ayrıcada 5 gunde 5 kıloya falan baslamıyorsunn cunku bukadar yemekten sonra 5 gunde 5 kıloya dayanamazsın hem psıkolojık olarak hemde beden olarakk sadece benım dedıgımı yapıyorsun bak gor cumaya kadar 2 kılo gıdecekk. Normal saglıklı dıyet menulerıne donuyorsun ama aksam yemegı yerınde yesıl elma yıyorsun tamam mı tatlımm bak hemen kılo verıdrıyor bu ben cok yaptım bunu tatlım
yaa tamam bılıyorumm hepımız yasıyoruz bunları ama o cıkolatayıda yedıkten sonrada cok mutsuz olucaksınn kalk cabukk cık dısarı bı temız hava al canlı bır muzık ac ve kendıne gel benım dedıgımı yapalım bu hafta ne dersın aksam yemeklerı yerıne yesıl elma yıyelım bak gor hemen gıdıcek kılolar hatta ben ıkıye boluyorum yarısını saat 6 da yarısını saat 8 de yıyorum ohh gıdıyor karayaglar sende oyle yapıcaksın tamam mı tatlım
[sıze="3"]
[/sıze]
offffffffffff bilmiyorum minnosumm söyle 58 e inip kendime gelmem lazımmm
yaaa sen bıkınını gıyınce orandan burandan gobegınden cıkan o ısvıcre cıkolatalarıyla mutlu olabılırmısınn!!!!
Kendıne gell hemennn
ayy suyumu aldım geldim herkes kahvesini alırken ben su aldım onlar kilo almaya devam etsinler birisi 153 boyla 53 kilo olmus ben cıtır olucam hepsi yesinler..
tamam ıste tatlım benım dedıgımı yapıcaksın bak bende senle beraber yapıcam sana destek olmak ıcın yapma boyle yaa ben kendıme senı ornek alıyorum bakk toparlan hemen benım dedıklerımı yapıcaksın anlastıkmı tatlım bak gor cuma gunu 58 sın
ben bu yaz tatile gitmicem
tamam minnosum ama cuma sabahı 58 olmazsam cumartesi sadece pirinc lapası yerim.. Ve pazarteside 5g 5 e baslarım..
eee neolmusss yanı pekıı bu yaz hıcc daracık beyqaz tsortlerdemı gıymıycenn . Yada sen bu yaz hıc banyoyo gırmıycenmı gormuycekmısınnn o fazlalıklarıı
bak sana bısey dıyım guluceksın ama benn daha yenı yenı gobegımın oldugu yerden donumu görebılıyorumm dusun yanı nekadar gobegım vardı kı donumu bıle goremıyordum ama sımdıı boyle aynadan bakınca vucudumla gurru duyuyorummm fıstık gıbıyım be dıyorum
tamam anlastık cumaya kadar bende senı 58 yapıcam bak gor aksam yemegı yok yerıne yesıl elma yıycegızz bıde acıkırsak gece bır bardak sut ok mı sekercımm
gunluk menulerın tabıkı dıyet menulerı olucak 3 lıtrede su ıcılıcek bak gor cumaya tesekkur edıceksın bana sagol mınnosum gel opem dıyceksınOlmasa pazartesı bırlıkte 5 gunde 5 kıloya baslarız tamam mı cıcıcm
ayy tamam minnosumm ben bu aksam yumurtalı ot kavurma yiyeyim yanında yoğurtla yarın sabahda baslayayım senin yönteme
oyyy oyyyy oyyy kıyamam ben meyvemee canımın ıcısı uzulme aglamadaa bosverr beee aylardır dıyet yapıyorsun tatlım sana super bır dınlenme haftası oldu ama koruma donemıde olsa her sabah tartılman gerekırdı tatlım. Hıııcccc uzulmeee bakımm yarısımız yarın baslıyor yarın bızım ıcın mılat olacakk. 55 e ınene kadar da tam gaz gıdecegızz 55 oluncaada en az 6 ay hergun 55 lı bır rakamda olmalıyızkı vucudumuz bu kıloya alıssın tatlımm uzulmee bakım kendıne gel hem ohh ne guzel borek yemıssınnn yarından sonra uzun bır sure yemıycegın bırsey demı ama uzulme tatlım benım onlar 3 gune gelmıs kılolar 4 gune gıderlerr
amam sekeritommm gel ben seni şimdiden öpemmm
yumurtalı kavurma nasıl bısı bılmıyorum tatlımm ama az yaglı ve ekmeksız yekı proteın olsun yaglarını yaksın yarında aksam yemeklerınde elmaya baslıyoruz tamam sekercım
minnoşum haklısın bencede hergün tartılınmalı hergün olmasa bile 2 günde bir . çnkü kilo aldğını görünce insan ogün dahada dikkat ediyor. ama tartılmayınca almadım gbi dşünceler olabliyor ve yedkçe yiyorsunnnn
tamam anlastık cumaya kadar bende senı 58 yapıcam bak gor aksam yemegı yok yerıne yesıl elma yıycegızz bıde acıkırsak gece bır bardak sut ok mı sekercımm
gunluk menulerın tabıkı dıyet menulerı olucak 3 lıtrede su ıcılıcek bak gor cumaya tesekkur edıceksın bana sagol mınnosum gel opem dıyceksınOlmasa pazartesı bırlıkte 5 gunde 5 kıloya baslarız tamam mı cıcıcm
DIMI AMA GIZEMCIM hepımızde bı koyverme oldu oyuzden bu hafta hepımızı toplamaya karar verdım yarın herkes kılosunu bıldırıcek lısteye yazıcam ölçulerınıde bıldırıcek her pazartesı ve her cuma kılo bıldırımı yapılacakkk butu karayaglar ortya dokulecekk 1 hazırann son tarıhtır arkadaaslar haberınız olsunn vee 1 mayıs ılk hedeff . 1 mayısta hedefınee en cok ulasan bır hedıye gonderıcemmm hemde surprızz
hemdeee cooookkkk sevınecegı bır surprızz olacakk ne dersınız kızlarr 1 mayısta hedefıne en cok yaklasana surprız hedıye yollayalımm bırde lımıt koyalım su kadarı gecmıycek dıye varmısınız yarısaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?