Meyvenull'un Diyet Günlüğü

ay bende aynen gizemcim idare ediyoz işte...

evet canım kaçamağı affetmiyor yani olay kimyasal kaloriyle alakası yok amaç pankreasın fazla insülin salgılamasını engellemek...yani kan şekeri yüksek bi gıda yersen tüm mnotiyi bozarsın maalesef...canım yasaklar beyaz un ve bu undan yapılan herşey kekler bisküviler filan,patatesin her türlüsü...şeker ve içinde şeker olan herşey yasak bide tablo var o tablodaki kan şekeri göstergesi 35in üstünde olan gıdaların hepsi yasak...ama ilk aşamada ikinci aşamada yiyebiliyosun ehrşeyi abartmamak şartıyla...

tamam meyvecim sağol tatlım süzme yoğurt olması şartmı canım yağsız yoğurttan yapamazmıyız...

yarın sabah sucuklu yumurtayla kahvaltı yapcammm

anneemm benimde canım çekti bak şimdi... şaka şaka afiyet olsun meyvem güç verir hem protein bombası ne güzel...abartma ama kızz

anladım fatmacımmm :)
gözüm korkuyooo

korkma kızz

zaten yasak olan şeyler tüm diyetlerde yasak ama karar senin canım en güzel tarafı doyana kadar yiyosun bence bir denemek için başla alışırsan yaparsın alışmazsan vazgeçersin...

ben yarıdm ederim sana sorularınıda cevaplarım hem monti başlığında arkadaşlarda yardımcı olurlar mutlaka

Son düzenleme:
annacım süzme yoğurt krema gibi yaa ondan diğerleri eksi oluyor..

gizemim ayran detoksu yapıcam canım..

evet öyle ama pahalı azcık neyse canım bişi olmaz canım çok isteyince alırım ben yaparım...buzluk kllıplarına döküp çubuk saplasak olurmu acaba geçen sene yazın yapmıştık biz kuzenimle başka bi tarifle süper olmuştu...

canım kalıpdan cıkartmak zor olmazsa olabiilir..
sizin tarif nasıldı belki bana uygundur ben bu gün ayran aram yerine dondurma yedimm

canım kalıpdan cıkartmak zor olmazsa olabiilir..
sizin tarif nasıldı belki bana uygundur ben bu gün ayran aram yerine dondurma yedimm

tamam cnaım denerim birazını oraya dökerim olmazsa...

veriyim tarifi hemen...montiye uygun değil olsa yapcam da...

şimdi yarım limonun suyunu sıkıyosun...1 kase yoğurdun içine döküp çırpıyosun sonra limon kabuğu rendesini koyuyosun isteğe göre hazır kremaylada karıştırabilirsin bide içine şekerli vanilin koymuştuk iyice çırpıp krema kıvamına gelince kalıplara döküyosun işte bizim dondurma çubukları vardı biriktirmiştik zamanında çay kaşığıda kullanabilirsin canım...böyle yapmıştık süper olmuştu...

meyvem limonlu sevmezsen içine çilek püraside ekleyebilirsin hem renk verir dondurmaya süper olur tadı bende bööyle yapcam içine çilek püresi ekliycem... ama marmelat fikri fena diilmişş :131:

doğam nasılsınn bakalım bu günnn ..

akşam misafirim vardı kayınvaldesi baldızı abimlerdeydi benide görmek istemişler(başka şehirden geldiler)yemeğe geldiler saat 1 e kadar kakara kikiri oturduk güzel geçti helva istedi bizim gelin yaptım 1 çatal yedim yanlızca önce olsaaa ooo bir tabak yemiştim şimdi de prenses hanım uyanmadan bakayım dedim dün koşturmaktan bitap düştü hanımefendi

Son düzenleme:
kız ben 1.1 kiloyu nasıl verdim aklım almıyor meyvem 80-89 topiğinde daha önce kh den tanıdığım bi kadın var akşam yemegi yerine müsli yemiş bu hafta 2.5 kilo vermiş dün eşime resmini gösterdim al diye bulamamış bu gün arama çalışmalarına devam edicem bi de bunu deneyek

canım ne güzel kazasız atlatmıssın cuma hedefine ulasıcaksın inş..
inş bende cumaya kadar 57.5 eulasırım hicde canım istemiyor ama bakalım nolcakk

canım dene bakalım mutlaka etki edecektir ama öğlen ve sabah proteinlebeslen sen yine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…