Meyvenull'un Diyet Günlüğü

hadi dünyamm güzell dünyamm spor yapmaya calısalım birazcık bu gün yine yedikkk :78::78::78:

dostluk içinde olsa kalori aldık yakmak lazımm

ayyy ayyyy ayyyyy sporaaa sppoorrraaa ssppppoooraaaaaaaaaa

canım benim sen dün cok telaseliydin ondan diyemedim
bol senli olucak tabi sen olmadan olurmu
bak sen şu sınavı bi atlat coscak buralarr

heheyt

oy kıyamam düşünceli meyvem benim

sensiz de olmaz tatlım....

hehe zaten sınavı bir atlatiyim coşturcam bu başlığı

yani senin güzel dünyanı

sonra bıkma benden bak uyariyim baştan :89:

Meyvemmm hayırlı olsun topiğin.. Ben senin kilona insem göbek atarım
Haline şükret dostum.. Ya benim gibi olsaydın

süper menüüü

incir bende mi yesem canım çekti ay tatlı istiyorum felaket şekilde

afiyet olsun meyvecim nasılsın bu arada halini hatrını sormadım galiba canım regl olamadın mı hala sen yoksam kıyamam ya

ben bugün oldum inşalalh sende en kısa zamanda olursun güzelim

minnoşum kıyamam sana benn....bence iştah dengelemek için detoks yapman lazım senin canımcım ben ne zaman iştahım açılsa öyle yapıyorum tatlım sanada öneririm

bir de kendini motive tmen lazım canım bak en güzel verdim yine veririm diye avut kendini inandır ve gerçekten iste motive ol canım yapamayacağın şey yok sonuçta pozitif ol bitanem

tatlısımmm ben hiç senden bıkarmıyımm canım benimm ..
ozaman cosmak lazımm avaz avazz ozaman coşmak lazım cığlık cığlığaa

tatlısımmm ben hiç senden bıkarmıyımm canım benimm ..
ozaman cosmak lazımm avaz avazz ozaman coşmak lazım cığlık cığlığaa

ayy meyvecim canımsın sen

eveeeeeet coşalım tabii ki! yarın cumaaaaa!!!

ben bir daha mı yürüsem gündüz yürüdüm ama belki yarına biraz daha veririm

Son düzenleme:

ayyy benim öğleden sonra menüm değiştii okumadın heralde
iimmm canım olmadım karnım cok fena sancıyor patlamak üzereyim menepozdaki kadınlara döndüm
bi üşüyorum bi atesler basıyor millet gülüyor halime yanıyorum dedikce

ayy meyvecim canımsın sen

eveeeeeet coşalım tabii ki! yarın cumaaaaa!!!

ben bir daha mı yürüsem gündüz yürüdüm ama belki yarına biraz daha veririm

annacım enerjin varsa yürü çünkü bu günkü yürüyüşün gezintiydi o kalori yaktırmaz ki şöyle tempolu tempolu yürü..

okudum güzelim ama az önce

olsun bişi olamz yakmışındır sporla onları sen canım...

ay kıyamam bende aynen az önce askılı giydim şimdi yün kazakla duruyorum

ay ama ben oldum allaha şükür farlutal işe yaradı sende olcan inş güzelim benim darısı başına

haklısın canım yürüyeyim birazdan evin koridorunda tempolu 1 saat yürürüm benim asıl korkum regl yüzünden yarın tartıda ağır gelmem 1 kilo kadar farkediyor bende :18:

ayy canım fazla cıkarsanda cıkarsın ucunda ölüm yok yaa sen sporunu yap ne cıkarsan artık sabit cıkarsın belkide..
inş bende en kısa zamnda olurum canım.. bende farlutal çözüm olmadı heralde ilacı bırakalı 5 gün oldu tık yok :26:

sabit çıkarsam da çıkarım napayım yani haklısın meyvecim :93:

ay güzelim niye öyle oldu ki acaba...ne kadar kullandın peki ben 1 kutuyu bitirdim sabah akşam aldım :78:

sabit çıkarsam da çıkarım napayım yani haklısın meyvecim :93:

ay güzelim niye öyle oldu ki acaba...ne kadar kullandın peki ben 1 kutuyu bitirdim sabah akşam aldım :78:

canım ilk 4 ü günde 1 tane aldım son 4 ü 2 gün sabah aksam aldım 4 tane daha duruyor.
normalde 10 gün içinde olması gerekiyor 10 gündede olmazsa tahlil yaptırırım..

meyvenulcum tebrik ediyorum seni tatli...insallah bu hafta mezun olacaksin..darisi bizlerin basina insallah....ama sunu biliyorumki mezun olsanda bizleri asla birakmayacaksin..cunku hem biz sana hemde sen bize cokkkk alistin

canım ilk 4 ü günde 1 tane aldım son 4 ü 2 gün sabah aksam aldım 4 tane daha duruyor.
normalde 10 gün içinde olması gerekiyor 10 gündede olmazsa tahlil yaptırırım..

hm anladım canım ama hepsi bitsin belki öyle olursun belkim benim bugün son günümdü farlutalda mesela 1 tane aldım sabah sonkinden bir öncekiydi ama eve gelince olmuştum ...

olursun inş canımda tahlile gerek kalmaz inş...

meyvenulcum tebrik ediyorum seni tatli...insallah bu hafta mezun olacaksin..darisi bizlerin basina insallah....ama sunu biliyorumki mezun olsanda bizleri asla birakmayacaksin..cunku hem biz sana hemde sen bize cokkkk alistin

gülümmm inş yarın 57 yi görüp mezun olurum
evet evet ben size cok alıstım sizi cok seviyorumm asla bırakamam sizlerii
seni de mezun edicez hayırlısıyla gülümm

hayırlı olsun öncelikle
çok iyi besleniyosun,ben salatayı pek sevmem ya
bişi sorucam hiç ekmek yemiyo musun,nasıl duruyosun ekmeksiz benim midem çok ağrıyo da =(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…