Mezun oldum ama çok kötüyüm :(

Size ne onu anlayamadim.

Amaaaan cok da fifi . Ben de master yapiorum yurt disinda tezimi yazacak adam bulsam 2 dakika dusunmem :)

Neyse tezini yazamayip sahtekarlik yapanlarla daha fazla ugrasamam.

"Neyse, tezini yazamayıp sahtekarlık yapanlarla daha fazla uğraşamam" olacaktı..
Dalga geçmişsin ama aynı hataları yapmışsın..

ps: evet avukatım, ek iş olarak )

tabıkı şahane yapmıssn ben yaptım dıcen tabı ne dicen hayırlı ugurlu olsunnnnnnnn

dert ettiğiniz şey bu olsun :)

şimdi sağ da solda her kırtasiyede tez hazırlanır yazıları asılı..

bu tür projeler, bitirme tezleri, ödevler vs her yerde artık para karşılığında yapılır oldu..

öyle ki ben seneye mezuniyetim için, çeviri bir tez alma niyetindeyim..
sağda solda birine çevirtmem kolay olsun diye :)

biz değil , bizi bunlara mecbur edenler utansın...
kendi emeklerimizle yaptığımız ödevlerden puanları çat çat kırmayı biliyorlar..
madem kendi emeğimizi istiyor madem çok önemli eee o zaman , el emeği göz nuru diyerek artı puan verseler yaaa??

yokk işlerine gelmez..

öylelerine böyle öğrenci olmalı :)

işin özeti;
üzülmeyin :)

hayırlı uğurlu olsun mezuniyetiniz.. ileri ki meslek hayatınızda başarılar diliyorum :119:

Ya herkes birbirine yaptırıyo bu tarz şeyleri sonuçta sen o konuya hakimsin ugrastin ama olmadı bu yola basvurdun hem hoca madem inanmıyo ne diye geçiriyo yem atmış bence sen de yememişsin böyle kalsın. İçin rahat olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Açıkcası ben bu parayla yaptırma işine kılım. Ben eşek gibi terleyerek tezimi yetiştirmeye çalışırken arkadaşımın yabancı siteden indirip çeviri yaptırıp laylaylom verdiğinde gidip şikayet etmemek için de zor tutmuştum kendimi. Sınıfında bunu kendi emeğiyle yapabilen varsa ve siz aynı sınıfta aynı bölümü okuyosanız sen bi'yerde yanlış yapıyosun demektir ödevin konusunda...

Para vermek yerine oturup beraber yapsaydınız, o sana yolu gösterseydi misal daha çok içine sinerdi bence.

Ama olan olmuş, okulda da dillendirme millet sana gıcık olmasın:)

Bu iste iyi para var mi? Severim arastirmayi, merak ettim simdi
.

Geçmişsin işte
Önceden de uğraşmışsın zaten en son care olarak buna basvurmussun
Tamam artık düşünme
Olumsuz düsünme ki sonradan sıkıntı olmasın
Olumsuz düşünüp olumsuzu çekme üzerine

olan olmuş, bence de artık kendinizi üzmeyin. bir daha böyle bir durum olursa daha dikkatli düşünürsünüz.

bununla birlikte yorumlarda akademik sahtekarlığın normalleştirilmesine itiraz ediyorum. bunu normal görürsek insanları hayatın diğer alanlarında da sahtekarlık yapmaya yönlendirirmişiz gibi geliyor.

Baskasina yaptirmak konusunda ne diyecegimi bilemedim.
Etik degil, ama insan cok ugrasip ugrasip yapamayinca artik yeter diyor, yapmamasi gerekeni yapabiliyor.
Bilmiyorum ne desem o yuzden. Direk parasini verip baskasina yaptiranlara ben de karsiyim. Insan once kendisi cabalamali diye dusunuyorum. Sizin durumu tam olarak bilmedigim icin bu konuda dogru mu yanlis mi ben bilemedim.
Ama neyse. Vicdan rahatlatmak istiyorsunuz ama daha fazla yapacak birsey yok zaten. Olan olmus. Not verilmis, gecmissiniz iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…