mezuniyet yardım edinn (resimli)

Umuthepvarr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2013
318
167
103
İzmir

ablalarım mezuniyetim için bu elbiseyi aldım ancak ayakkabı rengi ve saçlarım konusunda kararsız kaldım sade olmak istiyorum hafif bir sırt dekoltesi olduğundan saçlarımı salmak istemiyorum sizce ne yapmalıyım :114:

ben çok beğendim elbiseni canımmm pudra rengi bi ayakkabıyla kombin edebilirsin. saçlarınıda hafif dağınık yaptırıp önden güzel bi örgü hoş durur :)

ben ten rengi stiletto öneriyorum..

Eki Görüntüle 1135205

sacınada at kuyruğu dıyorum,uzun saclıysan tabi..

vede keşke elbısenın belındekı o kemer gıbı seye bı müdahale olabılse,onu begenmedım

Artık böyle giyiyolar. Abiyeye kaçmadan partiye gider gibi :)
Konu sahibi bence bunun altına ten rengi topuklu giy. Saçınıda maşalattır arkadan dağınık toplattır.

iyi de mezuniyetteki kızalrın zaten %90'ı saçlarını maşalattırıp arkadan toplamıyor mu :26:en azından son 10 yıldır menuziyetlerde ben böyle görüyorum. hepsi aynı model kıyafet ve aynı saç... daha orjinal ve kişinin kendi tarzı birşeyler olsa :26:

Eki Görüntüle 1135200
Evdeki beyaz ayakkabılarımla denedim fotoğrafıda yukarıda ama birkaç arkadaşım çok sırıttı rengi dedi kararsız kaldım açıkçası
:44:
Bence siyah ayakkabı siyah çantayla çok daha güzel olur saks maviside olur bordoda ayakkabı olur gibi ama bu renge açık renk ayakkabı hoş durmamış canım

evet saçlarım uzun bende at kuruğu düşünmüştüm :) ama bu elbisenin tek esprisi belimdeki puldan şerit ve yakasındaki transparan detayı zaten :)

Yukarıdaki elbisenin rengiyle senin giydiğin elbise farklı canım, senin giydiğin pembe bencede beyaz olmamış çiğ durmuş kırık beyaz veya aynı tonda ayakkabı olur saçların dağınık topuz güzel gider

Zevlerimiz aynıymiş yazacakalrımı birebir yazmışsın

bu tarz ayakkabı bacak boyunu uzun gösterir

Son düzenleme:

kuaförüme mezuniyet fotoğrafı çekimlerimde sade bir maşa yap demiştim ama çıkarken düğün maşası saçlarımla çıktım ordan ve sokaktaki erkekler bile bunlar düğüne mi gidiyor diye laf attılar o günden beri maşa yaptırmaktan korkuyorum o yüzden sade bir at kuyruğu düşünüyorum hatta önden kabartılanları beğenmiyorum bayağa sade olucam :)

fotoğraf kalitesiz olduğundan öyle ama internetten aldığım için tam istediğim renk gelmedi elbisenin asıl rengi somon rengi aslında :) ama fotoğrafta pembe pudra arası birşey çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…