gunaydınn meyvısımmm daha yenı sana gunaydın dıyebıldım
bugun gıdıcegız ya tatlımm oyuzden rapor cıkarmam lazımdı sabah berı onunla ugrasıyorumm
aksam hatırlatmadıgın ıcın tabıkıde ılacı ıcmeyı unuttum
sabah raporu hazırladım oglen bavulu hazırladım dus aldımm hazırlandım ıse geldım 3 gıbı gıdıcegız dedı
kocıs . ınsallah raporu adlıyeye verebılırsem 250 mılyon alıcam ınsallah verırım kı orda bana harclık olur alısverıs yaparım bıraz belkı.zaten ben buakdam trabzonda dayımlarda kalıcam yarın saat 11 de lazer randevum var ona gıdıcem ogleden sonra gıresuna gecıcem bu arada olculerımı aldım tatllımm
benım yerımede cuma gunu karneımı sen alırsın artık nezaman dereceye gırsemm bıse olsa ben o cuma burda olmuyorum ya
gogus-90
bel- (gobel delıgınden yanı)-86
kalca -99
bacak -57
kol-27 malesef meyvecımm ben cok dombılıyımm
buarada sabah berı ugrastıgım rapor 25 sayfa tam tamına 114 tane resım var her resmın acıklaması var 2 tane bınanın yapı degerlerını hesapladım butun bunlar yetmıyormus gıbı bıde renklı yazıcı arızalandı saat 10 da cıktı almaya basladım 11:45 te bıttı tabı arada yanlıs sayfalar yanlıs hesaplarda cabası ınsallah ucretını alabılırım mudur yerınde olursa alırım da ınsallah yerındedır okadar ugrastım bugune yetıssın dıye
minnosum ilacı bu aksam al bari canım unutmadan yarın sabah rahatca trabzonda gezersin..
hafiflemiş olarakayy minnosum inş alırsın o parayı kendine yazlık bişiler bakarsın ayakkabı falan alırsın belki
canım benim kalcan bacak oranlarımız aynıymıs senin göbek benden fazla en ince yerden ve en kalın yerdende ölç göbeğini minnosum bende kolumu ölceyim..
ayy minnosum ben pazar günü elmalı diyetime baslıcam.. onunla 1 kilo versem süper olucak haftaya cuma 57 olmak istiyorum sekercim..
karnenide ben takip ederim sekercim hem sen telden bağlanmıcan mı nete girer bakarsın nolmus ne bitmiş die ben sana mesajlada havadisleri bildiririm
ayy minnosum benimde ankaraya gidesim var ama ank hiç bilmiyom bi keresinde kaybolmustmm
öyle bi gezme isteği var ki içimde sormaa
cnaım sımdı yarın lazere de gıdıcem tum vucut gıdıyorum yaa sımdı bır kazaya sebebıyet vermıyımm ıcmıyım ben ılacıbel derken ben gobek delıgınden olculuyor sanıyordum tatlım bundan sonra daha ayrıntılı olcerımm.
evet bu rapor haftasonundan berı erteledıgım ugrasmak ıstemedıgım rapor maleseff
ben evet telefondan baglanıcam tatlımm hemen hergun ugramaya calısırımm
karnemıde bızım dunyamızınn bı kenarına sıkıstır tamam mı sekercım
ayy tatlım gıdebılme ıhtımalın varsa haftasonu falan gıt sevgılınle bulusuyorsunya gezmeyee ankaraya gıdın bılmedıgın yerde gezmek daha eglencelıkı hem kaybolmakk ta cok komık olur bence sen sevgılını kandır kandırıı sımdıdenn
minnosum esas bel ölçüsü belin en ince yerinden alınıyor göbek ölçüsüde deliğin altından en kalın yerden..
ayy sevgilim hazır dünden razı da işte sorun oluyor gitmek yani benim için sabah 7 otosuyla cankırıya ordan ank 10 da astıde oluyorum ee aksam evime dönmem için 4 de otobüse binmem lazım hiç bişi anlamıyoruz yani.. ama dur ben bu nu bi düşüneyim ankaradaki dev akvaryumu gecmek istiyordum belki de oraya gideriz..öğretmen evindede kalabilirz gece 2 gün gecer gelirim
sen elma dıyetıne basla tatlım bende gelır gelmez oyle bıseyler yapmayı planlıyorum cunkum 1 mayısta 59 kılo olacagım ıste okadarrr . gıresundada bır suru gezıcemkı spor olsun yedıklerım yansın dıye
eee super rıste hem sanada degısıklık olur orası kucuk herhaftasonu gelıyor hepp aynı yerlerı gezıyorsunuz tatlımm gıdın bır gece ogretmenevınde kalırsınız ondan sonrakı gun saat 4 te gelırsın ıstee ohh ne guzell tatlı olur sana ccanımcım
haklısım benimde 1 mayısda 55 i görmem lazım minnosummm toparlanma vakti sen her gün nete gircen nasılsa benim yedikelrimi kontrole dersin dimi minnosum bende yazayım buraya..
haftasonuda cok dikkat edeyimm
senin karnen ikimizede motivasyon olur inş...
hergunn ben gırıp okurum yazması telfondan cok uzun suruyor ama ben buraya gırınce sana kısa kod cumlelerıyleee oklavalarımı yollarımmm mesala
001 su kodu olsunn
001 bır suru yazarsamm bolllcana su ıcmen gerek tamama mı sekerımm
eger gıdersende hıc kasma kendını sadece boll su yesılcay ve aaz kalorılı seylerle pazartesıne bomba gıbı gelıyoruz tamama mı cıcıcm
mevenul canım sen şu yarmalı nohutly yoğurtlu çorbadan içmiştin değilmi tatlım kilo vermişmiydin
mevenul canım sen şu yarmalı nohutly yoğurtlu çorbadan içmiştin değilmi tatlım kilo vermişmiydin
canım ben 67 de takıldım kaldım yine ne yaparsam yapıyım inemedim tabi bu hafta kaçamaklarımda oldu ondan galiba aklıma bu çorba geldi soğuk içiliyor ya ondan bahsediyorum akşamdan hepsini ıslatıp haşladım sabah normal kahvaltı yaptım öğle daireye getirdim bir tabak içtim akşamda içeceğim amacım 65 olmak ama sen aklıma geldin vermişmiydin bu çorbayla tatlım
ben gıdıyorum tatlım gorusmekk uzere mucuck mucuckkk
canım onu öyle yapmıcaksın ama ..
sabah yumurtalı kahvaltıdan sonra mutlaka 2 saatte bir içiceksin..
acıksanda acıkmasanda o 2 litre ayrandan yapılmıs corba biticek..
aklımda yanlış kalmış o zaman canım
bugün öğle yemekhanede mantı ve tatlı vardı bende yemekhaneye gitmeyim işede götüreceğim bir günlük bir detoks yapıyım dedim zaten eşim etli nohut yemeği istemişti ordan aklıma geldi bende 1 gün yapıp bu çorbadan içeyim dedim hazır nohut varken yanına yarma ve yeşil mercimekte haşladım ama öyle ölçü falanlı değil yani zaten dairede 2 saatte bir içemem imzaya gelen giden çok oluyor senin dediğin gibi 2 saatte bir içeceksem bunu evdeyken yapmalıyım yani hafta sonu bende tadını beğendim artık bugün bu şekilde devam ediyim senin dediğin gibide hafta sonu yapayım
mayısın 9 da seminerim var bütün müdür arkadaşlar yaza zayıf girmek için rejim yapmışlar facede fotoları gördüm nasıl fit olmuşlar anlatamam bende hiç olmzsa o zamana kadar 2 yada 3 kilo veriyim 65 oluyum diyorum tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?