Meyvenull'un Diyet Günlüğü

ayy meyvemm hani ben adet olmak için hap kullanıyodum ya onu bırakım işte şimdi.. 2 aydır olmuyodum adet. şimdi oldum çok sevnçliyim yaa ohh biazda olsa şişliğim inerr yuppiii

ayy ne güzel yaaa vallaaa .)))))
benim anneminde 3 çocuğu var ve oda en fazla 60 olmuştur hep 57-59 arası maşşallah onada :)
37 yaşında zaten daha kilolu olmasın tabii :)

ayy bırırlerı geldı bısıler oldu gelıp lısteyı yapamadım neysekı meyvıskomm hedefler lıstesını yazmıss
sımdıkk sekerlerım hedefler bellı olduu
meyvısıme askının dogumgunusunde pasta ıznı var varr ama
ondan sonrakı gun elma yada proteınle gececekk

bende 3 kız kardesımm
en buyuklerı mınnos 27 yasında
ortancaaa ayşe 25 yasında

en kucuck tekne kazıntısı merve 17 yasında

Son düzenleme:

minnosummm ozamn ben pazara kadar sıkı sekilde diyet yapıyorum pazar protein + pasta yiyorumm pazartesi de eski düzenime geciyorum...

ayy ebnim canım ayran corbası istiyor minnosum yaa yarın onu yapsam nolur aksam yine elma mı yerim öğlen ayran corbamı içerim sabahda yumurtalı kahvaltımı yaparım hıı ne dersin..

ayy süper bişi canım buu..
ilaca tekrar baslıcakmısn peki..
doktora gtcem tekrar başla derse başlıycam canım
3 ünüzünde kız olması ayrı bi sans tabii
evet güzel ama 1imz erkek olsaydık bari. abimin olmasını isterdim aslında ama olmasın yaa rahat olamazdım bu seferrr
bende 3 kız kardesımm

aaa ne güzellll
en kçüğü kaç kilo merak ettiim minnoşummmmmm :26:

kolay gelsin tatlım görüşürüzzz

alıştım artık spora meyvemm kolay geliyo yuppiii

ayy meyvemm hani ben adet olmak için hap kullanıyodum ya onu bırakım işte şimdi.. 2 aydır olmuyodum adet. şimdi oldum çok sevnçliyim yaa ohh biazda olsa şişliğim inerr yuppiii

çok sevindim gizemim yaa rahatlarsın şimdi oh şişliklerinde iner inş sonra kilo vermeni hızlandırır regl olmann...

ayy ne güzel yaaa vallaaa .)))))
benim anneminde 3 çocuğu var ve oda en fazla 60 olmuştur hep 57-59 arası maşşallah onada :)
37 yaşında zaten daha kilolu olmasın tabii :)

maşallah annene canım ya benim annem de zayıf olsa keşke zamanında stres yüzünden aldı kilolarını şimdi vermek istiyo inş verdircem ona...

senin annen de genç benim annem gibi benim annem 16 yaşında beni kucağına almış

bende 3 kız kardesımm

oy maşallah minnoşuma ne güzell...tekne kazıntısı güzelmiş

gunaydınn sekerlerımmm mucuck mucuckkkk dun haber veremeden cıktım kusura bakmayınn gecede gelemedımmm .. evet sabah ölçülerımı aldım unutmadan yazayım benımkı gunluk degısıyor galıba onu anlamadım ama

göğüs : 96

göğüsaltı :80

bel: 86 (göbek delıgınden)

kalca : 100

ust bacak :58

kılom : 63,5

ayy kızlarr ben dun kocıse sınırımden her bıseylerı yedım dakka soluk leblebı cıkolata antep fıstıgı ama buna ragmen dune gore 200 gr gıtmıs demekkkı dıkkat etseydımm vuuu bugun elmalı dıyetıme baslamıs bulunmakta olup yanı aksam yemegınde elma yıycemm haydı bakalımm yenı gun yenı hafta baslasın kızlarr dökulunn

günaydın sekerlerm..
ben busabah tam 60 kiloyum ölcülerde aynı gecen seferkiyle...

göğüs 84
göğüs altı 75
bel 65
göbek deliği 80
göbek 85
kalca 97
bacak 55

Son düzenleme:
meyvısım sen belını 3 farklı yerden nasıl olcuyorsun yaa ben anlamadım gıttı ben gobek delıgınden olctum ıste bak fıcı gıbıyım hıc ınce bır yerım yok ne bır hat var nede bır kıvrımm

bu gün hiç keyfim yok cok keyifsizim bu rakam beni öldürdü bitirdi bu arada ben bi türlü diyet moduna giremiyorumm cok kötü durumdayım yaa
dün aksam yemeğinde yine börek yedim son 1 haftadır cips börek kek çikolata ile besleniyorum salata hiç yemedim yoğurt azıma sürmedim neyse işte kendime gelmem lazım..

yaa meyvem sana nazar degdı tatlım . neolursun yavas yavas kendıne gell otlu yumurta yıycem dedın dıye bıse demedım ama bugece mutlaka ve mutlaka elmanı yıyorsun baskada bısı yemıyorsun tammam mı cıcıcm

minnosum benim ilk sayfalarda resmim var baktıysan orda en ince yeri farkedersin asağı doğru kalınlasıyor en ince yer bel sonra göbek deliği onun altıda göbek öyle iniyor işte sendede vardır mutlaka..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…