ayy karciceğim hafta sonu bunu yap ozaman hem bu sok diyet hafaln da değil detoks içindekilerin arındırıcı özelliği var mutlaka faydasını görürsün..
bence iice asıldınmı 65 olarak gidebilirsin seminere 3 hafta var haftada 1 ilo cok rahat verirsin sekercim..
ay inş canım ya hiç bir hafta 1 kilo veremediğim için çok zor bir ihtimal gibi geliyor tatlım am detoksla falan verebilirmiyim bilmiyorum birde çok dikkat edeceğim tatlı ve hamur işi yemeyeceğim bakalım artık inş veririm
canlarım fıstıklarım güzellerim bitanelerim....
ay dün akşam babannemler geldi sabah spora erken gittim annemler öğleden sonra hastaneye gitcek diye...gelemdim bi türlü ama şimdi spordan geldim yemeğimi yedim vee burdayım...
meyvem nasılsın canım...özledim seni....
günaydın dünyammm..
günaydın sekerlerimm...
minnosum dün gece erkenden uyuymusum güya kalkıp sana mesaj atıcaktım hapı içmeyi unutma die..
naptın içtinmi bi etkisi oldumu..
ben busabah tartılmadım dün taze ekmek yapmıstım ondan bir yedim ki sormayın ama sıcak sıcak ii gitti bu gün dengeliyeyimde yarın tartılırım..
ölçülerimide almayı unuttum son anda aklıma geldi ama yazdığım kağıt evde kaldı öğleden sonra yazarım
aklımda kaldığıyla
göğüs 84
göğüs altı 75
bel 65
göbek deliği 80
göbek 85
kalca 97
bacak 55
bu sekilde canlarım..
sporu bırakınca 1 cm kalınlasmısım..
gunaydınn meyvısımmm daha yenı sana gunaydın dıyebıldım
bugun gıdıcegız ya tatlımm oyuzden rapor cıkarmam lazımdı sabah berı onunla ugrasıyorumm
aksam hatırlatmadıgın ıcın tabıkıde ılacı ıcmeyı unuttum
sabah raporu hazırladım oglen bavulu hazırladım dus aldımm hazırlandım ıse geldım 3 gıbı gıdıcegız dedı
kocıs . ınsallah raporu adlıyeye verebılırsem 250 mılyon alıcam ınsallah verırım kı orda bana harclık olur alısverıs yaparım bıraz belkı.zaten ben buakdam trabzonda dayımlarda kalıcam yarın saat 11 de lazer randevum var ona gıdıcem ogleden sonra gıresuna gecıcem bu arada olculerımı aldım tatllımm
benım yerımede cuma gunu karneımı sen alırsın artık nezaman dereceye gırsemm bıse olsa ben o cuma burda olmuyorum ya
gogus-90
bel- (gobel delıgınden yanı)-86
kalca -99
bacak -57
kol-27 malesef meyvecımm ben cok dombılıyımm
ben gıdıyorum tatlım gorusmekk uzere mucuck mucuckkk
hoşgeldin canım nolsun uğrasıyorum angarya işlerle..
millet düzgün calısmıyor arkasını topluoz..
sen nasılsın anancımm spora iice alıstın bakıyorum da sevdin de inş cok faydasını görüceksin..
anancımm evin keyfini cıkart sekercimm
ayy ebnim bel ölçüm iide canım kalca var işte masallah 92-93 e inse kalcam daha ne isterim tabi bacakalrda 52 falan olucakk ohh fıstık gibi oldum gittti
canım menün düzensiz değil bence sıradanın dısına cıkmak gerek aRada ama proteini hep diyorum sana sabahlar 4 gün haftada yumurta yee günün diğer 1 öğününde yine protein olsun simdi sporada basladın daha cok ihtiyacın var..
doğru diyosun meyvem yumurtayı sabahtan yiyim...yarın öyle yapim barim ama işte yumurtanın yanında ekmek arıyorum nedenseneyse bakcaz çaresine sağol tatlım sen hep diyon ama fırsat olmadı bi türlü yarına kısmetmiş
yap yap canım sen öyle yap
nys aksam oldu dünyam bende cıkayımm yavas yavass :79:
gizemim bozma moralini lütfen tartıyada inanma öyle hemen...bende gram verememiş gözüküyorum o kadar spor yaptığım halde...bence sende sporu arttır farkedeceksin canım naptın bugün bakim...
bak 82 kilodan buralara gelmişin gizemim bunca yol katetmişsin 55lere mi düşemiycen bence azimel devame dersen düşeceksin olumsuz şeyleri uzaklaştır bakayım aklından hemen...daha yaza var nisandayız canım hiç birşey için geç değil sakın bırakma kendini...
meyvemm ya uyumasam sanki yiyeceklere saldırcak gbi oluyorum neden böyle oldu anlamıyoummm depresyondamıyım ne çok gaip duygular içindeyimmmgizemcim neden böyle oldun sen sekercim yaa kendini toplaman lazım acilen daha fazla kilo almadan toparlanmalısın...
bu gün kü menün fena değil ama uyuma spor yap..
şekerlerim yeni avatarım nasıl ama tam baharlıkkk
selamm kızlarrr
minnoşum güle gül git güzel vakit geçrirsin inşallahh kilocukları almadanda geri dönersinn öptmm mckk
kızlarr hala 65lerdeyimm deli gbi ağlıyasım var o kadar morelim bozukki dün btün gün bugünde okuldan gelince bu saate kadar uyudum
yediklerim
1 kase yoğurt çorbası
1 salatalık 30 gr kadar peynir 1 kepekli sandviç
1 kase k-flex 2 portakal
akşam ıspanak yoğrt
evet daha nisandayız bitanemm ama veremiyorumkii verdiklerimide geri aldım baksana 65lerdeyimm
kendimi o kadar şikin hssediyorumki su bile içmiyorumm(((
şekerlerim yeni avatarım nasıl ama tam baharlıkkk
dünyam dünyam bir kek yaptım süper olduuu afiyetle yicem ohh miss miss :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?