- 26 Mayıs 2022
- 953
- 381
- 53
- Konu Sahibi alllahvargamyok
-
Canım buradaki arkadaşlar zoferin etkili ve ağır bir ilaç olduğunu yazmıştı okudum inşallah bir an önce geçer ben som 1 haftadır geberiyorum daha yeni birdeBenimde 6. Haftada başladı şuan 11+4 teyim aşırı derecede bulantım oluyor doktorum zofer diye bir ilac verdi günde bir tane ondan kullanıyorum çok olmasada kesiyor
Kalan embriyolar tekrar tranfer oldu evet ilki düşük olmuştu central cyrpus hospiteldeKalan embyolarmıydı yoksa tekrardan mı toplattın ilki düşük oldu değil mi hangi merkezde yaptırmıştın sen
Baya uzun sürmüş kuzum nasıl dayandın hiç9. Haftada başlamıştı 6 aya kadar devam etti
Valla ben bi ağırlığını görmedim kesmiyor bulantımıCanım buradaki arkadaşlar zoferin etkili ve ağır bir ilaç olduğunu yazmıştı okudum inşallah bir an önce geçer ben som 1 haftadır geberiyorum daha yeni birde
Vay halimize ben gebeliği böyle düşünmüyordum vallahi şimdi saygım daha da arttı böyle olup peş peşe çocuk getirenlereValla ben bi ağırlığını görmedim kesmiyor bulantımı
Geçecek inşallah o günleri düşünüp sabrediyorumVay halimize ben gebeliği böyle düşünmüyordum vallahi şimdi saygım daha da arttı böyle olup peş peşe çocuk getirenlere
Vallahi ben düşünemiyorumGeçecek inşallah o günleri düşünüp sabrediyorum
Hadi inşlah bunlar da sağlıklı ilerler yine 2 tane mi konulduKalan embriyolar tekrar tranfer oldu evet ilki düşük olmuştu central cyrpus hospitelde
Ben de benzer durumdayım. Sadece bulantı hissiyatım var ve günlerim zor geçiyor. Bazen iyi hissediyorum bazen kötü. Kraker, leblebi, tuzlu ve ekşi şeyler iyi geliyor. Doktorum şiddetlenirse haber vermemi söyledi, sanırım ilaç yazacak. Forumlara bakıyorum kimisinin uzun kimisinin kısa sürmüş. Çok değişken bir durumMerhaba kızlar 6 haftalığım son 4 gündür şiddetli mide bulantıları yaşıyorum sadece istifrağ edemiyorum sağlıklı bütün şeylerden uzaklaştim yumurta balık et çerez devamlı yediğim şeyler güzümde bir an kötüleşti koku hassasiyetimi söylemiyorum bile evimin içinde yemek pişmez bile evimin kokusundan bile midem bulanıyor ne yapacağım bu ne zamana kadar böyle devam ediyor şükür yavrumun yaptığını biliyorum ama yinede siz neler yaptınız nasıl geçti sormak istiyorum ve devamlı uzandığım için zamanda geçmiyor sizlerin kaçıncı haftada geçti kızlar
Kesinlikle etkili bende başta dayanirim gün içinde nolucak diyordum ama yediğin yemek zehir oluyor su bile icemiyorsun bebeğe daha büyük zarar kendine eziyet etme hiç bana drum 4e kadar içebilirsin bile dedi yani zararlı olsa vermez tek doktorda değil tup bebek drum dahil 3 Dr onerisiydiEtkilimi prilam bizimkiler çok pimpirikli yok çek bulantıyı ilaç içme tüp bebek olduğu için banada saçma geliyor bu ne alaka neden kendime eziyet ettireyim diyorum anlaöadım
Benim çok zorlamıyor şükür. genelde sabahları açken okulda kantin kokusu bulantımı artırıyor. Gece bulantım olmuyor mesela. Sizin varmış Allah yardımcınız olsunBende yemeden kesilmedim yani tabi ilki kadar yemiyorum herşeyi ama yinede dayanamıyorum gbi oluyorum iradenize hayran kaldım
Evet inşallah canımHadi inşlah bunlar da sağlıklı ilerler yine 2 tane mi konuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?