- Konu Sahibi maiwesiyah
-
Çok kibar Canim çok beğendim sacların salık resimi daha çok beğendim bence düz bir fon önleri hareketli çok hoş ve sade olur diyorumbu arada tebrik ederim mezuniyetin icin
bir eğlence partisi için çok şık ve cici. çok beğendim.
tebrikler canim ayakabilarin ve cantan guzel elbisen daha deisik olabilirmis ama buda guzel
teşekkür ederim canım,
yaşadığım şehirde özel kıyafetlerle ilgili seçenek sıkıntısı vardaha değişiği için farklı bir şehre bakmam gerekecekti, ben de bulabildiklerim için de en içime sineni aldım,
ayakkabımı ve çantamı geçen yaz çok severek almıştım elbiseye de uydu sanırım
aslında şu modellerden birini istiyorum ama simli mimli düğün kafası yapmalarından korkuyorum :18:
Eki Görüntüle 394479 Eki Görüntüle 394480 Eki Görüntüle 394481
3 sac modelli cok guzelmis ya seneye benimde mezuniyetim var istersen sac modelleri onerisi verebilirim canim resim koyabilirim
cnm bende elbiseni çok beğendim
vücudun da çok hoş,güzel taşımızsın elbiseyi.
bence hazal kayanın saç modeli çok hoş bir hava katar diye düşünüyorum
naçizane
elbisen çok güzelmiş... örgülü saç modeli de çok yakışır bu elbiseye
o elbiseye hazalın saçı çok yakışır fiziğinde çok güzel ayrıca :) benm bu ay kardeşimin nişanı var ama ben kilodan dolayı hiç bişey bulamıyoooooooooooooooooooooooooooommmm
Eki Görüntüle 394509 Eki Görüntüle 394510 Eki Görüntüle 394511 Eki Görüntüle 394523
http://www.youtube.com/watch?v=UiYUlOCjt6I&feature=related Tranças em Rabo de Cavalo - Escola Martha neves - YouTubeHair-made rose - step by step tutorial by Lili Paul.wmv - YouTubePENTEADO MOICANO - O MESTRE DOS PENTEADOS ( OFICIAL) - YouTube
merhaba hanımlar,
mayıs ayında mezuniyet öncesi ufak çaplı bir yemek/parti yapılacak, ben de elbisemi bugün aldım,
elbisem saten, gerçekten çok severek aldım, dilerim sizlere de fikir olur.
bu arada bu elbisenin üzerine dağınık topuz düşünüyorum ama kuaföre gidip düğüne gidecek gb yapmalarından korkuyorumevde yapmamın bir yolu var mıdır acaba?
Eki Görüntüle 394458 Eki Görüntüle 394459 Eki Görüntüle 394460
Eki Görüntüle 394461 Eki Görüntüle 394462
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?