canım annacımm sporda yanına birini bulman cokii olur daha zevkli gecer
ayy tatlım benimm ölcülerinde değişme varmı baktınmı cok merak ediyorumm incelicekmi bacakalrın popişin..
off bende bi düzelsem hemen baslıcam sporaa..
evet meyvecimm haklısın yaa koca koca kadınlar var zaten kocalarından çocuklarından kaynanalarından dedikodu yapıyolar sinir oluyorum
kız aslında yarın söylicektim iyice ölçüp ama bu sabah tartıdan sonra mezurayı aldım ölçiyim dedim valla heryerimden 1 cm incelmişim hemde daha 1 haftadapopişim gitsin bişi istemiyom bide belim incelse süper olur...
oy canım düzelceksin merak etme senn sende incelcen nasılsa
dizliğinle bir kaç hareket yapamazmısına cep doktor bişi dedimi bu konuda...:44:
ayyyy süper tatlımm harikaa bişi buu.. dememkki okadar yumosmussun hemen fark etmiş..
ayda 3 cm gitse muhtesem olur
canım yaa doktor spor kesinlikle yasak dedi işte kas güçlendirici bi kac hareket verdi onlarda cok basit seyler kas yapmaz zannetmiyorum..
kız ben reklamlardaki yumoştan daha yumoştum diyorum ya aşkım bana pofuduk diyo diye...
ay evet süper olur valla meyvem inş gider canımm...
ay bitanem kas yapmasa bile en azından iyileşme sürecini hızlandırı..bozma moralini düzelince acısını çıakrtırsın senn...
canım bende önümüzdeki hafta kas yağ oranımı ölcücem bakalım ne cıkıcak ayy bi kac gün gecsin zaten platese baslıcam dizimi kırmadan hareketleri yapcam..
ölçtür canım sizin labaratuarda filan yokmu o aletlerden...tıp merkezi gibi bişidemi açlışıyodun sen ay ben bugün çok unutkanım yaw...
pilatese başla ama zorlama kendini çok tamamı canım inş haftaya kadar geçer biraz...
evet canım öyle bi yerdeyim işte baskül kas yağ oranını ölçüyor.. ama onu kullanmıyorum ben cünkü ona bakan kişiyle konusmuyorum
haftaya o izine cıkıyor ondan haftaya ölcücem
heh iyi o zaman şanslısınn..dicektim kii ay şans işte gıcık birini mi koymuşlar başına...
iyi bari canım ölçtür bakalım senin belin ince yağ oranın fazla yoktur bence..ama kas da önemli tabii
kız benim vücut cok yağlı gecen sene bu sıralar yağ oranım %44 dü
ay canım ama o geçen seneydi bu sene illaki farketmiştir kaç kiloydun o zamann...:26:
69 kiloydum tatlım inş 35 falandır yağ oranım eğer yüksekse direk montiye baslarım..
Montide sağdece yağ yakılıyor yaaa sana eşlik ederimm
69 kiloydum tatlım inş 35 falandır yağ oranım eğer yüksekse direk montiye baslarım..
montide sağdece yağ yakılıyor yaaa sana eşlik ederimm
monti süper ama ben kendime güvenemiyorumm
gizmeimm hoşgeldin canım nasılsınn...
canım biraz zorlanabilirsin ama inan alışınca süper hissediyosun kendini kiloalr da tıkır tıkır gidiyo valla... zaten 2 ay sonra herşey serbest sen 2 ayda ideal kilona inersin...yinede kendin bilirsin tabii...
hoşgeldin canımmm nasılsınn görüşmeyeliimonti süper ama ben kendime güvenemiyorumm
kız 10 kilodan fazla fark var...bence 28 lere düşmüş olabilir montide yapmıştın 69dan sonra senn..
ayy olurr meyvem ne güzel olur
kız iyi aklıma geldi sana şeyi sorcaktım dondurma tarifi vermiştin sen bi kere monti başlığında hatırlıyonmu canım onu banada verebilirmisin aykrı değilse yapayım bende canım çekiyo da :78:
yarın sabah sucuklu yumurtayla kahvaltı yapcammm
iyiyim meyvem seni sormalı :)
neler yapıyosun ? ben yarın lapa dşünüyorum yapayım mı sence ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?