Meyvenull'un Diyet Günlüğü

qiz3mmm 61 :) kişiselimdeki yazı gerçekleşsin istiyorum nisan 1 e

ay gizemcim senide söylicektim ama haftaya olan hedefini bilmiyodum tatlım kusurma bakma :78:

inş 61 olursun tatlım... bu arada bende boğa burcuyumm

minnoş haftaya 63 meyve 57 fatma 65

qiz3mmm 61 :) kişiselimdeki yazı gerçekleşsin istiyorum nisan 1 e

yuppiii

korkun yağlar korkun kış kış yağlar kış kış

inşallah bitanemmmmmmmm

Son düzenleme:
kızlar kusuruma bakmayın cok yoğunum bi taraftanda listeleri kontrol ediyorumm ayy benim patladı hastayada kızdım bir sürü 4 de cıkacak sonucu 2 de almaya gelmiş off offff iki ayami bi papuca soktular bu günn :95::95::95::95:

ay gizemcim senide söylicektim ama haftaya olan hedefini bilmiyodum tatlım kusurma bakma :78:

inş 61 olursun tatlım... bu arada bende boğa burcuyumm [/COLOR
:

ayy sevindmm cnımmmm :)))
boğa burçluların bogazına düşkün oldğu bi gerçekk yaa..
bizim 1. takımdada herkes boğaydıı hehehe :))))

Son düzenleme:

canım ne kusuru aşk olsun...

ay o da ne erkenden gelmiş yahu...:44:

allah kolaylık versin canım benim bende test çözüyorum bi yandan geç yazabilirim kusura bakmayın kızlar bu pazar sınava gircem biliyonuz :78:

nisana az kaldı fıstık o zaman kadar 5lilerde de olursun inş.. parti yaparız burda

bu aksam spor yok çünkü dizim acıyorrr:26:

yapma meyvem biraz dinlendir zaten yarın yaparsın

bende yapmıycam az önce annemle dışardan geldik o hareket sayılır biraz napim karnım ağrıyo biraz yarın yapcam bende

Son düzenleme:
fatmacım aslında tüm hafta dinlendi ama gecmedi işte hemen geçicek bişi değil zaten zamanla dizimde sanki kayma var ses var gibi hissediyorum bide leslie de öne doğru bacak kaldırma varya o cok zorluyor..

fatmacım aslında tüm hafta dinlendi ama gecmedi işte hemen geçicek bişi değil zaten zamanla dizimde sanki kayma var ses var gibi hissediyorum bide leslie de öne doğru bacak kaldırma varya o cok zorluyor..

ay canım öylemiii o zaman bi ortopediye gitsen ya bitanem ya ciddi bişiyse allah korusun ya...

evett gördüm bende bi ara aşağıdaydı nereye kaybolduki minnoş

yoksa bizden gizli spormu yapıyon kızz minnoşun dönüşü muhteşem olcak bence

ay minnoş çok tatlı ondan güzel şekerleme olur

minnoş hepimizi şaşırtcak bence tatlım boşuna hevesleniyoruz ama belli olmazz

sasırtması lazım kac haftadır sallanıp duruyor eğer şöyle güzel bi atak yapmazsa cok cekicek cok onu tüm sidede kosturucam yağları yerisin die
artık her bölümü her konuyu ziyaret ederiz kk nın bütün üyleri tanır bizi

ahaha eyvahlar olsunn

kız yazık kıyma minnoşa merhamet sultanım...

desene tüm kk tanıycak sizi minnoş duy bunları ünlü olcan kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…