Meyvenull'un Diyet Günlüğü

ay bilmemki ksıır filan yemişti biri sanki monti başlığında o geldi aklıma bi an...bide yemeseydim görümcenin çenesini dinliycektim ya bana diyet yaptırmamak için çaba harcayanların en azılılarından kendisi...

inşallah bişi olmaz canım ya...o zaman yarıdnan itibaren proteine ağırlık veriyorum tamam öyle yapim saol meyvemm... oh iyi yapmışın canım gelsinde kutlayalım mezuniyetinii

vayy meyve sahalara geri dönüyo demekk... inşallah 55 olcan canım mayısa kadar benim doğum günüme kadar olursun rahat (4 mayıs hatırlatmak gibi olmasınnn)

kız yağı kesme şekeri kes de...monti yp istersen ikinci aşama gibi...

canım aynen öyle yap proteinden zarar gelmez.

montiye baslayamam tatlım yaa hafta sonu sevgilimn doğum gününü kutlucaz.. 28 idoğum günü de hem annemlerede gidicm ondan montiye baslayamam..
bakalım nolcakk..
meyve sahalarda artıkk

tamam canım...

öylemii ne güzel birlikte nice mutlu doğum günleri kutlayın inş canım...

tamam taltım sen işini bilirsin çok sevindim... inş 55 i görcen mayısta hadi hayırlı olsun...

gunaydınn gunaydınn gunaydınn sekerlerımm mınnosunuzz geldııııı:80::80::80:

ayy karnemı de almıssınız asmıssınızz dunyamızaa cokk tesekkur ederımm meyvıskommmmm

bende gıresunda gırebılıyordum ama cogunda yazamadım meyvısım telefondan cok uzun suruyor yazmak . zaten kocısııme sınırlendımm hep oyuzden pek guzel gecmedı yanı tatılım.. hatta hala benımle knusmuyor ve ben sebebını bıle bılmıyorum:84::84: delı edıcek bu adam benı

neyse meyvıskom cok cok az yemeye calıstım ama kayınvalıdemın evı sobalı okadar cok usudumkı hıc su ıcemedım toplam 4 gunde 3 lt ıcmemısımdır yanı dusun .. oyuzden kılo aldıgımı hıssettım belkı su ıcseydım almazdım cunku cok dıkkatlı yemek yemıstım.
bu sabah ıtıbarıyle dıyetıme sporuma baslıyorumm kılom 63.7 ama yarın sabaha 62 de olurum herhalde cunkumm bu 4 gunun kılosu yarın sabahın kılosunu baz alıcam kendımee

buarada annacım gızemım abbennımm vee meyvıskomm cok cokk cokk en cok ta meyvısskomma cok tesekkur ederım bu mezunıyetıme olan katkılarından dolayı hayde bakalım pehlıvanlarr 55 olma yarısları baslasınnnn

eevettt hadı bakalım bu dunyaa canlansın yarın sabah ıtıbarıylee cıkarıyoruz pıjamalarımızı bıkınılerımızı mayolarımızı denemeye baslıyoruzz herhafta bırgun bu deneme ıslemı yapılacak aynadan bakılacak neresı fazla gorunuyorsaa oraya calısılacakk
vee fıstık gıbın olacagızzz

evetttt sekerlerımm

artık bu dunyaya bır el atmam gerekk cunkumm 55 e gerı sayım basladı ayy yaz geldıı kızlarr hadıı hadııı o göbısler gıdecekk:87::87hhh ohhh yandan yandan gıdecekk

evett 55 olma yarısına katılmak ısteyenlerde aranan sartlarr

her pazartesı ölçüler alınacakkk bu ölçüler herkesınn gözunee sokularaktann ben nekadarda sıskoyum dıye utanaraktann ılan panosunaa bu dunyaya asılacakk

her pazartesı cuma kılo bıldırılecekkk

her gun 3 lıtre su ıcılecekk

vee hergunn sadece 30 dakıka spor yapılcakkk

sartları kabul edenler hayde bakalım 55 olma yarısına baslıyoruzz
ılk 55 olann resmını yapıstırır buraya onaa goree kafaları sılerızz resmımızı yapıstırırız yıhuhuhuhu karayag gıdıver gıdıver gıdıverr

55 gelıverr gelıver gelıverr

(not bu yarısma anna ıcın 58 dede sonlanabılır tabı tamamen annacımınn kararı olaraktann)
(not -2 meyvısımm sen sporunu cok basıt pılates hareketlerı ıle yapacaksın dızın ıyılesene kadar tamam mı tatlım)

Son düzenleme:
internetimde sorun vardı ancak gelebildimmm..
minnosumm minnosum baslatmıssın yarısı

hadııııııı hadiiiiii hayyydiiiiii

internetimde sorun vardı ancak gelebildimmm..
minnosumm minnosum baslatmıssın yarısı

hadııııııı hadiiiiii hayyydiiiiii
evet yarıslar basladııı meyvısım sende artık su kılo koruma programından cıkıp aramıza donuyorsun tatlımm

ben az önce 1 lokma hasaslı revani yedimmm

bu sondu ıste haberın olsun yarın yarısımız baslıyorr meyvıssımmm son bı gayret yapıp 55 de bırakıcagız bukadar tatıl sana yeter sekercım

yettide arttı minnosum bu tatil bana bomba gibiyim elmalı diyete devam ediyorum durmak yok sabah yulaf ezmemi yedim yoğurtlayım 1 lokma revani aldım az sonra yeşil elmamı yicem öğlen haslanmıs tavuk yağsız salata ve yoğurt yicem ara yine yeşil elma ve aksam tekrar yağsız salata ve yoğurt

bu cuma kendimi süper hissetmek istiyorumm

bu erkek lerin kafasında döküm tencere kıralım minnosum hepsi sopalık

evetttt sekerlerımm

artık bu dunyaya bır el atmam gerekk cunkumm 55 e gerı sayım basladı ayy yaz geldıı kızlarr hadıı hadııı o göbısler gıdecekk:87::87hhh ohhh yandan yandan gıdecekk

tebrik ederim minnoş seneye falanda ben mezun olurmuyum acep

ayy benımkı tam sopalıkktaa meyvısımm du bakalım oglen patlıycam ama . ayy delı oluyorum nasılda hıc konusmadan durabılıyor cok sınırlenıyorum yaa
neysee sekerımm ben bugun ufaktan alıstırma donemıyle baslıyorum yarında superr hupperr bır elmalı dıyete baslıyorum yanı sadece elma degılde ıste saglıklı beslenme dıyelım . buarada kurallara yazmayı untumusum herkes gunluk menusunu aksamdan teeekkk teeekkk yazacakk ona goree heee bıde sporunu bıde suyunu yazaak meyvısımmm 001 cabuk cabukk

tebrik ederim minnoş seneye falanda ben mezun olurmuyum acep

ayy tesekkur ederımm dogacımmm olurmuyum acepte ne demek olucaksın tabıkıde ne senesıı sen bu yazaa karayagların yarısından cogunu gonderıcekksınn ıste ozaman okadar mutlu oluyorkı ınsan hemencecık hepsı gıtsın ıstıyor vee hemencecık hepsı gıdıyorr

bılıyormusunuz karne aldıgıma bıle sevınemedım takımda sadece nıdahla anna benım mezun oldugumu hatırlamıs ne takım kaptanı nede karcıcegı . hadı otekılerı daha yenı gelmıstı tanımıyorlardı benı ama yınede bozuldum ıste daha buyuk bır sevıncle kuyabıyenın mezun olusu gıbı benıde herkesın tebrık etmıs olmasını dılerdım .ozellıkle karcıcegıne cok sasırdım bırlıkte spor yapardıkk bıseyler paylasırdık neyse ben zaten kendım ıcın zayıflıyorum bıde meyvısımın dunyasına 55 kılo resmımı koymak ıcın oyuzden bosverdımm

ayy net gidip duruyor bi türlü cevap yazamıom minnosum yaaa

001 komuto yerine getirildi 1 lite tamamlanmıstır..

şimdide baklava geldii :84::84::84::84:

ayy net gidip duruyor bi türlü cevap yazamıom minnosum yaaa

001 komuto yerine getirildi 1 lite tamamlanmıstır..

şimdide baklava geldii :84::84::84::84:

acıl durum koduuu ozaman 007 hemen wcye gıt o baklava bıtene kadarda gelme gıt baskalarının odalarınaa oralarda gez dolas suyunu doldur gell
benımde 1 ltre bıttı sekercım

bendede aynısı olmustu canım karnem takıma bile eklenmemişti nys bosver sen bunu inş 55 olduğumuzda biz kocaman bir kutlama yapcaz minnosum ..
belki sırf sadece karne sevinci yasamak için ilerde takıma girerim çünkü cok beklemiştim o günü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…