dünyam dünyam güzel dünyammm günaydın
bittiiiiii
yada bitmedi
annam hiç sorma yazz basbakan bize kadro veriyormus..
bu olağan dısı olaya bi ben sevinmiyorum çünkü ozamn askımla ayrılıcaz
inş hayırlısı olur su kadro için 1 sene daha bekleseydiler keske.. biz düğünü yapsaydıkda öyle cıkartsalardıı..
nys hayırlısı sonucda nasibin önüne gecilmiyor ..
zaten face imide kapadımm.. iice sıkılıcam bu aksam sende yokmusun :26: nys bende tc izler çikolara kahve keyfi yaparımm..
taze fasulyemi pişirmeye gidiyorum şimdiii
öpüldün seker yarın evde yokum sevgilim geliyorr aksama görüsebilicezz seviyorum seni annammm
ayy öylemiii
kız seviinsemmi üzülsemmi bilemedim canım yaa keşke bi sene daha bekleseydi başbakan yaw
canım senin için en hayırlısı olur inş...sıkma canını eminim bir hayır vardır bunda
ay canım fazla durmıycam yaw 11de gelirim benn seni yalnız bırakmam bitanem 11 de burdayım inş
koaly gelsin tatlım eğer görüşemezsek iyi ve romantik sevgi dolu saatler geçirmenizi diliyorum bitanecim bende seni çook seviyom meyvemmm
annam pişti fasulyem ayy ama karnım tok onu yarın yerim die pişirdim şimdi cekirdek çitliomm..
hadi özlicem seni git gezmene sakın yasaklılara dalma ama gerci sen yapmazsında ben söylimm
çekirdeğe dikkat bol tuz ve yağ . . .:18:
yok canım altın çilek yasak değil montide kurusumuydu yaşı mı ..
kurusunu ben yiyorum arada ama yası çürük meyve tadında geliyor bana..
benimde yaptığım bişi yok sekercim..uykum geldi iice ama oturuom işte..
minnosum karneni aldım koydum dünyamızaa
ayy kızlarr tüm gece rüyamda yemek yedim bi cafe ye gidiom ve bir sürü sey söylüyorum hepsi gelo masaya börekler tatlılar ve baslıyorum yemeyee..
sabahda zaten ayran corbası yapmaya calısırken uyandım
nolcak benim bu haliiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?