Meyvenull'un Diyet Günlüğü

offffffffffff bilmiyorum minnosumm söyle 58 e inip kendime gelmem lazımmm

yaaa sen bıkınını gıyınce orandan burandan gobegınden cıkan o ısvıcre cıkolatalarıyla mutlu olabılırmısınn!!!!

Kendıne gell hemennn

ayy suyumu aldım geldim herkes kahvesini alırken ben su aldım onlar kilo almaya devam etsinler birisi 153 boyla 53 kilo olmus ben cıtır olucam hepsi yesinler..

[sıze="3"]
[/sıze]

offffffffffff bilmiyorum minnosumm söyle 58 e inip kendime gelmem lazımmm

tamam ıste tatlım benım dedıgımı yapıcaksın bak bende senle beraber yapıcam sana destek olmak ıcın yapma boyle yaa ben kendıme senı ornek alıyorum bakk toparlan hemen benım dedıklerımı yapıcaksın anlastıkmı tatlım bak gor cuma gunu 58 sın

tamam minnosum ama cuma sabahı 58 olmazsam cumartesi sadece pirinc lapası yerim.. ve pazarteside 5g 5 e baslarım..

ben bu yaz tatile gitmicem

eee neolmusss yanı pekıı bu yaz hıcc daracık beyqaz tsortlerdemı gıymıycenn . Yada sen bu yaz hıc banyoyo gırmıycenmı gormuycekmısınnn o fazlalıklarıı
bak sana bısey dıyım guluceksın ama benn daha yenı yenı gobegımın oldugu yerden donumu görebılıyorumm dusun yanı nekadar gobegım vardı kı donumu bıle goremıyordum ama sımdıı boyle aynadan bakınca vucudumla gurru duyuyorummm fıstık gıbıyım be dıyorum

tamam minnosum ama cuma sabahı 58 olmazsam cumartesi sadece pirinc lapası yerim.. Ve pazarteside 5g 5 e baslarım..

tamam anlastık cumaya kadar bende senı 58 yapıcam bak gor aksam yemegı yok yerıne yesıl elma yıycegızz bıde acıkırsak gece bır bardak sut ok mı sekercımm
gunluk menulerın tabıkı dıyet menulerı olucak 3 lıtrede su ıcılıcek bak gor cumaya tesekkur edıceksın bana sagol mınnosum gel opem dıyceksın Olmasa pazartesı bırlıkte 5 gunde 5 kıloya baslarız tamam mı cıcıcm

ayy tamam minnosumm ben bu aksam yumurtalı ot kavurma yiyeyim yanında yoğurtla yarın sabahda baslayayım senin yönteme

amam sekeritommm gel ben seni şimdiden öpemmm

ayy tamam minnosumm ben bu aksam yumurtalı ot kavurma yiyeyim yanında yoğurtla yarın sabahda baslayayım senin yönteme

yumurtalı kavurma nasıl bısı bılmıyorum tatlımm ama az yaglı ve ekmeksız yekı proteın olsun yaglarını yaksın yarında aksam yemeklerınde elmaya baslıyoruz tamam sekercım

minnoşum haklısın bencede hergün tartılınmalı hergün olmasa bile 2 günde bir . çnkü kilo aldğını görünce insan ogün dahada dikkat ediyor. ama tartılmayınca almadım gbi dşünceler olabliyor ve yedkçe yiyorsunnnn

yumurtalı kavurma nasıl bısı bılmıyorum tatlımm ama az yaglı ve ekmeksız yekı proteın olsun yaglarını yaksın yarında aksam yemeklerınde elmaya baslıyoruz tamam sekercım

otu haslıon az yağda yumurtayla kavuruon minnosum protein ağırlıklı bişi ii olucak aksam için.. yarrında ellmaya baslıyorzz 2 lt ilerliyorummmm

DIMI AMA GIZEMCIM hepımızde bı koyverme oldu oyuzden bu hafta hepımızı toplamaya karar verdım yarın herkes kılosunu bıldırıcek lısteye yazıcam ölçulerınıde bıldırıcek her pazartesı ve her cuma kılo bıldırımı yapılacakkk butu karayaglar ortya dokulecekk 1 hazırann son tarıhtır arkadaaslar haberınız olsunn vee 1 mayıs ılk hedeff . 1 mayısta hedefınee en cok ulasan bır hedıye gonderıcemmm hemde surprızz

hemdeee cooookkkk sevınecegı bır surprızz olacakk ne dersınız kızlarr 1 mayısta hedefıne en cok yaklasana surprız hedıye yollayalımm bırde lımıt koyalım su kadarı gecmıycek dıye varmısınız yarısaa

başlayacaksanız haftaya bende varım kızlarr :))))

o hediye benim olmalıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…