Meyvenull'un Diyet Günlüğü

aynen bende cok bekledıgım bır gunu cok daha heyecanlı bır sekılde daha mutlu kutlanır dıye dusunmustum neyse 55 karnelerımız bızım dunyamızı yerınden sarsacak meyvemm bosver

haklısın canım 55 olduğumuzda yer yerinden oynıcak sarsıcaz her yeri...

meyvısım aslında bugun baslıycaktım da adam akıllı okadar sınırlendımkı sabah uyandımkı bızımkı hala konusmuyor benımle oyuzden aklımı verıpte bugun yapamam dıye hıc baslamadım tatlım. Ama yarın sabah en guzel en dogru bır sekılde dıyetıme baslıyorum surda 12 gun kalmıs 1 mayısa ben hala 59 olamamısım cok acayıp bır sekılde baslamamız lazım sekercımm haberın olsun

minnosumm 7 mayısda 55 olmam gerek benimde .. hep haftasonu yüzünden kilo aldım bizde kavga ettik ayrıldık hatta..
bende yedikce yedim 2 tane magnum çikolata hani o kareler varya 9 kare 18 kare yedimm (
en büyük paket olan cipslerden yedim 2 tane çiğ köfte dürüm yedim.. 2 porsyon su böreği yedim yedikce yedim anlıcan bunları üstelik 1 günde yedim hee birde cornetin yeni cıkan ın love varya ondan ve bardakta mısır yedim :18::18::18: bu sabah korktum tartılmaya yarına inş tartlıcam ama kesin cok acayip kilo aldım günlerdir böyle yiyorum çünkü

Son düzenleme:
günaydın dünyammmm
günaydın günaydın günaydınnn

günaydın güzellerr...minnoşumda gelmişş hoşgeldin fıstık...:79:

ay minnoşum ne oldu öyle yaw nazar mıd eğdirdiler yoksam size inşallah aranız düzelir bitanemm...

bence süper kurtarmışsın minnoşum yarın 62 olursun kız hiç üzülme yaşasın minnoş geri döndü meyviş sahalara çıkıyo bende bugünden itibaren mayısa az kaldığı için kolları sıvıyorum haydi bakalım...

ben az önce 1 lokma hasaslı revani yedimmm

meyvem bişi olmaz sabahtan yemen iyi olmuş vücudumuz saat 4 e kadar aktifmiş yani onu çok rahat yakarsın 4 e kadar ama 4 ten sonra sadece salata yoğurt tarzı ye dengelersin üzülme canım benim bu son olsun yarından itiabren mükemmel şekilde başalrsın nasılsa inanıyorum sana bennn...

ay minnoşumm üzülme herkes knedi derdine düşmüş olabilir bu aralar... belki unutmuşlardır boşver...canım 55 olmaya bak sen işte o zaman öyle bi kutlarız ki tüm site kitlenir valla duymayan kalmaz artık acısını çıkarırız

ay minoşum bende katılcamm ama ben 55 olursam yüzüm filan çöker boyum birazcık uzun ya şimdiden kaburgalarım çıktı filan... annem hayatta izin vermez 57 oliyim bari en iyi haliyle ona çaktırmadan ancak böyle kurtarırım...

haydi başlasın yarışlarrr..

gizemmim nerdesin sende gel bakimm yarış başlıyor anacım...

operasyonun adı: yaza kim daha önce çıtır gircek olsunn...

bende kocama sınırımden bugunden berı sacma sapan seyler yıyorumm meyvemm ama oglen patladım bıraz aksama durulur sularr yarınada duzelırr hemencecık dıyetımıze baslarız tamam mı

ınsallah canım yarına bakıcam ıstee
operasyon baslamıs bulunmaktadır bu hafta salıdan ama bundan sonra her pazartesı ve cuma ölçuler alınacak kılolar yazılcakk .kımseden gızlımız saklımızz yokk herkesın karaygı ortada sonucta
yarın sabah ölçuler ve kılolar bıldırılsın lıste yapıcam ona gore hee bıde hergun menu yazılıcak kızlar

meyvısım ıste artık buna bır dur dıyoruzz sakınn yarın kotu seyler yeme ,bugun son gun bak sana yarına hazırla kendınıde psıkolojınıde

canımmm benim ne demekk seninde bize çok katkın oldu :) motivasyon zirvede sizlerle konuşnca vlla :)
kabul kabul kabul :)))))

canımm ya ben haftasonu arkadaşmdaydm sorada anneme geçtim ancak şimdi girebildim ama hep aklımdaydınn şekerciimm karnennide aldınn ohh süpersin minnoşum darısı başımıza tabrklerrrr :)

darısı basınızaaa ınsallah gızemımm annammm ama onemlı olan mezun olmak degıl onemlı olan 55 olabılmek demı sekerlerr sssttt 55 cıler nerdesınız:82::82:

darısı basınızaaa ınsallah gızemımm annammm ama onemlı olan mezun olmak degıl onemlı olan 55 olabılmek demı sekerlerr sssttt 55 cıler nerdesınız:82::82:

gedim minnosum geldimmm..
ama cok üzgünüm öğlen arası hem ağladım hemde börek yedim..

ben napım nerelere gideyim kac gün ac gezeyimm

baskülü kaldırıp bi tarafa koyarsam ve tartılmazsam olacağı buydu

6 lara cıkmısımmm

meyvemm üzülme yaaa hemen alınan kilolar hemen verilir sen merak etme.. şok falanda yapma hepberaber sağlıklı beslenelim ne dersinn ??

oyyy oyyyy oyyy kıyamam ben meyvemee canımın ıcısı uzulme aglamadaa bosverr beee aylardır dıyet yapıyorsun tatlım sana super bır dınlenme haftası oldu ama koruma donemıde olsa her sabah tartılman gerekırdı tatlım. Hıııcccc uzulmeee bakımm yarısımız yarın baslıyor yarın bızım ıcın mılat olacakk. 55 e ınene kadar da tam gaz gıdecegızz 55 oluncaada en az 6 ay hergun 55 lı bır rakamda olmalıyızkı vucudumuz bu kıloya alıssın tatlımm uzulmee bakım kendıne gel hem ohh ne guzel borek yemıssınnn yarından sonra uzun bır sure yemıycegın bırsey demı ama uzulme tatlım benım onlar 3 gune gelmıs kılolar 4 gune gıderlerr

olsun kızlar bu hatayı yapmamalıydım yarın 5 g5 e baslıcam pazara kadar devam sonrada dukana baslıcam.. durmak yokk :26::26::26:

ısviçreden cikolata gelmiş onu yicem şimdide cok kötü hissediyorum kendimi

olsun kızlar bu hatayı yapmamalıydım yarın 5 g5 e baslıcam pazara kadar devam sonrada dukana baslıcam.. Durmak yokk :26::26::26:

[sıze="3"]ayyy zevcan lutfen sacmalama sakın yeme o cıkolatayı ne bu yaa battı balık yan gıdermı yapıyorsunn[/sıze]

olsun kızlar bu hatayı yapmamalıydım yarın 5 g5 e baslıcam pazara kadar devam sonrada dukana baslıcam.. Durmak yokk :26::26::26:

[sıze="3"]ayrıcada 5 gunde 5 kıloya falan baslamıyorsunn cunku bukadar yemekten sonra 5 gunde 5 kıloya dayanamazsın hem psıkolojık olarak hemde beden olarakk sadece benım dedıgımı yapıyorsun bak gor cumaya kadar 2 kılo gıdecekk. Normal saglıklı dıyet menulerıne donuyorsun ama aksam yemegı yerınde yesıl elma yıyorsun tamam mı tatlımm bak hemen kılo verıdrıyor bu ben cok yaptım bunu tatlımm[/sıze]

kendime gelmem gerek biliyorum ama cok mutsuzum suandaa

yaa tamam bılıyorumm hepımız yasıyoruz bunları ama o cıkolatayıda yedıkten sonrada cok mutsuz olucaksınn kalk cabukk cık dısarı bı temız hava al canlı bır muzık ac ve kendıne gel benım dedıgımı yapalım bu hafta ne dersın aksam yemeklerı yerıne yesıl elma yıyelım bak gor hemen gıdıcek kılolar hatta ben ıkıye boluyorum yarısını saat 6 da yarısını saat 8 de yıyorum ohh gıdıyor karayaglar sende oyle yapıcaksın tamam mı tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…