meyvenull .. 58.7/58.6
minnoş prenses .. 62.9/62.6/63.2/
anna maria .. 64.8/64.5/64.4
prenses peri .. 79.3
hypatia .. 72/71.1/68.7
qiz3mm .. 67 /
karçiçeği71 .. 66.7/66.1
sabah: közlenmiş patlıcan ve yoğurt
öğle : çorba salata ıspanak graten
ara: elma
akşam: 6 adet sarma, azıcık yoğurt
sağol canım aslında geçen cuma 70'tim ama cuma sabahı tartıda böyle gösterince yalan olmasın diye böyle yazdım, şimdi çok vermiş gibi gözüküyorum. yine de buna da şükür:)
cadı nerdesin kayboldun kendi dünyanda ....sekerlerim o kadar yoğumumki yola gidicem ne oje sürebildim ne makyaj yapabildim bide günes kremimide evde unuttummm
offf ki ne offf kıpkırmızı olucak suratım izmite mümkün deil böyle makyajsız gitmem inş işlerim biraz hafiflerde azıcık sürünürümmm
meyvenull .. 58.7/58.6/60.0/
minnoş prenses .. 62.9/62.6/63.2/
anna maria .. 64.8/64.5/64.4
prenses peri .. 79.3
hypatia .. 72/71.1/68.7
qiz3mm .. 67 / 67 /
karçiçeği71 .. 66.7/66.1
meyvemm.. teşekkür ediyorum canım, inş. kurtulacağız bu kilolardan:) iyi yolculuklar diliyorum sana:)
karçiçeğim... canım cümlelerini okudukça motive oluyorum, çoook teşekkür ederim:)
gizem.. birtanem şok diyeti bırakıp azar azar motive olsan, bol su içsen... bak sen taa kaç kilolardan buraya kadar geldin.. yüzdün yüzdün azıcık kaldı.. hadi ha gayret:)
prensesperimm.. sanırım bugün sınavların var. inş. verir bir an önce kurtulursun:) başarılar diliyorum.
anna.. minnoşumm.. siz nerelerdesinzi bakiiim?
herkese iyi haftasonları kızlar.. öpüyorum.
meyvemm.. teşekkür ediyorum canım, inş. kurtulacağız bu kilolardan:) iyi yolculuklar diliyorum sana:)
karçiçeğim... canım cümlelerini okudukça motive oluyorum, çoook teşekkür ederim:)
gizem.. birtanem şok diyeti bırakıp azar azar motive olsan, bol su içsen... bak sen taa kaç kilolardan buraya kadar geldin.. yüzdün yüzdün azıcık kaldı.. hadi ha gayret:)
prensesperimm.. sanırım bugün sınavların var. inş. verir bir an önce kurtulursun:) başarılar diliyorum.
anna.. minnoşumm.. siz nerelerdesinzi bakiiim?
herkese iyi haftasonları kızlar.. öpüyorum.
gunaydın sekerlerım bıkac gundur cok asırı bır sekılde yogun oldugum ıcın hıc gelemedım yanınıza kuusura bakmayın kızlar ama dıkkat ettım de annam kac gundur yok nerelerde acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?