Mide bulantısı Kaç haftada başlayıp btti kızlar ?

6. Hafta gibi başladı, 12. Haftaya kadar her gece 2 prilam içtim ondan sonra bıraktım şu aralar nadir midem bulanıyor 15e girdim

Kaçıncı haftada kullandınız inanın ben ölüyorum limon yesem bastırıyor oda devamlı yemek istemiyorum zararlı olur diye bunuda doktoruma soracağım tek tek not aldım ilaç isimlerini yani bu ilaç izin vermiyormuydu bulantınız olsun sanki benim hiç geçmiyecek gbi bunlarıda içsem öyle kafayı yemişim

Siz ne zaman transfer olmuştunuz kaçıncı hafta da oluyorsunuz şuan

Doktorum sekizinci haftamda yazdı ilacı bana. Katlanamiyorsan iç demişti. Günde üç tane içtim beşinci aya kadar. İlaca rağmen bulantımın olduğu günler oldu malesef. Zofer diye bir ilaç var çok ileri bulantı kusma yaşayanlara verilen, benim doktorum o son caremiz dayan biraz diyip vermemişti ben de kullanmak istememiştim açıkçası. Bir süre sonra o bulantıyla yaşamaya alışiyot insan bence :)

Zararı yoktu demekki prilantın peki zofer denilen ilaç zararı varmış demekki doktorunuz vermek istememiş anladığım kadarıyla

Zararı yoktu demekki prilantın peki zofer denilen ilaç zararı varmış demekki doktorunuz vermek istememiş anladığım kadarıyla
Yok onu da çok kullanan var ama prilamin içeriği daha masum sanırım gebelik için. Zaten zararlı olsa hiçbir gebeye reçete edilmez bence zofer

Tam 6. Haftamda başlayıp 12. Haftamda bir anda bitti. O sıra 4 kilo verdim. Ama şuan hepsini geri alıyorum

8 İnci haftada başladı ve 5.5 aylıkken bitti o süreçte 7 kilo vermiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…