Meyvenull'un Diyet Günlüğü

meyvenull .. 58.7/58.6

minnoş prenses .. 62.9/62.6/63.2/

anna maria .. 64.8/64.5/64.4

prenses peri .. 79.3

hypatia .. 72/71.1/68.7

qiz3mm .. 67 /

karçiçeği71 .. 66.7/

sağol canım aslında geçen cuma 70'tim ama cuma sabahı tartıda böyle gösterince yalan olmasın diye böyle yazdım, şimdi çok vermiş gibi gözüküyorum. yine de buna da şükür:)

meyvenull .. 58.7/58.6/60.0/

prenses peri .. 79.3

hypatia .. 72/71.1/68.7

qiz3mm .. 67 /

karçiçeği71 .. 66.7/66.1

Son düzenleme:
sağol canım aslında geçen cuma 70'tim ama cuma sabahı tartıda böyle gösterince yalan olmasın diye böyle yazdım, şimdi çok vermiş gibi gözüküyorum. yine de buna da şükür:)

harikasın tatlım sana çok güveniyorum bir an önce istediğin kiloya düşeceğine candan inanıyorum sende o kapasite var çünkü canım

sekerlerim o kadar yoğumumki yola gidicem ne oje sürebildim ne makyaj yapabildim bide günes kremimide evde unuttummm
offf ki ne offf kıpkırmızı olucak suratım izmite mümkün deil böyle makyajsız gitmem inş işlerim biraz hafiflerde azıcık sürünürümmm

cadı nerdesin kayboldun kendi dünyanda ....
sürüp sürüştürüp neyeye gidiyorn kıs tatilemi..

prenses peri .. 79.3

hypatia .. 72/71.1/68.7

qiz3mm .. 67 / 67 /

karçiçeği71 .. 66.7/66.1

.....................................................................................

meyvemm.. teşekkür ediyorum canım, inş. kurtulacağız bu kilolardan:) iyi yolculuklar diliyorum sana:)

karçiçeğim... canım cümlelerini okudukça motive oluyorum, çoook teşekkür ederim:)

gizem.. birtanem şok diyeti bırakıp azar azar motive olsan, bol su içsen... bak sen taa kaç kilolardan buraya kadar geldin.. yüzdün yüzdün azıcık kaldı.. hadi ha gayret:)

prensesperimm.. sanırım bugün sınavların var. inş. verir bir an önce kurtulursun:) başarılar diliyorum.

anna.. minnoşumm.. siz nerelerdesinzi bakiiim?

herkese iyi haftasonları kızlar.. öpüyorum.

canım benim ne mutlu bana bu çorbada azıcıkta olsa tuzum varsa burdaki tek amacımız birbirimizden destek alarak ve motive ederek sağlıklı bir şekilde amacımıza ulaşmak tatlım

tatlım muzaffer kuşhanın 2 haftada 10 kio diye bir diyeti var ya ne düşünüyorsun bu onuda

selam kızlar.nasılsınız?

sınavımı atlattım bugun ohh büyük yük kalktı üzerimden yarın diyete asılmaya başlıorum.bol bol spor yapacagım bir an önce eksileri görmem lazım

hypatiam sağolasın canım benim.4 dersimden umutluyum.2 dersim büte kaldı gibi sanki hayırlısı ..

iyi pazarlar:)

haftasonu spor yapamadım, kg vermedim de almadım da:)

prensesperi'cim inş. tüüm derslerini verir kurtulursun, pazartesi büyük gün:) tekrar hoşgeldin aramıza:)
karciceğim kuşhan'ın diyetini hiç yapmadım ve malesef şok fiyetler bende ters tepki yapıyor, iki gün uyup diyeti yapsam bile diyet biter bitmez tüüüm düzenim bozuluyor ve her şeye saldırır oluyorum. o yüzden diyet hakkında olumlu bir şey diyemeyeceğim ama diyeti de bilemiyorum...

prenses peri .. 79.3

hypatia .. 72/71.1/68.7

qiz3mm .. 67 /67

karçiçeği71 .. 66.7/66.1

günaydın canlarım.. ben geldim.. cok yorgunum cokkk...

prensesim cok sevindim ii gecmesine snavlarının şimdi diyet spor zamanı

annam nerelerdesin kusum sennnnn :26:

hypatiam düğün telasında herhal

karciceğim sende yoksun bu sabah hafta sonun nasıl gectii

gunaydın sekerlerım bıkac gundur cok asırı bır sekılde yogun oldugum ıcın hıc gelemedım yanınıza kuusura bakmayın kızlar ama dıkkat ettım de annam kac gundur yok nerelerde acaba

günaydın canım,

uzun uzun dinlenirsin, geçer çabucak inş. yorgunluğun:)
ben buralardayım şimdilik, topu topu 3-5 günüm var. 67'i görebilsem çok sevineceğim. kına ve düğünde atıştırma imkanı bulamam, koşuşturmaktan ve oynamaktan belki o günde kg veririm.

yazı 58-59'u görmeden kapatmayacağım, inş. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…