Meyvenull'un Diyet Günlüğü

tamam minnoşumm akşam 6 en fazla 7 den sonra hiçbirşey sürmcemm ağzımaaa

anam bu dunyanın sahıbı nerde kımse kalmamıs burda.mey vısım nerdesn 001 suyu ıcıldımı.mınnos lazere gıttı.doktorlara gıttı sımdı otobusteym gıresuna gıdıyorum.ee sen ne yedn bakım nerde¤sın kımse gelmemı>s dunden berı

Son düzenleme:

minnoş neyin var dr gitmişin

minnoşum sen beni merak etme ben sporumu hiç aksatmıyorum...

geçmiş olsun minoşum benim memleketimdesin nasıl oralar iyi mi

günaydın meyvemmm :) nasılsın ben şişmeye devam ediyorum :)

sen nasılsın

diyarım ancak geldim canım bende kilo aldığımı hissediyorum tartılmadım ama.. bak bu saat oldu 1 yudum su içemedim gece yatana kadar 3 lt bitmli.. sende kalori hesabı yap tatlım en ii öyle atlatıcaksın bu durumu..

günaydın kızlarrr...
Sabah 1 tane poğaça yedim.
Öğlen ise akşamdan brokoli haşlamıştım onu yiyeceğim

minnosum gecmiş olsun tatlımm..
dünyanın sahibi hasta :26:

meyvemm bu gün nerelerdesin yokluğun belli oluyor

selam herkese

meyvemmm...:26:

nerdesin tatlım girmemişin hiç bugün merak ettim seni gel bir an önce...

kızlar ancak gelebildim valla sabahtan beri kostur kostur öldüm.. tabi bu gün deli gibi yedim sabah kek kahvaltı börek öğlen kek pizza patates salatası..
düşünün halimii ..
dizimde önde ve arkada menisküs yırtığı var mr cok kötü yaptı beni yine ağladım oralarda koku değilde bu baska bişi anlatamıyorum manyetik dalgaların içimden gectiğini hissetmek beni kötü yapıyor..öyle işte dr dizlik verdi spor yasakmıs normal wc bile kullanmıcaksın dedi özel hareketler yapıcam ve dizliğimi sadece gece yatarken cıkartıcam :26: gecmezse fizik tedaviye baslanıcak büyrsede ameliyat olucamm

ah meyvem meyvemm kıyamam sana...

haklısın canım ama üzülme yaw daha kötü aletlerden geçen insanalr var öyle düşün...ay çok geçmiş olsun hayatım...inş geçer de tadavi ve ameliyata gerek kalmaz bitanem

nasılsın bakalım şimdi daha iyimisin canım...

saol bitanm bacamı uzattım pc de vakit geciriom işte. allahtan küçükmüş yırtıklarım..
sen nasılsın canım neler yapıyorsun..

saol bitanm bacamı uzattım pc de vakit geciriom işte. allahtan küçükmüş yırtıklarım..
sen nasılsın canım neler yapıyorsun..

ay iyi bari meyvem yaa daha kötüsünden korusun allah seni bitanem...iyileşceksin inş

ben napim yemek yedim işte spordan geldim...ay sıkılaştığımı hissediyorum hatta belimde 1 cm incelme var ama tartıda 66 çıktım bu nasıl iş yaw

ayyy nasıl sevindim cnaımm kasların calıstığından bu ağırlasma..

tatlım burda fena fırtına var her an elektrkler kesile bilir..

ayyy nasıl sevindim cnaımm kasların calıstığından bu ağırlasma..

tatlım burda fena fırtına var her an elektrkler kesile bilir..

ben sevinmekle delirmek arasında kaldım meyvem yaw dahada alırsam çıldırcam...

ama kaslarım çalışıyo seviniyom...ay kararsız kaldım...şu 1 ay geçsin nolcak bakalım :97:

ay burdada aynen fırtına yağmur kış geri döndüü :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…