Meyvenull'un Diyet Günlüğü

hadi baklagili kuruyemişi anladım da marmelat niye yasak meyvem kahvaltıdaki tek keyfimm

merhamett efemmm

diğer yerlerde menülerine baktım fatmacım yok marmelatta sana bi süre 2. asamda yersin ..
sabah menemen neyine yetmiyor marmelat lüks unut onu...
bak her gün 1.5 saat spor yaptınmı ve bu dediklerimi uyguladınmı süper vericeksin birden gidicek o 3 kilo...

ayy ben oturduğum yerde uyucamm

yasaaaakkk bu dunyadaaa kılo yapan herseyy yasakk bak meselaaa meyve haftasonu buraya gelebıldımı hayırrr cunku kılo yapıyordu haftasonuu eee ozaman bu dunya yasakk

1,5 saat yuruyusmuuuu ohaa ozaman 5 kılo bıle gıder annaaa haberın olsunn

bu arada sekerler ben yarın sabahın korunde 8 bucukta arazıye gıdıcem haberınız olsun aksama gelırımm sımdıden soylıyım sonra unuturum falan

yasaaaakkk bu dunyadaaa kılo yapan herseyy yasakk bak meselaaa meyve haftasonu buraya gelebıldımı hayırrr cunku kılo yapıyordu haftasonuu eee ozaman bu dunya yasakk

:90::90::90::90::90:

montiye uysada olmazz tatil zamanı gelmiş ben annamı hiç sallanan bacaklarla tatile gönderirmiyim diğmi minnosumm vercek kiloları önce öyle tatile gidicekk :89:

ühühühü zaten 1 çay kaşığı yiyom meyvem yaa hem amrmelat sırf elmadan yaptığım bişi kendi yaptığım yani neysem sen öyle diyosan öyle yapayım napayım...canı çok tatlı isterse yerim o zaman olurmu öyle meyvem nasıl pazarlık yapıyorum yaw

ayy inşallah meyvem yaa sağol canım benim proteine ağırlık veriyorum o zaman tamam :82:

ay canım az kaldı sabret havada mayıştırıyo insanı yaw benimde uykum geliyo

proteinler mümkün olduğunca yağsız olsun sekercim..
kalkınca meyve hakkında kuruincir ye o fazlasıyla seker ihtiyacını karcılıyor kahvaltıda marmelat yokk..
gün içinde ara olarak tarcınlı yoğurt dene..

ben zaten çok rahat yürüyorum 1,5 saat bide yarım saat ip atlıyorum

oy minnoşum inşallah bitanem sende her gün düzenli yap yürüyüşünü mezun olursun kesin

montiye uysada olmazz tatil zamanı gelmiş ben annamı hiç sallanan bacaklarla tatile gönderirmiyim diğmi minnosumm vercek kiloları önce öyle tatile gidicekk :89:

ay evet kızlar çıtır bacaklarla gitcem tatilee inşallah hepimiz çıtır çıtır olcaz

tamam meyvem balığa yükleniyim dimi hem yağı zararsız kitapta amcamda diyo bol bol balık tüketin diye

hm haklısın tatlım tamam bitanem öyle yapcam çok sağol hep uyar beni olurmu ayy canımm yaa

ayy bende su içmeye calısıom..

1.5 bitti 0.5 de serum gitmişti..
daha 1.5 lazım.. uyumazsam içerimde gece boyu uyursam bu iş zorr ..

tamam meyvem balığa yükleniyim dimi hem yağı zararsız kitapta amcamda diyo bol bol balık tüketin diye

hm haklısın tatlım tamam bitanem öyle yapcam çok sağol hep uyar beni olurmu ayy canımm yaa

tatlım sabah yumurta yee 4 gün hep balık değil tavuk ve kırmızı et de yee ama yumuırtada ki proteinin hepsi kullanılırken diğer besinlerde öyle değil bu durum ve en cok tavuk göğüsünde protein var erken bunları heraplada yee asla nede ne kadar ne var onutma. tamam birim birim ezberleme ama bunda ağ oranı fazla bunda az bunda protein bunda karbınhdrat fazla diyebil..

ayy evet meyveeemmm tataıl zamanııı ben dun mayomuu bıle denedım ayy cok guzell olduuuu ama yınede gobısım cıktıı amanınn bacaklar zatenn kalınn cokk calısmamız gerek cookkk

sen merak etmeee bu dunyadan kacıs yokk bende uyarırım sekerımm

o zaman bu sabahtan başlamış oldum yarın ekmekli kahvaltı yaparım sonra yine yumurta dönüşümlü olarak yerim...

yok tabi hepsini yicem ama balık ağırlıklı olsun diye dedim canım...haklısın canım tamam öyle yapcam hesaplıyorum zaten proteini filanda mutlaka 60 gr almaya çalışıyorum her gün...

sağol meyvem inş bu şekilde hızlı verirmişim gibi geliyo

haha minnoşum benim tamam uyar bitanem iyiki varsınızı kızlar çok seviyorum sizi

bende su dakka ıtıbarıyle baslıyorum ama acaba meyvecım ben ıkıncı salatalıgımı yemek yerıne bır bardak sıcak cıkolata ıcsem olmaznmııı hooff reglımde kocaman kocaman cıkolataları goturudugm gunler nerde kaldı cok canım ıstıyor yaa:84::84:

iç iç meyvem gitcek inş etkisi...

bence yatmadan çok iç zaten wcye kalkarsın zırt pırt her kalktığında 1 bardak içersen 3 ltyi bulur

canım kalkıp geziniom sürekli yoksa uyuyorum oturduğum yerde ayy ben hiç dayanamam uykusuzluğa bulduğum kafamı dayıyacak her yerde uyurumm
cok bilirim orda burda uyuya kaldığımı ..

yok çikolata yok reflü yapar kabız yapar kilo yapar insülin dengesni bozar zararlı bunlarrrrr ollmaaazzzzzz

oohhhh erisin tüm karar yağlarr

minnoşum unut çikolatayı bak burda hiç yiyemiyen var 3 senedir ağzıma sürmedim tadını bilem unuttum ama napalım böyleymiş kaderim çikolatasız da mutluyum ben:78:

canım kalkıp geziniom sürekli yoksa uyuyorum oturduğum yerde ayy ben hiç dayanamam uykusuzluğa bulduğum kafamı dayıyacak her yerde uyurumm
cok bilirim orda burda uyuya kaldığımı ..

ayy kıyamam meyvem çay filan iç kahve gibi şeyler biraz canlanırsın belki...

bende bi kere otobüste uyuyakalmıştım çok kötü bişi bu uyuyakalmak yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…