Meyvenull'un Diyet Günlüğü

minnosum benim ilk sayfalarda resmim var baktıysan orda en ince yeri farkedersin asağı doğru kalınlasıyor en ince yer bel sonra göbek deliği onun altıda göbek öyle iniyor işte sendede vardır mutlaka..

neyse artık bend eoyle olcerım tatlımm ne olur kendıne gel yaa neoldu sana boylee nerde o her aksam 1 saat spor yapan sadece yogurtla salata yıyen meyvısımmm benım
hem bak babana soz verdın bıdahakı gıdısıne 55 olman sart tatlım vucudun sureklı kılo verme cabaları ıceroısınde oldugu ıcın yoruldu bunaldı tabıkı ama bıran evvel kendını toparrlaman lazım tatlım aksam bısey yemek ıstedıgınde tartıya cıktıgını ve orda 59.5 ı gorecegını hayal et ıste ozaman yemezsın tatlım hadı bak yarına senden 500 benden 500 gıtsınn hadı meyvısımm

anladım tatlım nasıl olcu alıcagımı bundan sonra oyle alırım bende sekercımm
sımdı bunları lıste yapalım annayla gızem gelınce onlarıda eklerızz 1 mayıs ta olcu farklarına bakarız her cuma pazartesı kılolara bakarız ne dersın tatlım

meyvenulll
ben busabah tam 60 kiloyum ölcülerde aynı gecen seferkiyle...

göğüs 84
göğüs altı 75
bel 65
göbek deliği 80
göbek 85
kalca 97
bacak 55

minnoş prenses

göğüs : 96

göğüsaltı :80

bel: 86 (göbek delıgınden)

kalca : 100

ust bacak :58

kılom : 63,5

yaa meyvem sana nazar degdı tatlım . neolursun yavas yavas kendıne gell otlu yumurta yıycem dedın dıye bıse demedım ama bugece mutlaka ve mutlaka elmanı yıyorsun baskada bısı yemıyorsun tammam mı cıcıcm

yaa yicektim onu ama yaparken içine sacım düşmüş ben öyle seyden cok tiksinirim kendim bile olsam mümkün değil yiyemem hatta hepsini çöpe atarımm.. ve öyle oldu o mide cosmasıylada börek yedim.

canımcım sporda yapamıyorum yaa galiba onun etkiside var..
yarına 1 kilo eksik cıkmak istiyorum minnosum ben yaa... evet babam durumuda var doğru söylüyordun.. off cok üseniyorum salatayla uğrasmaya bıktım valla diyeten değilde yanlız yasamakdan eve gittiğimde bombos kalmak içimi sıkıyor o sekilde bide kalk kendin için uğras ne gerek var diyorum bi kendim için bu kadar uğrasmaya.. ama toplanmam lazımm :26::26:

cok ii olur minnosummm kızlarda gelsinlerde

meyvısımm ıste bak bır hafta hıc ugrasmıycaksınkı tatlım aksamları bıtane elmayı yıkayıpp hatır hutur ısırıp yıyceksınnn ve tartıda gorduklerınden sonra zaten kendı kendıne 55 e kadar ugrasayım mana bırakmıyım dıyceksın devam edıceksın tatlım benımm oglenlerıde proteın yap tavuk kızartt yada hazır koftelerden al onlardan kızart az bıraz daha sabret ama zevcanım yaa ne kaldı surda 55 e

minnosum haklısın dişimi sıkmam lazımm o kadar uğrastım ettim askım beni artık cok cok beğenirken ben tekrar yağ tulumu olamam..
canım hazır köfte yemiyorum ben acıkcası annemin yaptığı köfteden baskasınıda yemiyorum .. ondan hep tavuk göğüsü haslıyorum en ii yediğim o yada ton balığı .. yarın sabaha 59.0 olmam sart minnosum baska türlü olmaz bu iş ayyy baksana bide en büyük hedef benimm..
4 kilo vermem lazım mayıs 1 e kadar...
cok calısmam gerek cokkk

eee yanı bu ısın bıde surprız hedıyesı var tatlımm haberın olsunn unutma yanı böyle janjanlı jelatınlı paket yapılmış bır surprız hedıyeee olacakk acaba meyvısın mı olacakk
hayır tabıkıde mınnosun olacakk ayy daha yarım lıtre suyum bıttı su ıceyım hemen

evet minnosum meyvişinnn wc den geliyoo yarına kesin 1 kilom gidicekkk bundan artık eminimmmm

bende su alayımmm yaz geldi haftaya havalar sımsıcak olucakk ve ben artık capri giycemmm
su su su suuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

evet minnosum meyvişinnn wc den geliyoo yarına kesin 1 kilom gidicekkk bundan artık eminimmmm

bende su alayımmm yaz geldi haftaya havalar sımsıcak olucakk ve ben artık capri giycemmm
su su su suuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

anaaamm gercektenmııı amanınn surprız gıdıyormuuu artrık gızlı gızlı su ıcmem gerekk yoksam surprız elden gıdıcekkk . meyvısım sen aksama yesıl elmanı yedınmıydı butun toksınlerı atıcak vucudun ve yarın sabah 59 olucaksın yıhuhuu ayy bende tekrar 62 lere ınsem hıc fena olmaz hanı yanı

süpriz benim olucakkk

1 litre bittii

Kaç gündür yazamıyorum bebeğim rahatsızlandı hastanede kaldık bi kaç gündür iyiydi bu sabaha karşı 2 de ishal istifar 6 da uyudu yavrum ne yediğimiz belli ne içtiğimiz allahım sen onu koru önemsiz birşeyde olsa anneyim dayanamıyorum

gecmiş olsun tatlım allah şifa versin..
umarım en kısa sürede sağlığına kavusur..

minnoşum üzülme o dündü artık bugüne bakmak lazım ölçülerinde incelcek merak etme sen...

günaydın sekerlerm..
ben busabah tam 60 kiloyum ölcülerde aynı gecen seferkiyle...

göğüs 84
göğüs altı 75
bel 65
göbek deliği 80
göbek 85
kalca 97
bacak 55

meyvem dün o kadar yemene rağmen 5lilere yakınsın sevin bence canım evde üzülme vücudun direniyo gibi olabilir düşünsene o kadar kiloyu verdi koşmuş gibi düşün kilometrelerce yol koştu artık yoruldu biraz mola verip tekrar koşucak sende bölye düşün canım günlerdir diyet modunda değildin ama şimdi maraton yendien başlıyor hadi bakalım...gelsin 55

günaydın kızlar tartı benimle oyun oynuyor galiba ya 65.7 geldim:26:
regl haftam yaklaştı ondan mı oldu acaba şişmeye filanmı başladım bilmiyorum...ama moralimi bozmasına izin vermiycem...

ölçülerime gelince:

göğüs:90
göğüsaltı:82
bel:74
göbek:83
Kalça:96
bacak:56

ölçülerimde 1er cm incelme var...spor sıkılaştırmaya başladı gibi...

annacım sen yaza fıstık gib giriceksinn inş canım..

kızlar annemle sevgilim konustu az önce annem cok ii davranmıs ona bana kalsa hemen olsun demiş :))
ama babası falan vs söylemiş mutlu oldum gercekten ..bi taraftanda üzülmdüm gerci. hayırlısı bakalım şu secim bi olsaydı offf

bu arada 1.5 litrem bitti

ay meyvem hepimiz fıstık olcaz bitanemm

ayy ne diyosunnn çok sevindimmm yihuu meyvem aşkta kazandığı gibi diyettede kazancak süper olcak...

üzülme kız avrdır bundada bir hayır bak yoluna girmeye başaldı işler hadi bakalım inş..

1.5 mu benim 2 lt bittii nabeeeer :76:

ayy ben o kadar içemem zaten wc ye giderken utanıom

eve gidip salata tavuk yoğurt yicem az sonra..
öğleden sonra görüşürüz canım annem ne dicek acaba telefonda :18::18::18:
anlatırım öğleden sonraa öptüm sekercimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…