ayy ben o kadar içemem zaten wc ye giderken utanıom
eve gidip salata tavuk yoğurt yicem az sonra..
öğleden sonra görüşürüz canım annem ne dicek acaba telefonda :18::18::18:
anlatırım öğleden sonraa öptüm sekercimm
canımmm cok cok gecmıs olsun umarım onemlı bıseyı yokturr bebegının hemen duzelırKaç gündür yazamıyorum bebeğim rahatsızlandı hastanede kaldık bi kaç gündür iyiydi bu sabaha karşı 2 de ishal istifar 6 da uyudu yavrumne yediğimiz belli ne içtiğimiz allahım sen onu koru önemsiz birşeyde olsa anneyim dayanamıyorum
annaaa ölçulerınn superrr yyaa aranızda fıcı gıbın olan bı ben varım herhalde gecen gece olcu alıyorum gel baba senıde olceyım dedımm adamm standart 124-124-124 gogus gobek kalcaagünaydın kızlar tartı benimle oyun oynuyor galiba ya 65.7 geldim:26:
regl haftam yaklaştı ondan mı oldu acaba şişmeye filanmı başladım bilmiyorum...ama moralimi bozmasına izin vermiycem...
ölçülerime gelince:
göğüs:90
göğüsaltı:82
bel:74
göbek:83
Kalça:96
bacak:56
ölçülerimde 1er cm incelme var...spor sıkılaştırmaya başladı gibi...
annacım sen yaza fıstık gib giriceksinn inş canım..
kızlar annemle sevgilim konustu az önce annem cok ii davranmıs ona bana kalsa hemen olsun demiş :))
ama babası falan vs söylemiş mutlu oldum gercekten ..bi taraftanda üzülmdüm gerci. hayırlısı bakalım şu secim bi olsaydı offf
bu arada 1.5 litrem bitti
canımmm cok cok gecmıs olsun umarım onemlı bıseyı yokturr bebegının hemen duzelır
annaaa ölçulerınn superrr yyaa aranızda fıcı gıbın olan bı ben varım herhalde gecen gece olcu alıyorum gel baba senıde olceyım dedımm adamm standart 124-124-124 gogus gobek kalcaahalımıze sukretmemız lazım
ay cok sevındımm meyvemm hadı hayırlısı olsun ınsalahh hersey yoluna gırer tatlım
annaa napıyorsunnn burdamısın sekercımmm masallah sen cok ınceymıssın yaa aman nazar etmıyımboyun kactı tatlım benım 160 de ondan sordum cıcım
minnoşum spora gitmeden gördüğüme sevindim seni...
Ne süperi kızz fazlalık var...ay tatlım ölyle deme yaw spora başlayınca incelirsin spor yapcan dimi pilates filan...
Babanı mı ölçtün maşallah baban çok standartmış gerçekten hehe...
heee babıskomm 124 kılo bıde bılıyormusun olculerde aynı boyuda 170 yoktur ıste benden bıraz uzun aslında zayıflaması lazım ama ıstee3 gun dıyet yapıyor 5 gun bozuyor allahım saglıgını korusun ınsallah zayıflar.
Tatlım ben 4 aydır pılates yapıyordum mart ayında bıraktım hem sıkıldım aksam ısten 5 te cıkıyorum pılates 6-7 saatlerındeydı haftada 3 gun ama cok cok farkettı bende sımdı ara vermıs hoca kurs bıtmıs gıbı yanı dusunuyorum bıdahamı baslasam evde kosu bandım var ama yapmıyorum annacım yaaa hooofff bı baslaam ardı gelıyor ama baslayamadım kı napıcam bılmıyorum.. Ama yok artık kesın baslamam lazım 63 e alıstı vucut artık azalsın bukadar ıncelmısken 55 olmadan bırakmam
burdayım minnoşummm....
Kız ne incesi belim incelse keşke ya öf kalçanında maşallahı var...
Benim boyum 1.67 canım... Boydan farkediyo heralde olsun senin boyunda çok kısa sayılmaz...55 olunca fıstık gibi olursun vallla
ayy canım sağlıklı olsunda...biraz verse aslında iyi olur...allah uzun ömürler versin babacına
Hm anladım canım ama spor yapamdan kaç kilo verirsen ver belli olmuyo incelmiyo insan hem sarkmalarda oluyo sporu ihmal etme minnoşum günde yarıms aat bile yürüsen yeter sana alıştır kendini ben bi gün yürümesem çok kötü oluyorum...sende yürü ne güzel hazır bandında varmışşş
dusundumde benım telefonumun alarmı var her gece saat 9 da ılac ıcıyorum o alarm calınca bende kalksam bır yarım saat yuruyup gelsem hergece en azından duzene gırmıs olurum ama aksam 8 yapıyım saatını ama gece 8 de yururyus yapmak nekadar fayda ederkı annacım ya keske senın gıbı sabahları yapabılsem
meyvemm sende benim geçen haftalardaki helim gbisin kilo aldğmm için bir türlü o moda girememiştim.. ama kendine gel canım 61 leri görememk için dğerrrbu gün hiç keyfim yok cok keyifsizim bu rakam beni öldürdü bitirdi bu arada ben bi türlü diyet moduna giremiyorumm cok kötü durumdayım yaa
dün aksam yemeğinde yine börek yedim son 1 haftadır cips börek kek çikolata ile besleniyorum salata hiç yemedim yoğurt azıma sürmedim neyse işte kendime gelmem lazım..
geldimmmmm şekerimmmmmmmmGizeeeeeeeeeeemmmm :122:
nerdesiiiiiiiiiiinnnn......:103:
hadi sende gel ölçülerini yaz bakalım....bugünden itibaren operasyonumuz başlamıştır kızlarr...
yaza fit girelimmmmmmmmmm....:13:
afiyet olsunn canımmevet menüleri görelimm kızlarr...
benim menüm...
Sabah:1 kase çilek, 4 kuru kayısı
Kahvaltı: tb.ekmekli tost, peynir,zeytin, domates salatası, 8-10 tane badem
Öğle:Yumurtalı ıspanak, yoğurtlu salata
Ara:1 elma
Akşam:Kabak, salata, yoğurt
gızemmm nerdesınn lıste senı beklıyorrrrr
amın canım cumlemızınkını ınsalalah
evet evet annacım dusundumde ben oyle yapayım en ıyısı her aksam ılac ıcmeye kalkıp alarmı susturuyorum bı kosu yururyup geleyım haklısın tatlım
meyvemm sende benim geçen haftalardaki helim gbisin kilo aldğmm için bir türlü o moda girememiştim.. ama kendine gel canım 61 leri görememk için dğerrr
geldimmmmm şekerimmmmmmmm
afiyet olsunn canımm
geldimmm minnoşum yazicemmm şmcikkk
tatlım aklına gelmiyorsa alarm kur tabi mümkünse yürürken müzik filan da dinle...5-7 arası metobolizmanın en çok çalıştığı saatlermiş bu saat aralıkalrında spor yaparsan daha fazla enerji harcarsın bu saatlerde yapamazmısın minnoşum..ben sabahalrı değil de öğleden sorna yapıyom keşke sabah yapabilsem ama salon çok kalabalık oluyomuşş..
yaa anna ben saat 5 te ısten cıkıyorum eve gıdıp yemek bulasık kaldırana kadar saat 6:30 oluyor ee ondan sonrada az dınleneyım dıyorum 8 ı buluyor kendıme gelmem yanı arazıye gıttgım gunler boyle ama arazıye gıtmezsem daha erken toparlıyorum kendımı ama 5-7 arasında yapmaya calısayım tatlım haklısın. Bı dergıde okumustum sabahları 14 dk spor butun gun vucudun metabolızmanın daha hızlı calısmasını saglıyormuss belkı sen yapabılırsın evdeyken tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?