fıstıklarım ben spora kaçıyorum öpüldünüz...
ayy meyvemm hani ben adet olmak için hap kullanıyodum ya onu bırakım işte şimdi.. 2 aydır olmuyodum adet. şimdi oldum çok sevnçliyim yaa ohh biazda olsa şişliğim inerr yuppiii
ne güzelmiş bende isterdim bi ablam olsunn gizemcimm...allah uzun ömürler versin size...
aminn canımm:)hehe bende aynen yemek ayrı bi şey yaa
ya sorma nasıl imreniyorum öyle insanlara benn benimde bi arkadaşım var öyle 48 kilo ama onda hipertiroid var yani metobolizması çok hızlı genetik bide annesi 50 kilo filan 5 çocuklu bide ....
ayy ne güzel yaaa vallaaa .)))))
benim anneminde 3 çocuğu var ve oda en fazla 60 olmuştur hep 57-59 arası maşşallah onada :)
37 yaşında zaten daha kilolu olmasın tabii :)
amanın ne kadar genc annen var senin demek 18 inde anne olmuss
evet 18-19 öyle birşey :)
ama ben çok seviniyorum böyle oldğu için arkadaş gbiyiz :)
ayy bırırlerı geldı bısıler oldu gelıp lısteyı yapamadım neysekı meyvıskomm hedefler lıstesını yazmıss
sımdıkk sekerlerım hedefler bellı olduu
meyvısıme askının dogumgunusunde pasta ıznı var varr ama
ondan sonrakı gun elma yada proteınle gececekk
doktora gtcem tekrar başla derse başlıycam canımayy süper bişi canım buu..
ilaca tekrar baslıcakmısn peki..
evet güzel ama 1imz erkek olsaydık bari. abimin olmasını isterdim aslında ama olmasın yaa rahat olamazdım bu seferrr3 ünüzünde kız olması ayrı bi sans tabii
bende 3 kız kardesımm
en buyuklerı mınnos 27 yasında
ortancaaa ayşe 25 yasında
en kucuck tekne kazıntısı merve 17 yasında
kolay gelsin tatlım görüşürüzzz
ayy meyvemm hani ben adet olmak için hap kullanıyodum ya onu bırakım işte şimdi.. 2 aydır olmuyodum adet. şimdi oldum çok sevnçliyim yaa ohh biazda olsa şişliğim inerr yuppiii
ayy ne güzel yaaa vallaaa .)))))
benim anneminde 3 çocuğu var ve oda en fazla 60 olmuştur hep 57-59 arası maşşallah onada :)
37 yaşında zaten daha kilolu olmasın tabii :)
bende 3 kız kardesımm
en buyuklerı mınnos 27 yasında
ortancaaa ayşe 25 yasında
en kucuck tekne kazıntısı merve 17 yasında
bu gün hiç keyfim yok cok keyifsizim bu rakam beni öldürdü bitirdi bu arada ben bi türlü diyet moduna giremiyorumm cok kötü durumdayım yaa
dün aksam yemeğinde yine börek yedim son 1 haftadır cips börek kek çikolata ile besleniyorum salata hiç yemedim yoğurt azıma sürmedim neyse işte kendime gelmem lazım..
meyvısım sen belını 3 farklı yerden nasıl olcuyorsun yaa ben anlamadım gıttı ben gobek delıgınden olctum ıste bak fıcı gıbıyım hıc ınce bır yerım yok ne bır hat var nede bır kıvrımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?