- Konu Sahibi Umuthepvarr
-
ama bu elbise mezuniyetten çok, çılgın bir cumartesi partisi elbisesi gibi duruyor :26:Eki Görüntüle 1135189 Eki Görüntüle 1135190
ablalarım mezuniyetim için bu elbiseyi aldım ancak ayakkabı rengi ve saçlarım konusunda kararsız kaldım sade olmak istiyorum hafif bir sırt dekoltesi olduğundan saçlarımı salmak istemiyorum sizce ne yapmalıyım:114:
ama bu elbise mezuniyetten çok, çılgın bir cumartesi partisi elbisesi gibi duruyor :26:
ama bu elbise mezuniyetten çok, çılgın bir cumartesi partisi elbisesi gibi duruyor :26:
Artık böyle giyiyolar. Abiyeye kaçmadan partiye gider gibi :)
Konu sahibi bence bunun altına ten rengi topuklu giy. Saçınıda maşalattır arkadan dağınık toplattır.
Bence siyah ayakkabı siyah çantayla çok daha güzel olur saks maviside olur bordoda ayakkabı olur gibi ama bu renge açık renk ayakkabı hoş durmamış canımEki Görüntüle 1135200
Evdeki beyaz ayakkabılarımla denedim fotoğrafıda yukarıda ama birkaç arkadaşım çok sırıttı rengi dedi kararsız kaldım açıkçası
:44:
pudra ayakkabın varmı
ben ten rengi stiletto öneriyorum..
Eki Görüntüle 1135205
sacınada at kuyruğu dıyorum,uzun saclıysan tabi..
vede keşke elbısenın belındekı o kemer gıbı seye bı müdahale olabılse,onu begenmedım
ben ten rengi stiletto öneriyorum..
Eki Görüntüle 1135205
sacınada at kuyruğu dıyorum,uzun saclıysan tabi..
vede keşke elbısenın belındekı o kemer gıbı seye bı müdahale olabılse,onu begenmedım
Eki Görüntüle 1135200
Evdeki beyaz ayakkabılarımla denedim fotoğrafıda yukarıda ama birkaç arkadaşım çok sırıttı rengi dedi kararsız kaldım açıkçası
:44:
evet saçlarım uzun bende at kuruğu düşünmüştüm :) ama bu elbisenin tek esprisi belimdeki puldan şerit ve yakasındaki transparan detayı zaten :)
iyi de mezuniyetteki kızalrın zaten %90'ı saçlarını maşalattırıp arkadan toplamıyor mu :26:en azından son 10 yıldır menuziyetlerde ben böyle görüyorum. hepsi aynı model kıyafet ve aynı saç... daha orjinal ve kişinin kendi tarzı birşeyler olsa :26:
Yukarıdaki elbisenin rengiyle senin giydiğin elbise farklı canım, senin giydiğin pembe bencede beyaz olmamış çiğ durmuş kırık beyaz veya aynı tonda ayakkabı olur saçların dağınık topuz güzel gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?