Meyvenull'un Diyet Günlüğü

saol tatlısım trendyolda indirime girmiş 55 e aldım .
ayy ben nasıl giyeyim ki renklisini iş yerindee bende istiom ama o kadar para verip doğru dügün giyemeyince içim acıyor..

saol tatlısım trendyolda indirime girmiş 55 e aldım .
ayy ben nasıl giyeyim ki renklisini iş yerindee bende istiom ama o kadar para verip doğru dügün giyemeyince içim acıyor..

o süper almışsın canım doğru dedin canım dikkat çeker haklısın bende hiç kırmızı almadım hayatımda almak istiyorum bu sene heves ettim

bide ben geçen sene 40 giyiyodum kilo verince ayaklarımda küçüldü 38 giyiyorum şimdi
söz vermiştim 6lılara düşünce alcaktım kendime ondann.. :94:

ayyyy 40 mııı

iiki zayıflamıssın insan ayakları için bile bunu yapardıı

al tabi al canımm ödülolsun ayaklarına en cok onlar zayıflamı

uykum geldi iice gevsedim..

minnosumda gelmedi özledim onu iice kac zamndır hep işleri var unuttu beni

zaten yarın minnosum için yapıcam diyeti yarını sana ithaf ediyorum minnosumm ama sen benim ama sen benim pamuksekerim lokumlu kahvem sütlü çikolatamsın nasa ithaf edilen diyet nasıl olur ki
yarın aksam yazarım yediklerimi sekerim sekercim

dünyam ii geceler ben uyumaya gidiyorum.. minnos ablan gelirse hissiyatlarımı ona aktarıver..

hoşcakalın kızlarr öpüldünüz

günaydın dünyammm..

dün gece aerkencikden yatınca sabahda kus gibi erkenden uyanı verdim..

ben cıkınca kızlar biraz daha muhabbete devam etmişler ne güzel ama minnos ablan gelmemiş
nys er yada gec gelicek minnosdaa diğmi ama dünyacımm..

gizemcim bence 52 cok az canım birden kilo kaybı yasama 58 de bir süre bekle 6 ay falan ondan sonra 52 ol hemen düşme.. sürekli diyet tantanasının içinde olmak insanı cok yoruyor bedenen ve ruhen zaten cok büyük bi basarı elde ettin bence 3 hafta içinde 5 kilonu ver ve mezun ol sonrada korumaya gec zateen önemli olan korumak tatlım..

fatmacım sende öyle 2 ay sürer 60 a inmen aslında sporunu arttırsan 2 ay bile sürmez 1 aydaolur biter çünkü zaten 65 sin 5 kilon var senin de verecek..

hadi kızlar hızlanın her hafta 4. takımdan bir mezun istiyorum..

bu hafta kuyabiyee.haftaya ben.,ondan sonraki hafta gizem ve sonraa fatmaa daha sonrada minnosumla hypatiamı görmek istiyorum pes pese kızlar durmak yokkk...

güzel bol kalorili bi kahvaltı yaptım dünyam doydum misler gibi ohhhh....

1 bardak greyfurt suyu (taze) otlu omlet 3 dilim nar gibi kızarmıs kepek ekmeği ve bolca ceviz yedim..

tüm gün dısarıda olucam dısarda ne yersem artık muhtemelen ızgara yicem yada ekmek arası döner yanında ayran.. dondurmada yerimm aksamda sadece meyve yerim süper olurrr.. tabi tüm gün yürücem dolasıcam eve gelincede 3 mil lesle yaparım dizimi bu gün ii hissediyorum inş dısarda zorlanmaz...

yarın zaten yeni bir baslangıc günü benim içinn

Son düzenleme:
dünyam dünyamm güzel dünyammm ben hazılanmaya cicilerimi giyinip makyaj yapmaya kacıyorumm süslenip püslenip dısarı atıcam kendimi

afiyet olsun meyvemmmm

58-57 olunca göbeğim gitmiş olursa korumaya alırım canım bende ):
inş o günleri görürüm
ama 5 kilo 3 haftada gtmezki en az 1.5 ay çok yavaş veriyorum ben

meyvecim selam güzelim...:87:

ay ben 65 değilimki ama daha 66yı ucundan gördüm inş haftaya 65 olunca 5 kilom kalcak daha var

haklısın canım az kaldı zaten monti 1 ay dolmak üzere hızlanır dimi artık kilo vermem reglde oldum ya :44:

afiyet olsun canım motive ettin beni sporumu da arttırcam bundan sonra zaten

senin dizin de iyileşmiş biraz çok sevindim canım ama birden fazla yüklenme iyicene iyileşsin...

makyaj yapma fazla bence zaten çok güzelsin canım görüşürüz öpüldünn iyi eğlenceler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…