Mide bulantısına zencefil pastili

• Konu Sahibi Konu Sahibi Shoei
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Shoei

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2012
23
1
16
Ankara
doktor zofran veya zofer diye bi ilac vermişti. ikisi de aynı. sonra eczacı yakınımdan ogrendim ki kanser hastalarına falan verilen ilaçlarmış bunlar. dedi ki zencefil çayı veya pastili al. cok sıvı tuketemediğim için aktara gidip (eczanelerde de varmış) florest markas zencefilli şekeri aldım. ya gunde 10 kez çıkaran ben 2 gundur hiç çıkarmıyorum. mucizevi bişey bu, mutlaka deneyin.

doktor zofran veya zofer diye bi ilac vermişti. ikisi de aynı. sonra eczacı yakınımdan ogrendim ki kanser hastalarına falan verilen ilaçlarmış bunlar. dedi ki zencefil çayı veya pastili al. cok sıvı tuketemediğim için aktara gidip (eczanelerde de varmış) florest markas zencefilli şekeri aldım. ya gunde 10 kez çıkaran ben 2 gundur hiç çıkarmıyorum. mucizevi bişey bu, mutlaka deneyin.

arkadaşım bu zencefil pastili de eczanede varmıymış?ben aktara gittim ama zencefilin görüntüsü hiç hoşuma gitmedi bi zarar verir diye korktum.ama pastil olabilir.cvp yazarsan sevinirim.bu arada metpamidi denedinmi yemekten yarım saat önce alıyorsun çok rahatlatıyor

Back
X