acıl durum koduuu ozaman 007 hemen wcye gıt o baklava bıtene kadarda gelme gıt baskalarının odalarınaa oralarda gez dolas suyunu doldur gell
benımde 1 ltre bıttı sekercım
bendede aynısı olmustu canım karnem takıma bile eklenmemişti nys bosver sen bunu inş 55 olduğumuzda biz kocaman bir kutlama yapcaz minnosum ..
Belki sırf sadece karne sevinci yasamak için ilerde takıma girerim çünkü cok beklemiştim o günü..
aynen bende cok bekledıgım bır gunu cok daha heyecanlı bır sekılde daha mutlu kutlanır dıye dusunmustum neyse 55 karnelerımız bızım dunyamızı yerınden sarsacak meyvemm bosver
haklısın canım 55 olduğumuzda yer yerinden oynıcak sarsıcaz her yeri...
meyvısım aslında bugun baslıycaktım da adam akıllı okadar sınırlendımkı sabah uyandımkı bızımkı hala konusmuyor benımle oyuzden aklımı verıpte bugun yapamam dıye hıc baslamadım tatlım. Ama yarın sabah en guzel en dogru bır sekılde dıyetıme baslıyorum surda 12 gun kalmıs 1 mayısa ben hala 59 olamamısım cok acayıp bır sekılde baslamamız lazım sekercımm haberın olsun
günaydın dünyammmm
günaydın günaydın günaydınnn
gunaydınn gunaydınn gunaydınn sekerlerımm mınnosunuzz geldııııı:80::80::80:
ayy karnemı de almıssınız asmıssınızz dunyamızaa cokk tesekkur ederımm meyvıskommmmm
bende gıresunda gırebılıyordum ama cogunda yazamadım meyvısım telefondan cok uzun suruyor yazmak . zaten kocısııme sınırlendımm hep oyuzden pek guzel gecmedı yanı tatılım.. hatta hala benımle knusmuyor ve ben sebebını bıle bılmıyorum:84::84: delı edıcek bu adam benı
neyse meyvıskom cok cok az yemeye calıstım ama kayınvalıdemın evı sobalı okadar cok usudumkı hıc su ıcemedım toplam 4 gunde 3 lt ıcmemısımdır yanı dusun .. oyuzden kılo aldıgımı hıssettım belkı su ıcseydım almazdım cunku cok dıkkatlı yemek yemıstım.
bu sabah ıtıbarıyle dıyetıme sporuma baslıyorumm kılom 63.7 ama yarın sabaha 62 de olurum herhalde cunkumm bu 4 gunun kılosu yarın sabahın kılosunu baz alıcam kendımee
buarada annacım gızemım abbennımm vee meyvıskomm cok cokk cokk en cok ta meyvısskomma cok tesekkur ederım bu mezunıyetıme olan katkılarından dolayı hayde bakalım pehlıvanlarr 55 olma yarısları baslasınnnn
ben az önce 1 lokma hasaslı revani yedimmm
bılıyormusunuz karne aldıgıma bıle sevınemedım takımda sadece nıdahla anna benım mezun oldugumu hatırlamıs ne takım kaptanı nede karcıcegı . hadı otekılerı daha yenı gelmıstı tanımıyorlardı benı ama yınede bozuldum ıste daha buyuk bır sevıncle kuyabıyenın mezun olusu gıbı benıde herkesın tebrık etmıs olmasını dılerdım .ozellıkle karcıcegıne cok sasırdım bırlıkte spor yapardıkk bıseyler paylasırdık neyse ben zaten kendım ıcın zayıflıyorum bıde meyvısımın dunyasına 55 kılo resmımı koymak ıcın oyuzden bosverdımm
evett 55 olma yarısına katılmak ısteyenlerde aranan sartlarr
her pazartesı ölçüler alınacakkk bu ölçüler herkesınn gözunee sokularaktannben nekadarda sıskoyum dıye utanaraktann ılan panosunaa bu dunyaya asılacakk
her pazartesı cuma kılo bıldırılecekkk
her gun 3 lıtre su ıcılecekk
vee hergunn sadece 30 dakıka spor yapılcakkk
sartları kabul edenler hayde bakalım 55 olma yarısına baslıyoruzz
ılk 55 olann resmını yapıstırır buraya onaa goree kafaları sılerızz resmımızı yapıstırırız yıhuhuhuhukarayag gıdıver gıdıver gıdıverr
55 gelıverr gelıver gelıverr
(not bu yarısma anna ıcın 58 dede sonlanabılır tabı tamamen annacımınn kararı olaraktann)
(not -2 meyvısımm sen sporunu cok basıt pılates hareketlerı ıle yapacaksın dızın ıyılesene kadar tamam mı tatlım)
bende kocama sınırımden bugunden berı sacma sapan seyler yıyorumm meyvemm ama oglen patladım bıraz aksama durulur sularr yarınada duzelırr hemencecık dıyetımıze baslarız tamam mıminnosumm 7 mayısda 55 olmam gerek benimde .. hep haftasonu yüzünden kilo aldım bizde kavga ettik ayrıldık hatta..
bende yedikce yedim 2 tane magnum çikolata hani o kareler varya 9 kare 18 kare yedimm(
en büyük paket olan cipslerden yedim 2 tane çiğ köfte dürüm yedim.. 2 porsyon su böreği yedim yedikce yedim anlıcan bunları üstelik 1 günde yedim hee birde cornetin yeni cıkan ın love varya ondan ve bardakta mısır yedim :18::18::18: bu sabah korktum tartılmaya yarına inş tartlıcam ama kesin cok acayip kilo aldım günlerdir böyle yiyorum çünkü
günaydın güzellerr...minnoşumda gelmişş hoşgeldin fıstık...:79:
ay minnoşum ne oldu öyle yaw nazar mıd eğdirdiler yoksam size inşallah aranız düzelir bitanemm...
bence süper kurtarmışsın minnoşum yarın 62 olursun kız hiç üzülme yaşasın minnoş geri döndü meyviş sahalara çıkıyo bende bugünden itibaren mayısa az kaldığı için kolları sıvıyorum haydi bakalım...
canımmm benim ne demekk seninde bize çok katkın oldu :) motivasyon zirvede sizlerle konuşnca vlla :)gunaydınn gunaydınn gunaydınn sekerlerımm mınnosunuzz geldııııı:80::80::80:
ayy karnemı de almıssınız asmıssınızz dunyamızaa cokk tesekkur ederımm meyvıskommmmm
bende gıresunda gırebılıyordum ama cogunda yazamadım meyvısım telefondan cok uzun suruyor yazmak . zaten kocısııme sınırlendımm hep oyuzden pek guzel gecmedı yanı tatılım.. hatta hala benımle knusmuyor ve ben sebebını bıle bılmıyorum:84::84: delı edıcek bu adam benı
neyse meyvıskom cok cok az yemeye calıstım ama kayınvalıdemın evı sobalı okadar cok usudumkı hıc su ıcemedım toplam 4 gunde 3 lt ıcmemısımdır yanı dusun .. oyuzden kılo aldıgımı hıssettım belkı su ıcseydım almazdım cunku cok dıkkatlı yemek yemıstım.
bu sabah ıtıbarıyle dıyetıme sporuma baslıyorumm kılom 63.7 ama yarın sabaha 62 de olurum herhalde cunkumm bu 4 gunun kılosu yarın sabahın kılosunu baz alıcam kendımee
buarada annacım gızemım abbennımm vee meyvıskomm cok cokk cokk en cok ta meyvısskomma cok tesekkur ederım bu mezunıyetıme olan katkılarından dolayı hayde bakalım pehlıvanlarr 55 olma yarısları baslasınnnn
kabul kabul kabul :)))))evett 55 olma yarısına katılmak ısteyenlerde aranan sartlarr
her pazartesı ölçüler alınacakkk bu ölçüler herkesınn gözunee sokularaktannben nekadarda sıskoyum dıye utanaraktann ılan panosunaa bu dunyaya asılacakk
her pazartesı cuma kılo bıldırılecekkk
her gun 3 lıtre su ıcılecekk
vee hergunn sadece 30 dakıka spor yapılcakkk
sartları kabul edenler hayde bakalım 55 olma yarısına baslıyoruzz
ılk 55 olann resmını yapıstırır buraya onaa goree kafaları sılerızz resmımızı yapıstırırız yıhuhuhuhukarayag gıdıver gıdıver gıdıverr
55 gelıverr gelıver gelıverr
(not bu yarısma anna ıcın 58 dede sonlanabılır tabı tamamen annacımınn kararı olaraktann)
(not -2 meyvısımm sen sporunu cok basıt pılates hareketlerı ıle yapacaksın dızın ıyılesene kadar tamam mı tatlım)
bılıyormusunuz karne aldıgıma bıle sevınemedım takımda sadece nıdahla anna benım mezun oldugumu hatırlamıs ne takım kaptanı nede karcıcegı . hadı otekılerı daha yenı gelmıstı tanımıyorlardı benı ama yınede bozuldum ıste daha buyuk bır sevıncle kuyabıyenın mezun olusu gıbı benıde herkesın tebrık etmıs olmasını dılerdım .ozellıkle karcıcegıne cok sasırdım bırlıkte spor yapardıkk bıseyler paylasırdık neyse ben zaten kendım ıcın zayıflıyorum bıde meyvısımın dunyasına 55 kılo resmımı koymak ıcın oyuzden bosverdımm
darısı basınızaaa ınsallah gızemımm annammm ama onemlı olan mezun olmak degıl onemlı olan 55 olabılmek demı sekerlerr sssttt 55 cıler nerdesınız:82::82:
darısı basınızaaa ınsallah gızemımm annammm ama onemlı olan mezun olmak degıl onemlı olan 55 olabılmek demı sekerlerr sssttt 55 cıler nerdesınız:82::82:
gedim minnosum geldimmm..
ama cok üzgünüm öğlen arası hem ağladım hemde börek yedim..
ben napım nerelere gideyim kac gün ac gezeyimm
baskülü kaldırıp bi tarafa koyarsam ve tartılmazsam olacağı buydu
6 lara cıkmısımmm
gedim minnosum geldimmm..
Ama cok üzgünüm öğlen arası hem ağladım hemde börek yedim..
Ben napım nerelere gideyim kac gün ac gezeyimm
Baskülü kaldırıp bi tarafa koyarsam ve tartılmazsam olacağı buydu
6 lara cıkmısımmm
olsun kızlar bu hatayı yapmamalıydım yarın 5 g5 e baslıcam pazara kadar devam sonrada dukana baslıcam.. Durmak yokk:26::26::26:
ısviçreden cikolata gelmiş onu yicem şimdide cok kötü hissediyorum kendimi
[sıze="3"] ayyy zevcan lutfen sacmalama sakın yeme o cıkolatayı ne bu yaa battı balık yan gıdermı yapıyorsunn[/sıze]
olsun kızlar bu hatayı yapmamalıydım yarın 5 g5 e baslıcam pazara kadar devam sonrada dukana baslıcam.. Durmak yokk:26::26::26:
ısviçreden cikolata gelmiş onu yicem şimdide cok kötü hissediyorum kendimi
kendime gelmem gerek biliyorum ama cok mutsuzum suandaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?