minnoşşşşş minnoşşşş
ayy gızemımmm canım benım cok kıskandımm cızelgenıı yaa cooookkkkk guzell olmuss 63 ede ınmıssın ohh canım benımm allah nazarladan saklasın
evet canım hemde sadece 3 gün yaptımm o dyeti.. hemde kaçaklı olduu
ama 3 günde 2 kg gtti. yarın tekrar:))))
ayy minnoşum benim... bende öyleydim sizin takıma gelmeden önce... ama şimdi başladm ufak ufak.. azimlendm takımda:) yarın biz meyvemle 5 gün dyetine başlıyoz sende başla bzmlee olmaz mııı ne dersinnn
minnoşum 6-7 patates iyidr. sebzede ne istersen ye canım yeterki yağ tuz kullanma..
bende brazını geri aldım ama şu 2 gündür hiç dikkat edemiyorum arkadaşıma fln gttim hiç dikkat edemeedmm o yzdnnnn
günaydın dünyammmm...
ahh ahh dün aksam yine erkencikden yattım ve minnosumu göremedimm özledim seni minnosumm...
dizim ii canım yani dinlenince iii yürüp kosunca ayakta kalınca acıyor işte..
ahh minnosum ben birazdan lapa yapıcam kendime sekeritom bu sabah tartılmaya bile korkuom dn yediklerimi okumusundur ona ek olarak bide kasarlı gözleme yedim ama tadı damağımda kaldı desem yeridir
nys minnosum pazartesi uzun uzun konusuruz biz baska türlü karsılasamıcaz çünkü bende bugün temizliğe vercem kendimi camları kapıları silicem balkonları yıkıcam yaz geldi benim ev pislik içinde
ayy minnosum 4 salatalık 4 domatesle gün gecermi yediğin bi sebzeden piişir yağsız tuzsuz catlayana kadar yeee tamam zor ben sevdiğim halde zorlanıyorum ama bol sporla 5 kilo verebilirsin.. bu diyeti yaptığın her gün 30dk kosarsan ben inanıyorum 5 g5 yapıcaksn..
hafta sonu tatlilinde 1.5 unu geri alsan ondan sonraki yapısta yine aynısını yaparsın ve 58 oluverirsin minnosumm ne dersin o kadar zormu ahhh tatlım sekr minnosum sen 72 den inmişsin 12-13 kilo vermişsin şimdi kalan 7 kiloyumu dertediyorsun şimdi diceksin 55 olmama 10 kilo var die biliyorum ama önce 57 o yavas yavas gelicek...
gizemcim ben birazdan haslıcam lapamı sekercim.. gün boyu lapa yicem ve bol temizlik yapıcam spor yapamam heralde bu kadar temizliğin üzrine.. tartılmaya korkuyorum tartılmıcammm
minnosummmm
gizemcimm
ayy benım canımın ıcısı annacım sımdı unıverste sınavına gırdı yaa allah yardımcısı olsun ınsallah cok guzel gecer sınavı zaten cıktıktan sonrada buraya gelmez yarın sefgılısı gıdıyormus artıkım yarın haberlerını alırızz
gızemmmmm sanada gunaydınn tatlım ama ben cıkıyorum temızlıkk gunu baslasınn yıhuhuhu
günaydınn meyvem ve minnoşummm
kızlar bu sabah tartıldım ve neredeyse ağlıycaktım :84:
64.5 olmuşum .. tabi yedim börekleri çiğ köfteleri tatlıları olcağı buu... neyse
meyvemmm bende hemen bugün tekrar başlıyorumm bol bol spor ve su ile.. ve tam 5 gün yapcam bu sefer
bende bugün patates yerine lapa yicemm meyvemm
anaaaa nıye oyle oldukı gızemcımm yaa az bucuk dıkkat etmedıgın ıcınmı gerı geldı yoksa bu dıtey tek gıda dıyetı oldugu ıcın bır sonrakı gun herseyı yıyınce kılomu alınıyor ayy korktum sımdııama ne olursa olsun 3 gun kesın yapıcamda bakalım devamını getırebılırmıyım bılemıyorumm
ayy ben sizi sabah sabh görünce ne kadar mutlu oluyorum böylee canlarımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?