Meyvenull'un Diyet Günlüğü

annam hiç sorma yazz basbakan bize kadro veriyormus..
bu olağan dısı olaya bi ben sevinmiyorum çünkü ozamn askımla ayrılıcaz
inş hayırlısı olur su kadro için 1 sene daha bekleseydiler keske.. biz düğünü yapsaydıkda öyle cıkartsalardıı..
nys hayırlısı sonucda nasibin önüne gecilmiyor ..
zaten face imide kapadımm.. iice sıkılıcam bu aksam sende yokmusun :26: nys bende tc izler çikolara kahve keyfi yaparımm..

taze fasulyemi pişirmeye gidiyorum şimdiii
öpüldün seker yarın evde yokum sevgilim geliyorr aksama görüsebilicezz seviyorum seni annammm

ayy öylemiii

kız seviinsemmi üzülsemmi bilemedim canım yaa keşke bi sene daha bekleseydi başbakan yaw

canım senin için en hayırlısı olur inş...sıkma canını eminim bir hayır vardır bunda

ay canım fazla durmıycam yaw 11de gelirim benn seni yalnız bırakmam bitanem 11 de burdayım inş

koaly gelsin tatlım eğer görüşemezsek iyi ve romantik sevgi dolu saatler geçirmenizi diliyorum bitanecim bende seni çook seviyom meyvemmm

annam pişti fasulyem ayy ama karnım tok onu yarın yerim die pişirdim şimdi cekirdek çitliomm..
hadi özlicem seni git gezmene sakın yasaklılara dalma ama gerci sen yapmazsında ben söylimm

geldiiiiiiiiiiiiiim.....:80:

meyvemm yasaklara dalmadım zaten bu saatte hiç bişi yiyemem ama arkadaşım çok ısrar ettiği için yeşilçayın yanında altın çilek yedim...montide yasak diildi dimi sonradan kafama takıldı tadı çok ekşiydi gerçi glisemik indeksi düşüktür diye düşünüyorum zaten azcık yedim ilk defa yedim o da ne ilginç bişiymiş yaw...:78:

sen naptın canım benimm..

yok canım altın çilek yasak değil montide kurusumuydu yaşı mı ..
kurusunu ben yiyorum arada ama yası çürük meyve tadında geliyor bana..

benimde yaptığım bişi yok sekercim..uykum geldi iice ama oturuom işte..

kurusu canım ama ben beğendim alsammı acaba içinde ne kadar çok vitamin varmış araştırma yaptımda internette hoşuma gitti baya..

ay benimde geliyo yavaş yavaş...:78:

minnoş prenses' in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:

Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi
Ağustos / 2,4
Eylül / 0,5
Ekim / 2,2
Kasım / 1,7
Aralık / 3,4
2007 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 10,2 KİLO

Ocak / -1,3
2008 YILINDA TOPLAM VERİLEN : -1,3 KİLO

Eylül / -7,3
Ekim / 0,9
Kasım / -1,2
Aralık / 2
2010 YILINDA TOPLAM VERİLEN : -5,6 KİLO

Ocak / 0,9
Şubat / 2,2
Mart / 0,5
Nisan / 2,7
2011 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 6,3 KİLO

Bu verilere göre oranlar şöyle:

Başlangıç Kilosu ( 11. Etap) ( 72,0 )
Bitiş Kilosu (202. Etap) ( 62,4 )
Verilen Toplam Kilo ( 9,6 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 13,33% )
Toplam Süre ( 57 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,23% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 168 )

Yorum : Sevgili minnoş prenses, 27 Temmız 2007 tarihinde (11. Etap) ve 72 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan, 15 Nisan 2011 (202.Etap) tarihinde toplam 9,6 kilo vermiş ve hedefine ulaşmış olarak, başarıyla mezun olmuştur.

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 4. Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Not: Yarışmacının, 37. Etap (son kilo: 63,1) ve 173. Etap (dönüş kilosu: 72,7) arasında yarışmadan ayrı kalmış olduğu süre, toplam yarışma süresinden düşülmüştür.

minnosum karneni aldım koydum dünyamızaa

ayy kızlarr tüm gece rüyamda yemek yedim bi cafe ye gidiom ve bir sürü sey söylüyorum hepsi gelo masaya börekler tatlılar ve baslıyorum yemeyee..
sabahda zaten ayran corbası yapmaya calısırken uyandım
nolcak benim bu haliiii

hani drlerya meyvem aç tavuk düşünde tahıl ambarında görürmüz kendini diye ....
o masadakilar ancak rahatça rüyada yeriz gari...

bu arada sende mezun olmuşsun, minoşda ikinizide tebrik ederim .geri almamanız dilegiyle..

iyi akşamlaaaaaaaaaaarrrr....:80:

ay meyvem sorma başıma gelenleri yaw...sabahtan beri koşturmadayım...hesapta bugün evde dinlenerek geçicekti...

aşkımın kardeşi yani görümceme bi ödevine yardım edeceğime söz vermiştim ona gittim bugün..çizim dersleri varmış yardım ettim...şimdi geldim eve çok düzensiz oldu bugün ya ne yedim yemedim emin değilim kafam da bulanık biraz...:44:

ama bir sürü şey vardı evde öğle yemeğinde iki kaşık bulgur pilavı yemek zorunda kaldım montiye aykırımıydı bilmiyorum:26: ama bulgurun yanında bol salata ve yoğurt yedim çorba içtim pialvı görümcem yapmış çok ısrar etti yoksa yemezdim biliyosun...

sen naptın canım benim nasıl geçti günün aşkın geldimi neler yaptınızz

bu arada minnoşuuuuuuuuum mezuniyet karneni almışsın çoooooooook ama çooooook sevindim bitaneeeeeeemmmm..... tebriklerrrrr

hayırlı uğurlu olsun canım inş 55 leri görüncede böyle kutlama yapcazz...

Son düzenleme:
annacım bulgur yasak canım doğru hatırlıyorsun ama zaten 6-7 haftadır monti yapıyorsun 1 günlük dalgalanmayı kurtatırsın artık.. ama pazartesi ve salı protein yee sabah öğle aksam 2 gün mutlaka böyle beslen canım..
minnosumun karnesinide teslim aldım emin ellerde :))
ayy ben yarın diyete baslıom cok kilo aldımı hissediyorum annacımm..
7 mayısa kadar 55 olmam gerek 20 gün var sekeri yağı tamamen kesicem.. :18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…