meyvısım 2.5lt su ıcılecek. Gızemım aksam7den sonra fındk kadar bıle bıse yemek yok.annacm super spor hep spor.meyvısm dedıgm bacak hareketlerne basladnmı. Hadı hepınıze mucuk telfndan gırıyorum ay nezor yazdm sunları hadı grs sekerler
anam bu dunyanın sahıbı nerde kımse kalmamıs burda.mey vısım nerdesn 001 suyu ıcıldımı.mınnos lazere gıttı.doktorlara gıttı sımdı otobusteym gıresuna gıdıyorum.ee sen ne yedn bakım nerde¤sın kımse gelmemı>s dunden berı
meyvısım 2.5lt su ıcılecek. Gızemım aksam7den sonra fındk kadar bıle bıse yemek yok.annacm super spor hep spor.meyvısm dedıgm bacak hareketlerne basladnmı. Hadı hepınıze mucuk telfndan gırıyorum ay nezor yazdm sunları hadı grs sekerler
günaydın meyvemmm :) nasılsın ben şişmeye devam ediyorum :)
sen nasılsın
günaydın kızlarrr...
Sabah 1 tane poğaça yedim.
Öğlen ise akşamdan brokoli haşlamıştım onu yiyeceğim
anam bu dunyanın sahıbı nerde kımse kalmamıs burda.mey vısım nerdesn 001 suyu ıcıldımı.mınnos lazere gıttı.doktorlara gıttı sımdı otobusteym gıresuna gıdıyorum.ee sen ne yedn bakım nerde¤sın kımse gelmemı>s dunden berı
meyvemm bu gün nerelerdesin yokluğun belli oluyor
selam herkese
meyvemmm...:26:
nerdesin tatlım girmemişin hiç bugün merak ettim seni gel bir an önce...
diyarım ancak geldim canım bende kilo aldığımı hissediyorum tartılmadım ama.. bak bu saat oldu 1 yudum su içemedim gece yatana kadar 3 lt bitmli.. sende kalori hesabı yap tatlım en ii öyle atlatıcaksın bu durumu..
minnosum gecmiş olsun tatlımm..
dünyanın sahibi hasta :26:
kızlar ancak gelebildim valla sabahtan beri kostur kostur öldüm.. tabi bu gün deli gibi yedim sabah kek kahvaltı börek öğlen kek pizza patates salatası..
düşünün halimii ..
dizimde önde ve arkada menisküs yırtığı var mr cok kötü yaptı beni yine ağladım oralarda koku değilde bu baska bişi anlatamıyorum manyetik dalgaların içimden gectiğini hissetmek beni kötü yapıyor..öyle işte dr dizlik verdi spor yasakmıs normal wc bile kullanmıcaksın dedi özel hareketler yapıcam ve dizliğimi sadece gece yatarken cıkartıcam :26: gecmezse fizik tedaviye baslanıcak büyrsede ameliyat olucamm
ah meyvem meyvemm kıyamam sana...
haklısın canım ama üzülme yaw daha kötü aletlerden geçen insanalr var öyle düşün...ay çok geçmiş olsun hayatım...inş geçer de tadavi ve ameliyata gerek kalmaz bitanem
nasılsın bakalım şimdi daha iyimisin canım...
saol bitanm bacamı uzattım pc de vakit geciriom işte. allahtan küçükmüş yırtıklarım..
sen nasılsın canım neler yapıyorsun..
ay iyi bari meyvem yaa daha kötüsünden korusun allah seni bitanem...iyileşceksin inş
ben napim yemek yedim işte spordan geldim...ay sıkılaştığımı hissediyorum hatta belimde 1 cm incelme var ama tartıda 66 çıktım bu nasıl iş yaw
ayyy nasıl sevindim cnaımm kasların calıstığından bu ağırlasma..
tatlım burda fena fırtına var her an elektrkler kesile bilir..
dünyam cok yoruldum cok bunaldım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?