mezuniyet yemeği elbisem

teşekkür ederim canım,
evet bu elbiseye düz siyah bir ayakkabı daha uygun olacaktı ama ayakkabılarım var diye yeniden masrafa girmek istemedim,
resimler için teşekkür ederim hepsi çok hoş çok beğendim

ayyy çok güzel bi elbise bayıldım bayıldımm hem sade hem şık hem de sana çok yakışmış bu arada saçın açık daha güzel olur sanki :26:

ayyy çok güzel bi elbise bayıldım bayıldımm hem sade hem şık hem de sana çok yakışmış bu arada saçın açık daha güzel olur sanki :26:

çok teşekkür ederim canım,
evet saç konusunda kararımı verdim, kesinlikle tehlikeye atmak istemiyorum, düz fön çektireceğim

Slm, ufak bir yemek için güzel bir elbise. Sateni sevmem ama saten olduğu pek belli olmuyor. Elbisen hareketli olduğu için dağınık topuz değil de derli toplu bir model düşünsen iyi olur. Mesela at kuyruğu ama bu model kalıp gibi durmasın tabi. Ben evde kendim güzel at kuyruğu modeli yapabiliyorum yeteneğin varsa evde yap tabi. Ya değiştirme imkanın varsa o ayakkabıyı değiştirirsen iyi olur. Elbisenin üzerinde baya desen var zaten ayakkabı da öyle olunca çok boğmuş bence. Düz sade bir ayakkabı çok daha güzel olr.Şimdiden tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…