Meyvenull'un Diyet Günlüğü

dünyam ben geldimm ..
bu gün utanıyorum senden o kadar cok yedim ki tahmin edemezsin.. ama bir o kadarda gezdim bacağımın üzerine basamıyorum öğlenden beri geziyorum dizime ilac sürücem şimdi felaket durumdayım yani..

yinede yediklerimi yazayım..

sabah kahvaltım belli onu yazmıstım

sonrasında karemekli 3 bisküvi(büyüklerden)
sandiviz ekmeğine ızgara tavuk küçük bardak kola ve küçük bardak ayranaz domates 5 tane etsiz çiğ köfte çeyrek muz 2 parca cips dondurma(sade) büyük 2 eklerr

evet dünyam hepsini yedimm dura dura gezerken yedim hepsini..

yarın 5g5e baslıcam .. hayırlısı olsun ...

oohhh miden bayramm etmişşş
yarın hepsi gider boşverr :)))))
bende yarın patates yerine prinçmii yesem meyvemmm hııı ????

ayrıca dünyam bu gün 4 aydır görüşmediğim birini gördüm kız kendisi zayıf kısa da zaten minicik bişi yani..
görünce beni sen ne cok zayıflamıssın dedi aslında onla görüştükden sonra 4 kilo verdim sadece kiomu sordu yok daha ince duruyorsun naptın sen böyle falan dedi cok mutlu oldum cok sevindimm

Battaniye serin yere minder alana kadar idare eder inanın pilates baya bi sıkılaştırıyor

oohhh miden bayramm etmişşş
yarın hepsi gider boşverr :)))))
bende yarın patates yerine prinçmii yesem meyvemmm hııı ????

ayyy gizemcim ben patates yiyemiyorum artık patates daha cok verdiriyor ama napayım onu yemem mümkün değil denicem yarınn bu haftayı güzel gecirirsem izmit dönüsüde bi tur yapıcam ...

ayyy gizemcim ben patates yiyemiyorum artık patates daha cok verdiriyor ama napayım onu yemem mümkün değil denicem yarınn bu haftayı güzel gecirirsem izmit dönüsüde bi tur yapıcam ...

patatesin daha çok verdirdiğine emnmisin canım . ona göre ya patates yada prinç yicemm :)

anaam parti mi vardı kızz ne güzel bi gün olmuş böyle

ziyafet etmişsin ohh canına değsin meyvecim

nasılsa kilo olmadan yakarsın hepsini

hayırlısı olsun güzelimm inş hedefine ulaşcan mezun olcan bu hafta

kız 4 kilo az mı her 4 kiloda bir beden farkediyomuş insan canım öyle duymuştum....

maşallah 55 olunca tekrar görsün seni o arkadaşınn sok olcak

yaa bende patatese dayanmak istemiyorum... princn tadı nasıll canımm

pirincden daha ii gizemcim bol bahatar katıom onada tabii...

ben kendime bu günü tatil ilan ettiim
sevgilim le gezdimm tüm günnn

kız 4 kilo az mı her 4 kiloda bir beden farkediyomuş insan canım öyle duymuştum....

maşallah 55 olunca tekrar görsün seni o arkadaşınn sok olcak

5 kilo 1 beden die biliom bende fatmacım yaa önemli değil aslında o kadarda önemli olan incelmekk
55 olunca süper ötesi olucamm

Umarım güzel bir kiloya
harika bir bedene kavuşursunuz.
Peki çatlaklarınız var mı?
İstediğiniz kiloya indikten sonra dört dörtlük olamıyor insan çatlaklar yüzünden diye duyuyorum

Umarım güzel bir kiloya
harika bir bedene kavuşursunuz.
Peki çatlaklarınız var mı?
İstediğiniz kiloya indikten sonra dört dörtlük olamıyor insan çatlaklar yüzünden diye duyuyorum

binde birdir vücudunda catlak olmayan var tabi bendede ama catlak sorun değil benim için acıkcası. bunun için bi çözümde aramadım acıkcası..

ayyyy ben gelebıldımm nıhayetttt

butun dunyalılar benı merak etmıss oyy yerım benn meyvemıdee annamıda gızemımı dee

canlarım bıtanelerım cuma aksamı geldım bızım takıma gırdım bırıkı bıseyler okudum sıkıldım ccıktım
yoksam sızın yanınıza gelmemezlık edermıyım hıc ben sekerlerım ballarımmm

hııııccc spor yapamadımm ve bugun ıtıbarıyle bu hafta yedıklerımı düşününce benım kocısım bıle dıyorr benlen yarıstın buhafta delı gıbın saldırdın dıyor (camuş gibi hissettim kendımı yaff hıc doymak bılmedım bu nasıl bısıdır) ama bu aksam aynaya baktım valla sankı kollarım yuzum gozum sısmıss boyle bır sıskolastım bır haftada

amaa yokkk bugun sondu benım ıcın gercı soylede dusunmek lazım aguztostan berı dıyet yapıyorum hıc bukadar buyuk bır ara vermemıstım suan ıtıbarıyle nerdeyse tam 10 gundur dana gibin yıyorumm daha oncede cok bozdum dıyetımı ama bır gun bozup bır gun topluyordum bu sefer ıyııcene koyverdım valla

neysem yarın ıtıbarıylen dıyete baslıyorum hatta ve hatta patates ayran dıyetını dusunuyorum ama bugun ıspanak yaptım salata malzemelerı aldım yarın duzgun az bır menuyle baslıycam pazartesı gunu 5 gunde 5 kılodayımmm yıhuhuhu ayy ınsallah cumaya kadar 64 gorururum tekrardann ayy meyvemmmm cıleklı turtam benı dusunmus wc ısı var bırde yarın sabah meyveyle sut ıcmeyı dusunuyorum kahvaltıda o bana ıyı etkı edıyorr

eee nerde bu dunyanınnn kızlarrı hıccc uşenmedımm teeee marstann geldımm kardesım yokmu kımse

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…