Meyvenull'un Diyet Günlüğü

minnosum yaa ben bıktım artık diyet yapmakdann cabucak veripde korumak istiom kilomu cok sıkıldım nasıl özlüyorum yemek yemeği bi bilsen hala beynimden gözleme geciyo
ama yok yemicem 5 g5 yapıcam ve annemlere gidicem anneannemin bi makarnası var düdük makarna die ondan yaptırıcam anneanneme.. onun askıyla yasıyorum bu haftayı öyle geciricem..
temmuzdan beri 13 kilo vermişsin minnosum ne güzel bende 65.6 hicede kötü bi rakam değil 500 gr almıssın ben olsaydım senin yerinde heralde 3 kiloyu devirmiştim:78::78:
ayy minnosum hadi ben de kalkayım temizliğe baslıyayım makineye hastane terliklerimi attım onun bitmesini bekliyoum bitmek üzeredir tülleri berdelerri atıcam şimdide camları da sileyim de krtulayım
annacımın sınavı inş ii gecer..

ayy dur bak aklıma ne geldi ben dün gece rüyamda iki akamı öldürdümm :96::96::96:
ne demekmişona bi bakayımm

bendeeee bendeeeeeeee oyy benımm çilekli dondurmadan datlıı meyvemmmmee mucuckk

vee krokantlıı pastadan datlıı gızemıme mucuckkk

ayyy cıtı pıtı kucucuk mınnacıkk anacımmaa mucukk

çıtı pıtı minnikk minnoşumaaa mucukkkkkkk
hepimiz çtır olcezzz minnoşum yazaa kaçışı yokkkk

ayy bende artıkk meyvemm 59 kılo olana kadar bırakmıycammm dıyetı sekercım ancak ve ancak 59 olunca kucucuk bır ara verebılırım yanı ozamana kadar super dıyet super sporla devam edıcem sekercımmm . hadı bende temızlıge gıdıyorummm mucuck mucuk bu arada tavuklu mantar sote tarıfı yada sadece mantar sote tarıfı bılen varsa yazsın sekerlerımm 1 saat sonra falan yapıcam cunkumm mucukk grs sekercımm

kolay gelsinn meyvemm
bende lapamı yapayım
bolda suu ohhh bu hafta 62 leri görmek istiyozzz bizzz dmiii miinnoşuumm

ayy sen burdamıydın meyvem meyvenmmmm cılkelı dondurmam benımmm

minnosum hangi diyeti bırakırsan bırak kilo alıyorsun sonucda ben montiyi bırakınca bile aldım yani dikkat etmezsen bizim gibi fil midesi doldururcasına yersen alırısn dimi canım benim..
ayy ben sizi sabah sabh görünce ne kadar mutlu oluyorum böylee canlarımm

canım ebnim bende seni ve sizleri görünce mutlu oluyorummdiyetimiz hayırlı olsun gizemcim ben lapama yoğurt katıyorum azıcık bilgin olsun..

ayy bende katayım o zamn .. normalde yoğurttan nefret ederim market yoğurtundan ama babannem yapıyo tadı bu kadarmı güzell olurrr ya 1 hafta bile yiyeblirimm .. zaten 5 gnde 5 kg btsin sonra 5 gün yoğurt yicem ama bi kasenin yanında 2 dlim kepekli ekmek ileee

hadi minnosum durmak yok 59 a kadar devamm

ben de temizliğe kacarr

ayy minnosum mantarı tavuklu sevmiyorum ben rengini değiştiriyor..
bak soğanı kavur içine domates biber de kat onlarda kavrulsun mantarlarıda dorayıp koy azıcıkda su baharat ve tuzda ekle pişsin ..
ama mantarı bak ben söyle yapıyom az yağda kavuruyorum suyunu cekene kadar pişiyorlar sonra onları güvec fırın kapları na yada küçük borcama alıyorum üzerine kasar rendesi ekleyip fırında kızartıyorum bu sekilde süper oluyor..
annem mantarın üzerine domates biber katıp kasarı öyele koyuyor öylede güzel oluyor..

minnosum sana demeyi unuttum ben bu gün zerdecal deniyorum wc için anna demişti sabahtan beri 3 ye wc ye gittim
süper bişi inanamıyorummm

Son düzenleme:
meyvemm lapayı baharatlı ve yoğurtlu yaptımm hakkaten patatesten daha güzelmiş..
yarım çay bardağı yaptım.. şiştim acayip tok tutuyo.. inşallah kiloda verdirir

İyi pazarlar Meyvecim
tesekkür ederim uruzcum sacada ii pazarlarr
meyvemm lapayı baharatlı ve yoğurtlu yaptımm hakkaten patatesten daha güzelmiş..
yarım çay bardağı yaptım.. şiştim acayip tok tutuyo.. inşallah kiloda verdirir

ayy gizemim ben öylebi hata yaptım ki lapamada zerdecal ekledimm
cok kötü oldu zorla yiyorum midem bulanıyor resmen...
halim cok fena 1cay bardağı haslamıstım daha yarısını yiyebildim sabahın 6 bucuğundan beri ayaktayım ve temizlik yapıyorum düşünn..yeniden haslıcammm .

ayy canım benimm ya keşke eklemeseydinn bide temizlik yapıyosun çok aşırı yorma kendini tansiyonun fln düşer canımm dikkat et

ben senin dediğin gbii yaptım çok güzel olduu ya hiç midem bulanmadı valla :)
yarın ne yemeyi düşünüyosun canım

hata yaptım işte gizemcimm öyle güzel oluyr..
yarın yağsız prasa ve yağsız kabak pişiricem tabi onlarıda yoğurtla yicem gizemcim benim midem artıkkaldırmıyr bu tür seyleri ondan yoğurtla yiyorum yarında öyle yapıcam salatalık ve domatesde yerim yarın benim için en güzel gün olucak galibaa.. sebzeleri severim çünkü hhııı bide azıcık tuz da eklicem yemeklerime çünkü benim aileden gelen hipotansiyon problemim var üst üste tuzsuz yasayamam zaten meyve ve yoğurt gününde tuz olmıcan sebze ve et gününde tuza yer vericem..
zaten amacım 2,5 kilo onu versem yeter bana fazlasını istemiyorum ki o kadarınıda veririm gibi geliyo bakalım nolcak..

anladım canım benimde aklımdan kabak ve pırasa geçti.. kabak tuzsuz bile güzel oluyo baharatla .. pırasada limonla falan süper oluyo bende 2sinden brini yapcam yarın. yanındada salata gbi birşey yaparım rokayı çok seviyorum roka yerim bol bol .. yarın benm içinde güzel olcak.. tekrar 64leri gördüm o kadar pişmanımki dikkat etmediğim için artık arkadaşımada gitsem yemiycem ya ayıp olursada olsun sonunda olan bana oluyoo .. neyse bu hafta 62 leri görürüm inşallah ya.. sende 57 leri gör canım benimmm çok seviyorummm seni

gizemcim sen yarın sabaha 64 ü cok rahat görürsün sebze günündede 1 kilo gider sonrasındada 1 gitsin.. ooo süper işte ..
benim durum biraz daha vahim.. kilo azaldıkca verme zorlasıyor ve spor da yapamıyorum..
bence sen bu hafta 61 i görüceksin gibi geliyor ama sonrasında direk beslenmeni değiştirme yavas yavas gec mesela sabah yumurta yee gün içinde tavuklu salata ayran aksamda yoğurt corbası gibi basit menülerle gecistir..

öyle yaparım canım çünkü tekrar almaya nyetim yok ama 61i görceğimi pek sanmıyorum ama inşallah görürüm görsem varya o azimle 1 haftadaha yaparımm

öyle yaparım canım çünkü tekrar almaya nyetim yok ama 61i görceğimi pek sanmıyorum ama inşallah görürüm görsem varya o azimle 1 haftadaha yaparımm

bence yüklenme bu hafta bol spor yap ve 61 i gör ondan sonra kalorisi düşük sekilde beslne 1 hafta kadar sonrada 6 öğün beslenmeye gec sağlığından olma..

sekercim ben temizliğe dönüom dinlendimm

bence yüklenme bu hafta bol spor yap ve 61 i gör ondan sonra kalorisi düşük sekilde beslne 1 hafta kadar sonrada 6 öğün beslenmeye gec sağlığından olma..

sekercim ben temizliğe dönüom dinlendimm

hadi kolay gelsin canım benim
benimde 1.5 lt su btmek üzere.. suyada alıştrdınz beni teşekkürler..
bende lesliyle yürüym barii birazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…