ayy minnosum bu bizim sarma poğcamıs biz bunu cekilmiş yağlı hasasla yapıyoruzz süper bişi buuuu
ayyy evet superr bısı buu meyveeeeeeeeeeeee kenıdımı bunları dusunmekten alamıyorumm bıran evvel kendımee gelmem lazımm amanınn
bencede kendine gel minnosummm..
ayy bende snein gibiyim ama yemiyorum yapmıyorum tümgün bakıyorum bakıyorum sonra unutuyorumm bu bi kac güne gecicek sabırlıol ve sakın büyük bi hata yapma yarın 63 ü görüceksinn ona göreee ...
minnosum ben sülümanın basını izleyemedim
pargalı vezir olmus.
celebi verem miş
sehzade mustafaya noldu ne den hasta hürrem neden onu ziyaret edicem diyor...
ayy baska kacırdığım yeri varmııı
ayy evet ben yarın 63 kıloyu gorucem dımı sekercımm ınsallah ınsallah gorucemm ınsallah hepımızden 500 er gr gıtcek yarına demıı . ben yarın sabah 29 beden kotumu denıyım yıne bakalım yıne oyle daracık olursa zaten bısey yıyemem dahada . yarın arzım var meyvısss 9 da gıdıcem haberın olsunn . yanıma kuru kayısı yada beyaz leblebı almayı planlıyorum sekerıtom
sekerıtomm mustafa usutmuss ama celebıden hastalık gectı sandılar
hatıce sultan hastalanmıssa nısanı ıptal ederler dıye sevındı ama sultan dedıkı bır sure dugunu beklemeye alalım bu bızım salak sultan hatıcede agladı paragalıya kavusamadım dıye sulumanda sandıkı dugunu erkenden yapamıyorum dıye aglıyorr
suluman mustafa hasta dıye mahıdevranın odasınnda yattı bır gece ama mahıdevrann baska kanepede yattı . hee bıde pargalı pargaya donuyorum dıye mektup yazdı sulatnaın odasına koydu ama henuz sultan suluman mektubu okumadı seker
minnosum ben sülümanın basını izleyemedim
pargalı vezir olmus.
celebi verem miş
sehzade mustafaya noldu ne den hasta hürrem neden onu ziyaret edicem diyor...
ayy baska kacırdığım yeri varmııı
minnosummm kotun darda olsa giy bence üzerinede tunik al altınada topuklu bi ayakkabı kendini daha azimli hissediceksin öyle..
arazide öğle yemeği yicekmisin canım.
sadece leblebi veya kayısı ile duramazsın kii...
anladım minnosum peki hatice sultanın yanında bi kız varya ayy adı aklıma gelmedi bunları bulusturan o valide sultandan özürmü ne diliyordu sanki valide öğrendimi pargalıyı sevdiğini
hee köyde gezerım dag bayır topuklu ayakkabılarrlaa hee soye muhtar emmı derımoglen yemege gecerız sekerıtom ızgara tavuk yada köfte yerım yada balık suan bılmıyorum ama ızgara yemeye calısıcam ogleden sonraya donerım tatlım 2 gıbı yanı
yok kımse pargalıyı ogrenmedı de o dedıgın sahneyı ben goremedım galıba sekercım hatırlamadım sımdıkk
kocısım pılgısayarıı ıstıyorrrben de gıdıp mutfagı toparlayıp hemen yataım kı agzıma hıcbısey atmadan uyuyayım demı hadı ıyı geceler sekerler
gunaydınn gunaydınn gunaydınn
meyvemınn çilekk koukulu dunyasınaaaa
veeeee mınnosss prensessss bugune bugunn 63.4 kılo yıhuhuhuhuhu
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
ayy cok sevındırık cok mutlu oldum kızlarrr ınsallahh meyvem sende vermıssındır tatlımm gızemımm ınsallah sendende 500 gr gıtmıstırrr. ayy annacım ınsallahhh senınde artılar bıtmıstır sekerıtommmm benım .. ayy cok mutlu cok mutluyummmmm yıhuhuhuhuu:87::87::87::87::87::87:
minnosum minnosummm canım benimm günaydın bal peteğimmm
ben bu sabah 57.5 ümm ve regl oluyorum yavastan basladı gelmeyee
diyeti bıraktım hafif bi beslenme sekline gectim zaten ilk gün mide bulantım ve tansiyon düşüklüğüm oluyor ondan devam edemezdımm
ayy minnosumm 1 kiloda regl şişliğim olsa benimm
olay bu durrrr
dün 500 gr vermişim geceki sekerli kahveye rağmenn
ayy cok mutluyum minnosum cokkkkkkkk
ayyyy meyvemmmmm ıste sımdı sevıncımmm dahada buyudu ıkı ye katlandııı kızz ben gecen gun 700 dedım 700 verdık . dunde 500 dedım 500 verdıkk ayyyyy
ınsallah bırtek gramını bıle gerı almayız dıyım sımdıde meyvemm
ayy cok mutluyum cok mutluyum hafta sonuda cokkk cokkk dıkkat edıcemm veee bende onumuzdekı hafta 59 la mezun olup karnemı alıcam ama ondan sonra bıdaha hedef degısıpp 55 e kadar ınecemm yıhuhuhuhuuayy cok mınnos bır gun bugun harıka bır gunnn :81::81::81:
meyvem bende dıyetı bıraktım sabak yarım dılım tam bugday ekmegı 1 kıbrtı kutusu beyaz peynır bır tanede zeytınn yedımm ayy arazıye gıdıcem dıye yanıma kuru kayısı kuru ıncır aldımm . super bır dıkkat etmem lazım bılıyorsun meyvem benı bır saldımmı dana gıbın oluyorum
yihhuuuu yiihhuuuuuu
minnosum yarın 62 yi görücekkk ollleeeyyyyyyyy
ayy nasıl mutlu oldum bu sabah minnosum kendimden cok sana sevindimm çünkü ben dün gece 11:30 da tartılmıstımmsonucu az cok cokrmüştümm
minnosum evet canım sen söyledin oldu söyledin oldu inş hiç almayız geri ..
bende bu gün hafif beslenicem ve bol su içicem 3 litreyi gecsin yani..
yarınada inş 500 gider minnosum benden gitmeye bilir ama senden inş giderr
ayy haftaya mezun olursan mutluluğum bin kat katlanırr
canım minnosumm süper bişi olur buuu oleyyy minnosum haftaya mezun olucakkk
yyaaaasssssssssaaaaaaaaaaaasssssssssssssssıııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ayyy benn ıkımızee de cok sevındım hatta yazarkende dusundum ınsallah meyvemde vermısdır yoksa bu sevıncımı yasayamamm bıle dedım ayyy cok mutluyum allahım sen bozma yarabbımm ınsallah yarın sabaha artık fazla zorlamıyalım meyvemm 200 gr daha gıtse yeter bır haftada bukadar verdık cok sukur demı ama
ayy cok sevındırık oldum sekerım ama varya gunumun yarısı wc de gectı su ıcmekten dur bugun hıc ıcmedım hemen onu ıceyımm aksama yıne meyvem yıyeyım yemek yemıyımm ohhh ohh
karayag gıdıver gıdıver gıdıver ,
55 gelıver gelıver gelıver gelıverr :87::87::87::87:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?