Meyvenull'un Diyet Günlüğü

annacım ne kadar ince olursa olsun üstüme göre altım hep kalın olucak.. yapım böyle..

kolay gelsin tatlım sana bende birazdan 2. 70 dakkamı yapıcam

ay bende öyleyim meyvecim ama olsun yinede bir 5 kilo o yapıyı kamufle eder görürsün bak ....

sağol canım fatmagülü izlerken farketmeden 1.5 saat yürümüşüm

neyse iyi oldu oy sen yormasaydın kendini meyvem yaa :26:

meyvemm soldaki benim.. nasıl sence son halimm ne kadar daha versem yeter :26:

Gizemcim saç rengine bayıldım yüzün burda çok güzel çıkmışş maşallah fıstık gibisin :87:

meyvem haklı bir 5 kilo verirsen çıp çıtır olursun o elbisenin içinde hayal ettimde mükemmel olur bence canım

yalnız erkeklere yazık olcak canları yancak biraz :90:

teşekkür ederim fatmacımm :)
zaten o 5 kiloyuda bi verebilsem...

aman yansın onların canlarıı hiç acımıyorm erkekleree :))))

Son düzenleme:
dünyam dünyammmm kilom artmıs napcaz şimdiii nolcak kii bişiler yapmak lazım mezun olucam derken olanlara bak :26:
59.0 cıktım bu sabahh ...
off offff
tatlı dünyam seker dünyam ..
bu günkü menümü yazayım barii

sabah yulaf ezmesi yoğurtlu 3 tatlı kasığı ceviz
ara elma
öğlen yumurtalı ot (kaldirik) kavurma(yoğurt soslu)
ara leblebi
aksam tavuk salata yoğurt

Meyvecim bana sormuşsun inceltmek için ne yapıyorsun diye:
50 bir bacağıma, 50 bir bacağıma makas hareketi
yere yatıp bisiklet çeviriyorum 100 kere
250 kere zıplıyorum ( hepsini aynı anda yapamıyorum akşamları )
Çömelme hareketi yapıyorum 50 kere
son olarakta yere yatıp bacaklarımı daire şeklinde çeviriyorum

tatlım işe yarıyormu peki bu yaptıkların ölçüyormusun ..

ahh dünyamm canım dünyam kusuruma bakma seni bu gün cok yanlız bıraktım ama napayım mezun olamadım
ondan takımla ilgilenmem gerekiyor inş haftaya hepsenle olucam canımmm benimm :82:

minnoşş geldiii:79::79::79:

ayy evet bılıyorumm okadar karayaglaa benım dunyamda ne ısın var senın dıyorsunn bılıyorumm bu hafta bıde 900 gr artıdasınnn senı ben napemm dıyorsun onuda bılıyorum hoooff ben haftayaa 63 kıloyumkııı

dünyam bak minnos ablan gelmiş kara yağlarını getirmiş

minnosum sana kac kere dedim yeter artık 63 olucaksın die .offlamak pufflamak yok haftaya 63 ü görüyorsun hafat sonu kacamak yaptığını duymıcam bak yarın o kadar sey yicektim vaz gectim diyetin dısına cıkmıcam ben yemicem sende yemiceksin yaz geldi buralar ısındı
hadi minnosum bu aksam 1.5 saat spor yapıcaaz varmısnnn

ayy buaksam allahtan benım pılatesım var yoksam dılınden duramazdımm:86::86::86: ayy gıdıcekkı benım karayaglarım sen kendınee bakk hıhh yaa ben bu cumada 63 olamazsamm kocısıme dıycemm cooper alma bana liposakşınnn yaptıralımda şöyle 5 kılo atayımm bır gunde ohhhh ayy dusunsene meyvem bugece yatıyorsun sabaha kalkıyorsunkı 53 kılosunn ayy bende 59 olurum

ayy inanamıyorum sözlerineeee
sen ne dediğinin farkındamısın minnosum cooperdan vaz geciyorsun olmaz öyle seyyy o cooper alınacak 1 tur da bana verilece
bu aksam platesini yap ozamn ve 30 dkda yürü bak hafta sonu da cok dikkat ediyorsun ben pazar günü 5.g 5 e baslıcam annemlerin yanına incecik gitmem lazımm

ayy minnosumm ben izmite gidince kendime yeni ciciler alıcam vermem lazım su 2 kiloyuu...

sende hemen 63 oluyorsun sekercimmm bak yoksa elimden dilimden cekeceğin var sana ultimatom gönderiyorum

teşekkür ederim fatmacımm :)
zaten o 5 kiloyuda bi verebilsem...

aman yansın onların canlarıı hiç acımıyorm erkekleree :))))

verirsin canım veririsin

acınmaz zaten onlara haklısın canım acıma

ayy meyvemm üzülme gitcek hepsi tıkır tıkır

afiyet olsun şekeritom iyi pazar alışverişleriii

minnoşumm işte buu haftaya 63 olcan yapabilirsin kiiiiiiiii neden olmasınnn

en büyük minnoşşşş

minnoş haftaya 63 meyve 57 fatma 65

tatlım ben kova burcuyum yükselenim boğa ..
ama şu 13. burc tantanasından sonra acaba balıkmıyımda demeye basladım

sen hangisisin
ben boğa burcuyum yükselenim ikizler :))

canım kilo değildir o ya şişkinliktir sıkma canını sennn :)

ayy evet yaa 5 kılo karayagın sebebındenn cooperımdan vazgecıyorumm şaşmıyım ben neyımm yaa Evet cumaya ben 63 kıloyum sekerım bende dusunuyorum su 5 gunde 5 kıloyu bakalım hayırlısı nezaman baslıycam bakalım haftasonu baslayabılırmıyım bılemıyorum sekercım

evettt annaacımm haftayaa korksun karayaglarr bızdenn mınnos cıtır olacagız bızz
minnoş haftaya 63 meyve 57 fatma 65

qiz3mmm 61 :) kişiselimdeki yazı gerçekleşsin istiyorum nisan 1 e

ayy hadı ınsallah ınsallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…