ne yapmış ne demiş diye.
Duyma.

Canim ben çözdüm olayi:

Kahveden önce birsürü olay vardı ama benim tepkim yoktu benim tepkimi görünce bunu yaptı oldu çünkü başka hiçbirşey diyemez defalarca kızıyla kıyaslandım alışverişte titreye titreye bir hal oldular çok para gidecek diye neler gördüm neler ses çıkarmayanca salak sandılar ama malesef edepli edebinden susuyor edepsiz ben susturdum sanıyor.

:KK70:
Evet kv özür dilemiş ama gel gündüzle gece olalım, gel gök yüzünde yıldız olalım, seninle mutlu yarınlara koşalım, gel beraber mesut olalım dememiş deseymiş özrü kabul olurdu belki.
O özrü hepsi ailemden ve akrabamdan dileyeceklerdi bunu yapabilirler mi hayır eee daha ne düğünüme gelecek akrabalarımı istemeyen insan bu ya nişanda gelmişlermiş düğüne neden geleceklermiş kendisinin kimsesi yok abisiyle küs kocasını ailesinden koparmış ya ne yapsın utanıyor demek ki kıyamam...

Ben onlara düşmanlık beslemiyorum dua ediyorum bana bunları yaptılar beter olsunlar demedim hiçbir zaman elimden bu kadarı geliyor daha fazla enayi yerine konulup oyuncak olamam

Eşinizin ailesi ile ilgili yazdıklarınızdan onlara karşı büyük bir hırs ve kin beslediğiniz düşüncesi canlanıyor zihnimde.
Ama inanın bu size zarar veriyor, eşiniz şimdilik sizi idare ediyor ama bu ömür boyu sürmez.

Evlilik hazırlığı döneminde size verdikleri sözleri tutmadıkları için kızmanızı anlayabiliyorum ama bu kızgınlıkla onların her davranışını her yaptığını yanlış anlamaya o kadar meyillisiniz ki her yaptıklarında kötü niyet arıyorsunuz, bu şekilde yaşamak sizin hayatınızı güçleştirir.

Iyi bari susmuş halin de bir değişik.
Demek o kahve olayiyla birlikte çıtayı yükseltmissiniz:KK48:

Kiziyla kiyaslanmak ne demek?

Eşinizin ailesi ile ilgili yazdıklarınızdan onlara karşı büyük bir hırs ve kin beslediğiniz düşüncesi canlanıyor zihnimde.
Ama inanın bu size zarar veriyor, eşiniz şimdilik sizi idare ediyor ama bu ömür boyu sürmez.

Evlilik hazırlığı döneminde size verdikleri sözleri tutmadıkları için kızmanızı anlayabiliyorum ama bu kızgınlıkla onların her davranışını her yaptığını yanlış anlamaya o kadar meyillisiniz ki her yaptıklarında kötü niyet arıyorsunuz, bu şekilde yaşamak sizin hayatınızı güçleştirir.
Sorun sadece verilen sözlerin tutulmaması değil aileme ve akrabalarıma büyük terbiyesizlik yapıldı bunu kim unutabilir?
Eşimle birçok kez konuştum içimden gelmediği onları sevemediğimi eşim sadece sen kendi hayatına bak bunu düşünme diyor bu durum ileride benim karşıma çıkacaksa ayrılalım birgün benden bu sebepten ayrılacaksan ayrılalım dediğimde öyle birşey yok sen keyfine bak diyor.Ailesi birgün ona seçim sunarsa zaten onları seçecek bunu ben istedim ben ona anne baba olamam ama o yeni bir eş bulabilir.

Back
X