Meyvenull'un Diyet Günlüğü

annacım spor yaptığından düşmüyor kilon kas kütlen ağırlasıyor canım bi süre sonra düşmeye baslıcak..

ben yemeğe cıkıyorum canlarım gerci öğlen bişi yemicem .. 1 saat önce simit yedim öğlende kısır yapıcaklarıs kızlar sana ayırırız dediler yok ayırmayın dedim ama inş ayormazlar o yüzden her ihtimale karsı evde bişi yemicem yanımda meyve var bide leblebi getiricem kısır yemesem bile onlar bana yeter..

ay öylemi dersin meyvem yaa moralimi bozmiyim o zaman dimi ben...

kısırı az ye bişi olmaz canım bulgur tok tutar hem afiyet olsun canım görüşürüz..

gunaydın tatlım bende spora ılk basladıgımda senın gıbıydımmm ama ılk zamanlar oyle oluyor sonradan kas kutlen arttıgı ıcın metabolızman hızlanıyor ve patır patır gıdıyor kılolar uzulme canım tamam mı

ay öylemi dersin meyvem yaa moralimi bozmiyim o zaman dimi ben...

kısırı az ye bişi olmaz canım bulgur tok tutar hem afiyet olsun canım görüşürüz..

kısır yemicem annam vaz gecim.. cok ısrar ederlerse 1 kasık alırım o kadar..

mürdüm erikli karısık meyve cayı aldım ondan içicem şiimdi beyaz leblebiyle ..

oy minnnoşum canım benim çok teşekkürler buna ihtiyacım vardı ... iyiki varsınız kızlar moral bozmadan spora devammm

kısır yemicem annam vaz gecim.. cok ısrar ederlerse 1 kasık alırım o kadar..

mürdüm erikli karısık meyve cayı aldım ondan içicem şiimdi beyaz leblebiyle ..

meyvem dediğin gibi yaptıysan bravo sana tatlım...afiyet olsun...

minnosumun yokluğu nasılda belli oluyor bu gün su bile içemedimmm

kız iç çabuk suyunu minnoş yok diye salma kendini...ben varım valla su içmeyeni kovalamaya hazırım ona göre

minnoşumu aratmamaya çalışayım barim gelince aferim desin bana...

kızlar spora iyice alıştım ağrım filan kalmadı kendimi harika hissediyorum yaa

meyvem inş senin bacağın bir an önce iyileşirde sende spor yapmaya başlarsın bitanecim...

minnoşum bugün yoğunsun galiba girmemişin hiç :44:

gizemimde girmemiş nerede bu kız naptı acaba...

menümü yazayım...
Sabah:greyfurt, 2 kuru kayısı, 1 kase çilek...
Kahvaltı:1 kase yoğurtlu yulaf ezmesi,salatalık
Öğle:1 yumurta haşlanmış, yoğurtlu salata
Ara:1 elma, 1 kuru incir
Akşam:azcık pırasa, cacık

Son düzenleme:
selammmmm kızlarrrr hiç gram verememişim çıldırrcamm hala 65 lerdeyimm kendimi çok çok kötü hissediyorum ben bu yaza çıtır giremycemm galibaaa

bundan 2 ay once 68 de kalmıstım nerden baksan bır ay 68,5 sonra 68 sonra 68,8 dıye bekleyıp durmustum yıne oyle olucak galıbaa ama bakalım bu 62 benım sabrımı nekadar denıycekkk

ayyy minnoşumm canım benimm bende 68 lerde 1.5 ay kaldım deli olacaktımm yaa .. şimdide öyle 63 leri görsemde hep 64-65 oynuyo yani deli olcamm

bende takımlara girerken 72 ile başlamıştımm ama aslında 82 kilo ile başladım diyete ah keşke o zmanlar gelseydim takımaa 20 kilo vermiş gözükcektimmm

benim hedefim kaç yazıyo bilmiyorum çnkü ben hep değiştirdim ilk grdiğimde 60 olmak istiyodum sonra 55 sonra 52 yaptım

gizemim bozma moralini lütfen tartıyada inanma öyle hemen...bende gram verememiş gözüküyorum o kadar spor yaptığım halde...bence sende sporu arttır farkedeceksin canım naptın bugün bakim...

bak 82 kilodan buralara gelmişin gizemim bunca yol katetmişsin 55lere mi düşemiycen bence azimel devame dersen düşeceksin olumsuz şeyleri uzaklaştır bakayım aklından hemen...daha yaza var nisandayız canım hiç birşey için geç değil sakın bırakma kendini...

afferım annama benımm mucuckkk mucuck
tatalım bugun benım bılgısayarıma ve tum ısyerındekı bılgısayarlara program kururluyordu ana bılgısayar dıye benımkını yaptılar epey bı ugrastılar yanı oyuzden hıc gelemedım canımcım

oyy gızemımm kaderlerımız aynıymıs desene durmak yokkk ama 55 e kadar devam edıcegız canlarımm sende ıkıde bır ayrılma buralarda olkıı senıde oklavamla kovalıyım sekerımm

oyy minnoşum hoşgeldin tatlımm...

öylemi iyi bir daha ayırmasınlar seni bizden ama kızsaydın onlara

nasılsın canım...senden henüz bir menü göremedikk..

oyy minnoşum hoşgeldin tatlımm...

öylemi iyi bir daha ayırmasınlar seni bizden ama kızsaydın onlara

nasılsın canım...senden henüz bir menü göremedikk..

cunkum bugun ıtıbaıylennn ızne cıktım sekercımmm
yarında gıresuna gıdıyoruz donene kadar meyvısım 63 e cıkmamak sartıyla bana ızın verdı ee bende ılk gunden birazcık koptum tabı ama gıresuna tartımıda goturucem merak etmeyın sekerlerım

izin hee vay vay ne güzel...

çok kopma minnoşum herşeyden ye ama az ye su içmeyi de ihmal etme sakın canımm

tamam şekerim yarın kaçta gitcen..

günaydın dünyammm..
günaydın sekerlerimm...

minnosum dün gece erkenden uyuymusum güya kalkıp sana mesaj atıcaktım hapı içmeyi unutma die..
naptın içtinmi bi etkisi oldumu..

ben busabah tartılmadım dün taze ekmek yapmıstım ondan bir yedim ki sormayın ama sıcak sıcak ii gitti bu gün dengeliyeyimde yarın tartılırım..

ölçülerimide almayı unuttum son anda aklıma geldi ama yazdığım kağıt evde kaldı öğleden sonra yazarım
aklımda kaldığıyla

göğüs 84
göğüs altı 75
bel 65
göbek deliği 80
göbek 85
kalca 97
bacak 55

bu sekilde canlarım..
sporu bırakınca 1 cm kalınlasmısım..

sabah ekmek domates peynir zeytinle süper bi kahvaltı yaptım dünyam öğlen sebze yicem yoğurtla aksamda lahana corbası içicem..
yarına vücudum dinlenmiş olsun ..

sabah ekmek domates peynir zeytinle süper bi kahvaltı yaptım dünyam öğlen sebze yicem yoğurtla aksamda lahana corbası içicem..
yarına vücudum dinlenmiş olsun ..

afiyet olsun bu lahana çorbasını severekmi içiyorsun hele bi de severek içiyorsan içine neler koydun naptın neettin:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…