- Konu Sahibi Umuthepvarr
-
şöyle bı at kuyruğu da yaptırabılırsın..elbısen cok düğüne gıder gıbı duruyor sende..oyuzden sacların salaş olmalı bence..
Eki Görüntüle 1135258 Eki Görüntüle 1135260
Gösterdikleri stiletto süper bir ayakkabı ve bu elbiseye en uygun olanı ama yaşın çok küçükmüş o ayakkabıyı kaldırmaz. Elbisen sadeymiş zaten, at kuyruğu değil de örgüyle dağınık toplatabilirsin
herkes böyle kıyafetler aldığı için sorun olmuyor ama bu kıyafet bende mankenden daha hanım hanımcık durdu sanki :)
teşekkür ederim :) beğenmenize sevindim moralim bozulmuştu beğenmeyenler olunca :)elbise çok tatlı bence. bizim zamanımızda baya abiye giyerdik ya. bak bu tarz daha hoşmuş.
ten rengi ayakkabılar çok şık durur arkadaşların dediği gibi. saçlarını at kuyruğu olur da eğer uzunsa bence şöle yandan bol örgü de yaptırabilirsin. sıradan bir örgü değil ama kuaförler çok şık örgüler yapıyor hem bol olduğu için salaş durur hem de yandan olunca ayrı bir hava katar bence.
hayırlı olsun mezuniyetin.
Bence siyah ayakkabı siyah çantayla çok daha güzel olur saks maviside olur bordoda ayakkabı olur gibi ama bu renge açık renk ayakkabı hoş durmamış canım
ben elbisenin boyunu beğenmedim..mezunyet için ya gerçekten mini olmalı ya da uzun bu ara bir boy bence,yaşınd a küçük diz üstü boy olmaz sana..
bence biraz kısalttırırsan havası çok değişir elbisenin..
ayakkabı olarak taş rengi,kemik rengi,uçuk mavi ya da çok patlayan bir renkte neon mavi gibi kullanabilrsin..
elbisem düğünlük mü partilik mi anlamadım herkes farklı birşey söylüyor kafam karıştı :)
ben elbisenin boyunu beğenmedim..mezunyet için ya gerçekten mini olmalı ya da uzun bu ara bir boy bence,yaşınd a küçük diz üstü boy olmaz sana..
bence biraz kısalttırırsan havası çok değişir elbisenin..
ayakkabı olarak taş rengi,kemik rengi,uçuk mavi ya da çok patlayan bir renkte neon mavi gibi kullanabilrsin..
Eki Görüntüle 1135200
Evdeki beyaz ayakkabılarımla denedim fotoğrafıda yukarıda ama birkaç arkadaşım çok sırıttı rengi dedi kararsız kaldım açıkçası
:44:
elbisem düğünlük mü partilik mi anlamadım herkes farklı birşey söylüyor kafam karıştı :)
çok cici olmuşsun canım yakışmış elbise. arkadaşlara katılıyorum ten rengi ya da pudra rengi yaşına göre bir ayakkabı ve atkuyruğu gayet hoş :)
içkili bir eğlennce mekanında olucak havuz başında :) ama otel de değilelbise mezuniyetlik değil bana göre..ama yapıldığı yer de önemli mesela...parti havasında mı olacak,alkollü mü,otel salonund a mı kırda mı vs onları söylersen daha yardımcı oluruz.
Eki Görüntüle 1135200
Evdeki beyaz ayakkabılarımla denedim fotoğrafıda yukarıda ama birkaç arkadaşım çok sırıttı rengi dedi kararsız kaldım açıkçası
Eki Görüntüle 1135200
içkili bir eğlennce mekanında olucak havuz başında :) ama otel de değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?