Meyvenull'un Diyet Günlüğü

meyvemm bacakların için morelini bozma bak gerçekten önemli olan üst bölge..
benim basen 54 cm
kalçam 91 cm ...

ama üst byüük oldğu için o kadar orantısızkii keşke altım byük olsa diyorum hep..

hayırlı olsun öncelikle
çok iyi besleniyosun,ben salatayı pek sevmem ya
bişi sorucam hiç ekmek yemiyo musun,nasıl duruyosun ekmeksiz benim midem çok ağrıyo da =(

teşekkür ederim..
aslında uzun süre montignacdiyetini uyguladım onun beslenme alıskanlıma cok faydası oldu..bi süre böye takılıp yine montignac yapmaya devam edicem.
ekmeği tam buğday yiyorum sabahları oda ekmek yemediğimde yulaf ezmsi yada yumurtalı kahvaltı yapıyorum.
bir düzene girince ekmek aramıyorsun. önceden bende sen gibiydim ekmek pilav makarna yemeden doymuyordum ama şimdi sebzeyle bile doyabiliyorum tabi yoğurt ve salata mutlaka olucak.

meyvemm bacakların için morelini bozma bak gerçekten önemli olan üst bölge..
benim basen 54 cm
kalçam 91 cm ...

ama üst byüük oldğu için o kadar orantısızkii keşke altım byük olsa diyorum hep..

ayy gizemcim ama bak senin fotoyla benim fotoyu yan yana koysak herkes beni şişman görür düşünben senden kac kilo zayıfım.senin boyun kac bilmiyorum ama 162 benim ki. bence saba öyle geliyor herkes direk kalca ve basene odaklanıyor bacakların ince olması daha önemli

boyum 1.60 canım.. ya bünye meselesi işte.. benim bacaklrım hiç kiloalmıyo.. aksine göbeğim gtsin dye o kadar spor yapıyorum ölçüyorum yne alttan gidiyor kafayı yicemm göbek kaldı kocamann

ben de artık yemicem ya valla bi ara bende yemiyordum ekmek.20 gündür falan dikkat ediyorum ama öğlen ve akşam birer dilim yiyorum kilo vermemi engellermi ki?
bide yeşilçay vs içiyormusun onu merak ettim

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 0 ziyaretçi)

Anna_Maria meyvenull+qiz3mm+ 232 zumruti doLunaay niluferarda sam_yeli ashkmeleği

meyvenin renkli dünyası online

gülümmm inş yarın 57 yi görüp mezun olurum
evet evet ben size cok alıstım sizi cok seviyorumm asla bırakamam sizlerii
seni de mezun edicez hayırlısıyla gülümm

insallah meyvem ama benim yolum daha cokkkkkk uzun...90kiloya varim bende fotografimi eklicem..ozaman bakarsiniz ne haldeyim...ilk fotom 106 kiloyken...insallah temmuzun 23kadar baya bir kilo veririmmmm:84::84:

meraba kızlar aranıza katılabilirmiyim ben az önce elma sirkesiyle zayıflanırmı konusunu araştırdım yarın başlıyacağım bakalım nasıl olacak doktor maranki diyetle birlikte yapılırsa kilo verirsiniz diye yazmış diyet yapmazsanızda yağ yakıcı özelliğinden dolayı vücut şeklimiz düzelirmiş cildide güzelleştiriyomuş kullanacak olan varsa şu şekilde kuyllanın diyor 1 bardak ılık suya 2 tatlı kaşığı elma sirkesi 1 tatlı kaşığı bal katıp sabahları aç karnına yudum yudum akşamlarıda yatmadan önce yudum yudum bikerede içmeyi tavsiye etmiyolar bakalım kilo verirsem sizinle paylaşırım 20kilo vermem lazım hedefim ama nekadar sürede veririm bilmiyorum

boyum 1.60 canım.. ya bünye meselesi işte.. benim bacaklrım hiç kiloalmıyo.. aksine göbeğim gtsin dye o kadar spor yapıyorum ölçüyorum yne alttan gidiyor kafayı yicemm göbek kaldı kocamann

oooffff haklısın bünye meselesi bu yapımız böylee ama gitmicek die bişi yok sonucda orda ericek yağ kalmadığında becbur diğer taraf ericek..
benimda sadece üstüm eriyor artık kaburgalatım belli oluyor köprücük kemiğim falan iice ortaya cıktı benim incecik kaldı ama bacaklar ve popom öyelece duruyor

kızlar üzülmeyin ya benimde bacaklarım kalın ama gitcek sonuçta kilo verince hepsi...

bir 4-5 kilo verin farkı görceksiniz inşallah güzeller sıkmayın canınızı

hadi ben spora kaçtım çok geciktirmiyim görüşürüz öpüldünüzz

Son düzenleme:
ben de artık yemicem ya valla bi ara bende yemiyordum ekmek.20 gündür falan dikkat ediyorum ama öğlen ve akşam birer dilim yiyorum kilo vermemi engellermi ki?
bide yeşilçay vs içiyormusun onu merak ettim
1 dilm den bişi olmaz sonucda diyet yaparken karbonhidratb protein vitamin dengesini korumamız gerekiyor bu dengeyi korursan hiç sorun değil..
Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 0 ziyaretçi)

Anna_Maria meyvenull+qiz3mm+ 232 zumruti doLunaay niluferarda sam_yeli ashkmeleği

meyvenin renkli dünyası online

:87::87::87::87::87::87::87::87:

insallah meyvem ama benim yolum daha cokkkkkk uzun...90kiloya varim bende fotografimi eklicem..ozaman bakarsiniz ne haldeyim...ilk fotom 106 kiloyken...insallah temmuzun 23kadar baya bir kilo veririmmmm:84::84:
ayyy gülüm ben 52 olana kadar sen iki kez hedefine ulasırsın
masallahın var canım senin zairan bası 8 lerdesinn

hoşgeldin. aslında grup falan değiliz geyip yapıoz işte benim günlüğüm burası istediğin zaman gelip yazabilirsin.umarım en kısa zamanda hedefine ulasırsın .. ben öyle sirkedir kürdür uygulayamıyorum cok hassasım midem kabul etmiyor zaten sindirimime bile vücudum reaksiyon veriyor yüzümde ürtikerler cıkıyor ondan hiç bi kür vs uygulayamıyorum inş sende işe yarar

annacım ne kadar ince olursa olsun üstüme göre altım hep kalın olucak.. yapım böyle..

kolay gelsin tatlım sana bende birazdan 2. 70 dakkamı yapıcam

gizemcim bence cok güzelsin canım yani göbeğini görmüyorum sonucda ama 5 daha versen yeter yani 60 olsan yeter gibi geliyor . zaten incecik duruyorsun..

gizemcim bence cok güzelsin canım yani göbeğini görmüyorum sonucda ama 5 daha versen yeter yani 60 olsan yeter gibi geliyor . zaten incecik duruyorsun..

ben senin üst bölgene bayıldım.. incecik.. öyle olmasını isterdim..
benim omuzlarımdan anlaşılıyo ne kadar geniş oldğm

ben senin üst bölgene bayıldım.. incecik.. öyle olmasını isterdim..
benim omuzlarımdan anlaşılıyo ne kadar geniş oldğm

gizemcim yaa call yapsan göbek calıstırıcı hareketlerini sadece süper işe yarıyor kısa sürede etkisi gözle görülür oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…