gunaydınn gunaydınn meyvemmmm mınnosta uyandııı:93::93:
ayy meyvem aylardır dıyet yapıyorsun hıc boyle kacamak yaptıgını gormemıstım senın bosver tatlım tartılma bugun yarın sabaha lapayla bugun aldıgın gıdıcektır zatenn. ayy bende bugun bır suru temızlık yapayımda su evım artık bırazcık temızlensın yaa sonra buzluga ıspanaklı kıymalı börek sarıcam anıden mısafır gelınce ıyı oluyor onu yapmakk .
sonracıgıma bır suru utu var yınee . sonra bırde çamasır var bıde dun mantar almıstım koıcısım cok sever ama ben hıc yapmaım bılmıyorum . mantar sote yapmayı dusunuyorum bugun tabı ogrenebılırsem nettten
meyvem malesef ve malesef ben bu sabah tartıldım ve suan ıtıbarıylen 65.6 kıloyum kendımden utanıyorumm maleseff cok kotu durumdayım bundan sonra bak 1 nısana kadar hergunumu super takıp edıcem 5 gunde 5 kıloda yapıcamm ve 1 nısanda en azından 62 yı gormem lazımm ayy meyvvemm ben zaten 5 lı bır rakam gorsem ondan sonra oralarda 1 ay falan kalmam gerekır herhalde cunkum 59 benım ıcın bır mılat yanı dusunsene 78 kıloluk mınnos gecen temmuzdan bu temmuza 58 oldu allaaahhhhhhh. bıde coopermı alıcamm kocamın beynıne gırıyorum ıyıcene yıhuhuhuhu. bugun cok cok dıkkat edıcem yarın 5 gunde 5 kılodayım sekerıtommmm muuckckkk ınsallah allahım ben de su 5 lı kılolalrı gorebılırım yaa
bendeeee bendeeeeeeee oyy benımm çilekli dondurmadan datlıı meyvemmmmee mucuckk
vee krokantlıı pastadan datlıı gızemıme mucuckkk
ayyy cıtı pıtı kucucuk mınnacıkk anacımmaa mucukk
ayy bende artıkk meyvemm 59 kılo olana kadar bırakmıycammm dıyetı sekercım ancak ve ancak 59 olunca kucucuk bır ara verebılırım yanı ozamana kadar super dıyet super sporla devam edıcem sekercımmm . hadı bende temızlıge gıdıyorummm mucuck mucuk bu arada tavuklu mantar sote tarıfı yada sadece mantar sote tarıfı bılen varsa yazsın sekerlerımm 1 saat sonra falan yapıcam cunkummminnosum yaa ben bıktım artık diyet yapmakdann cabucak veripde korumak istiom kilomu cok sıkıldım nasıl özlüyorum yemek yemeği bi bilsen hala beynimden gözleme geciyo
ama yok yemicem 5 g5 yapıcam ve annemlere gidicem anneannemin bi makarnası var düdük makarna die ondan yaptırıcam anneanneme.. onun askıyla yasıyorum bu haftayı öyle geciricem..
temmuzdan beri 13 kilo vermişsin minnosum ne güzel bende 65.6 hicede kötü bi rakam değil 500 gr almıssın ben olsaydım senin yerinde heralde 3 kiloyu devirmiştim:78::78:
ayy minnosum hadi ben de kalkayım temizliğe baslıyayım makineye hastane terliklerimi attım onun bitmesini bekliyoum bitmek üzeredir tülleri berdelerri atıcam şimdide camları da sileyim de krtulayım
annacımın sınavı inş ii gecer..
ayy dur bak aklıma ne geldi ben dün gece rüyamda iki akamı öldürdümm :96::96::96:
ne demekmişona bi bakayımm
ayy sen burdamıydın meyvem meyvenmmmm cılkelı dondurmam benımmm
ayy ben sizi sabah sabh görünce ne kadar mutlu oluyorum böylee canlarımm
ayy bende artıkk meyvemm 59 kılo olana kadar bırakmıycammm dıyetı sekercım ancak ve ancak 59 olunca kucucuk bır ara verebılırım yanı ozamana kadar super dıyet super sporla devam edıcem sekercımmm . hadı bende temızlıge gıdıyorummm mucuck mucuk bu arada tavuklu mantar sote tarıfı yada sadece mantar sote tarıfı bılen varsa yazsın sekerlerımm 1 saat sonra falan yapıcam cunkummmucukk grs sekercımm
tesekkür ederim uruzcum sacada ii pazarlarrİyi pazarlar Meyvecim
meyvemm lapayı baharatlı ve yoğurtlu yaptımm hakkaten patatesten daha güzelmiş..
yarım çay bardağı yaptım.. şiştim acayip tok tutuyo.. inşallah kiloda verdirir
ayy canım benimm ya keşke eklemeseydinn bide temizlik yapıyosun çok aşırı yorma kendini tansiyonun fln düşer canımm dikkat et
yok yiyemicem zaten bunu yutamıyorum yaaa cok fena oldu..
yenisini yapıcammm:14:
ben senin dediğin gbii yaptım çok güzel olduu ya hiç midem bulanmadı valla :)
yarın ne yemeyi düşünüyosun canım
anladım canım benimde aklımdan kabak ve pırasa geçti.. kabak tuzsuz bile güzel oluyo baharatla .. pırasada limonla falan süper oluyo bende 2sinden brini yapcam yarın. yanındada salata gbi birşey yaparım rokayı çok seviyorum roka yerim bol bol .. yarın benm içinde güzel olcak.. tekrar 64leri gördüm o kadar pişmanımki dikkat etmediğim için artık arkadaşımada gitsem yemiycem ya ayıp olursada olsun sonunda olan bana oluyoo .. neyse bu hafta 62 leri görürüm inşallah ya.. sende 57 leri gör canım benimmm çok seviyorummm seni
hata yaptım işte gizemcimm öyle güzel oluyr..
yarın yağsız prasa ve yağsız kabak pişiricem tabi onlarıda yoğurtla yicem gizemcim benim midem artıkkaldırmıyr bu tür seyleri ondan yoğurtla yiyorum yarında öyle yapıcam salatalık ve domatesde yerim yarın benim için en güzel gün olucak galibaa.. sebzeleri severim çünkü hhııı bide azıcık tuz da eklicem yemeklerime çünkü benim aileden gelen hipotansiyon problemim var üst üste tuzsuz yasayamam zaten meyve ve yoğurt gününde tuz olmıcan sebze ve et gününde tuza yer vericem..
zaten amacım 2,5 kilo onu versem yeter bana fazlasını istemiyorum ki o kadarınıda veririm gibi geliyo bakalım nolcak..
anladım canım benimde aklımdan kabak ve pırasa geçti.. kabak tuzsuz bile güzel oluyo baharatla .. pırasada limonla falan süper oluyo bende 2sinden brini yapcam yarın. yanındada salata gbi birşey yaparım rokayı çok seviyorum roka yerim bol bol .. yarın benm içinde güzel olcak.. tekrar 64leri gördüm o kadar pişmanımki dikkat etmediğim için artık arkadaşımada gitsem yemiycem ya ayıp olursada olsun sonunda olan bana oluyoo .. neyse bu hafta 62 leri görürüm inşallah ya.. sende 57 leri gör canım benimmm çok seviyorummm seni
gizemcim sen yarın sabaha 64 ü cok rahat görürsün sebze günündede 1 kilo gider sonrasındada 1 gitsin.. ooo süper işte ..
benim durum biraz daha vahim.. kilo azaldıkca verme zorlasıyor ve spor da yapamıyorum..
bence sen bu hafta 61 i görüceksin gibi geliyor ama sonrasında direk beslenmeni değiştirme yavas yavas gec mesela sabah yumurta yee gün içinde tavuklu salata ayran aksamda yoğurt corbası gibi basit menülerle gecistir..
öyle yaparım canım çünkü tekrar almaya nyetim yokama 61i görceğimi pek sanmıyorum ama inşallah görürüm görsem varya o azimle 1 haftadaha yaparımm
bence yüklenme bu hafta bol spor yap ve 61 i gör ondan sonra kalorisi düşük sekilde beslne 1 hafta kadar sonrada 6 öğün beslenmeye gec sağlığından olma..
sekercim ben temizliğe dönüom dinlendimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?