annacım bulgur yasak canım doğru hatırlıyorsun ama zaten 6-7 haftadır monti yapıyorsun 1 günlük dalgalanmayı kurtatırsın artık.. ama pazartesi ve salı protein yee sabah öğle aksam 2 gün mutlaka böyle beslen canım..
minnosumun karnesinide teslim aldım emin ellerde :))
ayy ben yarın diyete baslıom cok kilo aldımı hissediyorum annacımm..
7 mayısa kadar 55 olmam gerek 20 gün var sekeri yağı tamamen kesicem.. :18::18::18:
ay bilmemki ksıır filan yemişti biri sanki monti başlığında o geldi aklıma bi an...bide yemeseydim görümcenin çenesini dinliycektim ya bana diyet yaptırmamak için çaba harcayanların en azılılarından kendisi...
inşallah bişi olmaz canım ya...o zaman yarıdnan itibaren proteine ağırlık veriyorum tamam öyle yapim saol meyvemm...oh iyi yapmışın canım gelsinde kutlayalım mezuniyetinii
vayy meyve sahalara geri dönüyo demekk...inşallah 55 olcan canım mayısa kadar benim doğum günüme kadar olursun rahat (4 mayıs hatırlatmak gibi olmasınnn )
kız yağı kesme şekeri kes de...monti yp istersen ikinci aşama gibi...
canım aynen öyle yap proteinden zarar gelmez.
montiye baslayamam tatlım yaa hafta sonu sevgilimn doğum gününü kutlucaz.. 28 idoğum günü de hem annemlerede gidicm ondan montiye baslayamam..
bakalım nolcakk..
meyve sahalarda artıkk
evet yarıslar basladııı meyvısım sende artık su kılo koruma programından cıkıp aramıza donuyorsun tatlımminternetimde sorun vardı ancak gelebildimmm..
minnosumm minnosum baslatmıssın yarısı
hadııııııı hadiiiiii hayyydiiiiii
ben az önce 1 lokma hasaslı revani yedimmm
evet yarıslar basladııı meyvısım sende artık su kılo koruma programından cıkıp aramıza donuyorsun tatlımm
bu sondu ıste haberın olsun yarın yarısımız baslıyorr meyvıssımmm son bı gayret yapıp 55 de bırakıcagız bukadar tatıl sana yeter sekercım
evetttt sekerlerımm
artık bu dunyaya bır el atmam gerekk cunkumm 55 e gerı sayım basladı ayy yaz geldıı kızlarr hadıı hadııı o göbısler gıdecekk:87::87hhh ohhh yandan yandan gıdecekk
yettide arttı minnosum bu tatil bana bomba gibiyim elmalı diyete devam ediyorum durmak yok sabah yulaf ezmemi yedim yoğurtlayım 1 lokma revani aldım az sonra yeşil elmamı yicem öğlen haslanmıs tavuk yağsız salata ve yoğurt yicem ara yine yeşil elma ve aksam tekrar yağsız salata ve yoğurt
bu cuma kendimi süper hissetmek istiyorumm
bu erkek lerin kafasında döküm tencere kıralım minnosum hepsi sopalık
tebrik ederim minnoşseneye falanda ben mezun olurmuyum acep
ayy net gidip duruyor bi türlü cevap yazamıom minnosum yaaa
001 komuto yerine getirildi 1 lite tamamlanmıstır..
şimdide baklava geldii :84::84::84::84:
bılıyormusunuz karne aldıgıma bıle sevınemedım takımda sadece nıdahla anna benım mezun oldugumu hatırlamıs ne takım kaptanı nede karcıcegı . hadı otekılerı daha yenı gelmıstı tanımıyorlardı benı ama yınede bozuldum ıste daha buyuk bır sevıncle kuyabıyenın mezun olusu gıbı benıde herkesın tebrık etmıs olmasını dılerdım .ozellıkle karcıcegıne cok sasırdım bırlıkte spor yapardıkk bıseyler paylasırdık neyse ben zaten kendım ıcın zayıflıyorum bıde meyvısımın dunyasına 55 kılo resmımı koymak ıcın oyuzden bosverdımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?