Meyvenull'un Diyet Günlüğü

ay inş canım ya hiç bir hafta 1 kilo veremediğim için çok zor bir ihtimal gibi geliyor tatlım am detoksla falan verebilirmiyim bilmiyorum birde çok dikkat edeceğim tatlı ve hamur işi yemeyeceğim bakalım artık inş veririm

verirsin veririsin bak vücudunu ac bırakma mutlaka ara öğün yap bide haftada 1 gün detoks tarzı bişi yap ama sağlıklı olanlardan o ac bırakanlardan değil ozamn mutlaka verirsinn. spor ne alemde yapabiliyormusun..

canlarım fıstıklarım güzellerim bitanelerim....

ay dün akşam babannemler geldi sabah spora erken gittim annemler öğleden sonra hastaneye gitcek diye...gelemdim bi türlü ama şimdi spordan geldim yemeğimi yedim vee burdayım...

meyvem nasılsın canım...özledim seni....

hoşgeldin canım nolsun uğrasıyorum angarya işlerle..
millet düzgün calısmıyor arkasını topluoz..
sen nasılsın anancımm spora iice alıstın bakıyorum da sevdin de inş cok faydasını görüceksin..

ölçüler iyi meyvemn hele bel ölçüsüne bayıldımm

tekrar başlayınca incelceksin yine merak etme canım...

kendin pişir kendin ye yapmışın nasıl güzel olmuş mu ekmeğin..afiyet olsun canım her zaman yemedğin bir şey sonuçta yarasın meyveme azcık kalori olup yansın gitsin...

ben gıdıyorum tatlım gorusmekk uzere mucuck mucuckkk

minnoşum belinin o akdar kalın olduğundan eminmisin yaw en ince yerinden ölç bide üstünde kıyafet yokken...

ay snei göremedim bugün minnoşum gitmişin bile iyi yolculuklar canım benim...

hoşbuldum meyvem kolay gelsin canım...

iyiyim bende güzelim evde kimse yok müzik açtım son ses oh miss gibi

evet alıştım iyice kaldıramadığım ağırlıkları akldırıyorum artık bugün tam 1 hafta olsdu çok şükür biraz farkettim gibi... saol meyvem inş yaza fazlalık olmadan gircez hepimiz...

anancımm evin keyfini cıkart sekercimm

ayy ebnim bel ölçüm iide canım kalca var işte masallah 92-93 e inse kalcam daha ne isterim tabi bacakalrda 52 falan olucakk ohh fıstık gibi oldum gittti

anancımm evin keyfini cıkart sekercimm

ayy ebnim bel ölçüm iide canım kalca var işte masallah 92-93 e inse kalcam daha ne isterim tabi bacakalrda 52 falan olucakk ohh fıstık gibi oldum gittti

çıkartiyim doğru son 2 saatim kaldı dizimide izliycem içerde son ses...

ay bitanem kalça bendede var maşallah yani ben basenim sorun sanıyodum ama asıl sorun kalçam ama gitcek nasılsa...

55e inince illa farkeder kalçan bacağında 55-54 olursa çıpçıtır olursun valla...sevgilin yeniden vurulcak sana...

Son düzenleme:
meyvem menümü yazayım canım bugün koşuşturmaca yaşadım resmen ondan düzensiz oldu biraz...:78:

bugünkü menüm...

Sabah:
1 elma, yarım ayva
Kahvaltı:(mecburiyetten böyle oldu)Yulaf ezmesi ve süt içine 5 fındık ve tarçın koydum
Öğle:(spora erken gittiğim için) 2-3 ceviz, 1 küçük kutu light süt...
Ara:(eve geldim)1 tabak çilek, 4 kuru kayısı
Akşam:Tavuk göğsü haşlanmış, yoğurtlu bol salata

yarın düzeltcem meyvem söz...antrenörüm de proteine ağırlık ver aksların iyice gelişsin dedi yarın yumurta yicem sencede böyle mi yapimm...

canım menün düzensiz değil bence sıradanın dısına cıkmak gerek aRada ama proteini hep diyorum sana sabahlar 4 gün haftada yumurta yee günün diğer 1 öğününde yine protein olsun simdi sporada basladın daha cok ihtiyacın var..

doğru diyosun meyvem yumurtayı sabahtan yiyim...yarın öyle yapim barim ama işte yumurtanın yanında ekmek arıyorum nedense neyse bakcaz çaresine sağol tatlım sen hep diyon ama fırsat olmadı bi türlü yarına kısmetmiş

yap yap canım sen öyle yap

nys aksam oldu dünyam bende cıkayımm yavas yavass
:79:

selamm kızlarrr
minnoşum güle gül git güzel vakit geçrirsin inşallahh kilocukları almadanda geri dönersinn öptmm mckk
kızlarr hala 65lerdeyimm deli gbi ağlıyasım var o kadar morelim bozukki dün btün gün bugünde okuldan gelince bu saate kadar uyudum

yediklerim
1 kase yoğurt çorbası
1 salatalık 30 gr kadar peynir 1 kepekli sandviç
1 kase k-flex 2 portakal
akşam ıspanak yoğrt

evet daha nisandayız bitanemm ama veremiyorumkii verdiklerimide geri aldım baksana 65lerdeyimm
kendimi o kadar şikin hssediyorumki su bile içmiyorumm (((

gizemcim neden böyle oldun sen sekercim yaa kendini toplaman lazım acilen daha fazla kilo almadan toparlanmalısın...
bu gün kü menün fena değil ama uyuma spor yap..

gizemcim neden böyle oldun sen sekercim yaa kendini toplaman lazım acilen daha fazla kilo almadan toparlanmalısın...
bu gün kü menün fena değil ama uyuma spor yap..
meyvemm ya uyumasam sanki yiyeceklere saldırcak gbi oluyorum neden böyle oldu anlamıyoummm depresyondamıyım ne çok gaip duygular içindeyimmm
şekerlerim yeni avatarım nasıl ama tam baharlıkkk

çokkk şekermişşş bnde zayflayıp böyle gymekk istiyorumm bu sneee

gizemcim kıyamam ya neden öyle olduki acaba tatlım istersen ara ver kendine gel...kilo verememe durumu içinde üzülme vücut bazen direniyo tek çözüm senin daha inatçı olmanda sporda yap ama mutlaka canım hadi bak yaza az kaldı birlikte başarcaz hedeflerimize ulaşcaz

şekerlerim yeni avatarım nasıl ama tam baharlıkkk

süpermiş meyvem çok beğendim...ay bizde çıtır olunca tiril tiril elbiselerimizi giyer kırlara çimenlere atarız kendimizi ohh

dünyam dünyam bir kek yaptım süper olduuu afiyetle yicem ohh miss miss :))

afiyet olsun meyvemmm...şu makine ne güzel bişiymiş kekde yapıyor dimi...

slm sekerlerm trabzondaym suan mucuk mucuk.yarn sabah 8de hastaneye gıdıcez annemle kafamda egzema gıbı bıse var onu gosterıcem.bıde kadın doguma gıdıcem adetım bıraz yogun oluyor hemde kontrol amaclı.sonra 11de lazer randevm var . Sonra saat 2 gıbı gıresuna gıderm.haber verırm ben yıne sekerler.

meyvısım 2.5lt su ıcılecek. Gızemım aksam7den sonra fındk kadar bıle bıse yemek yok.annacm super spor hep spor.meyvısm dedıgm bacak hareketlerne basladnmı. Hadı hepınıze mucuk telfndan gırıyorum ay nezor yazdm sunları hadı grs sekerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…