Meyvenull'un Diyet Günlüğü

yarın sabah tartılıpğ kilolarımızı bildiriyoruz ona göree

tamam canım...

haydi bakalım kızlarr inş sağ salim ulaşalım hedeflerimizee

kardeşim bi ara 60 kiloydu sana yteişcem az kaldı demiştim kızz 56 olmuşş yawww deli oldummm
zaten görseniz benden byük gözüküyo :) boyuda 1-2 cm fazla :2:

kardeşim bi ara 60 kiloydu sana yteişcem az kaldı demiştim kızz 56 olmuşş yawww deli oldummm
zaten görseniz benden byük gözüküyo :) boyuda 1-2 cm fazla :2:

gizemim sende inat edip onu geç 55 olcan inş haziranda sende...

yaa bu hedeflere ulasılcak yada tombul tospa olarak dolasılcakk
tospalar sağdan

evet kesinlikle 58 olmadan dönmem ben bu yoldan

bu yaz bizim yazımız olcak çıtır çıtır gezcez...

ayyy fatmam pazar sabahı 58 olarak uyansam yeter bana o gün sadece protein yerim bide pastatdan yerim olur biter ama o güne kadar vermem lazım bu fazlalıkları.. :18::18::18:

ayyy fatmam pazar sabahı 58 olarak uyansam yeter bana o gün sadece protein yerim bide pastatdan yerim olur biter ama o güne kadar vermem lazım bu fazlalıkları.. :18::18::18:

meyvem üzülme canım vericeksin ve varirsin zaten daha yerleşmediler gider o yağlar pazara kadar sıkma canını...

ben spora kaçmadan menümü yazayım burayada...

Sabah:1 greyfurt, 4 yaş hurma
Kahvaltı:yumurtalı kahvaltı...
Öğle:balık tava,yoğurtlu salata 5-6 tane badem....
Ara:1 elma
Akşam:Ispanak, yoğurtlu semizotu salatası...

cok güzel olmus canım menün afiyet olsunn

cok güzel olmus canım menün afiyet olsunn

sağol meyvemm....senin sözünü dinledim proteinli yaptım menümü...ve pankreasım alışmış sanırım dün hiç + çıkmadım..

annemle pantolon almaya gitcez resim çekicem size koycam demiştim ya...ama usb kablom bozuldu onu almam lazım dur bakim halledebilirsem bugün halletcem onu...

ayy ne güzelll

eee ortanca olduğundan seni es gecmişler demekki keyfine düşkün olan sensin anlasılan sizde

valla keyif yapmayı severimmm:) yemeyi severimm yerken zevk alırım resmen ondan böyleyim ya zatenn :) gerçi birazda bünye meselesi...

benim bi arkadaşım var hatta bu haftasonu ondaydım işte.. öyle bi yerkii dersin bu 100 kilo falan ama kız 46-49 arası birşey.. hiç kilo almaz ve vücudu süper orantılıdır. çok iyi yaaa ya çok özeniyorumm valla nazar değmesin çok övüyorum onuu :)))

tabi ki bünye meselesi keske hepimiz öyle olsak bu şişmanlığı düşmanımın basına vermesın alalhım o kadar nefret ediyorum...

3 kızız biz :)
2 şer yaş var aramzda. kardeşim 2 yaş küçük ablam 2 yaş büyük :) ben ortancı oluyorum :)

ne güzelmiş bende isterdim bi ablam olsunn gizemcimm...allah uzun ömürler versin size...

hehe bende aynen yemek ayrı bi şey yaa

ya sorma nasıl imreniyorum öyle insanlara benn benimde bi arkadaşım var öyle 48 kilo ama onda hipertiroid var yani metobolizması çok hızlı genetik bide annesi 50 kilo filan 5 çocuklu bide ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…