qiz3mmm 61 :) kişiselimdeki yazı gerçekleşsin istiyorum nisan 1 e
minnoş haftaya 63 meyve 57 fatma 65
qiz3mmm 61 :) kişiselimdeki yazı gerçekleşsin istiyorum nisan 1 e
ayy evet yaa 5 kılo karayagın sebebındenn cooperımdan vazgecıyorumm şaşmıyım ben neyımm yaaEvet cumaya ben 63 kıloyum sekerım bende dusunuyorum su 5 gunde 5 kıloyu bakalım hayırlısı nezaman baslıycam bakalım haftasonu baslayabılırmıyım bılemıyorum sekercım
evettt annaacımm haftayaa korksun karayaglarr bızdenn mınnos cıtır olacagız bızz
ayy hadı ınsallah ınsallahhhh
ay gizemcim senide söylicektim ama haftaya olan hedefini bilmiyodum tatlım kusurma bakma :78:
inş 61 olursun tatlım... bu arada bende boğa burcuyumm[/COLOR
:
kızlar kusuruma bakmayın cok yoğunum bi taraftanda listeleri kontrol ediyorumm ayy benim patladı hastayada kızdım bir sürü 4 de cıkacak sonucu 2 de almaya gelmiş off offff iki ayami bi papuca soktular bu günn :95::95::95::95:
..............................................
evet bizim için yemek yeme bir sanat
yaşasın yemek yemeeeeeeeeeeek
hangi ayda doğdun kız ben mayısta doğdum
bu aksam spor yok çünkü dizim acıyorrr:26:
21 nisan :)
bu aksam spor yok çünkü dizim acıyorrr:26:
fatmacım aslında tüm hafta dinlendi ama gecmedi işte hemen geçicek bişi değil zaten zamanla dizimde sanki kayma var ses var gibi hissediyorum bide leslie de öne doğru bacak kaldırma varya o cok zorluyor..
ay canım öylemiii o zaman bi ortopediye gitsen ya bitanem ya ciddi bişiyse allah korusun ya...
ortepedilik bir durum değil de canım işte dinlenmesi lazım zorlamamk gerek dün topuklu giymiştim bide üstüne 70 dk kosunca zorlandı
evett gördüm bende bi ara aşağıdaydı nereye kaybolduki minnoş
yoksa bizden gizli spormu yapıyon kızz minnoşun dönüşü muhteşem olcak bence
inş öyledir yoksa minnosun etinden sütünden faydalanıcam
ay minnoş çok tatlı ondan güzel şekerleme olur
minnoş hepimizi şaşırtcak bence tatlım boşuna hevesleniyoruz ama belli olmazz
sasırtması lazım kac haftadır sallanıp duruyor eğer şöyle güzel bi atak yapmazsa cok cekicek cok onu tüm sidede kosturucam yağları yerisin die
artık her bölümü her konuyu ziyaret ederiz kk nın bütün üyleri tanır bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?