yarın sabah tartılıpğ kilolarımızı bildiriyoruz ona göree
HEDEFLERR
mınnos prenses 1 mayıs : 59 kılo -- 1 hazıran 55 kılo ı:87::87::87:
meyvenull 1mayıs :56 kilo ----1 haziran 52 kilo :87::87::87:
qiz3mmm 1 mayıs : 62.7 ---- 1 haziran 59 kilo :87::87::87:
anna 1 mayıs: 63 kilo : -- 1 haziran 58 kilo :87::87::87:
tamam canım...
haydi bakalım kızlarr inş sağ salim ulaşalım hedeflerimizee
kardeşim bi ara 60 kiloydu sana yteişcem az kaldı demiştim kızz 56 olmuşş yawww deli oldummm
Zaten görseniz benden byük gözüküyo :) boyuda 1-2 cm fazla :2:
ayy kardesten şişman abla olmazzz hep kardesler sismandır senin daha cabuk zayıflaman lazımmm
kardeşim bi ara 60 kiloydu sana yteişcem az kaldı demiştim kızz 56 olmuşş yawww deli oldummm
zaten görseniz benden byük gözüküyo :) boyuda 1-2 cm fazla :2:
yaa bu hedeflere ulasılcak yada tombul tospa olarak dolasılcakk
tospalar sağdan
evet genlde kardeşler şişmandır mesela benim ablam 54 kilooooo
ama biz pazar günü askımın pastasını kesicektikk nolcak şimdiiii
canım pazar gününe kadar dikkat dip 58 olursun pazar günüde pastadan azcık yersin o gün akşam dengelersin bi şekilde ... sakın pazar günü abartmayı düşünme ona göre... bak hedefinidüşün 55 olcan daha
ayyy fatmam pazar sabahı 58 olarak uyansam yeter bana o gün sadece protein yerim bide pastatdan yerim olur biter ama o güne kadar vermem lazım bu fazlalıkları.. :18::18::18:
meyvem üzülme canım vericeksin ve varirsin zaten daha yerleşmediler gider o yağlar pazara kadar sıkma canını...
ben spora kaçmadan menümü yazayım burayada...
Sabah:1 greyfurt, 4 yaş hurma
Kahvaltı:yumurtalı kahvaltı...
Öğle:balık tava,yoğurtlu salata 5-6 tane badem....
Ara:1 elma
Akşam:Ispanak, yoğurtlu semizotu salatası...
kac kardessınız canım sizz..
cok güzel olmus canım menün afiyet olsunn
3 kızız biz :)
2 şer yaş var aramzda. kardeşim 2 yaş küçük ablam 2 yaş büyük :) ben ortancı oluyorum :)
ayy ne güzelll
eee ortanca olduğundan seni es gecmişler demekki keyfine düşkün olan sensin anlasılan sizde
valla keyif yapmayı severimmm:) yemeyi severimm yerken zevk alırım resmen ondan böyleyim ya zatenn :) gerçi birazda bünye meselesi...
benim bi arkadaşım var hatta bu haftasonu ondaydım işte.. öyle bi yerkii dersin bu 100 kilo falan ama kız 46-49 arası birşey.. hiç kilo almaz ve vücudu süper orantılıdır. çok iyi yaaa ya çok özeniyorumm valla nazar değmesin çok övüyorum onuu :)))
3 kızız biz :)
2 şer yaş var aramzda. kardeşim 2 yaş küçük ablam 2 yaş büyük :) ben ortancı oluyorum :)
valla keyif yapmayı severimmm:) yemeyi severimm yerken zevk alırım resmen ondan böyleyim ya zatenn :) gerçi birazda bünye meselesi...
benim bi arkadaşım var hatta bu haftasonu ondaydım işte.. öyle bi yerkii dersin bu 100 kilo falan ama kız 46-49 arası birşey.. hiç kilo almaz ve vücudu süper orantılıdır. çok iyi yaaa ya çok özeniyorumm valla nazar değmesin çok övüyorum onuu :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?