- Konu Sahibi Umuthepvarr
-
kemeri demonte ettirme şansın varmı
kuaförüme mezuniyet fotoğrafı çekimlerimde sade bir maşa yap demiştim ama çıkarken düğün maşası saçlarımla çıktım ordan ve sokaktaki erkekler bile bunlar düğüne mi gidiyor diye laf attılar o günden beri maşa yaptırmaktan korkuyorum o yüzden sade bir at kuyruğu düşünüyorum hatta önden kabartılanları beğenmiyorum bayağa sade olucam :)
çok müdahale ettim amaat kuyruğunun önünde hafif bombe hoş durur nihayetinde mezuniyet
çok değil bu kadar
Eki Görüntüle 1135213
Eki Görüntüle 1135189 Eki Görüntüle 1135190
ablalarım mezuniyetim için bu elbiseyi aldım ancak ayakkabı rengi ve saçlarım konusunda kararsız kaldım sade olmak istiyorum hafif bir sırt dekoltesi olduğundan saçlarımı salmak istemiyorum sizce ne yapmalıyım:114:
elbisemin rengi somon fotoğrafta öyle çıkıyor pembeyle alakası yok aslında :)Beyaz ayakkabıyı kesinlikle düşünme olmamış hatta öyle bir platformlu ayakkabıda düşünme, Bir arkadaşın paylaştığı ten rengi stiletto güzel.Zaten ya ten, ya pudra yada o elbisenin renginde olmalı. Resimdeki elbisenin rengi aslında iyi gibiymiş ..bu bayağı pembe resimde belindeki detayda daha ince .sendeki daha kalın ondan biraz fazla göze batmış...Saçını at kuyruğu yaptır bence..
lise mezuniyeti evet at kuyruğu yaptırıcam artık karar verdim :)lise mezuniyeti mi üniversite mezuniyeti mi?
lise mezuniyetiyse bir derece de üniversite mezuniyetiyse elbise hiç uygun olmamış.
ama kesin bu elbiseyi giyeceksen saçını at kuyruğu tarzı bir şey yapabilirsin.
ten rengi ya da pudra renkli ayakkabı olabilir.
yakından gayet tatlı duruyor aslında o kadar da kötü değil :)
Beyaz ayakkabıyı kesinlikle düşünme olmamış hatta öyle bir platformlu ayakkabıda düşünme, Bir arkadaşın paylaştığı ten rengi stiletto güzel.Zaten ya ten, ya pudra yada o elbisenin renginde olmalı. Resimdeki elbisenin rengi aslında iyi gibiymiş ..bu bayağı pembe resimde belindeki detayda daha ince .sendeki daha kalın ondan biraz fazla göze batmış...Saçını at kuyruğu yaptır bence..
Eki Görüntüle 1135189 Eki Görüntüle 1135190
ablalarım mezuniyetim için bu elbiseyi aldım ancak ayakkabı rengi ve saçlarım konusunda kararsız kaldım sade olmak istiyorum hafif bir sırt dekoltesi olduğundan saçlarımı salmak istemiyorum sizce ne yapmalıyım:114:
160 boyum varkendibaşına güzel ama bu kemer için ciddi boy gerekiyor çünkü üst bedeni kısa gösterir birde başka bir taş pul vs kullanamazsın neyle kombinleyeceğini şaşırırsın yani ondan başka star olmaz ne mezuniyeti bu arada hayırlı olsun
160 boyum varlise mezuniyeti teşekkür ederim :)
Elbisen çok güzel nereden kaç liraya aldın acaba?
Gri olabilir ama düz gri olsun
Eki Görüntüle 1135224
Elbisenin renginde ayakkabı da olabilir pembe ayakkabı artık her yerde bulunuyor.Rengi tam belli olmuyor
Eki Görüntüle 1135228
Eki Görüntüle 1135229
Hiç bulamazsan ten rengi ayakkabı kurtarıcın olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?