F Fatos_87_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2020 17 0 36 38 25 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ebruyagz #41 Ayten272 .!.: Merhaba ben mfk ürünlerini kullandım ikinci ayda hamile kaldım ama düşük oldu 1 aydır tekrar kullanmaya başladım bende işe yaradı değerlerim düzeldi. Genişletmek için tıkla... Merhaba mfk ürünlerinden bir sonuç aldınız mı hamilelik oldu mı acaba
Ayten272 .!.: Merhaba ben mfk ürünlerini kullandım ikinci ayda hamile kaldım ama düşük oldu 1 aydır tekrar kullanmaya başladım bende işe yaradı değerlerim düzeldi. Genişletmek için tıkla... Merhaba mfk ürünlerinden bir sonuç aldınız mı hamilelik oldu mı acaba
F Fatos_87_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2020 17 0 36 38 25 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ebruyagz #42 Queen88 .!.: ben de şurda bekliyim eş paketi kullananlar arasından, benim ikinci 3 aylık eş paketim olcak, diğerinde çok faydasını gördüm ama hamile kalmadım bakalım bunda sonuca ulaşabilecek miyiz Genişletmek için tıkla... Merhaba ürünlerin bir faydası oldu mu sonuç aldınız mı acaba
Queen88 .!.: ben de şurda bekliyim eş paketi kullananlar arasından, benim ikinci 3 aylık eş paketim olcak, diğerinde çok faydasını gördüm ama hamile kalmadım bakalım bunda sonuca ulaşabilecek miyiz Genişletmek için tıkla... Merhaba ürünlerin bir faydası oldu mu sonuç aldınız mı acaba
G gulce34 Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Aralık 2016 983 330 103 4 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ebruyagz #43 Ben kullandım amh yükseldi ama yumurta 2 tane çıktı. Şimdi rezerve paketi çok pahqlı ne alsam bilmiyorum
Ben kullandım amh yükseldi ama yumurta 2 tane çıktı. Şimdi rezerve paketi çok pahqlı ne alsam bilmiyorum
Julietta ...KünFeYekun... Kayıtlı Üye 22 Aralık 2010 8.970 409 363 27 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ebruyagz #44 Konu çok geride kalmış kullanıp güzel haber alan var mı kızlar ? Bende bugün takviyeleri sipariş ettim inşallah şifa olur
Konu çok geride kalmış kullanıp güzel haber alan var mı kızlar ? Bende bugün takviyeleri sipariş ettim inşallah şifa olur