mezuniyete bu elbise nasıl?

Konu geçmiş, belkide giymiştir ama yorum edemeden geçemedim, çok abartılı iddaalı olugunu düşünüyorum mezuniyet için, öyle olmak yerine sade şık ve göz alıcı olmak baska elbiselerle eminim daha asil gösterir.. Ben nişanda bile böyle kıyafetleri sevemiyorum ...

Ayrıca saçın ona uygun olacagını sanmıyorum

Acep nasıl oldun kii :26:

bencede abartılı elbise bide o elbisenin üzerine o saçıda yaptırırsanız çok abartılı olabilir
bence siz bu elbiseden vageçmeyin etek boyunu diz hizasında kestirirseniz , saçlarınızıda daha sade at kuyrugu tarzında toplatırsanız ,sarkan parlak küperler ve hafif makyajla çok dikkat çekici ve güzel olursunuz

1.fotodaki elbise mi ağır siyah olan mı? bu yıl dantelli elbiseler çok moda oldugu için öyle bir şey düşündüm ben ama çok kararsızım

önü kısa arkası uzun modellerden düsünmez misin tatlım ? ilk paylastığın elbiseyi görünce o tip elbiseler canlandı gözümde...

canım aslında öyle düşünüyorumda model bulamıyorum var mı elinde güzel model

tatlım google da önü kısa arkası uzun abiye modelleri de görseller kısmında o kadar cok var ki.. ben de zor beğenen biri olduğum için aralarından secemedim. bir bak istersen

bunun gibi mesela :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…