mezuniyet yardım edinn (resimli)

elbisem düğünlük mü partilik mi anlamadım herkes farklı birşey söylüyor kafam karıştı :)

herkes böyle kıyafetler aldığı için sorun olmuyor ama bu kıyafet bende mankenden daha hanım hanımcık durdu sanki :)

ben elbisenin boyunu beğenmedim..mezunyet için ya gerçekten mini olmalı ya da uzun bu ara bir boy bence,yaşınd a küçük diz üstü boy olmaz sana..
bence biraz kısalttırırsan havası çok değişir elbisenin..
ayakkabı olarak taş rengi,kemik rengi,uçuk mavi ya da çok patlayan bir renkte neon mavi gibi kullanabilrsin..

teşekkür ederim :) beğenmenize sevindim moralim bozulmuştu beğenmeyenler olunca :)

fazla kısa giymeyi sevmiyorum :) çoğu arkadaşımda bu boy giyiyor zaten :)teşekkür ederim fikirleriniz için :)

elbisem düğünlük mü partilik mi anlamadım herkes farklı birşey söylüyor kafam karıştı :)

elbise mezuniyetlik değil bana göre..ama yapıldığı yer de önemli mesela...parti havasında mı olacak,alkollü mü,otel salonund a mı kırda mı vs onları söylersen daha yardımcı oluruz.

Sana katılıyorum ara boy bence de iyi durmuyo. Ya mini olsun ya tam uzun.

mezunıyetten sonra zaten partıye gıdılır bu yuzden bende abıye sevmem bu elbıse cok guzel cnm altına beyaz sırıtır cığ durur ya ten rengı bır ayakkabı gıy yada baya bı kırık beyaz krem renk olmalı

Eki Görüntüle 1135200
Evdeki beyaz ayakkabılarımla denedim fotoğrafıda yukarıda ama birkaç arkadaşım çok sırıttı rengi dedi kararsız kaldım açıkçası
:44:

çok cici olmuşsun canım yakışmış elbise. arkadaşlara katılıyorum ten rengi ya da pudra rengi yaşına göre bir ayakkabı ve atkuyruğu gayet hoş :)

Nasıl kombinlediğine bağlı, ayakkabı makyaj ve çantayı değiştirerek düğünlük de yaparsın partilik de Ama mezuniyetlerde düğünden daha fazla dikkat çeker kıyafet. 3 defa mezuniyete gittim üçünde de keşke daha güzel giyinseydim dedim.

elbise mezuniyetlik değil bana göre..ama yapıldığı yer de önemli mesela...parti havasında mı olacak,alkollü mü,otel salonund a mı kırda mı vs onları söylersen daha yardımcı oluruz.
içkili bir eğlennce mekanında olucak havuz başında :) ama otel de değil

Eki Görüntüle 1135200
Evdeki beyaz ayakkabılarımla denedim fotoğrafıda yukarıda ama birkaç arkadaşım çok sırıttı rengi dedi kararsız kaldım açıkçası
:44:

piştt fıstık sen beni dinle
cidden zevkliyimdir bu konularda
elbisen sade
ama sade bir güzellikte mezuniyet için tercih edilebilir bir seçenek
altına kesinlikle
gümüş renkli bir platform tercih et
kesinlike denemeden başka rengi alma
şuan gözünde canlandıramasan bile emin ol harika olcak
ayrıca saçların içinde
dağınık bir topuz yaptır
amaaaaaa
harika bir saç aksesurı tercih etmelisin
bak sana önerim
genelde sade nikahlarda takılan yarım şapka tarzı takılar var başa takılıyor
dur bakıyım örnek eklemeye çalışcam
tabiki rengi
yine gümüş tonlarında olmalı

Son düzenleme:
içkili bir eğlennce mekanında olucak havuz başında :) ama otel de değil

moralini bozmak istemem ama yukarda da söylendiği gibi,gittiğinde keşke daha şık giyinseydim diyebilrsin..
eğer şansın varsa bence başka modeller de bakmalısın..böyle bir mekan için biraz sıradan bir elbise olmuş..yani daha özenli birşey bulunabilr..

yada bur tarz olabilir saçlarınıda dalgalı hoş bir model yaptırabilirsin.

gümüş tonlarında makyajj :)

Orijinal resimdeki fotoyla seninki arasinda renk varki var, seninki pembe gibi, buna ya kendi renginden ya da kirik acik renk bi ayakkabi olacak. Elbise siradan bir elbise abiye ayakkabi alma.

Kemer de orijinaldakinde ince seninkinde kalin. Bence de onun uzerine biraz calisilmali.

Bir de en buyuk sorun elbisenin boyu. Senin boyun kisa, o orijinal boy sana uygun degil, kestirmen lazim.

Genel olarak begenmedim zaten degisme imkanin varsa farkli bise al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…