- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.582
- 598
- 35
- Konu Sahibi Umuthepvarr
-
siyah mııııııııııııııııııı tam bir rüküşlükkkkk
Ben de bu tarz bantlı bir modelin daha uygun olduğunu düşünüyorum ama herhalde boyu çok uzun değilmiş o yüzden platform istiyor, bantlılar bacak boyunu iyice kısa gösterir. :44:
valla boy olayınını hiç düşünmemiştim ama elbesie rengi zor.
her renk gitmeyebilir.
o yuzden boğmasın renkler diye garnili bişiy önerdim
Eki Görüntüle 1135200
Evdeki beyaz ayakkabılarımla denedim fotoğrafıda yukarıda ama birkaç arkadaşım çok sırıttı rengi dedi kararsız kaldım açıkçası
:44:
ben ten rengi stiletto öneriyorum..
Eki Görüntüle 1135205
sacınada at kuyruğu dıyorum,uzun saclıysan tabi..
vede keşke elbısenın belındekı o kemer gıbı seye bı müdahale olabılse,onu begenmedım
moralini bozmak istemem ama yukarda da söylendiği gibi,gittiğinde keşke daha şık giyinseydim diyebilrsin..
eğer şansın varsa bence başka modeller de bakmalısın..böyle bir mekan için biraz sıradan bir elbise olmuş..yani daha özenli birşey bulunabilr..
Keşke bize elbiseyi almadan önce danışsaymışsın.....
teşekkür ederim fikirleriniz için :)piştt fıstık sen beni dinle
cidden zevkliyimdir bu konularda
elbisen sade
ama sade bir güzellikte mezuniyet için tercih edilebilir bir seçenek
altına kesinlikle
gümüş renkli bir platform tercih et
kesinlike denemeden başka rengi alma
şuan gözünde canlandıramasan bile emin ol harika olcak
ayrıca saçların içinde
dağınık bir topuz yaptır
amaaaaaa
harika bir saç aksesurı tercih etmelisin
bak sana önerim
genelde sade nikahlarda takılan yarım şapka tarzı takılar var başa takılıyor
dur bakıyım örnek eklemeye çalışcam
tabiki rengi
yine gümüş tonlarında olmalı
Eki Görüntüle 1135268
mesela bunlar da abiye sayılmaz ama hem yaşınıza hem gideceğiniz yere uygun.Eki Görüntüle 1135272
benim elbisem arkadaşlarımın elbiselerinden daha süslü , düz siyah kalın askılı elbise alanlar var ve hiç bir detayı yok elbisenin öyle giyeceğime böyle cıvıl cıvıl giymek daha güzel elbisemden memnunum :) bana yakıştığını düşünüyorum benim tek kararsız kaldığım nokta saçım ve ayakkabımdı yinede teşekkür ederim :)
Evet beyaz çok çiğ, olmamış bence de canım.. Elbisen güzel ama belki daha şık bişey seçebilirdin sanki.. Değiştirme şansın yoksa ebisenin boyuyla oyna kesinlikle.. Bu ara bi boy. Daha olgun yaşlar için hoş oluyor. Senin yaşın için kısaltman daha hoş olacak. Eğer elbisen fotodaki gibi değil de gerçekten somon rengiyse altına koyu olmamak şartıyla vizon, krem,ten rengi ayakkabılar seç derim. Saçların yakışıyorsa at kuyruğu olsun, dalgalı da olabilir at kuyruğun. Topuza buluşma hiç, yaşına uygun olsun yaptıracakların. Bazı arkadaşların dediği gibi bol örgülü modeller de yapabilirsin.
Eki Görüntüle 1135200
Evdeki beyaz ayakkabılarımla denedim fotoğrafıda yukarıda ama birkaç arkadaşım çok sırıttı rengi dedi kararsız kaldım açıkçası
:44:
Benim de mezuniyetim olacak bu sene ve lise mezuniyeti. Bizim yaş grubumuza göre ya yerlerde sürünen uçuş uçuş bi elbise ya da mini giymek daha doğru. Elbisenin boyunu kısaltmalısın ve bence etek kısmı biraz daraltılmalı yaşını küçük göstermiş içime sinmedi. Saç dağınık topuz yaptırabilirsin. Ayakkabı da kesinlikle koyu ve dikkat çekici bir renk stiletto. Benim elbisem uzun siyah renkte güzel ve şık bir elbise. Sırtı açık ben de toplu yaptırıcam saçımı. Elbisenin boyuyla oyna ve daralttır biraz bana kalırsa..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim de mezuniyetim olacak bu sene ve lise mezuniyeti. Bizim yaş grubumuza göre ya yerlerde sürünen uçuş uçuş bi elbise ya da mini giymek daha doğru. Elbisenin boyunu kısaltmalısın ve bence etek kısmı biraz daraltılmalı yaşını küçük göstermiş içime sinmedi. Saç dağınık topuz yaptırabilirsin. Ayakkabı da kesinlikle koyu ve dikkat çekici bir renk stiletto. Benim elbisem uzun siyah renkte güzel ve şık bir elbise. Sırtı açık ben de toplu yaptırıcam saçımı. Elbisenin boyuyla oyna ve daralttır biraz bana kalırsa..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?