annacım spor yaptığından düşmüyor kilon kas kütlen ağırlasıyor canım bi süre sonra düşmeye baslıcak..
ben yemeğe cıkıyorum canlarım gerci öğlen bişi yemicem .. 1 saat önce simit yedim öğlende kısır yapıcaklarıs kızlar sana ayırırız dediler yok ayırmayın dedim ama inş ayormazlar o yüzden her ihtimale karsı evde bişi yemicem yanımda meyve var bide leblebi getiricem kısır yemesem bile onlar bana yeter..
günaydın kızlar...
yaa ben hala +lardayım hemde o kadar spor yapmama rağmen gram oynamadı yaa...of bir daha cozutursam iki olsun mayısa kadar çok dikkat etmem lazım...
meyvem çok sevindim canım ne güzel hareketin az olsa bile metobolizman alışmış inş 58den yukarısını görmezsin bir daha tatlım...daha iyimisin bugün bakayım..
minnoşum üzülme ama daha 1 gün yaptın dukanı bir dur daha alışcak vücudun hemen salma kendini tatlım ya...cumaya kadar 61 e düşceksin bence bozma moralini..
ay öylemi dersin meyvem yaa moralimi bozmiyim o zaman dimi ben...
kısırı az ye bişi olmaz canım bulgur tok tutar hem afiyet olsun canım görüşürüz..
gunaydın tatlım bende spora ılk basladıgımda senın gıbıydımmm ama ılk zamanlar oyle oluyor sonradan kas kutlen arttıgı ıcın metabolızman hızlanıyor ve patır patır gıdıyor kılolar uzulme canım tamam mı
kısır yemicem annam vaz gecim.. cok ısrar ederlerse 1 kasık alırım o kadar..
mürdüm erikli karısık meyve cayı aldım ondan içicem şiimdi beyaz leblebiyle ..
minnosumun yokluğu nasılda belli oluyor bu gün su bile içemedimmm
bundan 2 ay once 68 de kalmıstım nerden baksan bır ay 68,5 sonra 68 sonra 68,8 dıye bekleyıp durmustum yıne oyle olucak galıbaa ama bakalım bu 62 benım sabrımı nekadar denıycekkk
selammmmm kızlarrrr hiç gram verememişim çıldırrcamm hala 65 lerdeyimm kendimi çok çok kötü hissediyorum ben bu yaza çıtır giremycemm galibaaa
ayyy minnoşumm canım benimm bende 68 lerde 1.5 ay kaldım deli olacaktımm yaa .. şimdide öyle 63 leri görsemde hep 64-65 oynuyo yani deli olcamm
bende takımlara girerken 72 ile başlamıştımm ama aslında 82 kilo ile başladım diyete ah keşke o zmanlar gelseydim takımaa 20 kilo vermiş gözükcektimmm
benim hedefim kaç yazıyo bilmiyorum çnkü ben hep değiştirdim ilk grdiğimde 60 olmak istiyodum sonra 55 sonra 52 yaptım
afferım annama benımm mucuckkk mucuckoy minnnoşum canım benim çok teşekkürler buna ihtiyacım vardı ...iyiki varsınız kızlar moral bozmadan spora devammm
meyvem dediğin gibi yaptıysan bravo sana tatlım...afiyet olsun...
kız iç çabuk suyunu minnoş yok diye salma kendini...ben varım valla su içmeyeni kovalamaya hazırım ona göre
minnoşumu aratmamaya çalışayım barim gelince aferim desin bana...
tatalım bugun benım bılgısayarıma ve tum ısyerındekı bılgısayarlara program kururluyordu ana bılgısayar dıye benımkını yaptılar epey bı ugrastılar yanı oyuzden hıc gelemedım canımcımkızlar spora iyice alıştım ağrım filan kalmadı kendimi harika hissediyorum yaa
meyvem inş senin bacağın bir an önce iyileşirde sende spor yapmaya başlarsın bitanecim...
minnoşum bugün yoğunsun galiba girmemişin hiç :44:
gizemimde girmemiş nerede bu kız naptı acaba...
menümü yazayım...
Sabah:greyfurt, 2 kuru kayısı, 1 kase çilek...
Kahvaltı:1 kase yoğurtlu yulaf ezmesi,salatalık
Öğle:1 yumurta haşlanmış, yoğurtlu salata
Ara:1 elma, 1 kuru incir
Akşam:azcık pırasa, cacık
selammmmm kızlarrrr hiç gram verememişim çıldırrcamm hala 65 lerdeyimm kendimi çok çok kötü hissediyorum ben bu yaza çıtır giremycemm galibaaa
ayyy minnoşumm canım benimm bende 68 lerde 1.5 ay kaldım deli olacaktımm yaa .. şimdide öyle 63 leri görsemde hep 64-65 oynuyo yani deli olcamm
bende takımlara girerken 72 ile başlamıştımm ama aslında 82 kilo ile başladım diyete ah keşke o zmanlar gelseydim takımaa 20 kilo vermiş gözükcektimmm
benim hedefim kaç yazıyo bilmiyorum çnkü ben hep değiştirdim ilk grdiğimde 60 olmak istiyodum sonra 55 sonra 52 yaptım
afferım annama benımm mucuckkk mucuck
tatalım bugun benım bılgısayarıma ve tum ısyerındekı bılgısayarlara program kururluyordu ana bılgısayar dıye benımkını yaptılar epey bı ugrastılar yanı oyuzden hıc gelemedım canımcım
oyy gızemımm kaderlerımız aynıymıs desene durmak yokkk ama 55 e kadar devam edıcegız canlarımm sende ıkıde bır ayrılma buralarda olkıı senıde oklavamla kovalıyım sekerımm
oyy minnoşum hoşgeldin tatlımm...
öylemi iyi bir daha ayırmasınlar seni bizden ama kızsaydın onlara
nasılsın canım...senden henüz bir menü göremedikk..
cunkum bugun ıtıbaıylennn ızne cıktım sekercımmm
yarında gıresuna gıdıyoruz donene kadar meyvısım 63 e cıkmamak sartıyla bana ızın verdı ee bende ılk gunden birazcık koptum tabıama gıresuna tartımıda goturucem merak etmeyın sekerlerım
sabah ekmek domates peynir zeytinle süper bi kahvaltı yaptım dünyam öğlen sebze yicem yoğurtla aksamda lahana corbası içicem..
yarına vücudum dinlenmiş olsun..
afiyet olsun bu lahana çorbasını severekmi içiyorsunhele bi de severek içiyorsan içine neler koydun naptın neettin:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?