hoşbuldumm fatmacımm idare ediyorum valla.. sen nasılsın :))
canım o monti kaçamağı falan olmaması lazım dmi.. benim haftasonlarım hiçbelli olmuyor yaa bozarsam bterim ben o yzden güvenemiyorum kendime.. bşey soryım canım yasaklar nelerdi..? ve en az ne kadar yapmalıyız
hoşgeldin canımmm nasılsınn görüşmeyelii
canım bilemiyorum işte hafta içi belli olcakkk..
ayy o dondurmayı ben nasıl yapmıstım ki ..
meyve marmelatını yapıon canım süzme yoğurdu sütle krema kıvamına getirip marmelatıda ekliyorsun canım donduruyorsun sonra üzerinede çilekleri rondodan gecirip az kaynak sos gibi onu dök afiyetle yee canımm..
yarın sabah sucuklu yumurtayla kahvaltı yapcammm
benim durum aynı tatlım....
sen yarın müsaitsen yap canım lapayı bende pazar detoks yapıcam sanırım..
anladım fatmacımmm :)
gözüm korkuyooo
annacım süzme yoğurt krema gibi yaa ondan diğerleri eksi oluyor..
gizemim ayran detoksu yapıcam canım..
evet öyle ama pahalı azcıkneyse canım bişi olmaz canım çok isteyince alırım ben yaparım...buzluk kllıplarına döküp çubuk saplasak olurmu acaba geçen sene yazın yapmıştık biz kuzenimle başka bi tarifle süper olmuştu...
canım kalıpdan cıkartmak zor olmazsa olabiilir..
sizin tarif nasıldı belki bana uygundur ben bu gün ayran aram yerine dondurma yedimm
dünyam dünyam güzel dünyammm günaydın
doğam nasılsınn bakalım bu günnn ..
akşam misafirim vardı kayınvaldesi baldızı abimlerdeydi benide görmek istemişler(başka şehirden geldiler)yemeğe geldiler saat 1 e kadar kakara kikiri oturduk güzel geçti helva istedi bizim gelin yaptım 1 çatal yedim yanlızcaönce olsaaa ooo bir tabak yemiştim şimdi de prenses hanım uyanmadan bakayım dedim dün koşturmaktan bitap düştü hanımefendi
kız ben 1.1 kiloyu nasıl verdim aklım almıyor meyvem 80-89 topiğinde daha önce kh den tanıdığım bi kadın var akşam yemegi yerine müsli yemiş bu hafta 2.5 kilo vermiş dün eşime resmini gösterdim al diye bulamamış bu gün arama çalışmalarına devam edicem bi de bunu deneyek
canım ne güzel kazasız atlatmıssın cuma hedefine ulasıcaksın inş..
inş bende cumaya kadar 57.5 eulasırım hicde canım istemiyor ama bakalım nolcakk
1.1 senin için nedirki ulaşırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?