- 26 Mayıs 2022
- 953
- 381
- 53
- Konu Sahibi alllahvargamyok
-
Yaklaşık 6. Haftada başladı 12. Haftada bitti canım. Daha erken biten de vardır mutlaka, folik asit kullanıyorsan o da bulantı yapabilir doktoruna söyle değiştirsinMerhaba kızlar 6 haftalığım son 4 gündür şiddetli mide bulantıları yaşıyorum sadece istifrağ edemiyorum sağlıklı bütün şeylerden uzaklaştim yumurta balık et çerez devamlı yediğim şeyler güzümde bir an kötüleşti koku hassasiyetimi söylemiyorum bile evimin içinde yemek pişmez bile evimin kokusundan bile midem bulanıyor ne yapacağım bu ne zamana kadar böyle devam ediyor şükür yavrumun yaptığını biliyorum ama yinede siz neler yaptınız nasıl geçti sormak istiyorum ve devamlı uzandığım için zamanda geçmiyor sizlerin kaçıncı haftada geçti kızlar
Canim kullandigin vitaminler yada takviye neler kullaniyorsunMerhaba kızlar 6 haftalığım son 4 gündür şiddetli mide bulantıları yaşıyorum sadece istifrağ edemiyorum sağlıklı bütün şeylerden uzaklaştim yumurta balık et çerez devamlı yediğim şeyler güzümde bir an kötüleşti koku hassasiyetimi söylemiyorum bile evimin içinde yemek pişmez bile evimin kokusundan bile midem bulanıyor ne yapacağım bu ne zamana kadar böyle devam ediyor şükür yavrumun yaptığını biliyorum ama yinede siz neler yaptınız nasıl geçti sormak istiyorum ve devamlı uzandığım için zamanda geçmiyor sizlerin kaçıncı haftada geçti kızlar
Değiştirilebiliyormu öyle bilmiyordumYaklaşık 6. Haftada başladı 12. Haftada bitti canım. Daha erken biten de vardır mutlaka, folik asit kullanıyorsan o da bulantı yapabilir doktoruna söyle değiştirsin
Imom decavit var vitamin olarak diğer estrofem ve coraspirin ve progestanCanim kullandigin vitaminler yada takviye neler kullaniyorsun
Bu arada bulantı gayet normal yani folikle alakası olmayabilir ama bende folik asit çok fazlalaştırıyordu doktorum da değiştirdi hatta bu da işe yaramazsa farklı bir tane deneyelim dedi açıkçası ben kullanmamayı tercih ettim. Tabiki değişir neden değişmesin. Bir de eğer hiç yemek yiyemiyorsan su içemiyorsan acilden serum taktır baya faydasını görürsün. Ben yemeği geç su bile içemiyordum doktorum serumla destekleyebilirsn dedi 3 ay neredeyse haftada 1 serum aldımDeğiştirilebiliyormu öyle bilmiyordum
B6 vitamini bulantiya iyi geliyor mideniz bulanmiyor bana doktorum transferden once baslatti ve surekli kullaniyorum bende 6.+1 imImom decavit var vitamin olarak diğer estrofem ve coraspirin ve progestan
Doktorun bana yazdigi vitamin takviyeler bellavie(günde 1), redostim (günde 2) ,regenesis max(günde 1)B6 vitamini bulantiya iyi geliyor mideniz bulanmiyor bana doktorum transferden once baslatti ve surekli kullaniyorum bende 6.+1 im
Bunlari doktoruna sorup kullanmani tavsiye ederim hatta bulantisi olan herkesin.Doktorun bana yazdigi vitamin takviyeler bellavie(günde 1), redostim (günde 2) ,regenesis max(günde 1)
Çok teşekkürler kesinlikle doktoruma soracağım şimdi sizin bulantınız yok değilmiBunlari doktoruna sorup kullanmani tavsiye ederim hatta bulantisi olan herkesin.
Yemek nasıl yiyebliyorm çorba vs peynir mandalina yiyebliyorum gün içinde kahvaltı öğle meyve olarak bunlarBu arada bulantı gayet normal yani folikle alakası olmayabilir ama bende folik asit çok fazlalaştırıyordu doktorum da değiştirdi hatta bu da işe yaramazsa farklı bir tane deneyelim dedi açıkçası ben kullanmamayı tercih ettim. Tabiki değişir neden değişmesin. Bir de eğer hiç yemek yiyemiyorsan su içemiyorsan acilden serum taktır baya faydasını görürsün. Ben yemeği geç su bile içemiyordum doktorum serumla destekleyebilirsn dedi 3 ay neredeyse haftada 1 serum aldım
İyi bari çok şükür bunlar da iyi. Yine de yetersiz beslendiğini hissedersen doktora danış serum al bulantın olduğunu söyle ona göre yaparlar baya rahatlatır daYemek nasıl yiyebliyorm çorba vs peynir mandalina yiyebliyorum gün içinde kahvaltı öğle meyve olarak bunlar
Hayir yokÇok teşekkürler kesinlikle doktoruma soracağım şimdi sizin bulantınız yok değilmi
Aaaa çok iyi vallahi bende aynısını aldırayım eşimeHayir yok
Evet doğru omege alıyorum folik asitte çok sağolun sizin nasıl geçti gebeliğiniz bulantınız OldumuDoktor bulantı ıcın ılac verir direk mesaj at reçetelesin göndersin
Bide omega magnezyum kullanıyorsan bunlarda yapıyor . Tamam bebek yapıyor ama bunlarda katlıyor
Ben bebekler kıpırdayınca hamilelik olduğunu tam anlamıyla hissettım onun dışında parmağımın ucu bile ağrımadıEvet doğru omege alıyorum folik asitte çok sağolun sizin nasıl geçti gebeliğiniz bulantınız Oldumu
Aaa geçmiş olsun Şimdi nasılsınız geçtimi oda zor mide yanmasıBen bebekler kıpırdayınca hamilelik olduğunu tam anlamıyla hissettım onun dışında parmağımın ucu bile ağrımadıçok rahattım
20. Haftadan sonra reflü oldu ama bende de
Dogumdan çıktım gectıAaa geçmiş olsun Şimdi nasılsınız geçtimi oda zor mide yanması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?