dünyam ben geldimm ..
bu gün utanıyorum senden o kadar cok yedim ki tahmin edemezsin.. ama bir o kadarda gezdim bacağımın üzerine basamıyorum öğlenden beri geziyorum dizime ilac sürücem şimdi felaket durumdayım yani..
yinede yediklerimi yazayım..
sabah kahvaltım belli onu yazmıstım
sonrasında karemekli 3 bisküvi(büyüklerden)
sandiviz ekmeğine ızgara tavuk küçük bardak kola ve küçük bardak ayranaz domates 5 tane etsiz çiğ köfte çeyrek muz 2 parca cips dondurma(sade) büyük 2 eklerr
evet dünyam hepsini yedimm dura dura gezerken yedim hepsini..
yarın 5g5e baslıcam .. hayırlısı olsun ...
evet yaaa
Bide kilomu korurken plates yapıp incelmem lazım baksana bacak kalınlığım cok fazla armutum ben onu bi 5 cm inceltmem gerek yaza kadar
şu minder olayını çözsem rahat rahat yapcam platesi ama yatamıyorum mindersiz kemiklerim batıyor canımı yakıyor
oohhh miden bayramm etmişşş
yarın hepsi gider boşverr :)))))
bende yarın patates yerine prinçmii yesem meyvemmm hııı ????
Battaniye serin yere minder alana kadar idare eder inanın pilates baya bi sıkılaştırıyor
ayyy gizemcim ben patates yiyemiyorum artık patates daha cok verdiriyor ama napayım onu yemem mümkün değil denicem yarınn bu haftayı güzel gecirirsem izmit dönüsüde bi tur yapıcam ...
denedim arkadasım ama göbeğim iç yok düşün kasık daki toplar damarlarım dahi cıkık durumda o yüzden bahtaniyede çözüm olmuyor..
patatesin daha çok verdirdiğine emnmisin canım . ona göre ya patates yada prinç yicemm :)
gizemcim patatesle 1 kilo verdim ama lapayla 800 yani bilmiyorum belki o anda verme durumum farklıydı. ama artık patates yiyemem
dünyam ben geldimm ..
bu gün utanıyorum senden o kadar cok yedim ki tahmin edemezsin.. ama bir o kadarda gezdim bacağımın üzerine basamıyorum öğlenden beri geziyorum dizime ilac sürücem şimdi felaket durumdayım yani..
yinede yediklerimi yazayım..
sabah kahvaltım belli onu yazmıstım
sonrasında karemekli 3 bisküvi(büyüklerden)
sandiviz ekmeğine ızgara tavuk küçük bardak kola ve küçük bardak ayranaz domates 5 tane etsiz çiğ köfte çeyrek muz 2 parca cips dondurma(sade) büyük 2 eklerr
evet dünyam hepsini yedimm dura dura gezerken yedim hepsini..
yarın 5g5e baslıcam .. hayırlısı olsun ...
ayrıca dünyam bu gün 4 aydır görüşmediğim birini gördüm kız kendisi zayıf kısa da zaten minicik bişi yani..
görünce beni sen ne cok zayıflamıssın dedi aslında onla görüştükden sonra 4 kilo verdim sadece kiomu sordu yok daha ince duruyorsun naptın sen böyle falan dedi cok mutlu oldum cok sevindimm
yaa bende patatese dayanmak istemiyorum... princn tadı nasıll canımm
anaam parti mi vardı kızz ne güzel bi gün olmuş böyle
ziyafet etmişsin ohh canına değsin meyvecim
nasılsa kilo olmadan yakarsın hepsini
hayırlısı olsun güzelimm inş hedefine ulaşcan mezun olcan bu hafta
kız 4 kilo az mı her 4 kiloda bir beden farkediyomuş insan canım öyle duymuştum....
maşallah 55 olunca tekrar görsün seni o arkadaşınn sok olcak
Umarım güzel bir kiloya
harika bir bedene kavuşursunuz.
Peki çatlaklarınız var mı?
İstediğiniz kiloya indikten sonra dört dörtlük olamıyor insan çatlaklar yüzünden diye duyuyorum
binde birdir vücudunda catlak olmayan var tabi bendede ama catlak sorun değil benim için acıkcası. bunun için bi çözümde aramadım acıkcası..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?