mezuniyet yardım edinn (resimli)

çok müdahale ettim ama at kuyruğunun önünde hafif bombe hoş durur nihayetinde mezuniyet

çok değil bu kadar

Beyaz ayakkabıyı kesinlikle düşünme olmamış hatta öyle bir platformlu ayakkabıda düşünme, Bir arkadaşın paylaştığı ten rengi stiletto güzel.Zaten ya ten, ya pudra yada o elbisenin renginde olmalı. Resimdeki elbisenin rengi aslında iyi gibiymiş ..bu bayağı pembe resimde belindeki detayda daha ince .sendeki daha kalın ondan biraz fazla göze batmış...Saçını at kuyruğu yaptır bence..

çok müdahale ettim ama at kuyruğunun önünde hafif bombe hoş durur nihayetinde mezuniyet

çok değil bu kadar
Eki Görüntüle 1135213

sanki benim kafa tipime yakışmıyor bu bombe o yüzden istemiyorum bazılarına çok yakışıyor hatta bu fotoğraftada ivana serte çok yakışmış beğendim fakat benim kafa yapıma pek uygun değil sanırım :)

lise mezuniyeti mi üniversite mezuniyeti mi?

lise mezuniyetiyse bir derece de üniversite mezuniyetiyse elbise hiç uygun olmamış.

ama kesin bu elbiseyi giyeceksen saçını at kuyruğu tarzı bir şey yapabilirsin.

ten rengi ya da pudra renkli ayakkabı olabilir.

elbisemin rengi somon fotoğrafta öyle çıkıyor pembeyle alakası yok aslında :)

lise mezuniyeti evet at kuyruğu yaptırıcam artık karar verdim :)

yakından gayet tatlı duruyor aslında o kadar da kötü değil :)

kendibaşına güzel ama bu kemer için ciddi boy gerekiyor çünkü üst bedeni kısa gösterir birde başka bir taş pul vs kullanamazsın neyle kombinleyeceğini şaşırırsın yani ondan başka star olmaz ne mezuniyeti bu arada hayırlı olsun

boyum 160 olduğu için platformu seviyorum aslında o yüzden bunu tercih ettim ama stiletto da denicem tekrar :)

160 boyum var lise mezuniyeti teşekkür ederim :)

Son düzenleme:
şöyle bı at kuyruğu da yaptırabılırsın..elbısen cok düğüne gıder gıbı duruyor sende..oyuzden sacların salaş olmalı bence..

Gri olabilir ama düz gri olsun

Elbisenin renginde ayakkabı da olabilir pembe ayakkabı artık her yerde bulunuyor.Rengi tam belli olmuyor

Hiç bulamazsan ten rengi ayakkabı kurtarıcın olur

Eklentiler

• $indir.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 93
  • $indir (3).webp
    1,5 KB · Görüntüleme: 72
  • $aaaaaaaaaa.webp
    3 KB · Görüntüleme: 91
  • $jimmy_choo_nude_patent_leather_anouk_pointed_toe_stilettos_[M]20005640.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleme:
elbise çok tatlı bence. bizim zamanımızda baya abiye giyerdik ya. bak bu tarz daha hoşmuş.

ten rengi ayakkabılar çok şık durur arkadaşların dediği gibi. saçlarını at kuyruğu olur da eğer uzunsa bence şöle yandan bol örgü de yaptırabilirsin. sıradan bir örgü değil ama kuaförler çok şık örgüler yapıyor hem bol olduğu için salaş durur hem de yandan olunca ayrı bir hava katar bence.

hayırlı olsun mezuniyetin.

Gösterdikleri stiletto süper bir ayakkabı ve bu elbiseye en uygun olanı ama yaşın çok küçükmüş o ayakkabıyı kaldırmaz. Elbisen sadeymiş zaten, at kuyruğu değil de örgüyle dağınık toplatabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…