mezuniyet yardım edinn (resimli)

Ben de bu tarz bantlı bir modelin daha uygun olduğunu düşünüyorum ama herhalde boyu çok uzun değilmiş o yüzden platform istiyor, bantlılar bacak boyunu iyice kısa gösterir. :44:

valla boy olayınını hiç düşünmemiştim ama elbesie rengi zor.
her renk gitmeyebilir.
o yuzden boğmasın renkler diye garnili bişiy önerdim

benim elbisem arkadaşlarımın elbiselerinden daha süslü , düz siyah kalın askılı elbise alanlar var ve hiç bir detayı yok elbisenin öyle giyeceğime böyle cıvıl cıvıl giymek daha güzel elbisemden memnunum :) bana yakıştığını düşünüyorum benim tek kararsız kaldığım nokta saçım ve ayakkabımdı yinede teşekkür ederim :)

teşekkür ederim fikirleriniz için :)

Evet beyaz çok çiğ, olmamış bence de canım.. Elbisen güzel ama belki daha şık bişey seçebilirdin sanki.. Değiştirme şansın yoksa ebisenin boyuyla oyna kesinlikle.. Bu ara bi boy. Daha olgun yaşlar için hoş oluyor. Senin yaşın için kısaltman daha hoş olacak. Eğer elbisen fotodaki gibi değil de gerçekten somon rengiyse altına koyu olmamak şartıyla vizon, krem,ten rengi ayakkabılar seç derim. Saçların yakışıyorsa at kuyruğu olsun, dalgalı da olabilir at kuyruğun. Topuza buluşma hiç, yaşına uygun olsun yaptıracakların. Bazı arkadaşların dediği gibi bol örgülü modeller de yapabilirsin.

elbisen senin zevkin bişi demicem ama üstteki ayakkabı güzel olur .saçınıda örgü dağınık yandan topuz ..güzel durur

teşekkür ederim sade olmak istediğim için fazla şık bişey almadım artık mezuniyetler sadeliğe kaydı çünkü inanın takı takan bile çok az oluyor saçlarımı at kuyruğu yaptırıcam evet:)

Elbisen gayet güzel biraz boyu kısa olabilirdi aslında mezuniyetlerde daha cıvıl cıvıl elbiseler giyilmesinden yanayım ama beyaz ayakkabı olmamış tabi pudra rengine katılıyorum saçlarını dağınık topuz yaptırabilirsin ya da daha sade bir topuz şöyle yanlardan olacak şekilde.

[/QUOTE]ablalarım mezuniyetim için bu elbiseyi aldım ancak ayakkabı rengi ve saçlarım konusunda kararsız kaldım sade olmak istiyorum hafif bir sırt dekoltesi olduğundan saçlarımı salmak istemiyorum sizce ne yapmalıyım :114:[/QUOTE]

elbise çok hoş ancak biraz sade. saçı salma bencede sırt dekolten gözüksün. ben senin yerinde olsam saçın uzunsa yana alan bir model seçerdim. taçlı bir model olabilir mesela örnek bulursam resim eklerim. yalnız ayakkabı ve çantyı muhakkak biraz gösterişli seç. fazla sade de hepsi sade olunca özensiz durabilir.

mesela bunlar gibi olabilir

Son düzenleme:
Benim de mezuniyetim olacak bu sene ve lise mezuniyeti. Bizim yaş grubumuza göre ya yerlerde sürünen uçuş uçuş bi elbise ya da mini giymek daha doğru. Elbisenin boyunu kısaltmalısın ve bence etek kısmı biraz daraltılmalı yaşını küçük göstermiş içime sinmedi. Saç dağınık topuz yaptırabilirsin. Ayakkabı da kesinlikle koyu ve dikkat çekici bir renk stiletto. Benim elbisem uzun siyah renkte güzel ve şık bir elbise. Sırtı açık ben de toplu yaptırıcam saçımı. Elbisenin boyuyla oyna ve daralttır biraz bana kalırsa..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

uçuş uçuş diye bunu aldım zaten dar olsa öyle olmazdı :) elbiseninmodeli böyle daraltınca kötü olur stiletto tercih edicem bende

yanlış anlama canım ama bu yazdıklarınla bana bizim de lise yıllarında gördüğümüz hani olduğundan büyük görünmeye çalışan, kadınsı giyinmeye çalışan kızlardan birisin gibi geldi.

o anlattığın kıyafet liseye giden bir kız için hiç uygun değil bana kalırsa. tabi ki senin zevkin de konu sahibine bu elbise senin yaşını küçük göstermiş demişsin ya zaten küçüksünüz. şuan sen kendini büyük zannediyorsun ama yıllar geçince anlıcaksın lise yıllarında cidden daha küçük olduğunu.

daha şimdiden kadınsı giyinmeye çalışmak bana hoş görünmüyor. tabi eleştirdiğimden değil bence de konu sahibinin elbisesi daha mini olmalıydı da senin anlattığın elbise de bana uygun görünmedi.

ama senin zevkin tabi canım ben sadece görünce fikrimi söylemeden duramadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…