Meyvenull'un Diyet Günlüğü

ayy minnoşum benim... bende öyleydim sizin takıma gelmeden önce... ama şimdi başladm ufak ufak.. azimlendm takımda:) yarın biz meyvemle 5 gün dyetine başlıyoz sende başla bzmlee olmaz mııı ne dersinnn

evet canım hemde sadece 3 gün yaptımm o dyeti.. hemde kaçaklı olduu
ama 3 günde 2 kg gtti. yarın tekrar:))))

ayyy 3 gunde 2 kılomu amann tanrımm pekı gerı aldınmı sekercımm dıkkat ettınmı hee bıde spor yaptınmı sekercımm bıde gunde kac tane ne kadar buyuklukte patates yedın bakım anlat ben ona gore ıkıncı gunun 3. gunun olculerını ayarlarım mesela evde salatalık domates var 4 tane salatalık 4 domates yesem gun boyu olurmuu hee bıde patateste orta boylardan toplamda 6-7 tane haslayıp gun boyu yemeyı dusunuyorum ne dersın gızemcım

ayy minnoşum benim... bende öyleydim sizin takıma gelmeden önce... ama şimdi başladm ufak ufak.. azimlendm takımda:) yarın biz meyvemle 5 gün dyetine başlıyoz sende başla bzmlee olmaz mııı ne dersinnn

ayyy yarın benım gunum var tatlım dısarda yapıyoruz gunu ve oglen yemegıne falan getırıyoruz muhtemelen ızgara tarzı bıseyler yemem gerekır gıdecegımız restorada oyuzden yarın baslayamam gıbıme gelıyorr..yarın bol bol spor yapıcam pazartesı sabahı patronum meyveme kılomu bıldırıcemm oda bana cumaya kadar 55 olacaksınn okadar der gıbınn bır söz soyleyecek ve ona goree tam gaz dıyetıme sporuma baslıycam sekerım (55 deme sakın meyvemm )) yarın sabah kahvaltı hafıf oglen ızgara aksam sadece salata dusunuyorum pazartesıye alıskanlık olur hemde .

minnoşum 6-7 patates iyidr. sebzede ne istersen ye canım yeterki yağ tuz kullanma..
bende brazını geri aldım ama şu 2 gündür hiç dikkat edemiyorum arkadaşıma fln gttim hiç dikkat edemeedmm o yzdnnnn

minnoşum 6-7 patates iyidr. sebzede ne istersen ye canım yeterki yağ tuz kullanma..
bende brazını geri aldım ama şu 2 gündür hiç dikkat edemiyorum arkadaşıma fln gttim hiç dikkat edemeedmm o yzdnnnn

tamam sekercım ben bu kadar dana gıbı yedıkten sonra nasıl daynıpta 5 gunde 5 kkılo yapıcam bılmeyıyorum ama hayde bıre bısmıllah deyıp baslamam lazım pazartesı gunu yoksam 55 ım canım benımm bana hayal olabülüüüü hadı ıyı geceler gızemımm cıkarım ben bırazdn mucuckkk

günaydın dünyammmm...

ahh ahh dün aksam yine erkencikden yattım ve minnosumu göremedimm özledim seni minnosumm...

dizim ii canım yani dinlenince iii yürüp kosunca ayakta kalınca acıyor işte..

ahh minnosum ben birazdan lapa yapıcam kendime sekeritom bu sabah tartılmaya bile korkuom dn yediklerimi okumusundur ona ek olarak bide kasarlı gözleme yedim ama tadı damağımda kaldı desem yeridir
nys minnosum pazartesi uzun uzun konusuruz biz baska türlü karsılasamıcaz çünkü bende bugün temizliğe vercem kendimi camları kapıları silicem balkonları yıkıcam yaz geldi benim ev pislik içinde
ayy minnosum 4 salatalık 4 domatesle gün gecermi yediğin bi sebzeden piişir yağsız tuzsuz catlayana kadar yeee tamam zor ben sevdiğim halde zorlanıyorum ama bol sporla 5 kilo verebilirsin.. bu diyeti yaptığın her gün 30dk kosarsan ben inanıyorum 5 g5 yapıcaksn..
hafta sonu tatlilinde 1.5 unu geri alsan ondan sonraki yapısta yine aynısını yaparsın ve 58 oluverirsin minnosumm ne dersin o kadar zormu ahhh tatlım sekr minnosum sen 72 den inmişsin 12-13 kilo vermişsin şimdi kalan 7 kiloyumu dertediyorsun şimdi diceksin 55 olmama 10 kilo var die biliyorum ama önce 57 o yavas yavas gelicek...

gizemcim ben birazdan haslıcam lapamı sekercim.. gün boyu lapa yicem ve bol temizlik yapıcam spor yapamam heralde bu kadar temizliğin üzrine.. tartılmaya korkuyorum tartılmıcammm

masumcum

1.5 bardak t.b.unu
1bardak süt
yarım caybardağından az fazla sıvı yağ
kabartma tozu yumurta yok die 1.5 paket
vanilya
kakao
kuru meyveler ben kayısı kullandım

kuru meyveleri önce azıcık pişirdim sekerlendirdim marlmelat yapar gibi..
süt yağ vanilya yı cıppıp üzerine un kabartma tuzu ve kakayuda ekledim iice cırptım ve en son kuru meyveleri kattım (meyveyi biraz fazla koyki tatsız olmasın) 180 derecede 40dk kadar pişirdim..

ben cok sevdim masumcum inş sende seversin..

2. asamada bununüzerine ermiş bitterle süsleme yapabilirz die düşünüom..

gunaydınn gunaydınn meyvemmmm mınnosta uyandııı:93::93:

ayy meyvem aylardır dıyet yapıyorsun hıc boyle kacamak yaptıgını gormemıstım senın bosver tatlım tartılma bugun yarın sabaha lapayla bugun aldıgın gıdıcektır zatenn. ayy bende bugun bır suru temızlık yapayımda su evım artık bırazcık temızlensın yaa sonra buzluga ıspanaklı kıymalı börek sarıcam anıden mısafır gelınce ıyı oluyor onu yapmakk .
sonracıgıma bır suru utu var yınee . sonra bırde çamasır var bıde dun mantar almıstım koıcısım cok sever ama ben hıc yapmaım bılmıyorum . mantar sote yapmayı dusunuyorum bugun tabı ogrenebılırsem nettten
meyvem malesef ve malesef ben bu sabah tartıldım ve suan ıtıbarıylen 65.6 kıloyum kendımden utanıyorumm maleseff cok kotu durumdayım bundan sonra bak 1 nısana kadar hergunumu super takıp edıcem 5 gunde 5 kıloda yapıcamm ve 1 nısanda en azından 62 yı gormem lazımm ayy meyvvemm ben zaten 5 lı bır rakam gorsem ondan sonra oralarda 1 ay falan kalmam gerekır herhalde cunkum 59 benım ıcın bır mılat yanı dusunsene 78 kıloluk mınnos gecen temmuzdan bu temmuza 58 oldu allaaahhhhhhh. bıde coopermı alıcamm kocamın beynıne gırıyorum ıyıcene yıhuhuhuhu. bugun cok cok dıkkat edıcem yarın 5 gunde 5 kılodayım sekerıtommmm muuckckkk ınsallah allahım ben de su 5 lı kılolalrı gorebılırım yaa

Son düzenleme:
ayy benım canımın ıcısı annacım sımdı unıverste sınavına gırdı yaa allah yardımcısı olsun ınsallah cok guzel gecer sınavı zaten cıktıktan sonrada buraya gelmez yarın sefgılısı gıdıyormus artıkım yarın haberlerını alırızz

gızemmmmm sanada gunaydınn tatlım ama ben cıkıyorum temızlıkk gunu baslasınn yıhuhuhu

günaydınn meyvem ve minnoşummm
kızlar bu sabah tartıldım ve neredeyse ağlıycaktım :84:
64.5 olmuşum .. tabi yedim börekleri çiğ köfteleri tatlıları olcağı buu... neyse

meyvemmm bende hemen bugün tekrar başlıyorumm bol bol spor ve su ile.. ve tam 5 gün yapcam bu sefer

bende bugün patates yerine lapa yicemm meyvemm

evet inşallah güzel sonuçlar alacakk :)

günaydınn canımm benimmm :) tamam siz temizliğe verin kendinizi bende sporaa :)

anaaaa nıye oyle oldukı gızemcımm yaa az bucuk dıkkat etmedıgın ıcınmı gerı geldı yoksa bu dıtey tek gıda dıyetı oldugu ıcın bır sonrakı gun herseyı yıyınce kılomu alınıyor ayy korktum sımdıı ama ne olursa olsun 3 gun kesın yapıcamda bakalım devamını getırebılırmıyım bılemıyorumm

tabiki dikkat etmedğim için aldım canımm :84:
normal dyet modunda olursan almassın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…