mezuniyete bu elbise nasıl?

crazy46

dilber-i rana...
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2010
801
5
96
İstanbul
merhaba arkadaşlar elbise nişan elbisesi tarzında ama ben bunu giyinmek istiyorum böyle prenses peri gibi olmak istiyorum mezuniyette zaten çırağan sarayında olacak balo , sizce nasıl bu kıyafet uygunmu ?

bence mezuniyet için çok abartı canım aynen nişan düğünlük bir kıyafet çırağan içinde benim fikrim afedersin yani arkadaşların arasında basit kaçabilirsn...prenses gibi olmak istemen normal abartı yine giyinebilirsn acayip abiyeler var ama bu kesinlikle değil nişan düğünün için giyinebileceğin bir kıyafet olabilir ancak....

hmm anladım ama ben ne bileyım boyle kabarık eteklı bısey gıymek ıstıyorum hastayım resmen kabarık etege

bencede çok abartılı canım etek kısmı kabarık olmasa olabilirdi. Bende ekledim mezuniyet kıyafetimi dün benimki bunun yanında günlük kıyafet gibi durur heralde

ilk resmi görmemiştim oda arkadaşların dediği gibi nişan elbisesi gibi değişik farklı görünmek istersen daha farklı modeller tercih etmelisin canım bu arada hayırlı uğurlu olsun mezuniyetinde istediğin yerlere ulaşman dileğiyle

hmm anladım ama ben ne bileyım boyle kabarık eteklı bısey gıymek ıstıyorum hastayım resmen kabarık etege

ok yine kullabilirsin kabarık bir model ama kesinlikle bu değil abartı seviyorsan tekrar diyorum abartı kıyafetler mevcut kabarık seçtiğin saçta bence kesinlikle olmaz o da çooook abartı illa o tarz bi saç gösterişli istiyorsan tost yaptır ama bu gelinlik bildiğin...

bencede çok abartılı canım etek kısmı kabarık olmasa olabilirdi. Bende ekledim mezuniyet kıyafetimi dün benimki bunun yanında günlük kıyafet gibi durur heralde

dur bi bakim seninkine canım ...
evet ben genelde mezunıyet ıcın secımlerı sade olarak gordum forumda ama ne bileyım bir farklı olasım geldı:)))

O zaman kısa kabarık üstü zarif ve az taşlı elinde minik cüzdan tarzı çantası yine şık taşlı bişey olabilir.. orası çok şık bir yer ama bu fazla abartılı canm..

benım mezunıyetım daha seneye canım ama ben oyle sımdı bakasım geldı bu kıyafetı buldum hosuma gıttı bır fıkrınızı danısayım dedım bızım okulun fıks cıraganda oluyor mekanı da ona gore soyledım

dur bi bakim seninkine canım ...
evet ben genelde mezunıyet ıcın secımlerı sade olarak gordum forumda ama ne bileyım bir farklı olasım geldı:)))

haklısın farklı olmak güzeldir ama bu biraz fazla farklı olmuş bana göre tabii herkesin zevki farklıdır :))

bence guzel ama onu kısa arkası uzun olsa cok daha ıyı olur mezunıyet sonucta sac hııc guzel dıııl ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…